Att כתב:
סמארט הוא לא שחקן יותר טוב מסימונס בעיניי
לדעתי הוא כן. שומר טוב כמוהו ומסוגל לעשות משהו בהתקפה. אין לי ספק שהוא היה משחק בדקות האחרונות של כל המשחקים לעומת סימונס שישב בצד.
נורטון כתב:
עזבו, אני לא מבין איך הוא לא חודר בדרך לעשרים נקודות או לפחות 15 במשחק משמעותי. אנמיות לא ברורה
כדי לחדור אתה צריך שומר צמוד או להיות פריק על כמו יאניס וגם אז זה לא מעט עבירות תוקף בגלל ששהגנה נותנת לו ספייס (שנותן לה זמן לעמוד לתוקף)
עמוס לב כתב:
אני חושב שמעל לכל פילי לא הייתה יצירתית, או יותר מדי יצירתית עם סימונס. כשסימונס יצא לדראפט הדיבור היה על קומבו פורוורד. בקולג' הוא שיחק בשתי עמדות הפורוורד. ההשוואות שאני ראיתי שעשו לסימונס היו ללברון ג'יימס או ללאמר אודום. פילי החליטו להתחכם והלכו איתו עד הסוף כרכז. החסרונות שהשנה בפוקוס לא חדשים. הם צצו גם בפלייאופים הקודמים. למרות זאת פילי מעולם לא ניסו משהו אחר.
עוד דבר, סימן השאלה הגדול ביותר על סימונס היה האופי שלו. 2 דגלים אדומים התגלו בקולג'. אחד היה חוסר מאמץ. ככל שהעונה נמשכה המאמץ בהגנה ירד והכי חמור, גם במשחקים הקריטיים, שקבעו האם LSU תעלה לטורניר המכללות לא נראה שוני במאמץ. רק כדי להשלים את התמונה, באופן מפתיע LSU לא הגיע לטורניר המכללות (מבחינת כישרון הם היו צריכים להגיע). הדגל השני שאיתו פילי כרגע מתמודדת, הוא שככל שהעונה התמשכה, היריבות למדו את הטקטיקה ההגנתית מול סימונס. תן לו מטר, בעצם 3 מטרים. שיזרוק. סימונס לא הצליח להסתגל אז וגם לא בקריירת האן.בי.איי שלו. יותר גרוע מכך, בקולג' היה נראה שככל שהמעמד יותר יותר משמעותי, סימונס פחות ופחות העז. זה התפוצץ כמובן בצורה המכוערת ביותר עם ההאשמה של אמביד, על המסירה של סימונס 3 ומשהו דקות לסוף משחק 7 במקום ללכת על דאנק.
אני חושב שסימונס באמת כישרון מיוחד. כשפילי בחרו בו הם הלכו על הפיתרון הלא קונבנציונלי וזה ראוי להערכה. אבל כשאתה הולך יצירתי אתה צריך כל הזמן לבדוק את עצמך. גם הת'אנדר/סוניקס ניסו את דוראנט בעמדת השוטינג גארד. הם הפיקו מסקנות ונטשו את הניסוי. נראה שפילי לא רק שלא הפיקו מסקנות, הם מעולם לא טרחו לבדוק האם יש מסקנות. אני דווקא חושב שההשוואה ללאמר אודום מאד הגיונית. ולפני שאנשים יחשבו שמדובר בערכת חוסר של כישרון, אני רוצה שנחשוב על לאמר אודום מחוייב, ללא סמים, ללא אלכוהול (ללא קרדשיאנס). ללאמר אודום היה את כל הכישרון להפוך לכוכב עצום. האופי עצר אותו. מאחר ונראה שבן סימונס ב-4 עונות אן.בי.איי לא באמת הלך קדימה עם המשחק שלו, אז כנראה גם האופי עוצר את סימונס.
זה מעניין. אני זכור בקולג' היה מלא מלא הייפ ומעולם לא הבנתי איך lsu לא הגיעו לכלום. זוכר שגם עם פולץ זה קרה.
לגבי רכז או לא. לברון הוא בפועל הרכז של הקבוצות שלו. אדום היה שחקן עם קליעה סבירה. סימונס הוא קלעי היסטורי גרוע ברמה של אחד הקלעים הגרועים אי פעם. בעייתי.