סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 10:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 11:51 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
shmueliki כתב:
מבחינתי השלישייה המובילה של אפס ( ודווקא יצא לי לראות אותם השנה כבר פעמיים ) היא קינזי-סאבאנוביץ' ובאראץ' , לפני כל כוכבי ה-NBA והטורקים למיניהם .
אם נסתכל על הצד ההגנתי מבחינת הטורקים ( שהצליחו בבליץ הגנתי של רבע ספציפי לעצור את פרטיזן על 6 נקודות , ואת מילאנו על 9 - שניהם במשחקי חוץ ) , אז באראץ' יכול בצורה מסוימת להתמודד עם סופו , איליאסובה יכול לעצור את התנועות של אליהו , וקינזי יכול לתת אתלטיות ואגרסיביות מול פארמר .

אה כן , יהיה משעשע עם מכבי תיתקל בקבלת פנים סטייל בני השרון באנקרה . נראה איך מזרחי והיורוליג יגיבו לעומת המקרה ההוא .

איך באראץ' הגיע לשלישייה אני לא יודע, הרי כבר ראינו שהוא לא מסוגל להתמודד מול סופו, אבל כמובן מסכים לגבי קינזי וסאבאנוביץ'. בהפסד לשרלרואה סאבאנוביץ' היה גרוע ואפס הפסידה. לעומת זאת, משחק זוועתי של וויאצ'יץי לא הפריע להם לנצח את מילאנו.
קינזי ישחק, אבל למכבי יש כלים לעצור אותו, כמו שהיא עצרה את רודי. לצערי, אין למכבי כלים לעצור את סאבאנוביץ'. ואני חושש שמקרה גלינארי עלול לחזור על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 12:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הכלי העיקרי לעצור את סבאנוביץ' נמצא אצל המאמן שלו, ובנתיים הוא כאמור משתמש בו לא רע. עוד ערב שבו הסרבי מקבל 15 דקות מהספסל יעבוד מצוין לטובת מכבי.

אגב מה שהרג את מכבי אצל גאלינרי זאת לאו דווקא הקליעה אלא היכולת לקחת כל שומר לסל, בכדרור. הוא 4 שיכול לשבור שמירת לחץ בקלות והאתלטיות והפיזיות שלו (במונחים אירופיים) מקלים עליו להגיע עד לסל ולסחוט הרבה עבירות. לסבאנוביץ' אין את זה, למרות שהוא שחקן הרבה יותר טכני.

אני מסכים עם פרודו לגבי באראץ'. קודם כל הוא ממש לא מבריק השנה. נראה כבד, עושה הרבה עבירות ולא מאוד דומיננטי. לא ראיתי ממנו את המיד-ריינג' שהבליח לפעמים בויטוריה. הוא על תקן הפועל השחור שם כרגע. בנתיים ברוב המשחקים בטיסטה או קוקו (אנדרייטד, שחקן פוסט-אפ טוב מאוד) יותר דומיננטיים ממנו. דבר שני, שחקן כמוהו עלול לשכנע מאמן לא להביא עזרה כפולה על סופו וזאת כמובן טעות. ראינו כל מאמן שחזר על הטעות הזאת (כולל איוונוביץ' בשנה שעברה עם באראץ' בהצלבה) חוטף על זה. סופו חייב לקבל שמירות כפולות כי לאורך זמן, אף אחד לא באמת יכול לשמור אותו. והוא שחקן שאסור לתת לו להיכנס לקצב ולמשחק (ומנגד, ניתן לתסכל אותו די בקלות אם אתה מונע ממנו את זה).

מכבי, ואת זה אנחנו מכירים כבר מהעונה שעברה, צריכה את סופו דומיננטי כדי לקחת משחקי חוץ. החדירות של פרמאר יהיו הרבה יותר קשות בצבע של אפס, אחוזי השלוש (הנמוכים ממילא) יורדים במגרש חוץ. גם ליאור, היוצר הכי טוב של מכבי כרגע בסט אופנס, פחות טוב מחוץ לנוקיה. בקיצור, סופו הוא מפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:09 pm 
Hall of Famer

frodoborg כתב:
shmueliki כתב:
מבחינתי השלישייה המובילה של אפס ( ודווקא יצא לי לראות אותם השנה כבר פעמיים ) היא קינזי-סאבאנוביץ' ובאראץ' , לפני כל כוכבי ה-NBA והטורקים למיניהם .
אם נסתכל על הצד ההגנתי מבחינת הטורקים ( שהצליחו בבליץ הגנתי של רבע ספציפי לעצור את פרטיזן על 6 נקודות , ואת מילאנו על 9 - שניהם במשחקי חוץ ) , אז באראץ' יכול בצורה מסוימת להתמודד עם סופו , איליאסובה יכול לעצור את התנועות של אליהו , וקינזי יכול לתת אתלטיות ואגרסיביות מול פארמר .

אה כן , יהיה משעשע עם מכבי תיתקל בקבלת פנים סטייל בני השרון באנקרה . נראה איך מזרחי והיורוליג יגיבו לעומת המקרה ההוא .

איך באראץ' הגיע לשלישייה אני לא יודע, הרי כבר ראינו שהוא לא מסוגל להתמודד מול סופו, אבל כמובן מסכים לגבי קינזי וסאבאנוביץ'. בהפסד לשרלרואה סאבאנוביץ' היה גרוע ואפס הפסידה. לעומת זאת, משחק זוועתי של וויאצ'יץי לא הפריע להם לנצח את מילאנו.
קינזי ישחק, אבל למכבי יש כלים לעצור אותו, כמו שהיא עצרה את רודי. לצערי, אין למכבי כלים לעצור את סאבאנוביץ'. ואני חושש שמקרה גלינארי עלול לחזור על עצמו.

שמוליק מדבר באופן כללי, לא רק על המצ'אפ מול סופו. באראץ, למשל, היה השחקן המצטיין של אפס בנצחון במילאנו בשבוע שעבר, מול קו קדמי לא פראייר בכלל. כמובן שאתה רחוק מאד מלדייק עם ה"ראינו שהוא לא מסוגל להתמודד עם סופו". לא רק שבאראץ מסוגל להתמודד, המשחק הכי טוב שלו אי פעם ביורוליג היה מול סופו, עם 18 נקודות, 13 ריבאונדים ו-4 חסימות כשסופו לא מסתדר איתו, וגם במשחק הראשון בין קאחה לבורל למכבי ת"א באותה עונה סופו לא מצא מולו ידיים ורגליים. ומה היה בסדרה בין השתי הקבוצות בעונה שעברה? במשחק הראשון באראץ השמיד את סופו (היה המצטיין בקאחה לבורל מול מדד 5 של סופו), במשחקים 2 ו-3 סופו אמנם הצטיין ובאראץ לא עצר אותו ובמשחק האחרון היווני לא הורגש במיוחד. אז האמת קרובה הרבה יותר למה שאני אמרתי בתחילת הת'רד (המצ'אפ באראץ-סופו הוא תלוי משחק) להזיה הפרטית שלך.

לגבי סבאנוביץ', זה שחקן שאני מת עליו, אבל באמת שההשוואה לגלינארי מגוחכת לגמרי (וגלינארי גם לא ניצח לבד את מכבי, היירסטון למשל היה טוב ומשמעותי ממנו וגם מקומו של הקו הקדמי המילאנזי לא נפקד). כמו שאמרו לפניי, סבאנוביץ' לא מקבל מסאריצ'ה את הקרדיט המגיע לו ולא בונים עליו מספיק, כך שבעניין שלו מכבי דווקא יכולה להיות רגועה יחסית (הוא עדיין שחקן מצוין שיכול לסחוט את העבירות ולקלוע ביעילות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:17 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
אני מסכים עם פרודו לגבי באראץ'. קודם כל הוא ממש לא מבריק השנה. נראה כבד, עושה הרבה עבירות ולא מאוד דומיננטי. לא ראיתי ממנו את המיד-ריינג' שהבליח לפעמים בויטוריה. הוא על תקן הפועל השחור שם כרגע. בנתיים ברוב המשחקים בטיסטה או קוקו (אנדרייטד, שחקן פוסט-אפ טוב מאוד) יותר דומיננטיים ממנו.

אם אתה מדבר על היורוליג, הרי שזה קשקוש. כאמור, בנצחון החשוב של אפס על מילאנו, באראץ היה המצטיין כשקוצ'ו קיבל 4 דקות וסיים עם -5 מדד ובאטיסטה קלע 2 נקודות עם ריבאונד בודד. בהפסד לשרלרואה באטיסטה היה איום ונורא עם 0/4 מהשדה ובלי נקודות, קוצ'ו קיבל באופן חריג הרבה דקות והיה טוב, אבל באראץ קלע יותר ממנו ב9 דקות פחות על המגרש, ובכלל-זו כנראה לא מחמאה גדולה לקוצ'ו שהוא קיבל צ'אנס דווקא בהפסד מביך כזה. המשחק היחיד ביורוליג שבאראץ היה בו חלש ממש הוא משחק הפתיחה בבלגרד, אבל טוב שאתה בונה תאוריות לפי רצונך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:21 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לא אמרתי שגלינארי ניצח לבד את מכבי, אבל הוא היה טוב מולה, וגרם לא מעט נזק. ההשוואה לגלינארי ממש לא מגוחכת בעיני, כיוון שיש קווי דימוין בין שני השחקנים האלה. כבר נאמר בת'רד הזה שסאבאנוביץ' מסוגל וצריך לשחק גם כמספר שלוש. שני השחקנים האלה מאיימים מ-3, וגם יודעים לחדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:29 pm 
Junior

כן, אני אמרתי את זה. לא התכוונתי שההשוואה מגוחכת חלילה, פשוט אמרתי שאלה שני שחקנים שעשו (ויעשו?) נזק למכבי מאספקטים שונים. אם סבאנוביץ' אכן ישחק 3 מול מכבי זה יהיה תקדים, העונה. עד עכשיו הוא תופקד אך ורק בעמדה 4, כמו גלינארי אגב.

נדב הכהן -
אם היית טורח לבצע בדיקה קצת יותר מעמיקה או חלילה לראות משחק של הקבוצה לפני שאתה מגיב, היית שם לב שבאראץ' היה פקטור רציני בדיוק במשחק אחד של הקבוצה מתוך שבעה העונה (הניצחון האחרון במילאנו). בשאר המשחקים בטיסטה ו/או קוקו היו יותר טובים ומשמעותיים ממנו (גם אם הוא קלע נקודה יותר ב9 דקות פחות, אכן הוכחה סטטיסטית ניצחת).

אבל זה לא באמת משנה. הסגנון שלך כרגיל מעיק ומעיד בעיקר על כוונה להיתפס לפרטים מתוך ניסיון להוכיח כותבים אחרים על טעותם, ולא לנהל דיון אמיתי. כל שנותר לי הוא, לא בפעם הראשונה, לאחל לך רק טוב והרבה בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:30 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

העניין לגבי באראץ', שהוא לא סתם נראה כבד. הוא באמת כבד. בחור גדול מאוד, עם יד רכה מצוינת, אבל הוא ממש לא אתלט, ואטי מידי לכדורסל מודרני. הוא פשוט לא זז מהר מספיק כדי לתפוס עמדה עליונה בהגנה מול שחקנים כמו סופו, ונאלץ לבצע עבירות.
המשחק מול מילאנו שנדב מזכיר פה, היה המשחק הסביר היחיד של באראץ' העונה, בשני המשחקים הקודמים הוא היה זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:37 pm 
Junior

זהו, שאת היד הרכה ה'מצויינת' שלו עדיין לא ממש ראינו העונה. אנחנו יודעים שיש לו את זה אבל גם שמדובר בשחקן לא יציב מהבחינה הזאת. זה לא הגו-טו-מוב שלו.

עדיין צריך לזכור שהוא כנראה הסנטר שהתמודד הכי טוב מול סופו בעונה שעברה (הגנתית) ולכן יש יסוד סביר להניח שנראה שוב את המצ'-אפ הזה בדקות רבות של המשחק. כמו שאמרתי זאת לדעתי מלכודת דבש קלאסית מבחינת סאריצ'ה, כי סנטר עם סייז כזה גורם לך להימנע מלהביא עזרה כפולה על סופו שזאת טעות. הוא שחקן שאתה צריך למנוע ממנו להיכנס למשחק גם במחיר של רוטציות בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:43 pm 
Hall of Famer

ההשוואה בין סבאנוביץ' לגלינארי היא מגוחכת בגלל שבכדורסל אתה לא משווה שחקנים רק לפי התכונות, אלא בעיקר לפי הרמה שבה הם מבצעים את הפעולות. וגלינארי, מה לעשות, הוא שחקן בכמה רמות מעל סבאנוביץ'.

דייבי ג'ונס כתב:
נדב הכהן -
אם היית טורח לבצע בדיקה קצת יותר מעמיקה או חלילה לראות משחק של הקבוצה לפני שאתה מגיב, היית שם לב שבאראץ' היה פקטור רציני בדיוק במשחק אחד של הקבוצה מתוך שבעה העונה (הניצחון האחרון במילאנו). בשאר המשחקים בטיסטה ו/או קוקו היו יותר טובים ומשמעותיים ממנו (גם אם הוא קלע נקודה יותר ב9 דקות פחות, אכן הוכחה סטטיסטית ניצחת).

אבל זה לא באמת משנה. הסגנון שלך כרגיל מעיק ומעיד בעיקר על כוונה להיתפס לפרטים מתוך ניסיון להוכיח כותבים אחרים על טעותם, ולא לנהל דיון אמיתי. כל שנותר לי הוא, לא בפעם הראשונה, לאחל לך רק טוב והרבה בריאות.

אה, אז אתה מדבר גם על הליגה הטורקית. נהדר, כי היות שאתה בודק כל דבר לעומק, בוודאי לא פספסת שמתוך 4 משחקים של אפס העונה בטורקיה-באראץ בכלל לא שיחק או התלבש בשניים מהם, במשחק שלישי קיבל 10 דקות ובמשחק הנותר הצטיין. אם היית טורח להעמיק עוד, היית רואה שבמשחקים האלה שחקנים שאין להם מקום חשוב ביורוליג מקבלים דקות משמעותיות, ואולי היית מגיע למסקנה המהפכנית שסאריצ'ה שומר ומחלק כוחות.

הסגנון שלי תוקפני כלפי מי שמתיימר לכתוב הודעות מלומדות, ונתפס בטעויות מביכות פעם אחרי פעם. חבל שהפורום הישן נמחק, היתה תקופה שבערך בכל פוסט שני שלך הפצצת טעות משמעותית אחרת. אבל אחלה, רק טוב והרבה בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:59 pm 
Junior

בסדר. אני מקבל את הצורך שלך בסגנון תוקפני וברוטאלי כדי לנסות ולבסס בעיני רוחך עליונות אינטלקטואלית מסוג כלשהו. אני מניח שיש לזה קשר מסוים למקלחת הצוננין שספגת אתה, בתור כותב צעיר ומשעשע כאן בפורום, מזל"א מעל דפי העוף-טופיק הי"ד.

אני חושב שלא יזיק לך לנהוג בקצת יותר כבוד (או לכל הפחות, הגינות בסיסית) גם כלפי מי שאתה מזהה כאן כמשתמשים "חדשים" ולכן יכולים לשמש כר נוח יחסית ללעג שלך. התנשאות היא חרב פיפיות מאוד מסוכנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 2:27 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נדב, אפשר לחשוב שאתה מדבר על קובי בראיינט לכל הפחות. כולו גלינארי. איכשהו לא נראה לי שהוא כמה רמות מעל סבאנוביץ'.

דייבי, לגבי באראץ', אין ספק שהוא מסוגל לגרום ללא מעט נזק עם נותנים לו לשחק חופשי. אבל יש דרך קלה יחסית לבטל אותו בהדבקת עבירות מהירות, כפי שבלאט עשה לו בסדרה ההיא, וכפי שעשה לו, למשל, פקוביץ' במשחק מול פרטיזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 2:47 pm 
Junior

וכפי שיעשה לו כל סנטר התקפי דומיננטי, אם אתה לא מביא עליו עזרה. אין חכמות בקטע הזה. באראץ' מאפשר לך לשמור אחד-על-אחד חיות לואו פוסט כמו סופו או פקוביץ' אבל אתה משלם על זה במזומן בעבירות שלו ובדרך-כלל גם ביציאה שלו מהמשחק, התקפית. ולאורך 40 דקות בעיניי השיטה הזאת לא מוכיחה את עצמה.

יש שחקנים שאתה לא רק צריך אלא גם חייב (כראייה רחבה של המשחק) להביא עליהם שמירה כפולה. זה גם האלמנט הפסיכולוגי של שחקן חשוב שלא מצליח לייצר מהלכים ונאלץ להיפטר מהכדור בכל פוזשן. כמובן שצריך לדעת מתי ואיך להביא את השמירה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 2:59 pm 
Hall of Famer

frodoborg כתב:
נדב, אפשר לחשוב שאתה מדבר על קובי בראיינט לכל הפחות. כולו גלינארי. איכשהו לא נראה לי שהוא כמה רמות מעל סבאנוביץ'.

לא צריך להיות קובי בריאנט בשביל להיות כמה רמות מעל סבאנוביץ'.

דייבי ג'ונס כתב:
בסדר. אני מקבל את הצורך שלך בסגנון תוקפני וברוטאלי כדי לנסות ולבסס בעיני רוחך עליונות אינטלקטואלית מסוג כלשהו. אני מניח שיש לזה קשר מסוים למקלחת הצוננין שספגת אתה, בתור כותב צעיר ומשעשע כאן בפורום, מזל"א מעל דפי העוף-טופיק הי"ד.

אני חושב שלא יזיק לך לנהוג בקצת יותר כבוד (או לכל הפחות, הגינות בסיסית) גם כלפי מי שאתה מזהה כאן כמשתמשים "חדשים" ולכן יכולים לשמש כר נוח יחסית ללעג שלך. התנשאות היא חרב פיפיות מאוד מסוכנת.

ההערה שלך לגבי זל"א היא אולי עוד דוגמא לכך שאתה מדבר, ולא יודע על מה (אם כי תמיד הייתי משעשע, זה נכון). אין לי בעיה לנהוג כבוד, ובעיקר הגינות, כלפי מי שכותב דברים שיש בהם ממש. מי שמחרטט סתם כדי להראות שהוא "מבין"-בדרך כלל יקבל בראש. מה לעשות, אני לא מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:29 pm 
Junior

בוא נאמר, יש אנשים בפורום שהרוויחו ביושר את הזכות לכתוב בפסקנות מסוימת, אם נניח במובן המופשט של הדברים שדעתם "נחשבת" יותר. כאלה שהוכיחו ידענות גדולה לאורך זמן בנושאים מסוימים - אני, למשל מניח שכשעמוס לב כותב על שחקן X בקולג'ים הוא יודע על מה הוא מדבר. כנ"ל ראי על הליגה הפורטוגלית השלישית, סקולה על כדורסל אירופי או אורן על קטעי ארכיון נדירים ממלחמת האופיום הראשונה.

אני מניח שאתה, בהיעדר אפשרויות חלופיות (ולמעט אישור הכניסה שיש או אין לך ליציע העיתונות בנשר וידע קולינרי נרחב באיזור נתניה רבתי) מצאת לעצמך נישה של "כלב השמירה של הפורום" שבמסגרתה אם תנבח כמה שיותר חזק, אולי זה יבסס אותך כבעל סמכא בתחום כלשהו.

אבל בסדר, לא ציפיתי לתגובה אחרת ממך. כל פורום צריך לפחות אחד כזה (וגם לפורום הנוכחי היו כמה וכמה) ואני מניח שמי שהתעייף מהוויכוחים חסרי התוחלת איתך, פשוט לומד להתעלם בסופו של דבר. אני מציע לך לשים איזשהי הודעת תגובה-ארסית גנרית בחתימה שלך וכך לחסוך מכולנו את הצורך לראות את זה שוב ושוב (אם כי אני מניח שיש אנשים שנהנים מזה, קצת כמו לצפות בחיות דרוסות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 4:53 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
בוא נאמר, יש אנשים בפורום שהרוויחו ביושר את הזכות לכתוב בפסקנות מסוימת, אם נניח במובן המופשט של הדברים שדעתם "נחשבת" יותר. כאלה שהוכיחו ידענות גדולה לאורך זמן בנושאים מסוימים - אני, למשל מניח שכשעמוס לב כותב על שחקן X בקולג'ים הוא יודע על מה הוא מדבר. כנ"ל ראי על הליגה הפורטוגלית השלישית, סקולה על כדורסל אירופי או אורן על קטעי ארכיון נדירים ממלחמת האופיום הראשונה.

על זה בדיוק אני מדבר. אתה מנסה להחזיק פסאדה של מישהו שמבין, אבל כל כך הרבה הודעות שלך הפגינו ומפגינות בורות בסיסית שזה פשוט התבקש. שוב, חבל שאין פורום ישן בשביל המסה הגדולה של הטעויות ואי הדיוקים, אבל היי-אפילו בת'רד הזה אתה טועה. אגב, ראי לא מבין כלום בליגה הפורטוגלית השלישית, באחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 4:56 pm 
Senior

אולי די?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 5:17 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
אולי די?

בהמשך לדבריו המלומדים של תומר שלעיל, אנצל הזדמנות זו, ערב מפגשנו הקרוב בנשר ביום ב' הבא לטובה, להציע לך נדב הכהן יישור הדורים הדדי, לחיצת יד חמה ואירוח לבבי (אפילו בחדר העיתונות לאחר המשחק אם תבטיח להתנהג יפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 5:34 pm 
Sophomore

טל כתב:
תומר כתב:
אולי די?

בהמשך לדבריו המלומדים של תומר שלעיל, אנצל הזדמנות זו, ערב מפגשנו הקרוב בנשר ביום ב' הבא לטובה, להציע לך נדב הכהן יישור הדורים הדדי, לחיצת יד חמה ואירוח לבבי (אפילו בחדר העיתונות לאחר המשחק אם תבטיח להתנהג יפה).

הסעה עליי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 6:45 pm 
Hall of Famer

shay כתב:
טל כתב:
תומר כתב:
אולי די?

הסעה עליי

תשואות חן-חן לכל העוסקים במלאכה הקדושה של השכנת שלום ורעות בעם. טל, הייתי שמח להיענות להזמנתך, ברם-אולם יש לי התחייבויות קודמות וכנראה לא אגיע למשחק. אשמח ללחוץ את ידך בנתניה, חומוס עליי.

והיי, אם לקשר את כל זה לת'רד בכל זאת (ולפרומו הדוחה והמסריח מלאומנות זולה של ערוץ 10 למשחק), בואו נאמר שאנו מקווים שביבי וארדואן קוראים משהו ולומדים על חשיבותו של הדיוק ועל היכולת של אנשים לעשות שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 4:12 pm 
Sophomore

- Kerem Tunceri, who missed a Turkish League game last week, returned to action against EA7 Emporio Armani.
- Tarence Kinsey was injured in a Turkish League game this weekend and is doubtful.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 4:49 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

כרגע מדווחים שקינזי בחוץ ל-3 שבועות. אבל יכול להיות שזה סתם תרגיל טירקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2011 12:40 pm 
Freshman

מישהו יודע מה קורה עם קינזי? ישחק או לא הערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2011 1:25 pm 
Hall of Famer

בפריוויו של אתר היורוליג כתוב שקינזי בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2011 3:21 pm 
מנהל פורום

מזרחי זועם על זה שהשב"כ הפסיק לאבטח את הישראליות בחו"ל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4146489,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2011 4:00 pm 
מנהל פורום