סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 16, 2025 11:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 69  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 12:03 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
הארדן היה שווה את המקס. הת'אנדר התעקשו לא לתת לו אותו. זה שלברון, בוש ו-ווייד בחוזה השלישי שלהם אאל"ט החליטו ללכת על אליפויות במקום למקסם את השכר שלהם זה נחמד מאוד אבל לגמרי לא רלוונטי.

אתה יכול לסובב את זה כמה שתרצה. ההחלטה הייתה של הת'אנדר. הייתה להם שליטה מלאה במצב.

תלוי איך אתה מגדיר "שליטה". אם נקודת המוצא היא שלא, פשוט לא נכנסים לטריטוריית מס המותרות (מה שגם הספרס הקפידו עליו, אגב), אז אין באמת שליטה. אפילו מיאמי בחרה לשחרר את מייק מילר בסעיף האמנסטי אחרי שסייע להם לקחת שתי אליפויות, בצעד שהכעיס את לברון וככל הנראה נכלל בין שיקוליו לעזוב שנה לאחר מכן.

אם הארדן היה מוכן לקבל פחות מהמקס שהיה זכאי לו, כשם שדוראנט, ווסטברוק ואיבקה הסכימו לכך, בשביל להישאר בקבוצת העתיד ולהמשיך להתמודד על אליפויות, זה היה בשליטתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 12:12 pm 
Junior

Ibaka's four-year, $48 million extension limited what Oklahoma City could and was willing to offer Harden. The Thunder could never have offered him the five-year, $80 million deal he got with the Rockets. Under the new CBA, they could only offer four years and roughly $60 million.
...
To the Thunder's credit, they came fairly close to actualizing the former. A four-year deal worth between $53-54 million was put on the table, just a few million annually shy of the maximum they could offer.

Which wasn't enough.

Harden had sacrificed enough during his time in Oklahoma City. He was coming off the bench and dwarfed by the mammoth shadows that Durant and Westbrook both cast. And now he was being asked to take less money too. That wasn't happening.

https://bleacherreport.com/articles/162 ... mes-harden

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 12:22 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
To the Thunder's credit, they came fairly close to actualizing the former. A four-year deal worth between $53-54 million was put on the table, just a few million annually shy of the maximum they could offer.

13.5 מיליון לעונה, זה נשמע כמו כלום בימינו. אבל אריק גורדון, שנבחר מחזור אחד לפני הארדן ונחשב עד אז לאחד השוטינג גארדים המבטיחים בליגה (זכור לי טור של סימונס שבו הוא מיקם אותו שלישי אחרי ווייד וקובי), נכנס לאותו קיץ 2012 כפרי אייג'נט מוגבל וחתם מחדש על 58 מיליון לארבע שנים. בהינתן ההנחה הרווחת לפיה כניסה של שחקן צעיר לשוק החופשי כפרי אייג'נט מוגבל אמורה להעלות את תג המחיר שלו (בגלל אובר-בידינג מצד קבוצות מתחרות), זאת בהשוואה למה שיעלה אם הוא והקבוצה שלו יסכמו על הארכת חוזה שנה קודם לכן, נראה שהארדן קיבל הצעה הוגנת לגמרי מהתאנדר.

ואם להשוות את הארדן לשחקנים בולטים מהמחזור שלו, שרובם אגב לא קיבלו הארכות חוזה בדיוק כמוהו, הרי שגריפין מן הסתם קיבל הארכת מקס כיאה לשחקן הפרנצ'ייז הבלתי מעורער של הקליפרס באותה תקופה. עדיין מדובר בחוזה ששילם לו 3 מיליון יותר בעונה לעומת מה שהוצע להארדן, פלוס השנה החמישית. סטף קיבל כידוע רק 44 מיליון לארבע שנים, שאפשרו בדיעבד את החתמת דוראנט בקיץ 2016. כמובן שהסכום המופחת הזה נבע מפציעות הקרסוליים המרובות שסטף סבל מהן בתחילת הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 12:26 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
הארדן היה שווה את המקס. הת'אנדר התעקשו לא לתת לו אותו. זה שלברון, בוש ו-ווייד בחוזה השלישי שלהם אאל"ט החליטו ללכת על אליפויות במקום למקסם את השכר שלהם זה נחמד מאוד אבל לגמרי לא רלוונטי.

אתה יכול לסובב את זה כמה שתרצה. ההחלטה הייתה של הת'אנדר. הייתה להם שליטה מלאה במצב.

תלוי איך אתה מגדיר "שליטה". אם נקודת המוצא היא שלא, פשוט לא נכנסים לטריטוריית מס המותרות (מה שגם הספרס הקפידו עליו, אגב), אז אין באמת שליטה. אפילו מיאמי בחרה לשחרר את מייק מילר בסעיף האמנסטי אחרי שסייע להם לקחת שתי אליפויות, בצעד שהכעיס את לברון וככל הנראה נכלל בין שיקוליו לעזוב שנה לאחר מכן.

אם הארדן היה מוכן לקבל פחות מהמקס שהיה זכאי לו, כשם שדוראנט, ווסטברוק ואיבקה הסכימו לכך, בשביל להישאר בקבוצת העתיד ולהמשיך להתמודד על אליפויות, זה היה בשליטתו.

שליטה = אם רצו את הארדן - הם היו יכולים להשאיר אותו. הייתה להם שליטה מלאה בסיטואציה. ההחלטה הייתה בידיהם.
זה שהם כבלו את עצמם לצורת מחשבה מסוימת + לא עשו את הצעדים שיכולים היו לעשות כדי לפעול להשאיר אותו גם במסגרת צורת המחשבה הזאת (כמו אמנסטי; טריידים שמנקים שכר), זו כבר בעיה שלהם.
אם הערכת הכישרון שלהם הייתה אחרת, הם כנראה היו מוצאים פתרונות:)

זה מדהים שאתה מצדיק את אחת ההחלטות הכי גרועות שנעשו בנ.ב.א. בשלושים השנים האחרונות.
מה עוד? ברוקלין פעלו בחכמה כששלחו בחירות תמורת פירס וגארנט קשישא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 1:51 pm 
מנהל פורום

מי שישמע יחשוב בכמה אליפויות זכה הארדן הזה שמבכים את אובדנו
אם הוא היה נשאר, הכימיה בחדר הלבשה של הת'אנדר הייתה ברמה של בין חומר בעירה לחומר נפץ
לא בטוח, אבל אפשרות סבירה מאוד
האיש פיצץ כל הרכב שבו היה שני לשחקן אחר דומיננטי יותר, או אפילו לא יכל להכיל שחקן שנמצא לצידו באותה חשיבות בהיררכיה
אולי עכשיו בגיל 350 נראה אותו משתלב ככינור 2/3 בהרכב מנצח. גם לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 4:35 pm 
Hall of Famer

הארדן בתחילת הקריירה שלו לא היה שחקן רעיל.

ומי ישמע. רק אחד ה-sg הטובים ביותר בכל הזמנים, שבמשך שנים ארוכות היה הטוב בליגה בעמדה שלו.

אם לא הווריורס עם הצ'יט קוד של דוראנט או הפירוק המוקדם שלו הת'אנדר סביר שהיה זוכה באליפות.

לאבד שחקן כזה תמורת כלום זה לא משהו נטול השלכות שאפשר לגלגל עליו עיניים ולהגיד נו, על זה נבכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 5:09 pm 
Sophomore

שאלת תם, מה נותנת שיחה כזו על מה היה קורה אם, ואיך בדיוק מתקדמים להבנה של משהו כשכל אחד זורק ספקולציות שאין שום דרך לבדוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 5:36 pm 
Hall of Famer

זה שהארדן הוביל קבוצה בכירה במערב
והיה ה-SG המוביל בנ.ב.א. במשך שנים ארוכות זו לא ספקולציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 6:48 pm 
Junior

Att כתב:
שליטה = אם רצו את הארדן - הם היו יכולים להשאיר אותו. הייתה להם שליטה מלאה בסיטואציה. ההחלטה הייתה בידיהם.
זה שהם כבלו את עצמם לצורת מחשבה מסוימת + לא עשו את הצעדים שיכולים היו לעשות כדי לפעול להשאיר אותו גם במסגרת צורת המחשבה הזאת (כמו אמנסטי; טריידים שמנקים שכר), זו כבר בעיה שלהם.

זה מדהים שאתה מצדיק את אחת ההחלטות הכי גרועות שנעשו בנ.ב.א. בשלושים השנים האחרונות.

כמו שאמרו לך לא אחת, קבוצת כדורסל בונים גם באמצעות פרקינסים, קוליסונים ושחקנים נדירים יותר כמו איבקה. לא חושב שהיתה הצדקה לאמנסטי על פרקינס. די בטוח שלא היה שכר מיותר אחר אז בקבוצה.

אבל שוב, אתה מסרב להבין את הנקודה שלי (וככל הנראה של פרסטי, כי סביר להניח שקראתי על כך בזמנו ולא הגיתי אותה בעצמי): חוסר הנכונות של הארדן להתפשר על גובה השכר שלו היה אינדיקציה אמינה מאוד לחוסר הנכונות שלו להישאר בתפקידו דאז כצלע התקפית שלישית בהיררכיה של צעירי אוקלהומה. שזה לגיטימי ביותר, כמו שכבר אמרתי כמה פעמים. זה בדיוק מה שעשה אותו ג'ו-ג'ו ולא ג'ינובילי, מה שעשה אותו שחקן פרנצ'ייז, סקורר מוביל והיסטורי בליגה, MVP, אבל לא אלוף.

אז כן, אני מצדיק החלטה גרועה מצד הארדן (:

ולגבי פרסטי, תתעלם כמה שתרצה מעובדות היסוד, הוא היה כפוף לאילוצי מס המותרות. וגם היו לו שיקולים ראויים של בניית קבוצה עם כימיה טובה וניהול אגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 6:56 pm 
Hall of Famer

לא יודע ,אני די בטוח שרוב העולם (לא יודע אם 60% או 90%) היו מעדיפים את הקריירה של הארדן, לפחות עד סוף התקופה ביוסטון, על פני זאת של ג׳ינובילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 7:14 pm 
מנהל פורום

או קיי
בא נקח את זה מכאן
קח את הארדן ותשים אותו בספרס של תקופת ג'ינובלי, אתה חושב שהספרס היו קבוצה טובה יותר
קח בחשבון, הגנה, אופי, התאמה לשחקנים האחרים בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 7:16 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
B.Grant44 כתב:
Att כתב:

כמו שאמרו לך לא אחת, קבוצת כדורסל בונים גם באמצעות פרקינסים, קוליסונים ושחקנים נדירים יותר כמו איבקה. לא חושב שהיתה הצדקה לאמנסטי על פרקינס. די בטוח שלא היה שכר מיותר אחר אז בקבוצה.

אבל שוב, אתה מסרב להבין את הנקודה שלי (וככל הנראה של פרסטי, כי סביר להניח שקראתי על כך בזמנו ולא הגיתי אותה בעצמי): חוסר הנכונות של הארדן להתפשר על גובה השכר שלו היה אינדיקציה אמינה מאוד לחוסר הנכונות שלו להישאר בתפקידו דאז כצלע התקפית שלישית בהיררכיה של צעירי אוקלהומה. שזה לגיטימי ביותר, כמו שכבר אמרתי כמה פעמים. זה בדיוק מה שעשה אותו ג'ו-ג'ו ולא ג'ינובילי, מה שעשה אותו שחקן פרנצ'ייז, סקורר מוביל והיסטורי בליגה, MVP, אבל לא אלוף.

אז כן, אני מצדיק החלטה גרועה מצד הארדן (:

ולגבי פרסטי, תתעלם כמה שתרצה מעובדות היסוד, הוא היה כפוף לאילוצי מס המותרות. וגם היו לו שיקולים ראויים של בניית קבוצה עם כימיה טובה וניהול אגו.

סליחה, אבל זה הכל בולשיט ברוטב חתולים.

העיתוי של הטרייד מפרק את כל הטיעונים האלו. אמרתי את הדברים האלו בזמן אמת (אני יכול להביא לך ציטוטים), הם התגשמו, ואני אומר אותם שוב עכשיו.

קודם כל, אוקסיטי היתה אחרי פאקינג עונת גמר. לא היתה שם שום בעיית כימיה ואגואים בנקודה הזו. לא עושים מהפכות בסגל בקבוצת צעירים שעכשיו עשתה גמר ראשון, מוצאים נקודות קטנות לחיזוק ומריצים את זה שוב.

דבר שני, לא היתה להם שום בעיית אילוצי מס מותרות. הארדן היה עדיין על חוזה הרוקי והוא היה של אוקייסי לפחות לעוד שנה שאחריה הוא היה רסטריקטד. לא היתה להם שוב סיבה למשוך על ההדק בעיתוי שבו זה נעשה. ההצעות על הארדן היו נמצאות שם גם לקראת הטרייד דדליין וגם בקיץ. היו מריצים את הקבוצה לעוד עונה (או במקרה הכי פאקינג גרוע, עד הטרייד דדליין) רואים לאן היא הולכת, ולפי זה מחליטים.

לפני הארדן הניחו הצעת קח או נחתוך אותך עכשיו. זה שהוא לא רצה לקבל את ההחלטה הזו תחת לחץ, לא אומר שום דבר עליו חוץ מהעובדה שהוא לא רצה לקבל החלטה כזו תחת לחץ. זה HARDBALL לא טיפוסי ולא הגיוני בכלל מקבוצה לאחד השחקנים הכי טובים שלה. יש אפס אחריות של הארדן על מה שקרה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 7:18 pm 
Sophomore

Att כתב:
זה שהארדן הוביל קבוצה בכירה במערב
והיה ה-SG המוביל בנ.ב.א. במשך שנים ארוכות זו לא ספקולציה.

נכון אבל עשה את זה כאלפא, אם השילוב עם ווסטברוק ודוראנט היה משהו שמחזיק ולא מתפרק, זה כבר ספקולציה.
ואליפות גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 7:19 pm 
מנהל פורום

גואטה
האופי של הארדן היה שם, זה שאנחנו לא נחשפנו אליו לא אומר שהוא לא היה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 7:24 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
או קיי
בא נקח את זה מכאן
קח את הארדן ותשים אותו בספרס של תקופת ג'ינובלי, אתה חושב שהספרס היו קבוצה טובה יותר

בהחלט לא.
אבל גם שים את ג׳ינובילי ביוסטון, והיא לא קונטנדרית במשך 3-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 7:25 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גם אם נניח שאתה צודק (וזו הנחה מאד חלשה. סביר להניח לפחות באותה המידה שהאופי של הארדן אז לא היה מבושל לגמרי כבחור צעיר, והמעבר מהחור באוקלוהומה לעיר טקסנית גדולה פי 5 עם חוזה מולטי מיליונים חדש בכיס דחף אותו לכוון הלא נכון), סו פאקינג וואט ? עוד פעם, הקבוצה הזו הגיעה לגמר. הרכב האישיויות המסויים הזה, בלי להתייחס לכל אחד ממרכיביו, עבד ! למה לשבור משהו שעובד ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 8:06 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
uriel17 כתב:
או קיי
בא נקח את זה מכאן

בהחלט לא.
אבל גם שים את ג׳ינובילי ביוסטון, והיא לא קונטנדרית במשך 3-4 שנים.

נכון, ולכן השאלה האם הארדן היה האדם הנכון לשחק לצד דוראנט וראסל, היא שאלה יותר מורכבת מאשר האם הארדן טוב יותר מג'ינובלי או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 8:12 pm 
Hall of Famer

אני מסכים
אני לא בטוח בכלל שההחלטה להעזיב אותו היתה לא נכונה. האופי של הארדן יותר מדי אלפא בשביל זה, ויש סיכוי טוב שזה היה מתפוצץ מתישהו.
קבוצות כוכבים הן לא תמיד קבוצות טובות יותר.

ועוד משהו, דוראנט במשך כל הקריירה שלו, כולל כולה היה סקורר טוב יותר מאשר הארדן כולל כל הקריירה שלו. המספרים לא משנה, כי ההתקפה של יוסטון סבבה כולה סביב הארדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 8:15 pm 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
גם אם נניח שאתה צודק (וזו הנחה מאד חלשה. סביר להניח לפחות באותה המידה שהאופי של הארדן אז לא היה מבושל לגמרי כבחור צעיר, והמעבר מהחור באוקלוהומה לעיר טקסנית גדולה פי 5 עם חוזה מולטי מיליונים חדש בכיס דחף אותו לכוון הלא נכון), סו פאקינג וואט ? עוד פעם, הקבוצה הזו הגיעה לגמר. הרכב האישיויות המסויים הזה, בלי להתייחס לכל אחד ממרכיביו, עבד ! למה לשבור משהו שעובד ?!

או קיי אני איתך
ההגעה שלהם לגמר הייתה מרגשת, נשבר לי הלב כשהם הפסידו בגמר.
אבל הארדן היה השחקן השישי, זה עולה מהספסל.
אם אני הוא, הייתי מרגיש שאני צריך להיות במקום יותר גבוה בהיררכיה הקבוצתית
האם יכול להיות שהארדן רצה לפתוח ולהיות רכז ראשון?
נכון למה שעולם הכדורסל ידע על הארדן וווסטברוק. מה היית בוחר?
סביר מאוד שהיו להארדן ציפיות מעבר לחוזה, כי את האופי אתה מביא מהבית, אתה לא מפתח בקולג'
הוא הדמות הראשית במחזה שלו
ביוסטון, זה עבד מדהים עם תקרת זכוכית, מובנת
כשניסו לשבור את התיקרה עם הבאת כוכב נוסף לצידו, התקרה התרסקה עליהם
אני לא בטוח שהת'אנד הרוויחו מהפרידה מהארדן או לא
אני חושב שזה לא חד משמעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 8:16 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אני מסכים
אני לא בטוח בכלל שההחלטה להעזיב אותו היתה לא נכונה. האופי של הארדן יותר מדי אלפא בשביל זה, ויש סיכוי טוב שזה היה מתפוצץ מתישהו.
קבוצות כוכבים הן לא תמיד קבוצות טובות יותר.

ועוד משהו, דוראנט במשך כל הקריירה שלו, כולל כולה היה סקורר טוב יותר מאשר הארדן כולל כל הקריירה שלו. המספרים לא משנה, כי ההתקפה של יוסטון סבבה כולה סביב הארדן.

מעולה, חיפשתי איך להגיד את זה
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 8:54 pm 
Junior

uriel17 כתב:
כשניסו לשבור את התיקרה עם הבאת כוכב נוסף לצידו, התקרה התרסקה עליהם

לא מסכים... עם כריס פול הם הגיעו למשחק 7 נגד גולדן סטייט בשיאה והפסידו על ערב סופר חריג מבחינת קליעה (וכמובן זה שכריס פול לא שיחק במשחק המכריע עקב פציעה).

אני גם לא מבין מה לא נכון בטייק של גואטה... לא היה להם שום סיבה לא לנסות לתת להם לרוץ עוד לפחות חצי עונה ואז או שהיו מוכרים אותו במחיר זול כמו שמכרו (כי התמורה עליו בתכלס הייתה נמוכה) או שהיו מוכרים אותו במחיר טוב בהרבה או שהייתה כזאת כימיה שמשהו ביחסי הכוחות היה מסתדר.
להעביר אותו בזמן שהעבירו ובתמורה שהם העבירו אותו זה ממש סתם. אגו פגוע ולא הרבבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 9:39 pm 
מנהל פורום

אם הם היו כל כך טובים בחיבור בין כריס פול למה החיבור הזה לא המשיך, מה גרם ליוסטון לא להאמין בעתיד של שיתוף הפעולה בין שניהם?
לגבי מה היה מניע של הפרידה מהארדן, אם אתה לא מאמין בעתיד של שלושת השחקנים האלה ביחד, עדיף לפרק כמה שיותר מוקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 12, 2024 12:34 am 
Junior

נורטון כתב:
לא יודע ,אני די בטוח שרוב העולם (לא יודע אם 60% או 90%) היו מעדיפים את הקריירה של הארדן, לפחות עד סוף התקופה ביוסטון, על פני זאת של ג׳ינובילי.

לא הבנתי, מעדיפים באיזה מובן? כלומר, אם הייתי שחקן NBA, האם הייתי מעדיף קריירה של הארדן או של מאנו? אם לזה התכוונת, יכול לכלול אותי ב 10-40%.
אישית, אני חושב שמאנו מדורג מעל הארדן בסולם הגדולים ביותר אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 12, 2024 12:43 am 
Junior

Amos Gueta כתב:
סליחה, אבל זה הכל בולשיט ברוטב חתולים.

העיתוי של הטרייד מפרק את כל הטיעונים האלו. אמרתי את הדברים האלו בזמן אמת (אני יכול להביא לך ציטוטים), הם התגשמו, ואני אומר אותם שוב עכשיו.

קודם כל, אוקסיטי היתה אחרי פאקינג עונת גמר. לא היתה שם שום בעיית כימיה ואגואים בנקודה הזו. לא עושים מהפכות בסגל בקבוצת צעירים שעכשיו עשתה גמר ראשון, מוצאים נקודות קטנות לחיזוק ומריצים את זה שוב.

דבר שני, לא היתה להם שום בעיית אילוצי מס מותרות. הארדן היה עדיין על חוזה הרוקי והוא היה של אוקייסי לפחות לעוד שנה שאחריה הוא היה רסטריקטד. לא היתה להם שוב סיבה למשוך על ההדק בעיתוי שבו זה נעשה. ההצעות על הארדן היו נמצאות שם גם לקראת הטרייד דדליין וגם בקיץ. היו מריצים את הקבוצה לעוד עונה (או במקרה הכי פאקינג גרוע, עד הטרייד דדליין) רואים לאן היא הולכת, ולפי זה מחליטים.

לפני הארדן הניחו הצעת קח או נחתוך אותך עכשיו. זה שהוא לא רצה לקבל את ההחלטה הזו תחת לחץ, לא אומר שום דבר עליו חוץ מהעובדה שהוא לא רצה לקבל החלטה כזו תחת לחץ. זה HARDBALL לא טיפוסי ולא הגיוני בכלל מקבוצה לאחד השחקנים הכי טובים שלה. יש אפס אחריות של הארדן על מה שקרה שם.

סליחה בחזרה, אבל אתה לא ממש מבין בתכנוני פיי רול אם אתה חושב שלתאנדר לא היתה בעיית אילוצי מס מותרות *עתידית*.
נכון, הארדן היה לקראת עונה רביעית *ואחרונה* בחוזה הרוקי שלו, זה אומר שפרסטי צפה קדימה לעבר הפיי רול של עונת 2013/14 והלאה. מין קטע כזה של מקבלי החלטות בליגה, שצריכים לפעול לא רק משיקולים של כאן ועכשיו, אלא אם עובדים תחת בעלים שמאפשר להם את זה. קליי בנט לא אפשר את זה.

לאפשר להארדן להיכנס לפרי אייג'נסי של קיץ 2013 כפרי אייג'נט מוגבל היה נון-סטארטר מבחינת פרסטי. זה אומר שמספיק קבוצה אחת עם קאפ ספייס שתגיש הצעה רעילה, והלך עליך. קשה מאוד להוציא לפועל סיין אנד טרייד על שחקן במצב כזה (אומנם פניקס הצליחה בזמנו עם ג'ו-ג'ו).

פרסטי רצה להיכנס לעונת 2012/13 כשהוא יודע מה יש לו ביד לאותה עונה לפחות: את קווין מרטין כתחליף להארדן בתור שחקן שישי, את ג'רמי למב כפרוספקט צעיר שהיה אמור לרשת את הארדן בעתיד, ובחירה מעניינת של הרפטורס שהגיעה דרך יוסטון והתגלגלה לסטיבן אדאמס.

ותעשה לי טובה, הלחיצו את הארדן? המו"מ על הארכת חוזה מתחיל מהראשון ביולי ונמשך עד לשלהי אוקטובר. אין פה שום הארד בול. מה שפרסטי הציע באוקטובר 2012 זה לא פחות ממה שהיה מוכן להציע ביולי 2013, לו היה משאיר את הארדן ומאפשר לו להיות RFA. זו ממש לא היתה סיטואציית אייטון בפניקס מלפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 12, 2024 2:49 am 
Hall of Famer

יש פה כמה טענות של כמה אנשים.
אוריאל -
1. שאלת לגבי החיבור של פול ושל הארדן ולמה הוא לא המשיך? נורא פשוט. הוא המשיך. עוד עונה אחת, שבה כריס פול המשיך לעוד עונה של פציעות (58 משחקים, 58 משחקים ו-61 משחקים) והמשיך בדעיכה ביכולת כשהוא בן 33. רק בעונה אח"כ הרוקטס לקחו את ההימור הגדול עם ווסטברוק.
2. רשמת משפט "אם אתה לא מאמין בעתיד של 3 השחקנים הללו ביחד, עדיף לפרק כמה שיותר מוקדם", אבל זה משפט שלא מחובר למציאות. הת'אנדר בהחלט האמינו בעתיד של 3 השחקנים הללו ביחד. הם פשוט פעלו בתוך מסגרת כלכלית קשוחה שנתנה להם אפשרות להציע הצעה מאד גבוהה להארדן, שהוא לא הסכים לקבל. ברגע שהיה ברור שהארדן לא יחתום על הארכת חוזה, אז פרסטי לחץ על ההדק תוך אלפית השניה. אבל הטרייד על הארדן לא הגיע מתוך חוסר אמון בשילוב של הארדן עם ווסטברוק ודוראנט.
3. אתה מנסה לטעון פה איזה טענה שהארדן לא היה מרוצה מהסיטואציה שלו בקבוצה ורצה להיות האלפא דוג. אבל זה לא מתכתב עם המציאות. הארדן רצה להישאר בת'אנדר, הוא פשוט רצה לקבל את המקסימום שהוא יכול בת'אנדר מבחינה כספית. ברגע שהת'אנדר לא רצו לשלם לו את מה שמגיע לו, אז הוא לא הסכים לחתום על הארכה. אני לא זוכר ששמעתי באיזה שהוא מקום שכשהוא לא קיבל את הסכום שהוא רצה הוא ביקש בעצמו טרייד, או איים בשביתה איטלקית או משהו בסגנון. פשוט בשניה שהמו"מ על הארכת החוזה לא הלך, פרסטי סגר את העסקה.
4. רשמת שזה לא חד משמעי האם הת'אנדר הרוויחו מהפרידה עם הארדן. בעיני זה מאד חד משמעי. הם בדיוק סיימו עונה עם גמר אן.בי.איי עם צוות צעיר שיכול רק לגדול ולהתפתח. לגמר האן.בי.איי הם לא חזרו מאז. יותר מכך, עונה אח"כ ווסטברוק נפצע בפלייאוף, 2 עונות אח"כ דוראנט נפצע וגמר את העונה מוקדם. כמה הארדן היה יכול לתרום להם בסיטואציות האלו?
5. העלית טענה שהארדן היה חבית חומר נפץ שהיה מפוצץ את הת'אנדר. זאת כבר טענה ספקולטיבית לחלוטין. העובדות אומרות שהארדן היה השחקן השישי בקבוצה, היה מוכן לחתום על חוזה חדש. יש משהו שמצביע על כך שהוא לא קיבל את המיקום שלו בהיררכיה, או שהת'אנדר לא הבטיחו לו מיקום משודרג בהיררכיה? יכול להיות שהוא היה מפרק את הת'אנדר מבפנים. יכול להיות שהסיטואציה הייתה בשבילו כל כך טובה שהיום היינו מדברים עליו כאל עוד ג'ינובילי שהיה מוכן להקריב מעצמו בשביל השושלת שבנו בת'אנדר. מה שבטוח זה שהטרייד על הארדן חיסל את הת'אנדר כקבוצה אלופה.

גרנט -
1. נכון שפרסטי לא רצה להיכנס לפגרת 2013 עם הארדן כשחקן חופשי שהוא יכול לאבד עם תמורה נמוכה למה שהוא שווה. אבל זה לא אומר שהוא היה צריך לעשות את הטרייד עוד לפני תחילת עונת 2012/2013. הוא בהחלט יכול היה לחכות במהלך העונה, לראות איך העניינים מתקדמים. לנסות לקבל טרייד טוב יותר ואולי אפילו תוך כדי העונה להצליח להגיע להבנות עם הארדן כך שהוא יחתום בפגרה בת'אנדר בכל מקרה. העסקה המהירה די מספרת את הסיפור שפרסטי העריך את הארדן מאד בחוסר ושהעסקה עם יוסטון היתה בעיניו עסקה טובה. שתי טעויות עצומות.
2. אתה טוען שחוסר המוכנות של הארדן לקבל את מה שמגיע לו הצביע על חוסר נכונות שלו להתפשר על התפקיד שלו. זאת ספקולציה לחלוטין. הארדן היה מוכן להישאר בת'אנדר. אם הארדן לא היה מרוצה מהסיטואציה המקצועית, לא הייתה לו בעיה לא להסכים לחוזה חדש, לחכות לקיץ ואז כשחקן חופשי מוגבל לקבל את מה שהוא חושב שמגיע לו. במקום זאת הוא הסכים להישאר.
3. עם כל הכבוד לתרומה של פרקינס, בוודאי שהייתה הצדקה לאמנסטי של פרקינס אם זה היה מאפשר להחתים את הארדן. ההצדקה כמובן שזה היה מאפשר להחתים את הארדן. למצוא תחליף לפרקינס אולי לא קל, אבל למצוא תחליף להארדן זה כבר היה בלתי אפשרי. אין שום הצדקה להשאיר את פרקינס או שחקן בקליבר הזה על חשבון מישהו כמו הארדן.

גואטה - נכון שגם אני חושב שמירב האחריות לפיאסקו הייתה על הכתפיים של פרסטי, אבל גם להארדן יש אשמה מסויימתכמו שרשמנו, דוראנט ונדמה לי גם ווסטברוק, בוודאי איבקה (חתם על חוזה יותר נמוך ממה שהוצע להארדן) היו מוכנים להקריב במשכורת שלהם. הארדן לא היה מוכן. אתה יודע או.קיי סי שילמו את המחיר על הטרייד, אבל גם הארדן פספס הזדמנות לסיים קריירה עם טבעת או יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: em28, Google [Bot], Hacohen, rony, סאבוניס ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: