shay כתב:
ידוע, הקפצה, אבל אני חייב, בזה עוד לא נתקלתי.
נתתי שטר של 100 וביקשתי כרטיס, קיבלתי עודף של 30 וכרטיס שרשום עליו יציע תחתון, אמרתי שאני רוצה לעליון, החליף לי לכרטיס שרשום עליו יציע עליון אשה/חיל/סטודנט 40 ש"ח (אני לא אף אחד מאלה), ביקשתי עודף, אמר לי אין, קח את זה ושב בעליון. לקחתי בחזרה את ההוא לתחתון.
בכניסה ליציע שחשבתי שהוא התחתון עומד אחד עם וסט של מע"צ, הראתי לו את הכרטיס, שאל אם יש לי צמיד, אמרתי לו שאין לי, אמר שאני לא יכול להיכנס. הראתי לו שרשום על הכרטיס "יציע תחתון" וגם שאלתי איפה זה היציע התחתון, למקרה שהוא לא יודע לקרוא, אמר לי למעלה. מבינים? בנתניה היציע התחתון הוא למעלה. ישבתי למעלה, הסתכלתי שוב על הכרטיס, רשום שורה שתיים, כיסא 34, אבל השורות למעלה מתחילות ב-11. חזרתי להוא עם הוסט, אמרתי לו שהמקום שלי בשורה 2, כנראה שזה בכל זאת למטה. אמר שאני לא יכול לשבת למטה. ביקשתי שיקרא למי שאחראי עליו, אמר שהוא לא יכול. איך לא יכול שאלתי, יש לך קשר ביד. הלכתי לצד השני, אותו סיפור, אבל היו שם עוד כמה אנשים שלא רצו להאמין שהיציע התחתון למעלה. בסוף מתברר שיש קופאי בחוץ שמוכר כרטיסי מבוגר רק ליציע התחתון, ואיזה נער קצת אחרי הכניסה שמחלק צמידים. נשבע לכם שהוא לא היה כשנכנסתי. כ"כ קשה לתת לקופאי גם את המשימה המסובכת של חלוקת צמידים למי שמכרת לו כרטיס ליציע התחתון? או לפחות להעמיד לידו את נער הצמידים? (שדרך אגב אמר שההם עם הוסט דפוקים).
סחבק הגיע למשחק הראשון של נתניה העונה כשבאמתחתו מנוי ליציע התחתון שנקנה בכסף מלא. נכנס לאולם, מגיע להוא עם הוסט, אומר לי שאני לא יורד למטה. מראה לו את המנוי שלי, שורה 4 כסא 26. אומר לי תבוא עם צמיד. אני אומר לו איזה צמיד? אומר לי לך תביא צמיד. אני יורד בחזרה למטה, מסתבר שהילד ההוא מחלק צמידים, אבל אין אף אחד שטורח להודיע לך על זה. הוא פשוט עומד בצד, קצת מדבר עם חברים, קצת שם לאנשים צמידים על הידיים. אמרתי לו, למה שלא תעמוד במקום קצת יותר בולט? ליד איזה שולחן עם שלט קטן, משהו? משך בכתפיים. בצדק, זאת לא האחריות שלו, אלא של מנהל הקבוצה.
אה, רגע, שכחתי. מנהל הקבוצה שלנו (במשרה חלקית, בשאר החיים הוא מורה לתלמוד) זה אותו הבחור שרשם את כריסטיאן בארנס הפצוע לרבע גמר הגביע מול חולון, וכך אריק קמפבל לא יכל לשחק (לא שזה היה אסון גדול לאור הכושר של קמפבל כשהגיע ארצה, אבל לא משנה לצורך העניין). הקבוצה שלנו היא זאת שהסקאוט שלה הסיע את ג'רום רנדל הנמלט בלילה לשדה התעופה. כאלה אנחנו, שכונתיים קצת.
נעים לדעת שיש חיים אחרי בלקנטיני.