סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 12:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ב3-0 אתה מכליל גם את גביע בנדל, או איך שקוראים לו?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא ראיתי שהיתה התייחסות והייתי פותח ת'רד נפרד אלמלא זה היה מסמן אותי סופית כאוהד הפועל מתוסכל - אבל היה דיון כלשהו בהתנהלות של פניני אחרי הזכייה?

הוא נשמע ממש מדוכא שהוא בחולון ולא במכבי ועפ"י העיתון הדבר הראשון שהוא עשה אחרי הזכיה זה לרוץ לאנשי מכבי ולצעוק עליהם שפה זה הבית שלי ולמה שיחררתם אותי. ביזארי קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מילא להנהלה, אפשר להבין שהוא כנראה נעלב שהעיפו אותו. אבל הוא רץ גם לאוהדי מכבי וצעק עליהם. לא זכור לי שבינו לבין האוהדים היה איזשהו דם רע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:32 pm 
Sophomore

אני חושב שהתובנה הכי חשובה מהמשחק הזה היא שגם העונה מכבי לא פייבוריטית לזכות באליפות, בוודאי לא פייבוריטית ברורה כמו שניתן היה לחשוב בתחילת העונה כשהקבוצה עברה מהפכה כל כך גדולה. אני חושב שאם יהיה שוב משחק על תואר בין שתי הקבוצות הללו אז היתרון הגדול של חולון על הקווים יכול להיות שוב פקטור מרכזי, מה עוד שחולון חסרה בחמישי האחרון את אחד השחקנים החשובים ביותר שלה (קורי וולדן).
אני מניח שאחרי הלחץ וחוסר התפקוד שספאחיה הראה בשבוע האחרון, הוא יהיה עוד יותר בלחץ בשבוע הפיינל פור ויתפקד עוד יותר גרוע מבשבוע האחרון (בהנחה שדבר כזה אפשרי). בתור אחד שהיה במגרש בחמישי האחרון, הזכרון שלי מכל עבירה שנשרקה לחובת שחקני מכבי (ובסך הכל נשרקו 20 כאלה, שזה מספר נמוך יחסית) הוא את ספאחיה צורח על השופטים ומשתולל על הקו ומיד לאחר מכן מרים את ראשו אל המסך הגדול כדי לצפות בהילוך החוזר. במקום להרגיע את השחקנים ולשמור אותם (ואת עצמו) בפוקוס הוא היה בלחץ היסטרי וזה גם שהוא הקרין לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:35 pm 
Hall of Famer

מכבי עד שתוכיח אחרת לא פייבוריטית ברורה ולא פייבוריטית בכלל. חולון הוכיחה עליונות משמעתית וטקטית מוחלטת עליה בשני המשחקים (ואתה יודע מה? בשלושת המשחקים, נפרגן ללאומית גם את טורניר בנדל החשוב עד מאד), למרות שהשני נגמר צמוד בגלל יתרון העומק והריבאונד של מכבי. אני לפחות כרגע לא רואה סיבה שזה ישתנה, בטח לאור המגמה שמכבי עוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:48 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מכבי עד שתוכיח אחרת לא פייבוריטית ברורה ולא פייבוריטית בכלל. חולון הוכיחה עליונות משמעתית וטקטית מוחלטת עליה בשני המשחקים (ואתה יודע מה? בשלושת המשחקים, נפרגן ללאומית גם את טורניר בנדל החשוב עד מאד), למרות שהשני נגמר צמוד בגלל יתרון העומק והריבאונד של מכבי. אני לפחות כרגע לא רואה סיבה שזה ישתנה, בטח לאור המגמה שמכבי עוברת.

לפחות כרגע זה נראה ככה. מכבי כבר למעלה מחודשיים הולכת אחורה מבחינה הגנתית, צצים מעל פני הקרקע חילוקי דעות בין ספאחיה לבין השחקנים שלו (כולל ביקורות פומביות שלו עליהם), העומק של מכבי הופך פחות ופחות רלוונטי ומכבי הופכת לקבוצה מאוד צפויה שלא מסובך במיוחד לעצור. וזה עוד מבלי לדבר על ההכנה למשחק וניהול המשחק של ספאחיה, כשאם נוסיף את חוסר התפקוד שלו תחת לחץ (ובפיינל פור יהיה לחץ כפול מבשבוע הגביע) מול קור הרוח של שמיר, נקבל את חולון כפייבוריטית ברורה כשמדובר במשחק אחד על כל הקופה. חולון עוד תקבל את וולדן בחזרה ואילו מכבי כבר לא תשנה את הסגל. בקיצור - מכבי בבעיה.
השאלה היא עד כמה בחולון רוצים בכלל לקחת דאבל, כי פירושה של זכייה כזאת היא עזיבה ודאית של שמיר, סביר להניח שלמכבי או ירושלים, ואולי גם התפרקות של מרבית הסגל, בדומה למה שקרה בזכייה הקודמת באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:54 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לפחות כרגע זה נראה ככה. מכבי כבר למעלה מחודשיים הולכת אחורה מבחינה הגנתית, צצים מעל פני הקרקע חילוקי דעות בין ספאחיה לבין השחקנים שלו (כולל ביקורות פומביות שלו עליהם), העומק של מכבי הופך פחות ופחות רלוונטי ומכבי הופכת לקבוצה מאוד צפויה שלא מסובך במיוחד לעצור. וזה עוד מבלי לדבר על ההכנה למשחק וניהול המשחק של ספאחיה, כשאם נוסיף את חוסר התפקוד שלו תחת לחץ (ובפיינל פור יהיה לחץ כפול מבשבוע הגביע) מול קור הרוח של שמיר, נקבל את חולון כפייבוריטית ברורה כשמדובר במשחק אחד על כל הקופה. חולון עוד תקבל את וולדן בחזרה ואילו מכבי כבר לא תשנה את הסגל. בקיצור - מכבי בבעיה.
השאלה היא עד כמה בחולון רוצים בכלל לקחת דאבל, כי פירושה של זכייה כזאת היא עזיבה ודאית של שמיר, סביר להניח שלמכבי או ירושלים, ואולי גם התפרקות של מרבית הסגל, בדומה למה שקרה בזכייה הקודמת באליפות.

איזו שאלה אם חולון תרצה לקחת דאבל? ברור שהיא תרצה לקחת דאבל, איזו קבוצה תוותר על דאבל בגלל כל מיני נימוקי המשכיות? דאבל זה דאבל, קבוצה שלא רוצה להיות תחרותית שייכת לפח הזבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:55 pm 
Junior

מה זה השאלה ההזויה הזו.. איזו קבוצה לא רוצה לזכות בדאבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 6:59 pm 
Hall of Famer

גם אני לא מבין את השאלה. בחיאת, יובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 7:00 pm 
Sophomore

ערן כתב:
קודי (יובל) כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

איזו שאלה אם חולון תרצה לקחת דאבל? ברור שהיא תרצה לקחת דאבל, איזו קבוצה תוותר על דאבל בגלל כל מיני נימוקי המשכיות? דאבל זה דאבל, קבוצה שלא רוצה להיות תחרותית שייכת לפח הזבל

היתה שאלה רטורית אם לא היה ברור... הרי ברור לכולם שהם ירצו לקחת דאבל וגם ברור שאם הם יצליחו אז תהיה להם בעיה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 7:01 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
גם אני לא מבין את השאלה. בחיאת, יובל.

שאלה רטורית... סתם ציינתי שאם יצליחו לזכות בדאבל אז יהיה להם שוב פירוק והרכבה כמו בעונת האליפות. ברור שהם יעשו הכל כדי לזכות בדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 7:03 pm 
Sophomore

אגב, בעוד ארבעה שבועות מכבי משחקת בחולון, יומיים אחרי מלחמת עולם בהיכל נגד חימקי ושלושה ימים לפני משחק חוץ באיסטנבול (כשיומיים אחריו יש לה משחק בית נגד פאו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 7:09 pm 
Junior

האמת היא שבהתחלה לא ספרתי בלב שלם את טורניר אלון ואז שמעתי את נוריס קול מתראיין פעמיים לפני שני המשחקים נגדם ומתייחס לזה שניצחנו אותם גם בטורניר ההוא כך שאני מניח שמכבי קבוצה שרוצה לנצח כל משחק בארץ וזה באיזשהו מקום ישב להם בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 7:11 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
האמת היא שבהתחלה לא ספרתי בלב שלם את טורניר אלון ואז שמעתי את נוריס קול מתראיין פעמיים לפני שני המשחקים נגדם ומתייחס לזה שניצחנו אותם גם בטורניר ההוא כך שאני מניח שמכבי קבוצה שרוצה לנצח כל משחק בארץ וזה באיזשהו מקום ישב להם בראש.

חולון לא סתם ניצחה את מכבי בשני המשחקים הראשונים אלא הובילה לאורך כל המשחקים הללו ובחלקים גדולים בהפרש דו ספרתי, כך שהנצחון בגמר הגביע רחוק מלהיות מקרי או משהו שיהיה להם בלתי אפשרי לשחזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 7:13 pm 
Sophomore

עזבו נו...טורניר אלון. משחקי אימון זה משחקי אימון ומעליב להחשיב אותם. מזכיר לי את אורי אלון עם הפוסט שמתגה ב4 תארים במהלך כהונתו, ומעליב את עצם ההישג של האליפויות שלו כשהוא שם אותן באותה שורה עם גביעי אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 11:37 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
גם אובדן ביתיות בפלייאוף הוא לא תרחיש דמיוני.
היא במרחק 4 הפסדים משם, ויש עוד סיבוב וחצי לשחק.

אתה מדבר על חולון ?!
אילו קבוצות בדיוק מאיימות עליה מאחורה ויכולות להוריד אותה למקום 5 ? שלא לומר 4 ( או 3 ... ) .
לכו תדעו אם הם לא חוזרים לליגה בעוד שבועיים עם עוד איזה זר נוסף במקום וולדן ואז בכלל מתחילים לדרוס .
חלק גדול מקבוצות הליגה רק צפויות לדעוך ( מטעמי סגל ) בסיבוב השלישי : למשל ירושלים , אילת והרצליה ללא עוד החלפות זרים בקנה - וגם ככה עם סגלים לא מאוזנים במיוחד .

קודי (יובל) כתב:
אגב, זו פעם שניה שספאחיה קוטע למכבי רצף של זכיות בגביע. ב-2007 הוא קטע רצף של תשע זכיות רצופות והפעם רצף של "רק" שמונה זכיות רצופות.

נתון נהדר !

קודי (יובל) כתב:
אגב, בעוד ארבעה שבועות מכבי משחקת בחולון, יומיים אחרי מלחמת עולם בהיכל נגד חימקי ושלושה ימים לפני משחק חוץ באיסטנבול (כשיומיים אחריו יש לה משחק בית נגד פאו).

על זה אומרים חכמינו : הו-פו-פו-פו-פו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 11:55 pm 
Hall of Famer

חולון צריכה לנעול את דנשה לפני תום העונה אם היא רוצה אותו אצלה בשנה הבאה.
(כמה הוא מרוויח שם השנה?)
[וכמו ראי, גם אני חושב שתסריט של עונה נוספת עם גלן רייס לא כזה דמיוני, וגם הוא צריך לקרות לפני סוף העונה]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 12:06 am 
Junior

כמה הוא כבר יכול להרוויח שם? במקסימום 30 אלף ש"ח לחודש, וגם זה נשמע לי גבוה למאמן מחוץ למכבי\הפועל (במכבי העוזר השני עושה יותר ממאמן ראשי בשאר הליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 12:08 am 
Sophomore

חבר'ה, חלאס עם השטויות

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... ml?ref=rss

חתום בחולון גם לעונה הבאה.

נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 12:11 am 
Junior

גם אם הוא לא היה חתום על הנייר אין לי ספק שהוא היה נשאר בחולון, לאן כבר יש לו לעבור? מכבי והפועל ייפנו למאמנים זרים.
ולדעתי אחרי חולון היעד הבא עבור דנשה זו הנבחרת.

בכללי כל הסגל הישראלי שלכם יישאר אני מניח. רק את הזרים יהיה קשה מאוד מבחינה כלכלית להשאיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 12:14 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
כמה הוא כבר יכול להרוויח שם? במקסימום 30 אלף ש"ח לחודש, וגם זה נשמע לי גבוה למאמן מחוץ למכבי\הפועל (במכבי העוזר השני עושה יותר ממאמן ראשי בשאר הליגה).

משהו כמו 100 אלף דולר לעונה?
זה מה שסימונה שילם מכיסו להפועל ירושלים, בכדי לעבור למילאנו.
אם כזה חוזה, שמיר לא יישאר בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 12:24 am 
Junior

אתה שאלת כמה הוא מרוויח בחולון נכון?..
נראה לך שקבוצה כמו חולון יכולה לשלם למאמן שלה 100,000K בעונה? להזכירך מאמן ישראלי, כלומר יש לנקוב בסכום 200,00 דולר ברוטו לעונה. לא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 12:35 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
בכללי כל הסגל הישראלי שלכם יישאר אני מניח. רק את הזרים יהיה קשה מאוד מבחינה כלכלית להשאיר...

מי באמת חתום קדימה ?
אני לא כזה בטוח שתהיה התנפלות מאירופה על הזרים שלהם , תלוי גם כמובן האם יקחו אליפות וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 12:49 am 
Junior

אם להסתמך על כלי התקשורת אז אלכסנדר וקולמן חתומים עד תום השנה הנוכחית ופניני, בלאט, הרוש וקליין, חתומים עד תום עונת 18\19.
כל הזרים חתומים עד תום העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:14 am 
Hall of Famer

https://sports.walla.co.il/item/3136230

ראיון נרחב עם פניני

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: