סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 8:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פילי אטלנטה
הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 1:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
מנחם כתב:
עמוס לב כתב:
אני חושב שמעל לכל פילי לא הייתה יצירתית, או יותר מדי יצירתית עם סימונס. כשסימונס יצא לדראפט הדיבור היה על קומבו פורוורד. בקולג' הוא שיחק בשתי עמדות הפורוורד. ההשוואות שאני ראיתי שעשו לסימונס היו ללברון ג'יימס או ללאמר אודום. פילי החליטו להתחכם והלכו איתו עד הסוף כרכז. החסרונות שהשנה בפוקוס לא חדשים. הם צצו גם בפלייאופים הקודמים. למרות זאת פילי מעולם לא ניסו משהו אחר.
עוד דבר, סימן השאלה הגדול ביותר על סימונס היה האופי שלו. 2 דגלים אדומים התגלו בקולג'. אחד היה חוסר מאמץ. ככל שהעונה נמשכה המאמץ בהגנה ירד והכי חמור, גם במשחקים הקריטיים, שקבעו האם LSU תעלה לטורניר המכללות לא נראה שוני במאמץ. רק כדי להשלים את התמונה, באופן מפתיע LSU לא הגיע לטורניר המכללות (מבחינת כישרון הם היו צריכים להגיע). הדגל השני שאיתו פילי כרגע מתמודדת, הוא שככל שהעונה התמשכה, היריבות למדו את הטקטיקה ההגנתית מול סימונס. תן לו מטר, בעצם 3 מטרים. שיזרוק. סימונס לא הצליח להסתגל אז וגם לא בקריירת האן.בי.איי שלו. יותר גרוע מכך, בקולג' היה נראה שככל שהמעמד יותר יותר משמעותי, סימונס פחות ופחות העז. זה התפוצץ כמובן בצורה המכוערת ביותר עם ההאשמה של אמביד, על המסירה של סימונס 3 ומשהו דקות לסוף משחק 7 במקום ללכת על דאנק.

אני חושב שסימונס באמת כישרון מיוחד. כשפילי בחרו בו הם הלכו על הפיתרון הלא קונבנציונלי וזה ראוי להערכה. אבל כשאתה הולך יצירתי אתה צריך כל הזמן לבדוק את עצמך. גם הת'אנדר/סוניקס ניסו את דוראנט בעמדת השוטינג גארד. הם הפיקו מסקנות ונטשו את הניסוי. נראה שפילי לא רק שלא הפיקו מסקנות, הם מעולם לא טרחו לבדוק האם יש מסקנות. אני דווקא חושב שההשוואה ללאמר אודום מאד הגיונית. ולפני שאנשים יחשבו שמדובר בערכת חוסר של כישרון, אני רוצה שנחשוב על לאמר אודום מחוייב, ללא סמים, ללא אלכוהול (ללא קרדשיאנס). ללאמר אודום היה את כל הכישרון להפוך לכוכב עצום. האופי עצר אותו. מאחר ונראה שבן סימונס ב-4 עונות אן.בי.איי לא באמת הלך קדימה עם המשחק שלו, אז כנראה גם האופי עוצר את סימונס.

בהחלט נראה שיש לו בעיית אופי. אתה פאקינג מקבל מעל 30 מיליון לעונה, אז לך תשקיע את כל הקיץ בעבודה על הזריקה כדי שלפחות תהווה איום מסויים. ואפרופו לאמר אודום, נדמה לי שגם סימונס ייצא בשלב מסויים עם אחת מהקרדישיאנס.

האחיות קרדשיאן הן סוג של קריפטונייט לשחקני כדורסל. אאל"ט אלו השחקנים שיצאו עם אחת מהמשפחה הלא מלכותית: למאר אודום, כריס האמפריז, בן סימונס, טריסטן תומפסון, בלייק גריפין.
אני די בטוח שכל אחד מהם ירד משמעותית ביכולת מאז שפגש אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 2:17 pm 
Junior

Att כתב:
סמארט הוא לא שחקן יותר טוב מסימונס בעיניי

אני לא חושב שסמארט עדיף על סימונס. סימונס במומנטום נוראי אבל יכול גם לצאת מזה. שחקן שהיה All NBA לפני שנה, בסיטואציה המתאימה יכול לפרוח. אמנם הוא עם שכר עצום, אבל אם אני הסלטיקס אני לוקח הימור ומנסה להביא אותו. גם ככה במצב הנוכחי של הקבוצה חייבים לקחת הימורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 2:19 pm 
Hall of Famer

סיכום הנפגעים -
NBA - צ'נדלר פרסונס (קנדל), דיאנג'לו ראסל (קנדל), ג'ורדן קלרקסון (""), בלייק גריפין (""), סימונס (""), דווין בוקר (""), ראשרד מק'נטס (קלואי), לאמר אודום (קלואי), ג'יימס הארדן (קלואי), טריסטן תומפסון (קלו..), כריס האמפריז (קים),
NFL - רג'י בוש (קים), מיילס אוסטין (קים)
כדורגל - כריסטיאנו רונלדו (קים)
בייסבול - מאט קמפ (קלואי)
עוד במשפחה - קורטני וקיילי. הן לא מתעניינות בספורטאים.
וכמובן אי אפשר לשכוח את המלכה האם, כריס שהתחתנה עם ברוס ג'נר, פעם אלוף אולימפי בקרב 10 וכיום אישה בשם קייטלין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 2:47 pm 
מנהל פורום

קלרקסון ובוקר
יצאו מזה יפה
2 מתוך 11

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 3:25 pm 
Hall of Famer

סימונס היה מת להיות אודום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 3:54 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני בטוח שהוא לא היה בקבוצה. השאלה הגדולה אם ברגע שהינקי היה רואה שפילי מצליחים להיות בתמונת הפלייאוף הוא לא היה מעיף את אמביד תמורת זכות להחליף בחירת דראפט מוגנת טופ 3 ל-7 שנים ועוד מספר לא מוגבל של בחירות סיבוב שני.

ברור שלא, זה מראה על חוסר הבנה של מה שהוא ניסה לעשות
הינקי היה מאוד ברור לגבי אמביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 3:54 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

יאפ, כרגע סימונס שחקן משמעותית פחות טוב מאודום :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 4:05 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
סמארט הוא לא שחקן יותר טוב מסימונס בעיניי

לדעתי הוא כן. שומר טוב כמוהו ומסוגל לעשות משהו בהתקפה. אין לי ספק שהוא היה משחק בדקות האחרונות של כל המשחקים לעומת סימונס שישב בצד.

נורטון כתב:
עזבו, אני לא מבין איך הוא לא חודר בדרך לעשרים נקודות או לפחות 15 במשחק משמעותי. אנמיות לא ברורה

כדי לחדור אתה צריך שומר צמוד או להיות פריק על כמו יאניס וגם אז זה לא מעט עבירות תוקף בגלל ששהגנה נותנת לו ספייס (שנותן לה זמן לעמוד לתוקף)

עמוס לב כתב:
אני חושב שמעל לכל פילי לא הייתה יצירתית, או יותר מדי יצירתית עם סימונס. כשסימונס יצא לדראפט הדיבור היה על קומבו פורוורד. בקולג' הוא שיחק בשתי עמדות הפורוורד. ההשוואות שאני ראיתי שעשו לסימונס היו ללברון ג'יימס או ללאמר אודום. פילי החליטו להתחכם והלכו איתו עד הסוף כרכז. החסרונות שהשנה בפוקוס לא חדשים. הם צצו גם בפלייאופים הקודמים. למרות זאת פילי מעולם לא ניסו משהו אחר.
עוד דבר, סימן השאלה הגדול ביותר על סימונס היה האופי שלו. 2 דגלים אדומים התגלו בקולג'. אחד היה חוסר מאמץ. ככל שהעונה נמשכה המאמץ בהגנה ירד והכי חמור, גם במשחקים הקריטיים, שקבעו האם LSU תעלה לטורניר המכללות לא נראה שוני במאמץ. רק כדי להשלים את התמונה, באופן מפתיע LSU לא הגיע לטורניר המכללות (מבחינת כישרון הם היו צריכים להגיע). הדגל השני שאיתו פילי כרגע מתמודדת, הוא שככל שהעונה התמשכה, היריבות למדו את הטקטיקה ההגנתית מול סימונס. תן לו מטר, בעצם 3 מטרים. שיזרוק. סימונס לא הצליח להסתגל אז וגם לא בקריירת האן.בי.איי שלו. יותר גרוע מכך, בקולג' היה נראה שככל שהמעמד יותר יותר משמעותי, סימונס פחות ופחות העז. זה התפוצץ כמובן בצורה המכוערת ביותר עם ההאשמה של אמביד, על המסירה של סימונס 3 ומשהו דקות לסוף משחק 7 במקום ללכת על דאנק.

אני חושב שסימונס באמת כישרון מיוחד. כשפילי בחרו בו הם הלכו על הפיתרון הלא קונבנציונלי וזה ראוי להערכה. אבל כשאתה הולך יצירתי אתה צריך כל הזמן לבדוק את עצמך. גם הת'אנדר/סוניקס ניסו את דוראנט בעמדת השוטינג גארד. הם הפיקו מסקנות ונטשו את הניסוי. נראה שפילי לא רק שלא הפיקו מסקנות, הם מעולם לא טרחו לבדוק האם יש מסקנות. אני דווקא חושב שההשוואה ללאמר אודום מאד הגיונית. ולפני שאנשים יחשבו שמדובר בערכת חוסר של כישרון, אני רוצה שנחשוב על לאמר אודום מחוייב, ללא סמים, ללא אלכוהול (ללא קרדשיאנס). ללאמר אודום היה את כל הכישרון להפוך לכוכב עצום. האופי עצר אותו. מאחר ונראה שבן סימונס ב-4 עונות אן.בי.איי לא באמת הלך קדימה עם המשחק שלו, אז כנראה גם האופי עוצר את סימונס.

זה מעניין. אני זכור בקולג' היה מלא מלא הייפ ומעולם לא הבנתי איך lsu לא הגיעו לכלום. זוכר שגם עם פולץ זה קרה.
לגבי רכז או לא. לברון הוא בפועל הרכז של הקבוצות שלו. אדום היה שחקן עם קליעה סבירה. סימונס הוא קלעי היסטורי גרוע ברמה של אחד הקלעים הגרועים אי פעם. בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 4:31 pm 
Hall of Famer

דקות ספורות אחרי קריאת ההודעות כאן, פתאום מופיע לי במקום בולט ב-Walla קישור לידיעה המרתקת הבאה על טריסטן תומפסון:
https://sport1.maariv.co.il/square/article/687149/

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 9:29 pm 
Junior

נורטון כתב:

לא יודע אם אירוני או לא....

https://www.usmagazine.com
Lamar Odom on Overdose: 'I Was Basically Just Committing Suicide'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 12:15 am 
Sophomore

אני חושב ששיקגו יכולים להציע חבילות לא רעות מסביב ללאווין בשביל סימונס. אם מוסיפים לאוסטרלי את החוזה הנגמר (והמיותר) של היל, יש כמה אופציות:
1) לאווין + ווצ'.
2) לאווין + יאנג + מרקאנן (בסיין אנד טרייד? לא בטוח שזה יכול לעבוד מבחינת חוקי טריידים).
3) לאווין + יאנג + קובי ווייט + טרוי בראון.

לאווין ויאנג יכולים לסדר את החמישייה של פילי לא רע, ווייט או מרקאנן יוסיפו כוח אש לספסל.

בתור קרנישובאס אני לוקח כל אחת מהאופציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 12:37 am 
Hall of Famer

סה"כ מסכים עם הדברים של עמוס.
כן אוסיף שני סנטים לעניין:
1. לאורך העונה הוא קלע בסביבות 60% מהקו. אלו לא אחוזים טובים, אבל כן כאלו שיכולים לשמור אותך על המגרש. כשהוא מגיע למצב של 30-35% מהקו, זה כבר מצב שבלתי אפשרי להשאיר אותו על המגרש.
2. לא צריך לקפוץ מעל הפופיק. הבחור לא היה וכנראה גם לא יהיה קלעי שלשות, וזה בסדר גמור. המודל לחיקוי צריך להיות שון ליבינגסטון - גארד גבוה שיכול לקלוע פייד אווייז באזור האותיות/קו העונשין ביעילות טובה + לשפר את קליעות העונשין לכיוון ה-65-70%. זה לא ישים אותו בטייפקאסט של סופרסטאר, אבל בהחלט יכול לשים להפוך אותו לשחקן שמייצר הרבה כאב ראש להגנות, בתור אחד שהוא גם מוסר מעולה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 1:23 am 
מנהל פורום

picknroll כתב:
נורטון כתב:

לא יודע אם אירוני או לא....

https://www.usmagazine.com
Lamar Odom on Overdose: 'I Was Basically Just Committing Suicide'

נו מת, אפרופו אודום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 3:35 am 
Hall of Famer

ido כתב:
אני חושב ששיקגו יכולים להציע חבילות לא רעות מסביב ללאווין בשביל סימונס. אם מוסיפים לאוסטרלי את החוזה הנגמר (והמיותר) של היל, יש כמה אופציות:
1) לאווין + ווצ'.
2) לאווין + יאנג + מרקאנן (בסיין אנד טרייד? לא בטוח שזה יכול לעבוד מבחינת חוקי טריידים).

לאווין ויאנג יכולים לסדר את החמישייה של פילי לא רע, ווייט או מרקאנן יוסיפו כוח אש לספסל.

אני אשאל אחרת:
אם ההצעה תעמוד רק על קובי וויט + פטריק וויליאמס + יאנג (כחוזה נגמר). האם פילי לא לוקחים אפילו את זה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 8:12 am 
Sophomore

אני לא הייתי לוקח את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 8:58 am 
Sophomore

אני חשבתי על טרייד שעיקרו סימונס תמורת דיאנג'לו ראסל. נראה כמו ווין ווין לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 9:11 am 
Junior

אתם לא קצת מגזימים עם הדיסינג על סימונס?
שחקן צעיר שרק לפני שנה היה all-nba ובמהלך העונה עוד היה אולסטאר.
הפלייאוף שלו היה מזעזע ונראה שהבעיה המרכזית היא פסיכולוגית (לא שזה אומר שזה משהו שקל לפתור) אבל משמעותית פחות טוב מאודום? קובי וויט+ווילאימס+יאנג על סימונס?

קיים סיכוי שעתידו להיות MCW, יכול להיות שהוא יסיים כשון ליוינגסטון ויכול להיות שהוא יחזור להיות שחקן טופ 20 בליגה (אולסטאר על סף ALL NBA שלישי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 9:44 am 
Hall of Famer

ido כתב:
1) לאווין + ווצ'.

אם יש טרייד בין לאווין, שנתן עונה טובה בשיקגו לבין סימונס שנתן עונה מאכזבת בפילי, למה בדיוק שיקגו צריכה להוסיף חתיכות לטרייד? לאווין מבוגר מסימונס רק בשנה וקצת, הוא משתפר בערך בכל מדד סטטיסטי כבר 4 עונות ברציפות, הוא סקורר מאוד יעיל, 27 נק' ב-50% מהשדה, 41% לשלוש ו-85% מהקו ובנוסף להכל הוא יושב על חוזה הרבה יותר נוח משל סימונס, לא רואה סיבה ששיקגו תוסיף לו את ווצ', מרקאנן או קובי ווייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 9:56 am 
Sophomore

מקבל את דברייך רוני. אני עדיין מאמין בסימונס, ולמרות שאני מחבב את לאווין - אני חושב שהבולס צריכים זעזוע כי הבסיס של לאווין+ווצ' לא יוביל לשום מקום.
אבל אפשר גם לאווין+יאנג (לאיזון משכורות) בשביל סימונס. פילי מקבלת סקורר יוצר בקו האחורי ברמה גבוהה מכל מה שיש לה + פורוורד טוב ומנוסה שיתאים ליד אמביד והאריס (וגם סוג של בן אובד). שיקגו מנערת קצת, ומקבלת את האפסייד הגבוה יותר בעסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 10:41 am 
מנהל פורום

מי יהיה הרכז של פילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 10:44 am 
Sophomore

מקסי/מילטון?
גם לאווין עצמו מחלטר בניהול משחק.
אפשר גם שהבולס יוסיפו את סאטורנסקי בשביל היל המיותר (אולי עם איזו בחירת סיבוב שני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 12:42 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
קובי וויט+ווילאימס+יאנג על סימונס?

נכון שנשמע מוזר
אבל האם פילי לא הייתה נהפכת ליותר טובה בפלייאוף שזה עתה הסתיים עם השלישייה הנ"ל (שאפילו מורכבת משחקנים צעירים יותר מסימונס - שצפויים עוד להתקדם)?
בנוסף זה מפנה 19M שכר בשנת 22-23, שכבר יורידו אותם לאזור של התקרה (כלומר אף יוכלו לרדת מתחת עם מהלך נוסף).

פילי אגב יכולה לעצב כעת מחדש את כל הקו האחורי שלה - להיל מובטח בחוזה לעונה הבאה רק קצת יותר ממיליון דולר באם פילי רוצה להתנער ממנו, גרין וקורקמז מסיימים חזה (כמו גם האוורד ומייק סקוט - אז גם סנטר מחליף זו סוגייה נדרשת).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 2:04 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
מי יהיה הרכז של פילי?

טרייד עם בוסטון על הזכויות לים מדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי