סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 3:14 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אלה השנים שבהן התחלתי באמת לאהוב את הקבוצה, אז למען הדיוק ההיסטורי: בעונה הזו פפי כבר היה בן 24-25, רחוק מאוד מנועם יעקב ובתקופה שבה לא מעט שחקנים קיבלו צ׳אנס אמיתי עוד לפני גיל 20. בילי תומפסון, לפחות לפי ויקיפדיה, הגיע להפועל בגיל 30 בסך הכל ובשנה וחצי שלא שיחק בnba הספיק לעבור בשלוש קבוצות ברחבי העולם (cba, פיליפינים וטורקיה), ככה שאי אפשר להגיד שהיה אחרי פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 3:17 pm 
Hall of Famer

בילי לא פרש שנה וחצי לפני כן, שיחק בפנרבחצ'ה.
ופפי היה בן 24, זו הייתה העונה השישית שלו בקבוצה וכבר לפניה היה שחקן רוטציה לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 3:51 pm 
Junior

N.T.K כתב:
עופר האדום כתב:
לא יודע איך העונה הזו תיגמר , אבל כבר ברור שמעולם לא היה הבדל כל כך גדול בין איך שהקבוצה הזו נראתה בבנייה שלה ובתחילת העונה והאוירה סביבה באותה התקופה , למה שהקבוצה השיגה בעונה עצמה.

אני תמיד זוכר שאלה שבתחילת העונה שאל פה עמוס לב - האם אהודי הפועל ירושלים בסדר עם זה שאור קורנליוס הוא הישראלי הבכיר שלה עם יותר מ-20 דקות במשחק.

אמממ
היתה קבוצה אחת שם בשנות ה90 המוקדמות
שהבניה שלה היתה דומה לזה של ביתר ירושלים כדורגל השנה.
עד הרגע האחרון לא היה ברור אם הקבוצה מתפרקת או לא .
הוחתמו כמה נכים אחרי פציעות קשות וכמה שפרשו מכדורסל שנה וחצי לפני

החמישיה היתה ...
יוברט רוברטס (מתאזרח נגר בן נגר )
בילי תומפסון ( הגיע לדעתי כשנה וחצי אחרי שפרש מכדורסל )
ג'ונתן דלזל (עוד שחקן אהוב אך לא מהטובים ביותר שהיו בכדורסל הישראלי)
פפי תורג'מן (ילד באותה התקופה , בערך כמו להבנות סביב נועם יעקוב העונה )
ודובראש (שהגיע אחרי פציעה ארוכה )
בגזרת המחליפים היו לנו
יריב יצקן ורועי אייל (ילדים )
אמיר בינו (בשם האלוהים גמלוני כזה לא רואים כל יום )
אורן שדה (שחקן פוסטר )
זהר נחמיאס (עוד פוסטר)

הקבוצה היתה מהמרגשות שנראו בארצינו
ועד הפציעה של פפי היתה גם עמוק במאבקי הצמרת
(וגם אחרי לא היתה רחוקה משם )

אבל חוץ מהם אני מניח שאתה צודק לגבי הפרשי התחושות בין הסגל הנבנה לקבוצה שיצאה

היה גם את סקוט קנט, אח של ג'ף קנט ששיחק במכבי. הוא גם היה נמוך ממנו משמעותית ולכן הם זכו לכינויים קנט ארוך וקנט קצר. קנט קצר בקושי שיחק אבל במעט שכן שיחק הספיק לקלוע מ-3/4 מגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 3:56 pm 
Junior

גיליתי שבילי תומפסון לא רק זכה באליפות התיכונים, מכללות ו-NBA (את זה ידעתי) אלא שהוא אחד מ-4 שחקנים שזכה עונה אחרי עונה באליפות המכללות וה-NBA

קבצים מצורפים:
WhatsApp Image 2023-03-14 at 15.29.39.jpg
WhatsApp Image 2023-03-14 at 15.29.39.jpg [ 77.63 KiB | נצפה 513 פעמים ]
חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 3:58 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
לא יודע איך העונה הזו תיגמר , אבל כבר ברור שמעולם לא היה הבדל כל כך גדול בין איך שהקבוצה הזו נראתה בבנייה שלה ובתחילת העונה והאוירה סביבה באותה התקופה , למה שהקבוצה השיגה בעונה עצמה.

אני תמיד זוכר שאלה שבתחילת העונה שאל פה עמוס לב - האם אהודי הפועל ירושלים בסדר עם זה שאור קורנליוס הוא הישראלי הבכיר שלה עם יותר מ-20 דקות במשחק.

האם זה איך שהקבוצה נבנתה או השפעה של המאמן (כן, הוא משפיע גם על בניית הקבוצה). כלומר אם לדוג' דז'יקיץ' מקבל את הקבוצה של תחילת שנה שעברה, הוא מצליח?

לגבי אור קורנליוס - לדעתי זה דווקא פי'צר, לא באג. הוא יותר טוב בתור רול פלייר בקבוצה כזו משחקנים יותר "בכירים". אגב לאחרונה גם בלייזר מצליח למלא יפה את התפקיד של רול פלייר, אתמול הוא נתן מחצית מדהימה בעיקר בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 4:26 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
N.T.K כתב:
עופר האדום כתב:

אמממ
היתה קבוצה אחת שם בשנות ה90 המוקדמות
שהבניה שלה היתה דומה לזה של ביתר ירושלים כדורגל השנה.
עד הרגע האחרון לא היה ברור אם הקבוצה מתפרקת או לא .
הוחתמו כמה נכים אחרי פציעות קשות וכמה שפרשו מכדורסל שנה וחצי לפני

החמישיה היתה ...
יוברט רוברטס (מתאזרח נגר בן נגר )
בילי תומפסון ( הגיע לדעתי כשנה וחצי אחרי שפרש מכדורסל )
ג'ונתן דלזל (עוד שחקן אהוב אך לא מהטובים ביותר שהיו בכדורסל הישראלי)
פפי תורג'מן (ילד באותה התקופה , בערך כמו להבנות סביב נועם יעקוב העונה )
ודובראש (שהגיע אחרי פציעה ארוכה )
בגזרת המחליפים היו לנו
יריב יצקן ורועי אייל (ילדים )
אמיר בינו (בשם האלוהים גמלוני כזה לא רואים כל יום )
אורן שדה (שחקן פוסטר )
זהר נחמיאס (עוד פוסטר)

הקבוצה היתה מהמרגשות שנראו בארצינו
ועד הפציעה של פפי היתה גם עמוק במאבקי הצמרת
(וגם אחרי לא היתה רחוקה משם )

אבל חוץ מהם אני מניח שאתה צודק לגבי הפרשי התחושות בין הסגל הנבנה לקבוצה שיצאה

היה גם את סקוט קנט, אח של ג'ף קנט ששיחק במכבי. הוא גם היה נמוך ממנו משמעותית ולכן הם זכו לכינויים קנט ארוך וקנט קצר. קנט קצר בקושי שיחק אבל במעט שכן שיחק הספיק לקלוע מ-3/4 מגרש

ושנייה ורבע אחר כך ברח מהארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 4:26 pm 
Hall of Famer

הפתעה מרעישה, כנראה שגם רגלנד לא ישחק הערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 4:43 pm 
מנהל פורום

גמליאל כתב:
זה כן אני כתב:
הבית של ירושלים מצטלב עם אחד הבתים האחרים, כך שהיריבה ברבע הגמר כבר ידועה או שהולכת להיות הגרלה?

הגרלה

בהנחה שמסיימים שניים
בהגרלה אפשר גם לקבל את טלקום בון, קבוצה עם הרבה פחות מסורת משתי האחרות
מאוד מעניין המ שקורה איתה
זאת קבוצה מאוד ותיקה בנוף המפעלים המשניים באירופה, נדמה לי שב2004 היינו צריך לעבור אותם בשלב כלשהו בדרך לגביע הקדוש
אני זוכר אותם בגלל שהמדים שלהם ורודים, כמה קבוצות אתם מכירים שמשחקות בורוד ב2004?
העונה הם מקום שני, מקדימים באיירן ועם מאזן מאוד מאוד מרשים 2:19 בליגה הגרמנית, בשלב 2 של ליגת האלופות הם בלתי מנוצחים 0:5
מציגים בעיקר פוניט גארד אמריקאי שהקבוצה תפסה אותו בזמן הכי טוב בקריירה כנראה שחקן נמוך שקוראים לו SHORTS
זה כמו שיקרו לשחקן מהיר ספידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 4:49 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
גיליתי שבילי תומפסון לא רק זכה באליפות התיכונים, מכללות ו-NBA (את זה ידעתי) אלא שהוא אחד מ-4 שחקנים שזכה עונה אחרי עונה באליפות המכללות וה-NBA

ואחד מאותם 4 היה לא אחר מאשר מילט ווגנר (2 נק' למי שידע מה הקשר בינו לבין בילי תומפסון). עוד אחד שזכה באליפות NBA ומכללות ברצף היה אחד מג'יק ג'ונסון. לא זוכר עכשיו מי הרביעי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 6:18 pm 
Hall of Famer

הקשר הוא שהם עשו זאת יחד, כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 7:04 pm 
Senior

uriel17 כתב:
גמליאל כתב:
זה כן אני כתב:
הבית של ירושלים מצטלב עם אחד הבתים האחרים, כך שהיריבה ברבע הגמר כבר ידועה או שהולכת להיות הגרלה?

הגרלה

בהנחה שמסיימים שניים
זאת קבוצה מאוד ותיקה בנוף המפעלים המשניים באירופה, נדמה לי שב2004 היינו צריך לעבור אותם בשלב כלשהו בדרך לגביע הקדוש
אני זוכר אותם בגלל שהמדים שלהם ורודים, כמה קבוצות אתם מכירים שמשחקות בורוד ב2004?
העונה הם מקום שני, מקדימים באיירן ועם מאזן מאוד מאוד מרשים 2:19 בליגה הגרמנית, בשלב 2 של ליגת האלופות הם בלתי מנוצחים 0:5
מציגים בעיקר פוניט גארד אמריקאי שהקבוצה תפסה אותו בזמן הכי טוב בקריירה כנראה שחקן נמוך שקוראים לו SHORTS

כשאני נתקל בשם TJ Shorts אני לא יכול לחשוב על מישהו מלבד טי ג׳יי פורד והשורטס הכי גדולים בעולם:
https://www.google.com/search?q=tj+ford ... lnspr=W10=

ספידי קלקסטון היה שחקן די מהיר, לא?
אז כבר היה לנו אחד כזה.
ספידי. לספידי סמית׳ זה קצת כאילו בובאן היה נראה 'סמולי מריאנוביץ׳'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 7:06 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
עופר האדום כתב:

האם זה איך שהקבוצה נבנתה או השפעה של המאמן (כן, הוא משפיע גם על בניית הקבוצה). כלומר אם לדוג' דז'יקיץ' מקבל את הקבוצה של תחילת שנה שעברה, הוא מצליח?

לגבי אור קורנליוס - לדעתי זה דווקא פי'צר, לא באג. הוא יותר טוב בתור רול פלייר בקבוצה כזו משחקנים יותר "בכירים". אגב לאחרונה גם בלייזר מצליח למלא יפה את התפקיד של רול פלייר, אתמול הוא נתן מחצית מדהימה בעיקר בהגנה

זאת לא השאלה כי המשתנה המשמעותי ביותר זה שבאמת זרמו עם המאמן ונתנו לו לבנות קבוצה כמו שהוא רוצה בלי הנחתות מלמעלה (שחקנים סטייל מייריס ואפילו הנקינס לא הגיעו לפה בעבר) וכמובן בשילוב שדז'יקיץ' הוא בהחלט מאמן מעולה ששווה להמר עליו עם הקרדיט הזה (מה שלא נכון או לפחות לא מוכח לגבי אורן עמיאל למשל). לכן אם דז'יקיץ' היה מקבל את הקבוצה של השנה שעברה, דבר ראשון היא לא הייתה נראית כמו הקבוצה של השנה שעברה. אני לא רואה שום סרט שהוא לוקח שחקן כמו אנתוני בנט, רכז כמו אובה, גאנר שלא שומר כמו אדאמס וכו'.

אבל כן, אם הוא היה נקלע לקבוצה הזאת אחרי שכבר נבנתה, לדעתי אפילו רק היכולת שלו לגרום לכולם לשמור בהגנה כל המשחק ולייצר סיסטם שנותן איזשהו יתרון בהגנה ובהתקפה כבר היה עוזר לו להשיג מהסגל ההוא הרבה יותר מיותם ומעמיאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 8:14 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
uriel17 כתב:
גמליאל כתב:
זה כן אני כתב:

הגרלה

בהנחה שמסיימים שניים

כשאני נתקל בשם TJ Shorts אני לא יכול לחשוב על מישהו מלבד טי ג׳יי פורד והשורטס הכי גדולים בעולם:
https://www.google.com/search?q=tj+ford ... lnspr=W10=

ספידי קלקסטון היה שחקן די מהיר, לא?
אז כבר היה לנו אחד כזה.
ספידי. לספידי סמית׳ זה קצת כאילו בובאן היה נראה 'סמולי מריאנוביץ׳'

:-):

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 9:05 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
דניאל כתב:

ואחד מאותם 4 היה לא אחר מאשר מילט ווגנר (2 נק' למי שידע מה הקשר בינו לבין בילי תומפסון). עוד אחד שזכה באליפות NBA ומכללות ברצף היה אחד מג'יק ג'ונסון. לא זוכר עכשיו מי הרביעי.

לא מדוייק. ווגנר זכה עם תומפסון במכללות ב-86 אבל לא זכה באליפות ב-87 שבה תומפסון זכה. תומפסון הוא אחד מ-4 יחד עם ראסל, מג׳יק והנרי ביבי (אבא של מייק ביבי). צריל להודות ששניהם לא היו ברגים משמעותיים באליפויות, תומפסון שיחק רק 3 משחקים בפלייאוף של 87 ובכלל לא שיחק בפלייאוף של 88, ווגנר שיחק 5 משחקים בפלייאוף של 88. זהו.
אגב הנכד (!) של מילט ווגנר הוא כבר פרוספקט מבטיח לנבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 9:27 pm 
Hall of Famer

הבן של דחואן?
כי אם כן, גם האבא (כלומר, הבן, כלומר הסנדביץ׳) היה פרוספקט ממש מבטיח וכולנו ראינו מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 11:31 pm 
Hall of Famer

כן, הבן של דחואן, שגם קוראים לו דחואן ג'וניור.

אבל האמת היא שדחואן סיניור לא היה כ-זה פרוספקט מבטיח. היה כוכב תיכונים ששיחק עונת מכללות אחת שבה הוא הראה שהוא יודע לעשות די הרבה נקודות באחוזים די גרועים. נבחר שישי בדראפט חלש (מעליו ניקולוז צקיטישוילי האגדי), הראה את אותו דבר בעונת הרוקי בקליבלנד ואז נפצע וחלה (כרתו לו חלק מהמעי עקב קוליטיס) והתפייד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 10:33 am 
Junior

עונת הרוקי שלו הייתה לא רעה בכלל, 30 דק', 13.5 נק' והאחוזים אמנם נמוכים מהשדה (37%) אבל סבירים מ-3 (32%) ומהעונשין (80%) - כל זה לרוקי זה בהחלט סביר, יש מצב שאם לא היה נפצע היה מגיע להיות שחקן יציב של 15-20 נק' למשחק. אני לא יודע מתי נפצע, בעונה השנייה הוא ממש הלך אחורה, אז מאד יכול להיות שיש פה גם משהו מנטלי.
אגב, הייתי מצפה מבן של שחקן כדורסל מקצועני להיות יותר יציב מהבחינה הזו - יש מי שיודע להכווין אותך בבחירות בקריירה, יש כנראה גב כלכלי וסביבה חברתית יותר חזקה ממי שגדל בשכונות מצוקה וכו'. ואז אני נזכר בגלן רייס ג'וניור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 12:38 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
עמוס לב כתב:
דניאל כתב:

לא מדוייק. ווגנר זכה עם תומפסון במכללות ב-86 אבל לא זכה באליפות ב-87 שבה תומפסון זכה. תומפסון הוא אחד מ-4 יחד עם ראסל, מג׳יק והנרי ביבי (אבא של מייק ביבי). צריל להודות ששניהם לא היו ברגים משמעותיים באליפויות, תומפסון שיחק רק 3 משחקים בפלייאוף של 87 ובכלל לא שיחק בפלייאוף של 88, ווגנר שיחק 5 משחקים בפלייאוף של 88. זהו.
אגב הנכד (!) של מילט ווגנר הוא כבר פרוספקט מבטיח לנבא

וואללה, זכרתי לא נכון. משום מה זכרתי שגם מילט וגם תומפסון הגיעו ללייקרס כרוקיז. מסתבר שמילט בכלל נבחר בסיבוב השני ע"י המאבס ולא שיחק בעונת הרוקי שלו. בעונה אח"כ הוא חתם כשחקן חופשי בלייקרס.
מה שמיוחד בתומפסון ובווגנר זה שהם זכו בשילוש של אליפות תיכונים, אליפות מכללות ואליפות אן.בי.איי. אני לא יודע כמה שחקנים עשו זאת (מג'יק עשה, מה שסביר להניח שיכול לתת שאלת טריוויה באיזה אלופת אן.בי.איי היו 3 שחקנים שעשו זאת, לייקרס 87), אבל אני די בטוח שמילט ותומפסון הם היחידים שעשו זאת באותן קבוצות, כי הם היו חברים גם בקבוצת התיכון.
והבן של ווגנר היה וואחד פרוספקט. בתיכונים הוא נחשב לפרוספקט התיכונים הכי טוב. העונה הבודדת בממפיס קצת הורידה אותו. עדיין נבחר במקום השישי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 1:20 pm 
Hall of Famer

ביום רביעי ירושלים בצרפת מול שטרסבורג על ראשות הבית שיש לו משמעות בסדרה של הטוב מ3
יש מצב שזו קבוצת ההגנה הכי טובה של הפועל בכל הזמנים רק שישפרו את האחוזים מקו העונשין
למי שלא יודע מדובר באחת מ3 הקבוצות הכי גרועות מהקו במפעל והכי גרועה בליגה הישראלית 64 אחוז פלוס מינוס.למשל בדיז'ון לא פחות מ11 נ'ק נשארו על הקו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 9:23 pm 
Sophomore

שטרסבורג מבלה את הסופ"ש הזה במשחקי הגביע הצרפתי (השני, זה שמשוחק לאורך העונה ולא הטורניר המרוכז בפברואר). ניצחה אתמול ברבע-הגמר את Bourg-en-Bresse מהיורוקאפ בקלות 71-88 ומשחקת כרגע בחצי-הגמר נגד וילרבאן - במחצית היתה ביתרון, בינתיים איבדה אותו. רק לשם השוואה, דיז'ון על שלל בעיותיה הובסה אתמול מול לה-מאן, היתה בפיגור 30 כבר במחצית.

המיקום בטבלה הליגה הצרפתית מטעה, בגלל פתיחת העונה הנוראית של שטרסבורג. מאז שהגיעו באנקי וקורוקס זו קבוצה שרצה חזק בכל המפעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 9:35 pm 
מנהל פורום

קורוקס שחקן יוצא מהכלל לרמות האלה.
הדאנג'ן מוסא של הBCL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 9:55 pm 
Hall of Famer

עם איזה בית הפועל מצטלבת? מה האופציות ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 9:58 pm 
מנהל פורום

הגרלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 10:13 pm 
Hall of Famer

וואלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 10:16 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
קורוקס שחקן יוצא מהכלל לרמות האלה.
הדאנג'ן מוסא של הBCL

השוואה מצוינת. נבחרו באותו דראפט ע"י אותה קבוצה, עשו עונת רוקי בברוקלין האובראצ'יברית, קורוקס הועדף והיה שחקן חמישייה, כולל בסדרת פלייאוף מול פילי, למרות שנבחר מתחת למוסה - ונתן מספרים לא רעים. מאז בצניחה עקבית משנה לשנה, שטרסבורג הימרה עליו אחרי שקיבל בעיטה מתחתית הליגה הספרדית כבר בדצמבר ופתאום הוא מצא חיים חדשים. אמנם מזכיר לא מעט את מה שקרה למוסה עד שהגיע לבראוגן בעונה שעברה ופתאום התפוצץ.

שטרסבורג מתפרקת במחצית השנייה. קורוקס, קין ולנסדאון שיחקו הרבה, קין קלע 20 אבל עשה 0/7 לשלוש, וחוץ מהשלישייה הזו ולאקומב לא היה לה מה לתת (במיוחד לא מול יוסופה פאל בצבע). זו הפעם הראשונה ב-2023 שהיא לא מגיעה ל-70 נקודות. מקווה שארגנו לדז'יקיץ' פאס לאתר שמשדר את המיני-טורניר הזה בתשלום (הוא לא משודר באף ערוץ טלוויזיה מסורתי) ושקין ולנסדאון התעייפו כדבעי אחרי שני משחקים באק-טו-באק ב-30+ דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: