Amos Gueta כתב:
סליחה, אבל זה הכל בולשיט ברוטב חתולים.
העיתוי של הטרייד מפרק את כל הטיעונים האלו. אמרתי את הדברים האלו בזמן אמת (אני יכול להביא לך ציטוטים), הם התגשמו, ואני אומר אותם שוב עכשיו.
קודם כל, אוקסיטי היתה אחרי פאקינג עונת גמר. לא היתה שם שום בעיית כימיה ואגואים בנקודה הזו. לא עושים מהפכות בסגל בקבוצת צעירים שעכשיו עשתה גמר ראשון, מוצאים נקודות קטנות לחיזוק ומריצים את זה שוב.
דבר שני, לא היתה להם שום בעיית אילוצי מס מותרות. הארדן היה עדיין על חוזה הרוקי והוא היה של אוקייסי לפחות לעוד שנה שאחריה הוא היה רסטריקטד. לא היתה להם שוב סיבה למשוך על ההדק בעיתוי שבו זה נעשה. ההצעות על הארדן היו נמצאות שם גם לקראת הטרייד דדליין וגם בקיץ. היו מריצים את הקבוצה לעוד עונה (או במקרה הכי פאקינג גרוע, עד הטרייד דדליין) רואים לאן היא הולכת, ולפי זה מחליטים.
לפני הארדן הניחו הצעת קח או נחתוך אותך עכשיו. זה שהוא לא רצה לקבל את ההחלטה הזו תחת לחץ, לא אומר שום דבר עליו חוץ מהעובדה שהוא לא רצה לקבל החלטה כזו תחת לחץ. זה HARDBALL לא טיפוסי ולא הגיוני בכלל מקבוצה לאחד השחקנים הכי טובים שלה. יש אפס אחריות של הארדן על מה שקרה שם.
סליחה בחזרה, אבל אתה לא ממש מבין בתכנוני פיי רול אם אתה חושב שלתאנדר לא היתה בעיית אילוצי מס מותרות *עתידית*.
נכון, הארדן היה לקראת עונה רביעית *ואחרונה* בחוזה הרוקי שלו, זה אומר שפרסטי צפה קדימה לעבר הפיי רול של עונת 2013/14 והלאה. מין קטע כזה של מקבלי החלטות בליגה, שצריכים לפעול לא רק משיקולים של כאן ועכשיו, אלא אם עובדים תחת בעלים שמאפשר להם את זה. קליי בנט לא אפשר את זה.
לאפשר להארדן להיכנס לפרי אייג'נסי של קיץ 2013 כפרי אייג'נט מוגבל היה נון-סטארטר מבחינת פרסטי. זה אומר שמספיק קבוצה אחת עם קאפ ספייס שתגיש הצעה רעילה, והלך עליך. קשה מאוד להוציא לפועל סיין אנד טרייד על שחקן במצב כזה (אומנם פניקס הצליחה בזמנו עם ג'ו-ג'ו).
פרסטי רצה להיכנס לעונת 2012/13 כשהוא יודע מה יש לו ביד לאותה עונה לפחות: את קווין מרטין כתחליף להארדן בתור שחקן שישי, את ג'רמי למב כפרוספקט צעיר שהיה אמור לרשת את הארדן בעתיד, ובחירה מעניינת של הרפטורס שהגיעה דרך יוסטון והתגלגלה לסטיבן אדאמס.
ותעשה לי טובה, הלחיצו את הארדן? המו"מ על הארכת חוזה מתחיל מהראשון ביולי ונמשך עד לשלהי אוקטובר. אין פה שום הארד בול. מה שפרסטי הציע באוקטובר 2012 זה לא פחות ממה שהיה מוכן להציע ביולי 2013, לו היה משאיר את הארדן ומאפשר לו להיות RFA. זו ממש לא היתה סיטואציית אייטון בפניקס מלפני שנה.