סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 6:04 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לפחות הוא למד משהו מאז... לפחות בעניין הזה.
בקליבלנד הוא גם התאחד עם שני אולסטארים, ובלייקרס עם שחקן טופ 5 בליגה.
אבל למה לסטות מהנקודה? הבחור החביב והמתנשא שלא מוכן לדון איתי טען שחלק גדול מהזמן ללברון לא היה אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 6:15 pm 
Junior

אני חושב שללברון היה לגמרי עם מי לשחק ב7 מתוך 10 השנים האחרונות (גמר 2015, עונת 2018 ועונת 2019 לא ממש)

אבל אתה כמובן דיברת על סופר-טימס ולכן שאלתי... עדיין לא הבהרת לי איך אתה מגדיר סופר טים.
ואגב רק כדי לוודא שההגדרות שלך לא סוביקטיביות מדי - כמה שנים קובי בילה בסופר טימס להגדרתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 6:43 pm 
Junior

אני לא צריך להבהיר לך שום דבר. תחשוב לבד אם איחוד בין סופרסטאר ושני אולסטארים, או בין שני שחקני טופ 5 בליגה, הוא סופר טים או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 6:49 pm 
Junior

כמובן שאתה לא צריך להבהיר לי כלום... כבר הבנתי שההגדרות שלך שונות לחלוטין לקובי ולמי שאינו קובי (אלא אם אתה טוען שאכן קובי שיחק משהו כמו 6-7 שנים בסופר טימז ואז אנחנו מיושרים).

עדיין מחכה לנתונים הסטטיסטים העדיפים של קובי אגב... כמובן שאתה לא חייב לתת לי אותם אבל אם כבר הצהרת שיש כמה זה יהיה מגניב (ויהיה נחמד אם זה יהיה מדד שאתה מקבל כי בחירות סוף עונה לא כל כך זרמת למרות שזה נתון שאתה נתת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 6:59 pm 
Junior

קובי היה בסופר-טים ליד שאק לאורך השנים, אין על זה ספק. הוא גם היה בסופר-טים ב-2013 שנקטעה בגלל האכילס. ההגדרות הן אותן הגדרות לכל שחקן באשר הוא.
אבל לא על זה הדיון אלא על מיקומו ההיסטורי של לברון, וההודעה של קטשופ (או שמא חרדל) ש'ללברון חלק גדול מהזמן לא היה אף אחד לצידו'.
לכן כל מי שחושב שאני בלתי נסבל ואי אפשר לנהל איתי דיון, שיראה מה אתה מנסה לעשות כאן ללא שום קשר ענייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:08 pm 
Junior

מאסטר כתב:
קובי היה בסופר-טים ליד שאק לאורך השנים, אין על זה ספק. הוא גם היה בסופר-טים ב-2013 שנקטעה בגלל האכילס. ההגדרות הן אותן הגדרות לכל שחקן באשר הוא.
אבל לא על זה הדיון אלא על מיקומו ההיסטורי של לברון, וההודעה של קטשופ (או שמא חרדל) ש'ללברון חלק גדול מהזמן לא היה אף אחד לצידו'.
לכן כל מי שחושב שאני בלתי נסבל ואי אפשר לנהל איתי דיון, שיראה מה אתה מנסה לעשות כאן ללא שום קשר ענייני.

אני רק מנסה להבין את ההגדרות, למה אתה טוען שזה בלי קשר לדיון? ( שכחת את 2011 עם גאסול וביינום, 2 אולסטארים לידו).
אני פשוט נהנה מהפלואידיות של ההגדרות שלך ושל פלאש (קיירי סופרסטאר), אני רק רוצה להבין יותר טוב כדי שנוכל לנהל דיון ראוי (נגיד לטעון שפול ב2008 היה מועמד ראוי לMVP זה מביך אבל לטעון שקובי ב2001 זה לג'יט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:18 pm 
Junior

אני טענתי שלברון שיחק ב-3 סופר טימס. אתה חושב שזה לא נכון? סבבה. תרשום למה. אין שום קשר לקובי כרגע.

בנוגע ל-2011, ביינום לא היה אולסטאר אז (אבל בשביל מה לבדוק? זה לחלשים), ובכל מקרה אף פעם לא היה במעמד של קיירי, ווייד, בוש, או לאב.

בנוגע ל-2008, המביך הוא לא טייק כלשהו שאומר "פול נתן עונה גדולה", אלא טייק שאומר ש-קובי קיבל אז כי "זו אולי ההזדמנות האחרונה לתת לו". (מילה במילה)
עזוב את זה שאם ניכנס לאותה עונה נראה שאין שום סיבה להעדיף את פול על קובי, אבל אני לא רוצה להחריב את הדיון כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:49 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אני פשוט נהנה מהפלואידיות של ההגדרות שלך ושל פלאש (קיירי סופרסטאר)

אל תעוות את המציאות, נכתב "סופרסטאר אדיר" (כשהוא בריא, הייתה הסתייגות קלה אמנם)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:50 pm 
Junior

מאסטר כתב:
אני טענתי שלברון שיחק ב-3 סופר טימס. אתה חושב שזה לא נכון? סבבה. תרשום למה. אין שום קשר לקובי כרגע.

אני חושב שלברון שיחק בסופר-טים אחת במשך 4 עונות (מיאמי).
בקליבלנד הוא שיחק עם שני שחקנים שלא הצליחו להתקרב אפילו לפלייאוף (או מאזן חיובי) ואת היכולות שלהם בלי לברון ראינו אחרי שעזב.
בלייקרס הוא משחק עם עוד סופרסטאר, אין ספק... אני לא חושב שזה סופר טים. זה צמד מצוין כמו שאק-קובי, מייקל-פיפן, מאלון-סטוקטון (לא מבחינת הרמה, מבחינת "צמד חזק"). אני לא חושב שמישהו אי פעם התיחס ליוטה כ"סופר טים" ולכן אני לא חושב שזו ההגדרה.

לברון במהלך העשור הזה שיחק לרוב בקבוצות מעולות, אני ממש לא טוען שאין לו עם מי לשחק (חוץ מגמר 15 ועונת 18) אבל משום מה נראה לי ש"סופר-טים" נועד כדי להקטין את לברון.

וזה ברור לכל מי שכותב פה שכל הודעה שלך בנושא לברון היא קשורה לקובי ולרצון שלך להראות את גדולתו על חשבון לברון. אם אתה טוען שאין קשר אז סבבה אבל אני בספק אם אני היחיד שחושב ככה.

מאסטר כתב:
בנוגע ל-2011, ביינום לא היה אולסטאר אז (אבל בשביל מה לבדוק? זה לחלשים)

התכוונתי ל2012 (כן אני יודע שגאסול לא היה בעונה ההיא) אבל אני בספק אם בין 2011 ל2015 (בהם היה אולסטאר) המעמד שלו כל כך ירד.

וזה חמוד שאתה תוקף את בדיקת הנתונים שלי... עדיין מחכה לנתונים הסטטיסטים העדיפים שהבטחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:57 pm 
Junior

סבבה. בעיניי קובי-שאק או לברון-דייויס זה על משקל סופר טים מכיוון שמדובר בשני שחקני טופ 5. אם אתה חושב אחרת - בכיף.
ואם אתה מדבר על הקטנות, אז אתה עושה אותו דבר לקיירי ולאב. חבל שאי אפשר לחזור אחורה לקיץ 2014 כדי לראות את הדעה הרווחת על הקבוצה שנבנתה בקליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 8:00 pm 
Junior

sheky כתב:
התכוונתי ל2012 (כן אני יודע שגאסול לא היה בעונה ההיא) אבל אני בספק אם בין 2011 ל2015 (בהם היה אולסטאר) המעמד שלו כל כך ירד.

מאסטר כתב:
ובכל מקרה אף פעם לא היה במעמד של קיירי, ווייד, בוש, או לאב.

השלמתי לך את הציטוט בנוגע לביינום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 8:05 pm 
Junior

אכן שהוא לא היה במעמד שלהם (אולסטאר פעם אחת) אבל אתה טענת ש2 אולסטארים בנוסף לכוכב זה סופר-טים .

ואני בת'רד המקביל כתבתי שקיירי היה נפלא באליפות ושלברון לא היה אלוף בלעדיו. אבל עדיין לא צריך להגזים במעמד שלו ושלא לאב ולראיה מה שהם עשו אחרי שעזבו (ובטח הכלום הקבוצתי לפני). אני לא חושב שאני מקטין אותם בכלל, אני פשוט מתייחס אליהם כגודלם האמיתי.

ואתה יכול לחפש ולראות מה כתבו פה בקיץ 2014, הפורום נחמק הרבה לפני ויש פה את המידע.
מוזמן לבדוק, האמת זה מסקרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 8:23 pm 
Junior

sheky כתב:
אכן שהוא לא היה במעמד שלהם (אולסטאר פעם אחת) אבל אתה טענת ש2 אולסטארים בנוסף לכוכב זה סופר-טים .

ואני בת'רד המקביל כתבתי שקיירי היה נפלא באליפות ושלברון לא היה אלוף בלעדיו. אבל עדיין לא צריך להגזים במעמד שלו ושלא לאב ולראיה מה שהם עשו אחרי שעזבו (ובטח הכלום הקבוצתי לפני). אני לא חושב שאני מקטין אותם בכלל, אני פשוט מתייחס אליהם כגודלם האמיתי.

ואתה יכול לחפש ולראות מה כתבו פה בקיץ 2014, הפורום נחמק הרבה לפני ויש פה את המידע.

תשמע, ב-2009 לברון שיחק עם 2 אולסטארים טריים (מו וויליאמס ואנטואן ג'יימיסון), אבל אף אחד לא קרא לזה סופר-טים, נכון? גם לא אני.
אמנם היו כאן אנשים שטענו שלא היה לו עם מי לשחק אז, שלזה התנגדתי נחרצות, אבל מצד שני לא הגזמתי לכיוון שני.
אז גם כאן יש מדרגות, והדברים הם לא שחור או לבן. נתתי לך חומר למחשבה בהודעה ההיא... אבל אולי הייתי צריך לדייק יותר, כי לא הצלחת להבין בעצמך.

ואני מצטער מאוד, אבל הודעה בסגנון 'בקליבלנד הוא שיחק עם שני שחקנים שלא הצליחו להתקרב אפילו לפלייאוף (או מאזן חיובי) ואת היכולות שלהם בלי לברון ראינו אחרי שעזב.' היא הקטנה לצד השני, והתעלמות ממה שהם כן היו.
גם קיירי וגם לאב היו לפחות פעמיים באולסטאר עוד לפני האיחוד עם לברון. לשניהם היו ממוצעים נהדרים, ולהפיל את אי ההצלחה הקבוצתית עליהם באותן שנים, תוך התעלמות מהקבוצה שהייתה להם, זה לא רציני.
זה כמו שאני אגיד לך שהקיץ אנתוני דייויס חוזר הביתה לשיקאגו, אבל קארל אנתוני טאונס ודווין בוקר (או טריי יאנג) יתאחדו עם לברון ג'יימס. לא נראה לי שמישהו יטיל ספק ברמת הכישרון בקבוצה, ושיהיה להם יותר קל להצליח כמספרי 2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 8:30 pm 
Junior

sheky כתב:

שירות לציבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 8:33 pm 
Junior

למיטב זכרוני המעמד של לאב היה נמוך מהמעמד של טאונס אבל אני חייב להודות שגם כאן - אם תגיד לי שעכשיו טאונס או בוקר עוברים לשחק עם דוראנט אני לא אחשוב שזו קבוצת על. כמו שאני לא חושב שטאונס וראסל במינוסטה כרגע שווים פלייאוף (כמובן שיש מצב לא רע שאתבדה עוד כמה חודשים).

אני באופן כללי מאוד חשדן ולא הכי מאמין בשחקנים שמשחקים בקבוצות גרועות שמעמידים מספרים יפים. כמובן שגם פה יש מקרים חריגים כמו דיוויס שהיה ברור שהוא סופרסטאר.

באופן כללי כששחקנים מבלים מספיק עונות בלי להעמיד קבוצה תחרותית אני מתחיל לפקפק בהם... אני כמובן מתבדה לא מעט פעמים אבל אני לא קונה מספרים יפים בקבוצות מחורבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 8:37 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
sheky כתב:

שירות לציבור

מגניב! תודה
אני רואה שם שרוב המשתמשים אכן טענו שלאב כוכב ושזה שיחוק ענק לקליבלנד.
מה שהכי מגניב לי שאני כותב דברים מאוד דומים למה שאני כותב היום :) סחטין על העקביות שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 9:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קצת קראתי ואי אפשר להגיד שהמחמאות שם נשפכו מכל הכיוונים. היו שם כמה שהתלהבו, כמה שטענו שהמחיר (פאקינג וויגינס) לא שווה את זה, ופלאש אחד שגמר עליו את ההלל אבל שווה לקרוא את התגובה של וולפסון אליו.

גם התחזית שהטרייד הופך את קליבלנד לפייבוריטים לאליפות לא היתה כזו מופרכת. בשלב הזה אף אחד לא הבין איזו מפלצת גדלה בגולדן סטייט וקליבלנד בהחלט היתה קונטנדרית עם לאב ואירווינג.

בכל אופן אם ללכת על מסקנות בנוגע לכוכבים של קבוצות קטנות שמגיעים לקונטנדריות, נראה לי שצריך לתת משקל קריטי להגנה. לאב ובוש היו שחקני הגנה בינוניים, גארנט ודיוויס שחקני הגנה מעולים. יותר קל להציג מספרים יפים כשאתה בקבוצה קטנה אבל משחקן פנים של קונטנדרית מצפים לתת הגנה (אבל אולי גם לכלל הזה יש דוגמאות נגדיות ואני סתם מקשקש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 9:16 pm 
Junior

sheky כתב:
למיטב זכרוני המעמד של לאב היה נמוך מהמעמד של טאונס אבל אני חייב להודות שגם כאן - אם תגיד לי שעכשיו טאונס או בוקר עוברים לשחק עם דוראנט אני לא אחשוב שזו קבוצת על. כמו שאני לא חושב שטאונס וראסל במינוסטה כרגע שווים פלייאוף (כמובן שיש מצב לא רע שאתבדה עוד כמה חודשים).

אני באופן כללי מאוד חשדן ולא הכי מאמין בשחקנים שמשחקים בקבוצות גרועות שמעמידים מספרים יפים. כמובן שגם פה יש מקרים חריגים כמו דיוויס שהיה ברור שהוא סופרסטאר.

באופן כללי כששחקנים מבלים מספיק עונות בלי להעמיד קבוצה תחרותית אני מתחיל לפקפק בהם... אני כמובן מתבדה לא מעט פעמים אבל אני לא קונה מספרים יפים בקבוצות מחורבנות.

במקרה של פירס-גארנט-אלן, שלושה שחקנים שהגיעו אחרי שנים של כישלון, זה עבד נהדר. בשביל הצלחה קבוצתית צריך שיהיה גם עם מי לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 9:18 pm 
Junior

לטענותיו של ראובן - גם גאסול היה (ונשאר) שומר בינוני לאורך הקריירה. בנוגע לוויגינס, זו קצת חוכמה בדיעבד הייתי אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 9:25 pm 
Junior

מאסטר כתב:
במקרה של פירס-גארנט-אלן, שלושה שחקנים שהגיעו אחרי שנים של כישלון, זה עבד נהדר. בשביל הצלחה קבוצתית צריך שיהיה גם עם מי לשחק.

לא מסכים איתך בדוגמא... אלן היה 4 פעמים בפלייאופס ככוכב של הקבוצה והגיע איתה למשחק 7 של גמר המזרח. פירס גם הוביל 4 פעמים לפלייאוף כולל גמר המזרח וגארנט היה MVP רק 4 שנים קודם והוא הוביל ל8 הופעות פלייאוף כולל לגמר המערב מול הלייקרס ב2004 ( הפסיד 4-2).

הם לא היו בטופ של הטופ כמובן אבל לשלושתם היו הצלחות יחסיות בקבוצות שהם הובילו. שים לב שאני לא מדבר פה על שחקנים כמו לילארד או ג'ון וול וכו' אלא על שחקנים שהקבוצות שלהם לא מצליחות באופן עקבי לאיים על הפלייאוף (כמו טאונס, בוקר וכו').
זה לא אומר שהם לא יהיו טובים, זה רק אומר שאני חושד באימפקט שלהם בקבוצה מנצחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 9:39 pm 
Junior

טוב, די צפוי שתזרוק את המספרים האלה. אז הנה:
כשלברון הצטרף אירווינג היה בן 22, ולאחר 3 עונות קריירה בלבד. בגיל שלו גם פירס (חיכה עד 24) או אלן (חיכה עד 23) לא הגיעו לפוסט-סיזן.
שניהם אכן הגיעו לפלייאוף 4 פעמים, כולל הצלחה אחת יפה של גמר איזורי, אבל זה על פני 10 או 12 שנות קריירה. רחוק מאוד מהמצב של קיירי, וגם כפול מהמצב של לאב.
וזה עוד מבלי להתייחס בכלל לנקודה המרכזית של הצוות המסייע - שאתה ממשיך וממשיך להתעלם ממנה, כאילו כדורסל משחקים לבד.
אתה באמת רוצה שנשווה עכשיו את הצוות המסייע במילווקי או האופציה האמינה שהייתה ליד פירס בשנה שבוסטון הגיעה לגמר המזרח לעומת הכלום במינסוטה ובקליבלנד 2011-2014?
מעבר לכך ברור לכולם שבמעמד של מס' 2 ו-3 לצד לברון אמור להיות להם הרבה יותר קל להצליח (על הנייר), ושזה לא אותו מעמד כמו להיות אלפא דוג, כך שהחששות שלך לא תאמו את המציאות לדעתי. זה פשוט לא אותו מקרה.
שורה תחתונה, אני חושב שאתה צריך להבדיל בין שחקן שלא מצליח למרות שיש לו את הכלים להצליח, לבין שחקן מוכשר שאין לו את הכלים להצליח קבוצתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 9:57 pm 
Junior

מגניב לראות שגם לפני 6 שנים עולם כמנהגו נהג, הביאו להם עובדות ותומכי לברון גילגלו כל עובדה ולינק שהביאו מהחלון והמשיכו להקטין ולשנמך את הכשרון של כל מה שמסביבו כדי להכין את הקרקע לכשלון הצפוי. קיירי פרע את המניה עם שני פלייאופים מהסרטים, היה טוב מכל סופרסטאר אחר במזרח (לא כזה חכמה) ואף השתווה לסטף בסיכום שתי הגמרים. יעילות מדהימה.

אבל עולם כמנהגו נוהג, וגם לפני 6 שנים תומכי לברון זרקו מהחלון כל דירוג וכל לינק שנתנו להם על המעמד של לאב לפני שהגיע לשחק לצד לברון (נחשב לפני הטרייד לאחד מ10 השחקנים הטובים בליגה) כי מה לעשות, צריך לשנמך את הסגל כדי לתרץ את ההיחנקויות והסוויפים שעמדו בפתח

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' אוקטובר 18, 2020 10:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 9:59 pm 
Junior

אין לי שום מושג מה תחילת ההודעה שלך הייתה אמורה להגיד...
לא טענתי שהמעמד של פירס בעונה השלישית בליגה היה יותר גבוה משל קיירי כי וואלה אין לי מושג. אמרתי שברגע שהם הצטרפו יחד, פירס אלן וגארנט הראו שהם יכולים להוביל קבוצה לפלייאוף ולהתקדם שם סביר. אין לי שום מושג מה ההשוואה שלך רלוונטית.

לשמחתי בת'רד ששוויק הביא אפשר לראות בדיוק מה כתבתי על לאב לפני המעבר ואם אחפש אמצא גם מה כתבתי על קיירי כשלברון עוד היה במיאמי.
אני לא מאמין בשחקנים עם מספרים יפים שלא משפרים את הקבוצה... לא טענתי מעולם שאני לא טועה אבל זה הדיפולט שלי.

אני לגמרי מסכים עם הסיפא שלך אבל ללאב היו קבוצות סבירות (שוב, אפילו לא מאזן חיובי) שמשחקן שמעמיד כאלו מספרים פסיכים הייתי מצפה שלפחות יקח אותם להיות תחרותיים.
לגבי קיירי זה היה יותר שילוב של סגנון המשחק הראוותני שלא הניב תוצאות שגרם לי לא להאמין בו ממש... טעיתי כי בתור שחקן שני הוא היה ממש מצוין אבל לא טעיתי לגבי זה שהוא לא שחקן מוביל מספיק טוב (בוסטון והנטס דוגמאות לא רעות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 10:25 pm 
Junior

היו ללאב קבוצות גרועות במינסוטה, לא סבירות. ההופעה של קיירי בגמר רק מחזקת את הנקודה שאי אפשר לקחת מאזן כאלפא בקבוצה רעה ולנבא דרכו את ההצלחה כשחקן משני ליד סופרסטאר.
ואני מצטער, אבל למרות מה שטענת, הדימוי של ריי אלן ופול פירס בליגה באותן שנים היה של כוכבים בקבוצות קטנות. גם אם היו 2-3 הבלחות.
"אני לא מאמין בשחקנים עם מספרים יפים שלא משפרים את הקבוצה" - אם כך אז אני מניח שלא האמנת בלברון ג'יימס וסטף קארי בשנותיהם הראשונות בקריירה, תוך התעלמות מכל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 10:45 pm 
Junior

בסטפ אכן לא האמנתי... מעולם לא טענתי שלא טעיתי.
מצד שני אני כן האמנתי בדיוויס ואני כן מאמין בטריי יאנג. למה בהם כן ובבוקר וטאונס לא? לא יודע

מה הקשר ללא האמנתי בלברון? בעונה השלישית שלו הוא כבר היה בסיבוב שני. הגרף שיפור שלו עם הקבוצה היה ברור מההתחלה. מקבוצה של 17 נצחונות הוא העלה אותם ל35 ואז ל42 ומכאן כבר סיבוב שני במינימום.

ותצטער כמה שאתה רוצה, אני לא זוכר את המעמד של פירס אבל אלן וגארנט בהחלטת היו עם מעמד מוצלח.

אני לא מבין מה הנקודה שלך... אתה יכול להסתכל בהודעות מלפני המעבר חזרה של לברון מה חשבתי על קיירי ולאב בתור שחקנים מובילים. בתור שחקנים משניים (וגם כתבתי על לאב בת'רד ההוא) הם אחלה, הכל טוב... אני טענתי בכמה מקומות שקיירי היה נפלא בגמר 2016 ושלא היה מצב לאליפות בלעדיו. מה הנקודה שלך מעבר לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 157 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: