סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סלטיקס-נטס, הסדרה
הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 9:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
אז כמה שבעיניי הסלטיקס היו פייבוריטים, 0-4 זה מהדהד, חזק ועוצמתי. יש כאן את התמה הנדחפת בכח של "השחקן הטוב בסדרה", אבל זה שולי לחלוטין. אין לי מושג אם טייטום "טוב מדוראנט", בכמה ובמה (אני בטח יותר אוהב ומעריך אותו). ברור שהכשרון המצטבר של דוראנט וקיירי יותר גבוה מה"כוכבים" של הסלטיקס, שזה נגיד טייטום ובראון (?). מרקוס סמארט בכלל היה מהחשובים ביותר בסדרה. מה שמשנה, קבוצה ניצחה אסופת כוכבים. קבוצה עם הגנה מתואמת, קבוצה שהשחקנים העיקריים שלה רצים כמה שנים ביחד, בתיאום, בשכל, עם שיטה. מול אסופה נטולת נשמה וחיבור של כשרון, זה הסיפור של הסדרה.

בעיני הסיפור של הסדרה זה קווין דוראנט. דוראנט לא נתן משחק אחד טוב בסדרה הזאת. אולי משחק אחד סביר במשחק האחרן של הסדרה וגם אני לא בטוח שניתן להגדיר אותו כסביר עבור דוראנט. אז נכון שההגנה של בוסטון נהדרת ועשתה עבודה גדולה, אבל זה פאקינג קווין דוראנט. אנחנו יודעים מה הוא מסוגל לעשות. הגנות יכולות להאט אותו, להקשות עליו, אבל לא לעצור אותו ובטח בסדרה של 4 משחקים לגרום לכך שלא יהיה לו אפילו משחק אחד שהוא יתפוצץ. יש פה משהו אחר, לא יודע אם פציעה, או משהו מנטלי, אבל קווין דוראנט של המשחק הראשון (היחידי שראיתי) זה לא קווין דוראנט שאני מכיר ובמשחקים האחרים זה לא היה שונה.

הגדרת נכון את הקוטביות בין 2 הקבוצות. בצד אחד קבוצה. קבוצה עם הגנה מתואמת, התקפה שיש בה תבנית ותיאום, שיטה ושכל מול קבוצה שהיא אסופת כוכבים. אבל בסדרה הזאת הכדורסל הקבוצתי לא ניצח את הכדורסל האינדיבדואלי, הכשרוני, כי הכוכבים שמנגד, למעט משחק אחד (שאותו שחקן בודד כמעט כמעט לקח) פשוט לא הופיעו. ואם לגבי קיירי אפשר לדבר על ההגנה ולציין שהיה לו את המשחק המפלצתי ההוא שמצופה משחקנים בקליבר הזה, מדוראנט לא ראינו כלום כאמור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 10:37 am 
Hall of Famer

אני חייב לומר לגבי הכוכבים של הנטס שממה שאני ראיתי, מה שכן עומד לזכותו של דוראנט זה שהוא לפחות ניסה, קיירי ברוב הסדרה נראה כבוי ופאסיבי מאוד. גם הלילה כשהוא קלע 39 נקודות, הרבה מאוד מהנקודות שלו היו בזריקות קשות עם יד בפרצוף, קיירי קיבל משמעותית פחות תשומת לב הגנתית ופשוט לא ניצל את זה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 12:42 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Hacohen כתב:
ברור שהכשרון המצטבר של דוראנט וקיירי יותר גבוה מה"כוכבים" של הסלטיקס, שזה נגיד טייטום ובראון (?)... מה שמשנה, קבוצה ניצחה אסופת כוכבים

זה פשוט לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 12:47 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הסידרה כה מיוחדת שבאמת שני אנשים יכולים להמר ממש הפוך ויש היגיון בדבריהם
מבחינתי "הלב וההיגיון" מתחברים כאן
1-4 לבוסטון
תוך התעלות של "שחקני המשנה" (סמארט, וויט, הורפורד) אל מול הפצצות הכוכבים

מסתבר שנפלתי בפח גם אני, ונתתי יותר מדי כבוד ל"קונטנדרית הגדולה עם הכוכבים"

Hacohen כתב:
אז כמה שבעיניי הסלטיקס היו פייבוריטים, 0-4 זה מהדהד, חזק ועוצמתי. יש כאן את התמה הנדחפת בכח של "השחקן הטוב בסדרה", אבל זה שולי לחלוטין. אין לי מושג אם טייטום "טוב מדוראנט", בכמה ובמה (אני בטח יותר אוהב ומעריך אותו). ברור שהכשרון המצטבר של דוראנט וקיירי יותר גבוה מה"כוכבים" של הסלטיקס, שזה נגיד טייטום ובראון (?). מרקוס סמארט בכלל היה מהחשובים ביותר בסדרה. מה שמשנה, קבוצה ניצחה אסופת כוכבים. קבוצה עם הגנה מתואמת, קבוצה שהשחקנים העיקריים שלה רצים כמה שנים ביחד, בתיאום, בשכל, עם שיטה. מול אסופה נטולת נשמה וחיבור של כשרון, זה הסיפור של הסדרה.

כל מילה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 12:57 pm 
Hall of Famer

אבל מה זו "אסופת הכוכבים"?
לפחות לפי ההגדרה שלי, אנחנו מדברים על כוכב אחד.
אף אחד לא חושב שקיירי (שהוא חתיכת אקס פקטור שקשה לצפות) הוא טופ5 פוינט גארד.
אסופת הכוכבים הזו היא כוכב אחד, למעשה.

אני לוקח את טייטום ובראון על פני דוראנט וקיירי בכל יום,
בלי קשר לעליונות הקבוצתית.

אם הייתה כאן התעלות של הקבוצתיות על פני "הכוכבים",
הסדרה לא הייתה מסתיימת בסוויפ.
הפער היה גם כאן וגם כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:03 pm 
מנהל פורום

הסדרה הזו גם ככה לא הייתה אמורה להסתיים בסוויפ, קרו פה יותר מידי "מה אם" בשביל שהסוויפ יתאפשר. אבל זה לא משנה, הסלטיקס ניצחו והיו מנצחים גם ככה כי גם אם הכוכבים של הנטס טובים מאלו של בוסטון וגם אם לא, לסלטיקס יש עומק ולנטס לא. כי את כל הנצחונות בוסטון השיגה כששחקן מס' 3 ו-4 ו-5 ו-6/7/8 נתנו מספרים+הגנה בעוד שהנטס שיחקו עם ההגנה הלא קיימת של קארי, מילס בלייק גריפין וההתקפה הלא קיימת של קסלר אדוארדס וניק קלקסטון.
גם אם הסלטיקס היו עם דהרוזן במקום בראון, נניח, הם היו מנצחים. וגם אם הנטס היו עם סטף במקום קיירי.
אנחנו רואים בסדרה של הווריירס מול דנבר שצריך גם עומק ולא רק את השחקן הכי טוב בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:07 pm 
Hall of Famer

צריך גם וגם (אם כי יש לי דעה ברורה מה צריך יותר).
אני פשוט אומר שלנטס לא היה לא את זה ולא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:14 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אבל מה זו "אסופת הכוכבים"?
לפחות לפי ההגדרה שלי, אנחנו מדברים על כוכב אחד.
אף אחד לא חושב שקיירי (שהוא חתיכת אקס פקטור שקשה לצפות) הוא טופ5 פוינט גארד.
אסופת הכוכבים הזו היא כוכב אחד, למעשה.

אני לוקח את טייטום ובראון על פני דוראנט וקיירי בכל יום,
בלי קשר לעליונות הקבוצתית.

אם הייתה כאן התעלות של הקבוצתיות על פני "הכוכבים",
הסדרה לא הייתה מסתיימת בסוויפ.
הפער היה גם כאן וגם כאן.

אבל דוראנט הוא סופרסטאר מובהק (טופ 5 בליגה), טייטום ובראון (מקום 6 אגב בעמדה 2 ברשימת פתיחת העונה של נורטון, אם כי היו כמה כותבים שציינו שיש להעלותו בדירוג למשהו בין מקומות 3-5 - זה נכון) - לא
קיירי דורג שביעי אגב
האם מישהו אמר לפני הסידרה שבוסטון היא הקבוצה המוכשרת יותר? האם ברוקלין למרות הכל לא סומנה ככזאת שיכולה לקחת אליפות למרות 4 סדרות כנגד הביתיות בזכות הכישרון שלה?

אני לוקח את סמארט לפני קיירי בכל יום, ולמען האמת גם פחות מסמארט, ויעידו על כך אינסוף הודעות (מוטות, לא אכחיש זאת) על קיירי לאורך השנים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:25 pm 
Senior

אני לא מאמין שגם עכשיו אנחנו חוזרים לדיונים המרגיזים האלו, חלאס. Att, קבל את הL פעם אחת, הייתה פה קבוצה שנבנתה סביב כוכב אחד די גודל וסופרסטאר ענק ונכשלה, השחקן הטוב בסדרה (ממה שהיה ידוע לנו לפניה) חטף בראש, זהו. בואו נמשיך הלאה.

קיירי ליצן, אבל מה שקרה כאן עם דוראנט זה באמת סיפור מעניין, ואולי אפילו עכישו קצת ראוי לת'רד בפני עצמו. בעיני KD הוא שחקן עצום, אבל אני באמת לא יודע איפה לדרג אותו מבחינת מעמד היסטורי, די אניגמה, בעיקר כי פשוט לא ראינו אותו מספיק מצליח בuphill battle. למעשה, עם הפציעות שלו, של ראס והעונות בג"ס, זה גם די מרגיש שכמעט ולא היו לו כאלו בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:31 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
shmueliki כתב:
למען האמת חשבתי לפתוח טרייד שלם על "דוראנט ומעמדו ההיסטורי", ואפילו ממזמן.

אני כבר כמה שנים לא ממש מבין את האזכורים המאוד מרובים וחיוביים של דוראנט כ"שחקן היסטורי" (במובן ההישגי והאיכותי של המילה, לא "היסטורי כקיירי - מבחינת כישרון גרידא").
משחקן בקליבר היסטורי גבוה - אני מצפה לכמה וכמה עונות בקריירה בהן אתה יכול להגיד "בואנה, הוא הוביל את הקבוצה שלו להישג מאוד מאוד מרשים - לא חייב להיות אליפות - ולצורך העניין הישג גדול יותר מאשר אם אותו השחקן היה מוחלף בשחקן אולסטאר ממוצע באותה העמדה".
(אפשר כמובן להתווכח על הפרספקטיבה הזאת, אבל אני חושב לא אחת כך על הדברים)

לצורך העניין "במקומו" של דוראנט - אפשר לחשוב על אנתוני דיוויס של השנים האחרונות, או משהו בסגנון בלייק גריפין של לפני איזה 5 שנים (כי שחקנים במימדים ובסגנון של דוראנט בדיוק - כידוע אין ממש).

האם גולדן סטייט לוקחת 2 אליפויות בשלוש שנים (זה שפעמיים הוא החמיץ שם משחקים בפלייאוף - עומד לרעתו קצת, אין מה לעשות) עם נניח בלייק גריפין דאז? הגיוני מאוד שכן
האם אוקלהומה מגיעה לפחות לאורך אותן שנים? יכול מאוד להיות, לא חושב שאפשר להגיד זאת בפסקנות (כי לך תדע איך זה היה משפיע על התרומה של הארדן וכו').
על הנטס בינתיים אין מה להרחיב בשנתיים הללו - פשוט מבחן התוצאה (הגם שלא בהכרח באשמתו העיקרית)

מנגד למשל, קוואי יכול להציג לראווה אליפות בטורונטו (שסביר מאוד שלא הייתה נלקחת עם נניח ג'ימי באטלר במקומו), אליפות בספרס (שזה קצת מערכת שונה מבחינת ההסתכלות הפשטנית עליה - מסכים), והיות שהם פחות או יותר חופפים בתקופה, בהישגים, בעמדה, ובפציעות... אז אני יכול בפה מלא להגיד שמבחינתי אני מדרג את קוואי מעליו.
קארי יכול להציג את העונות בגולדן-סטייט טרום דוראנט (שלא היו קורות עם גארדים אולסטארים אחרים במקומו), ואולי גם את העונה הנוכחית (עוד נראה לאן יגיעו ומה הוא יתרום).
לברון להבדיל יכול להציג את כל השנים בקליבלנד פחות או יותר...
במובן מסוים גם כל פעם שכריס פול מגיע לקבוצה עם X ניצחונות, והופך אותה כבר בעונה העוקבת לקבוצה טובה עם עשרות אחוזים יותר בניצחונות (ובהמשך לשיאי פרנצ'ייז של ניצחונות וכו') - זה מבחינתי "משהו להצהיר".

שים את קוואי בריא במקום לברון, הוא מגיע כמעט לאותם השגים.
3 אליפויות. בכיף.
פחות אליפות מול ג"ס, פחות הסדרה מול דטרויט ב07.
חוץ מזה , הוא היה מגיע לכל הגמרים, עם כל הכבוד (שאין) לאינדיאנה ואטלנטה הם לא היו מתמודדות מול סוללת כוכבים עם כזו הגנה.
הוא גם היה לוקח אליפות עם AD עם כל הכבוד לג'ימי באטלר.

שים את קוואי בריא במקום דוראנט, אני מניח שקרוב לודאי שההשגים היו דומים. 2 אליפויות בgs, עוד גמר, עוד כמה גמרי מערב. הגיוני.

אבל קוואי לא הרכיב קרירה של 15-18 שנה בכזו רמה. אפילו לא חצי מזה. אם הוא היה, הוא באמת היה ברמתו של דוראנט.

מצד אחד אתה מאוד "מרים" לקוואי (כמובן עם העקיצה הקבועה ללברון...).
ומצד שני עדיין שם את דוראנט מעל קוואי.

קוואי נכנס לליגה 4 עונות לאחר דוראנט. כבר בעונתו השנייה הוא היה חלק משמעותי (13.5 נקודות, 60% לשתיים, 9 ריבאונדים, 1.8 חטיפות) בקבוצה שהפסידה בגמר ה-NBA במשחק 7.
עונה שלישית כאמור אליפות עם MVP גמר (גם אם לא ברמת הדומיננטיות הטיפוסית של MVP גמר - בכל זאת חלק מהספרס).
לאחר מכן 3 עונות עם שיפור אישי במספרים בסן-אנטוניו, אבל לא יותר מדי הישגים קבוצתיים (אם כי כאמור עד לפציעתו במשחק מספר 1 בגמר המערב מול גולדן-סטייט, הם הובילו באיזה 20 הפרש...).
מאז הוא לא שיחק עונה, לקח אליפות מדהימה "כמעט לבד" בטורונטו, עוד 2 עונות טובות אישית ("מהטופ של הליגה") אבל לא קבוצתית בקליפרס, ולא שיחק העונה.
סך הכל זה שחקן שבכל עונה ששיחק (כאמור, בשתיים לא שיחק) הגיע לפלייאוף, 8 פעמים מתוך 9 עבר סיבוב ראשון (ובפעם שלא - הפסיד במשחק שביעי, לא בסוויפ...), ובארבעת הפלייאופים האחרונים שלו לא ירד באף אחד מהם מ-27.7 נקודות, 54% אחוז לשתיים, 86% מהקו, 7.7 ריבאונדים, 3.9 אסיסטים, 1.7 חטיפות.

אני לא רואה פה בעיה של "אורך קריירה" (בהנחה, אולי לא מובנת מאליה, שעדיין נותרו לו כמה עונות בטופ, ושהוא לא כבר סיים בגיל 31...), וכאמור גם דוראנט בשלוש העונות האחרונות לא עשה יותר מדי - 90 משחקי עונה סדירה סך הכל, ומאזן 9-7 שלילי בפלייאוף.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:41 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
.
אנחנו רואים בסדרה של הווריירס מול דנבר שצריך גם עומק ולא רק את השחקן הכי טוב בסדרה.

אני לא חושב שהסדרה של דנבר אומרת משהו. גם כוכב הכי גדול צריך סביבו משהו. כשיש פערי איכות כל כך גדולים בין הסגלים, אז באמת לא משנה מי השחקן הטוב ביותר בסדרה. או אם ננסח את זה אחרת, גם אם אתה מחזיק בשחקן הכי טוב בסדרה, אם הקבוצה השניה מחזיקה בשחקנים 2-10, אז אין לך סיכוי.
בסדרה של בוסטון לעומת ברוקלין זה לגמרי לא היה כך. אני לא נביא ולא יודע מה היה קורה בכל מקרה, אבל בסדרה הספציפית הזאת קווין דוראנט היה גרוע ולא פקטור. אז ברור שלנטס לא היה שום סיכוי. למה הוא היה גרוע? אתה יכול לתת את כל הקרדיט לבוסטון וההגנה שלה, ואז אפשר לדבר על עומק, קבוצתיות וכו'. אני עם ההערכה שלי לגבי קווין דוראנט נותן רק חלק מהקרדיט לבוסטון וההגנה שלה על ההופעה של דוראנט בסדרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:43 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני חושב שהדיון פה קצת עקר ומתמקד בלתת GOTCHAS לאנשים יחסית לדעות המוקדמות שלהם ובהגנה על הדעות המוקדמות האלו, כלומר שוב פעם במטה של הדיון.

אני לא חושב ששאלת הכוכבים/לא כוכבים היא בכלל רלבנטית לסדרה הזו, כי הנטס היא קבוצה עם סרטן. במקרה הסרטן הזה גם נחשב כוכב אצל כמה אנשים אבל ראינו אותו כבר בפעולה. ולא ראיתי אף פעם קבוצה עם סרטן מגיעה לאינשהו ולא משנה כמה כוכבים יש לה. זה משמיד הכל, שולח גרורות לכל חלקה בארגון ושום דבר לא עובד כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:52 pm 
Hall of Famer

מכיוון שהרבה יותר ממטא-דיונים מה שקורה באמת זה הלופ סביב הגדרת הכוכב, אני לא מבין איך עם כל הסלידה מקיירי, במונחי כדורסל אפשר להגיד שהוא לא כוכב.

הבנאדם אולסטאר ב7 מ10 העונות האחרונות. ב2 מ4 העונות האחרונות הוא היה באחת מחמישיות הליגה, ב2019 בשנייה וב2021 בשלישית. ב21 היתה לו גם עונה של 50-40-90, עם 27 נקודות ו6 אסיסטים למשחק.

להגיד שקיירי הוא לא כוכב או שהכשרון שלו יחד עם דוראנט זה לא יותר מטייטום ובראון, זה האמא והאבא של הבדיעבד. תקראו לו סרטן (שבכל זאת הגיע לאליפות), תגידו שהאופי שלו חרא, שאתם לא רוצים לצאת איתו למלחמה. אבל לא אחד הגארדים המוכשרים בעולם? לא כוכב כדורסל? בולשיט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 1:56 pm 
Junior

Hacohen כתב:
מה שמשנה, קבוצה ניצחה אסופת כוכבים. קבוצה עם הגנה מתואמת, קבוצה שהשחקנים העיקריים שלה רצים כמה שנים ביחד, בתיאום, בשכל, עם שיטה. מול אסופה נטולת נשמה וחיבור של כשרון, זה הסיפור של הסדרה.

אני קורא את כל התגובות על הקבוצתיות מול הכוכבים וחושב שמפספסים את הסיפור הגדול. הסיפור הגדול הוא שלפני 3 חודשים הסלטיקס היו בדיוק אסופה נטולת נשמה, בלי קבוצתיות, עם סכסוכים פנימיים ואחרי עונת כישלון בדרך הבטוחה לעונת כישלון נוספת ופירוק החבילה. לא זוכר כזו טרנספורמציה, הם ממש הפכו מברוקלין בלי כשרון לסן אנטוניו בימים היפים. והשינוי כל כך עוצמתי ששוכחים שלפני 3 חודשים זה היה הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 2:01 pm 
Hall of Famer

קודם כל, הסרטן הזה הגיע ל-3 גמרים רצופים ובאחד מהם גם הצליח לקחת אליפות. אז כנראה שגם עם כל הגרורות קבוצה איתו יכולה להגיע לאנשהו.
מצד שני, נדב, אם אתה מקבל את הנרטיב של גואטה שאי אפשר לצאת עם קיירי למלחמה, אז מה זה חשוב כמה מהיר הקרוס אובר שלו, או היכולת שלו להגיע לטבעת.
הסיפור עם קיירי הוא מנטלי. אני חושב שהאופי הבעייתי שלו מוריד הרבה בתרומה שלו לקבוצה לעומת הכישרון הגדול שלו ובסופו של דבר הערך שלו יותר נמוך מיכולות הכדורסל שלו. אבל מצד שני, זה לא שאי אפשר לנצח איתו. זה קרה כבר. השנה זה כבר לא יקרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 2:03 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
Hacohen כתב:
מה שמשנה, קבוצה ניצחה אסופת כוכבים. קבוצה עם הגנה מתואמת, קבוצה שהשחקנים העיקריים שלה רצים כמה שנים ביחד, בתיאום, בשכל, עם שיטה. מול אסופה נטולת נשמה וחיבור של כשרון, זה הסיפור של הסדרה.

אני קורא את כל התגובות על הקבוצתיות מול הכוכבים וחושב שמפספסים את הסיפור הגדול. הסיפור הגדול הוא שלפני 3 חודשים הסלטיקס היו בדיוק אסופה נטולת נשמה, בלי קבוצתיות, עם סכסוכים פנימיים ואחרי עונת כישלון בדרך הבטוחה לעונת כישלון נוספת ופירוק החבילה. לא זוכר כזו טרנספורמציה, הם ממש הפכו מברוקלין בלי כשרון לסן אנטוניו בימים היפים. והשינוי כל כך עוצמתי ששוכחים שלפני 3 חודשים זה היה הפוך.

אבל הבסיס היה שם. שחקנים שרצים ביחד, שחקנים שמחויבים למועדון, שחקנים שיודעים לשחק הגנה, "כוכב ראשי" שהוא בסך הכל בחור טוב מאד. אז זה התאפשר.

ואם כבר מעמיקים במעמדות, יש למישהו ספק שמרכוס סמארט היה שחקן חשוב יותר בסדרה הזו מאשר קיירי אירווינג? יש מישהו שחשב לפני הסדרה שמרכוס סמארט "כוכב" גדול יותר מקיירי אירווינג? איזה שחקן חוץ מטייטום נחשב ל"כוכב" בבוסטון? תגידו ג'יילן בראון? מ2016 בליגה, אולסטאר פעם אחת. בדיחה ליד קיירי מבחינת מעמד ורזומה אישי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 2:04 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
תקרא לו כוכב כמה שתרצה. אין לי בעייה להסכים איתך. עוד יותר מזה - בכשרון נטו הייתי אומר שאין אף שחקן שיש לו יותר בליגה. אף אחד.

אבל האיש סרטן. הוא לא היה תמיד סרטן, הוא גדל לכדי סרטן. זה בדיוק אחרי האליפות ההיא בקליבלנד שהוא התחיל להמאיר. הוא פירק את קליבלנד כי נמאס לו להיות ליד לברון, זה עוד בסדר, ראינו מספיק כוכבים שרוצים לצאת מהצל של אחרים, אז בנקודה הזו אפשר לתת לו את הספק. אבל אתה ברצינות יכול להסתכל על הצורה שהוא התנהל בבוסטון ובנטס ולהגיד שהוא לא סרטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 2:05 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
קודם כל, הסרטן הזה הגיע ל-3 גמרים רצופים ובאחד מהם גם הצליח לקחת אליפות. אז כנראה שגם עם כל הגרורות קבוצה איתו יכולה להגיע לאנשהו.
מצד שני, נדב, אם אתה מקבל את הנרטיב של גואטה שאי אפשר לצאת עם קיירי למלחמה, אז מה זה חשוב כמה מהיר הקרוס אובר שלו, או היכולת שלו להגיע לטבעת.
הסיפור עם קיירי הוא מנטלי. אני חושב שהאופי הבעייתי שלו מוריד הרבה בתרומה שלו לקבוצה לעומת הכישרון הגדול שלו ובסופו של דבר הערך שלו יותר נמוך מיכולות הכדורסל שלו. אבל מצד שני, זה לא שאי אפשר לנצח איתו. זה קרה כבר. השנה זה כבר לא יקרה.

אבל אצלי זה מסתדר, כי אני לא מאלה שעוסקים בדירוגים בראש ולפי זה בונים תיאוריות של מה מנצח.

קיירי הוא כוכב כדורסל ביכולות, עם רזומה מוכח (וכמו ששנינו ציינו, גם אחד שבכל זאת לקח אליפות), עם מעמד של כוכב ואפילו די בכיר בליגה. הוא גם חרא של טימייט ובנאדם עם אופי בעייתי, שבאופן אישי לא הייתי רוצה בקבוצה שלי, ולכן טענתי כל הזמן שהסלטיקס פייבוריטים. קיירי יותר מוכשר בכדורסל מג'יילן בראון ומרקוס סמארט, יותר "כוכב" מהם, אבל אני מעדיף אותם עליו. אצלי אין סתירה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 2:19 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אבל הבסיס היה שם. שחקנים שרצים ביחד, שחקנים שמחויבים למועדון, שחקנים שיודעים לשחק הגנה, "כוכב ראשי" שהוא בסך הכל בחור טוב מאד. אז זה התאפשר.

זה ממש לא היה הדיבור עליהם אחרי השנה שעברה או בדצמבר השנה. דיברו על כוכב שהמודל שלו לחיקוי זה קובי בראיינט, על שחקנים שלא מחוייבים ברמה שצריך להפריד את הצמד טייטום - בראון, על סמארט בכלל דיברו בכמה טריידים, הורפורד נתפס לא כערך אלא כמחיר שיש לשלם כדי להפטר מהחוזה של קמבה. ומזכיר שאת חלק מהבסיס שרץ כמה שנים פירקו כשהחליפו מאמן ושמו אותו במקום ה-GM.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 2:38 pm 
Hall of Famer

אולי זה מעיד יותר על פער בין "דיבורים" למציאות. בין האפשרויות שקרה נס ב3 חודשים לבין זה שהדיבורים היו מוגזמים ושהבסיס היה בריא וצריך היה להתחבר, אני לוקח את האפשרות השנייה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 2:59 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אולי זה מעיד יותר על פער בין "דיבורים" למציאות. בין האפשרויות שקרה נס ב3 חודשים לבין זה שהדיבורים היו מוגזמים ושהבסיס היה בריא וצריך היה להתחבר, אני לוקח את האפשרות השנייה.

לא חושב שזה רק דיבורים, הייתה גם מציאות של בסיס שדווקא הוביל קבוצה לגמר מזרח (ודווקא בלי קיירי וכשטייטום ובראון הרבה יותר צעירים) ואז חווה שנה וחצי של כשלונות. לא דיבורים, ממש כשלונות. הסוויץ' שהקבוצה עברה באמצע השנה הוא מטורף וכאמור לדעתי לא מדובר מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 3:02 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
Hacohen כתב:

לא חושב שזה רק דיבורים, הייתה גם מציאות של בסיס שדווקא הוביל קבוצה לגמר מזרח (ודווקא בלי קיירי וכשטייטום ובראון הרבה יותר צעירים) ואז חווה שנה וחצי של כשלונות. לא דיבורים, ממש כשלונות. הסוויץ' שהקבוצה עברה באמצע השנה הוא מטורף וכאמור לדעתי לא מדובר מספיק

צריך לזכור שמדובר גם במאמן רוקי, ולוקח קצת זמן עד שדברים מתארגנים ומתחברים, זה כן הגיוני מאוד לצפות לשיפור ככל שעובר הזמן, אבל הקפיצה שהסלטיקס עשו באמצע העונה היא לגמרי חריגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 3:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא הייתי דואג לנטס יותר מדי.
קיירי בדיוק אמר שהוא ודוראנט מתכוונים לנהל את הקבוצה יותר, אז ההצלחה מובטחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 3:27 pm 
Hall of Famer

אכן, קבוצה שהגיעה לגמר מזרח, חוותה איזשהי ירידת מתח ואולי גם בעיות חברתיות (פוסט קיירי?), אבל הבסיס מצוין. זו עובדה. בעיניי זה לא מפתיע שהקבוצה התחברה, ובגלל זה אני חופר שהיא קונטדרית כבר כמה שבועות טובים לפני הפלייאוף. זאת קבוצה שיש לה את כל המרכיבים להצליח, זה שהיא לא הצליחה בחלק הראשון של העונה מצריך עיון, לא זה שהיא התחברה מחדש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 4:57 pm 
Hall of Famer

ראיתי כמה דקות בכל הסדרה, וממה שראיתי כמו שצויין כאן, kd כבר לא מגיע לטבעת. הכל פולאפ גאמפר. הבחור מעבר לשיא לעומת טייטום שהורג אותם בכמה דרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot] ו 83 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: