סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 6:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 10:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Riley כתב:
מייק בראון מאכזב.

מייק בראון יכול לאכזב רק אם יש ממנו ציפיות. ציפית ממנו למשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 10:40 am 
Junior

Riley כתב:
נראה לי שאפשר להפסיק עם השטויות האלו על קובי. ראיתי את הפנים שלו באחד מפסקי הזמן כאשר טיפלו לו ביד הפצועה והבנדאם פשוט נאנק מכאבים. ממש לא טריוויאלי לראות שחקנים שבוחרים לעלות ולשחק למרות כאבים לפני ותוך כדי המשחק. רבע מהליגה רשומה כ-day2day ואני בספק אם יש אחד מהם עם פציעה חמורה מזו של קובי. וחוץ מזה, גם מבחינה מקצועית קובי הוא האחרון שאפשר להאשים בהפסדים של הלייקרס.

קובי במשך כל הקריירה נלחם מול כל פציעה אפשרית, כאלה שמשביתות סופר-סטארים אחרים לחודש-חודשיים בחוץ. אבל למה לתת קרדיט שאפשר לחפש את הרע? אובייקטיביות זה לא הצד החזק.

Riley כתב:
מייק בראון מאכזב. ההתעקשות על מקרוברטס (<קוקיה) מטופשת, בטח מול קבוצה כמו הקינגס עם אנדרסיייז פאוור-פוורווד כמו הייז. בארנס וארטסט בכיף היו יכולים לשחק כ-4 בלי לפגוע יותר מידי בהגנה ובריבאונד של ל.א. מקרוברטס הוא שחקן לגיטימי בדי-ליג במקרה הטוב. לגבי פישר- הבנדאם נראה כמו גופה, לא יודע אם לא כדאי לתת לבלייק (גם לא שוס) כבר את המפתחות כרכז ראשון. אגב, גם לא ברור לי למה ג'ייסון קפונו לא משחק....

לא פייר להתאכזב כרגע ממייק בראון כי הסיטואציה שהוא קיבל לא פשוטה - להגיע לקבוצה חדשה ולהתאים לה שיטה בשבועיים זה לא דבר שקל לעשות.
הלוקאאוט קיצר לו את מחנה האימונים ומשחקי ההכנה שהכרחיים בשביל מאמן חדש. עם הזמן הדברים ישתפרו.

לגבי מקרוברטס אני לא מסכים איתך שהוא די-ליג במקרה הטוב, מזמן לא היה בלייקרס היי-אנרג'י שעובד קשה בהגנה ובריבאונד, יודע למסור וקולע את ה-6-8 נק'.
מה שכן, כשביינום איננו אולי כן צריך להשתמש בהרכבים קצת פחות קונבנציונליים (ארטסט+בארנס בפורוורד) כדי לעשות יותר נק'.
בנוגע לפישר באמת נראה שהלייקרס עיוורים... עם כל הכבוד צריך לדעת להגיד די ולתת לבלייק את הסטרטינג-ג'וב, כשמבחינתי הרוקי דריוס מוריס גם צריך לשחק לפני פישר.

נדב - לזכותו של בראון ייאמר שהוא לקח קבוצה סופר מוגבלת לגמר ה-NBA (סנואו-יוז-לברון-גודן-אילגאוסקאס), ולפני שאתה מזכיר את לברון תיכנס לסטט' שלו מהסדרה מול הפיסטונס.
להגנה יש חלק לא פחות גדול לדעתי, וצריך גם לתת לו קרדיט על עונות של 66 ו-62 נצחונות... אין יותר מדי מאמנים שמגיעים למספרים האלה בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בכלל שנים לא ראיתי בליגה שחקן אנרגיה שעובד קשה בהגנה ובריבאונד וקולע 6-8 נקודות... ועוד לבן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:08 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לסטט' של מייק בראון? של לברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:09 am 
Hall of Famer

אובייקטיביות היא לא הצד החזק, אה מאסטר? :wink:

אני לא צריך להכנס לסטטיסטיקות של לברון בסדרה ספציפית כזאת או אחרת, כשכולם זוכרים ויודעים מה היה באופן כללי בעונות של בראון עם לברון. הכדורסל היה שבלוני ולא חכם, והתבסס כולו על האל לברון. היה סוג של קונצנזוס שעם מאמן חכם יותר, ללברון היה סיכוי טוב יותר לאליפות.

אבל היי, מייק בראון הוא הבעיה שלך עכשיו, למה שאפריע לאופטימיות 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:12 am 
מנהל פורום

אני דווקא לא חושב שבראון הוא מאמן כ"כ רע, אבל מה שאני כן יודע בוודאות שמקרוברטס הוא אפס מאופס ויש רק שני דברים בעולם יותר רכים ממנו, ההגנה של הפועל ודייסת קורנפלור לא סמיכה במיוחד. אם אתם בונים עליו בתור האנרג'י גאי, אז, ובכן, גוד לאק. איזה בזבוז של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מסירות יפהפיות של רוביו!
דוראנט הוא פשוט שחקן התקפה מושלם! הסבסוב + אפ-אנד-אנדר שלו היה מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:22 am 
Junior

עם כל הכבוד לאל לברון, ביחד עם ווייד ובוש ומחוץ לסיסטמה של הקאבס הבחור ניצח פחות משחקים בעונה הסדירה, וגם לא בדיוק לקח טבעת אח"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 1:20 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני דווקא לא חושב שבראון הוא מאמן כ"כ רע, אבל מה שאני כן יודע בוודאות שמקרוברטס הוא אפס מאופס ויש רק שני דברים בעולם יותר רכים ממנו, ההגנה של הפועל ודייסת קורנפלור לא סמיכה במיוחד. אם אתם בונים עליו בתור האנרג'י גאי, אז, ובכן, גוד לאק. איזה בזבוז של שחקן.

התבלבלת. גוד לאק הוא בכלל גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 1:29 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
עם כל הכבוד לאל לברון, ביחד עם ווייד ובוש ומחוץ לסיסטמה של הקאבס הבחור ניצח פחות משחקים בעונה הסדירה, וגם לא בדיוק לקח טבעת אח"כ.

טוב, חייבים להודות שליד ספולסטרה אפילו מייק בראון נראה כמו מאמן לגיטימי, אבל לתת לו את הקרדיט להצלחה של הקאבס על חשבון לברון? נו ב'מת.

ולגבי קובי, מעשיות הגבורה האלו קצת מצחיקות, לפני תחילת העונה כשאנשים אמרו שקובי מתחיל לרדת ביכולת בגלל הגיל והקילומטראז' ושהוא יהיה פגיע יותר לפציעות ויצטרך לנוח יותר כל הפאן-בויז צעקו שמה פתאום ושקובי הרבה יותר בריא ושהעונה הוא יהיה הרבה יותר טוב מבעונה שעברה ובטח מהפלייאוף שעבר. עכשיו כש-5 דקות אחרי פתיחת העונה הוא שוב סוחב פציעה זה רק מראה עד כמה הוא ענק? אז כן, בהחלט מגיע לו כל הכבוד שהוא משחק פצוע ועושה את זה בהחלט טוב מאוד, אבל קודם כל, הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה, יש עוד שחקנים שמשחקים עם פציעות כאלו ואחרות ועושים את זה טוב מאוד (אם כי הוא בטח המוביל בכמות הרעש שמעריציו עושים מהגבורה העילאית שלו) ושנית כן, לגיל ולשחיקה בהחלט יש חלק בעניין, האיש התחיל את הירידה, גם אם הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 2:07 pm 
מנהל פורום

מאסטר כתב:

:)

אז מי שאחראי להצלחות של קליבלנד זה בעצם מייק בראון? לברון סתם קיבל את הMVP ובעצם הצטרף לקבוצה בפלייאוף כדי להרוס את כל מה שהמאמן בראון בנה?

ואני סתם סקרן, זה גם מה שכתבת/חשבת לפני שבראון הצטרף ללייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 3:17 pm 
Junior

rony כתב:
ולגבי קובי, מעשיות הגבורה האלו קצת מצחיקות, לפני תחילת העונה כשאנשים אמרו שקובי מתחיל לרדת ביכולת בגלל הגיל והקילומטראז' ושהוא יהיה פגיע יותר לפציעות ויצטרך לנוח יותר כל הפאן-בויז צעקו שמה פתאום ושקובי הרבה יותר בריא ושהעונה הוא יהיה הרבה יותר טוב מבעונה שעברה ובטח מהפלייאוף שעבר.

הממ, לא זכור לי שה"פאן בויז" אמרו משהו כזה. אבל כן, אני מהמר שקובי ייתן פלייאוף טוב יותר מהפלייאוף הקודם.
לא יאומן כמה ויכוחים שחקן אחד יכול לגרום, בלי שהוא עושה שום דבר מיוחד האמת... אני מניח שזה ימשך גם אחרי שהוא יפרוש :)

ראובן, ברור שמייק בראון לא הסיבה היחידה או העיקרית להצלחה של הקאבס. אבל מה ההסבר שלך לכך שלברון בקאבס הגיע ליותר נצחונות מאשר במיאמי עם וויד ובוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 3:28 pm 
מנהל פורום

מה זאת אומרת מה ההסבר?? יש מלא הסברים, שכבר בשניה שנודע על המעבר התחילו לספק אותם, כנימוק לכך שלברון טעה בגדול שעזב את קליבלנד, או אולי יותר נכון שבא ספציפית למיאמי עם ווייד ובוש.

למשל שבסופו של דבר יש רק כדור אחד וזה שיש בקבוצה אחת כמה שחקנים שכל אחד מהם בנפרד היה קולע 25+ נק' למשחק, אז זה לא אומר שעכשיו שלושתם יחד יקלעו 75+ נקודות למשחק. גם מבחינת הכימיה הקבוצתית נהוג לחשוב שמצב שבו יש היררכיה ברורה ויש ארבעה שחקנים בחמישיה שברור להם מה התפקיד שלהם בעסק הזה, אז זה מצב יותר "בריא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 3:32 pm 
מנהל פורום

למה אני צריך להסביר משהו כזה? אלא אם אתה שותף לטענה של מאסטר שההבדל הנ"ל מוכיח את כישורי האימונים המצוינים של בראון. אני באופן אישי לא זוכר שניתן אי פעם קרדיט משמעותי כלשהו לבראון על ההישג הנ"ל של קליבלנד. אם כבר להיפך, הוטלה עליו מרבית האשמה להתרסקות החוזרת בפלייאוף וזה למרות ההישג בעונה הרגילה ושירותי הMVP שניתנו לו.

בכל אופן, אני לא חושב שמישהו יטען ברצינות שקליבלנד של לברון היתה קבוצה טובה יותר ממיאמי של שנה שעברה, ככה שלא ברור לי מה הטענה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 4:02 pm 
Junior

בעונה הרגילה? הקאבס היו קבוצה טובה יותר מההיט, נצחו יותר משחקים. זה פשוט מאוד בגלל שלקאבס היתה היררכיה ברורה בהתקפה, ולמיאמי לא היתה שום היררכיה. וויד ולברון שיחקו בתורות פיק&רול, בוש קיבל בידודים בהיי פוסט וזהו. למיאמי יש את אחת השלישיות הטובות בהיסטוריה, ובכלל לא התחילו לנצל את היתרונות שלהם אחד בשביל השני. זה שאננות (כבר ביום שלברון חתם הוא הכריז על 8 אליפויות לפחות :roll:). וזה התפקיד של המאמן...
אז כן, גם אם בראון לא מאמן מהטופ של הטופ, הוא הרבה יותר טוב מספולסטרה, עם סגל פחות טוב הגיע ליותר נצחונות בעונה הרגילה, וכאמור אימן את אחת הקבוצות המוגבלות שהגיעו לגמר הNBA (וקצת מצחיק לטעון שלברון הוא הסיבה היחידה לאותו גמר כשהוא קלע באותו פלייאוף ב41.6% שדה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:00 pm 
מנהל פורום

כי כמובן צריך לשקלל את האחוזים של לברון בגמר כדי להסביר איך קליבלנד הגיעה לגמר.

זה האמת תרגיל מרתק, לראות איך נותנים לבראון מקסימום קרדיט וללברון מינימום קרדיט על הקבוצה הזו. ואני רק אשאל אותך את אותה שאלה ששאלתי את מאסטר - זה מה שחשבת גם לפני שבראון הגיע ללייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:25 pm 
Sophomore

ממליץ לכם לראות עד כמה האמריקאים מתלהבים מרוביו, כמעט כל התקציר של מינסוטה אוקלהומה זה מסירות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 5:55 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
כי כמובן צריך לשקלל את האחוזים של לברון בגמר כדי להסביר איך קליבלנד הגיעה לגמר.

זה האמת תרגיל מרתק, לראות איך נותנים לבראון מקסימום קרדיט וללברון מינימום קרדיט על הקבוצה הזו. ואני רק אשאל אותך את אותה שאלה ששאלתי את מאסטר - זה מה שחשבת גם לפני שבראון הגיע ללייקרס?

בחייך, ראובן. אתה לא יודע איך זה להתווכח עם פלאש? תתחיל להכין טבלאות סטטיסטיקה 15 שנה אחורה, עם מקדמים ושקלולי נגד. ועזובת'ך גם מלהתווכח עם מאסטר, אם הוא מסוגל אשכרה לקרוא לפאקינג ג'וש מק'פוסי "שחקן היי אנרג'י" ולהיות אופטימי מכל הסמטוחה שיש בלייקרס, פשוט תן לו.

itai כתב:
ממליץ לכם לראות עד כמה האמריקאים מתלהבים מרוביו

ולמה שתמליץ לנו לעשות את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:18 pm 
Junior

כרגיל שונאי הלייקרס ותגובותיהם ההזויות...
איפה נתתי מקסימום קרדיט לבראון ומינימום קרדיט לג'יימס? מה חשבתי על בראון לפני שהוא הגיע ללייקרס? כל מה שאמרתי זה שמי שקלע ב41.6% בפלייאוף לא אמור לקבל את כל הקרדיט על ההגעה לגמר. ומכיוון שהשחקן המשלימים הכי טובים היו ביג זי ולארי יוז, חלק מהקרדיט מגיע גם לבראון. זה לא אומר שבראון מהמאמנים הטובים בליגה או משהו כזה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' דצמבר 27, 2011 6:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:20 pm 
Sophomore

itai כתב:
ממליץ לכם לראות עד כמה האמריקאים מתלהבים מרוביו, כמעט כל התקציר של מינסוטה אוקלהומה זה מסירות שלו

לא יודע לגבי תקצירים, אבל לפחות לגבי הפורומים האמריקאים, מי שמתלהב ממנו זה בעיקר המשתמשים האירופאים שמהווים חלק לא מבוטל כמעט בכל פורום כדורסל אמריקאי. צריך להכנס לפרופרציות- 6 נק', 6 אס' ו-5 ריב' ב-28 דקות. מספרים של טיירון לו, פחות או יותר :roll: אני בהחלט יכול לראות אותו הופך לרכז של 8-9 אס' כבר העונה, במידה וייקבל את ה-35 דקות לערב. אממה, אין שום מצב שהוא מגיע לדאבל פיגרס בנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:35 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
.
לא יאומן כמה ויכוחים שחקן אחד יכול לגרום, בלי שהוא עושה שום דבר מיוחד

אופס, פליטה פרוידאנית:)

בנוגע למייק בראון. אני לא יודע אם הוא מאמן טוב או רע, כי ככה זה כשמשחק עבורך ה-MVP בשתי העונות האחרונות, הרבה יותר קל לנצח. ממה שכן ראיתי מייק בראון הוא מאמן התקפי נוראי, מוגבל, חסר כל דמיון (למרות שעם ההשפעה שהייתה ללברון על המועדון, זאת אולי הייתה ההתקפה שהוא רצה לראות, אבל שוב זה לא אומר דברים טובים על המאמן שנתן למשחק התקפה כזה שבלוני להתנהל במשך 5-6 עונות). לעומת זאת הוא מאמן הגנה טוב ובעיקר יודע לגרום לשחקנים שלו להתאמץ מאד בהגנה.

ההשוואה למיאמי כמובן לא הוגנת. אם ניקח את השנים של בראון החל מהשנה בה קליבלנד הגיעה לגמר ועד העונה הקודמת, אז נגלה 3 עונות של 50 ניצחונות ומטה (כולל בעונת הגמר), עוד עונה אחרונה של 61 ניצחונות (שזה כמובן מוכיח שהקבוצה יותר טובה במובהק מקבוצה שניצחה 58 משחקים) ועונת שיא של 66 ניצחונות. כלומר הקאבס הגיעו לשיא שלהם אחרי 3 עונות התבשלות עם לברון. מיאמי בעונה הראשונה שלה עם לברון, עם סגל חדש לגמרי, עם בורות גדולים בשאר העמדות, עם לחץ והייפ שמעולם לא היה על קבוצת כדורסל, הגיעו ל-58 ניצחונות. הצלחה גדולה זה לא, אבל זה גם לא כישלון ודי הגיוני. אבל בהתאם לטקטיקות דיון מתוחכמות, כשמתאים אז מתעלמים מהפלייאוף לחלוטין (פעמיים הפסד בפלייאוף עם הביתיות, כשאזלת יד המאמן מתגלה פעם אחר פעם, לעומת גמר אן.בי.איי של מיאמי), אך מאזכרים אותו בהחלט כשנוח (הגמר המפתיע עם לברון, שצריך לשייך אותו כמובן לקואץ' בראון שרק במקרה מאמן את הלייקרס).

פלאש, תקרא את מה שכתבת ותנסה באובייקטיביות לראות אם אתה לא מקטין את לברון ומאדיר את בראון. דרך אגב, ראובן כבר רשם לך שאין קשר בין האחוזים של לברון בגמר האן.בי.איי להגעה של הקאבס לגמר. אם אתה רוצה, דבר על שחקן שקלע בסדרות פלייאוף המזרח ב-43.3% (לא שזה להיט עצום), אבל גם קלע 25.8 נק', מסר 8.3 אס' והוריד 8.3 ריב', כשהוא משחק למעשה התקפה של איש אחד מול 2 קבוצות הגנה מעולות (הנטס והפיסטונס) ואפילו הסוויפ בגמר לא היה חד צדדי, כששני המשחקים האחרונים הסתיימו בהפרש 3 נק' והפרש נק'.

דרך אגב, איזה מזל שפיטרו את בראון אחרי עונת 2010 המעולה שלו, כי אחרי העונה האחרונה של קליבלנד ברור לכולם מי היה האיש מאחורי ההצלחה של הקאבס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 6:48 pm 
Hall of Famer

ריילי, לא יודע לגבי פורומי אוהדים אמריקאים או אחרים, אבל אי.אס.פי.אן למשל בהחלט מבליט את רוביו.

זאת הכותרת של המשחק של הטי-וולבס בעמוד הראשי של מדור האן.בי.איי - durant, thunder to Wolves in rubio debut

בחלונות של הכתבות הראשיות יש תמונה של תקציר המשחק של אוק סיטי מול מיני, עם הכותרת - Rubio Duzzeles.

זה די ברור שבתקשורת יאהבו את רוביו, הוא סיפור מעניין והוא שחקן שכיף לראות מוביל מתפרצות. הוא חומר ספורטסנטר נהדר. אם אדלמן יצליח ליצור משחק ריצה אפקטיבי, אז החסרונות של רוביו בחצי המגרש יהיו פחות משמעותיים ויכולת ראיית המשחק, הבאמת מיוחדת שלו תבוא הרבה יותר לידי ביטוי. למזלו של רוביו יש לו את המאמן שאולי הכי מתאים עבורו וכבר עשה ניסים עם ג'יי וויל, שחקן שרוביו מזכיר ביכולת המסירה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 7:15 pm 
Junior

מאמן שיודע לשלהב את השחקנים שלו תוך שבועיים עד שחבורת לבנבנים רכרוכיים כמו גאסול, מקרוברטס ומרפי נלחמים ושולטים בצבע מול הבולס, הוא מאמן לא רע בכלל בלי קשר למה שהוא מביא איתו בהתקפה. ומי שראה את הלייקרס שנה שעברה-הם חיו על הכנסת כדור לגבוהים בפוסט, תנועה סתמית לגמרי מסביב, ובידודים של קובי. שום התקפה מתוחכמת, כמו השנה. בהתקפה הם ימשיכו לחיות על כשרון וגודל... ולא אמרתי שבראון הסיבה העיקרית להצלחה של הקאבס, להפך, הדגשתי שבסה"כ מגיע לו משהו מהקרדיט-הקאבס שמרו את היריבות על סקור נמוך בלי שחקני הגנה טובים חוץ מג'יימס (אני חושב שהגבוהים בשנה של הגמר היו גודן, זי, ודוניאל מארשל).

ציטוט:
כלומר הקאבס הגיעו לשיא שלהם אחרי 3 עונות התבשלות עם לברון. מיאמי בעונה הראשונה שלה עם לברון, עם סגל חדש לגמרי,

תירוץ גרוע. לברון הMVP, זה שהגיע למיאמי, שחקן יותר טוב מלברון בגיל 21-22. אין מה להשוות את מיאמי בעונה הראשונה שלה לקאבס של לפני 5 שנים. כן צריך להשוות אותה לקאבס שלברון בשיאו, כשנצחו בשנתיים האלה 60-65 משחקים, עם סגל מסייע פחות טוב. מיאמי זו לא הקבוצה עם שני השחקנים הכי טובים בעולם לדעתך? ועוד עם גבוה אולסטאר? מה זה קשור לשנה ראשונה? כמה משחקים נצחו הסלטיקס בשנה הראשונה של פירס-אלן-גארנט? 66. והלייקרס בתחילת העשור כשעשו שינויים, הביאו את רייס, ונתנו לקובי תפקיד גדול? 67. הסיבה לחוסר ההצלחה של מיאמי זה פשוט מאוד שהתחילו את העונה שאננים, בלי שיטה התקפית, וזכו במאזן 9-8 שלילי...
בפלייאוף מיאמי היתה טובה מהקאבס, אבל לא מצפים מקבוצה עם לברון וויד ובוש רק לפלייאוף מצוין (וגם זה לא קרה בסוף, אחרי שדי הושפלו מול דאלאס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 7:30 pm 
Hall of Famer

אני לא אמרתי שהעונה של מיאמי הייתה הצלחה או אפילו בסדר. אני חושב שבהתאם לנסיבות, גם קבוצה חדשה שלא קל לחבר (רול פליירס זה דבר חשוב מאד, לקליבלנד היו מספיק רול פליירס מתאימים, למיאמי היו שניים בלבד, האסלם ומילר ושניהם היו פצועים כמעט כל העונה), גם ציפיות שאני לא זוכר משום קבוצה בהיסטוריה, למעט שיקגו אחרי חזרת ג'ורדן וגם מלאכה לא פשוטה של שילוב 3 שחקנים שככל הנראה לא מתאימים באופן מושלם לשחק זה לצד זה, כפי שהשלישיה הגדולה של הסלטיקס התאימה. מיאמי הייתה צריכה להשיג יותר עם השלישיה שהם הצליחו לקבץ, אבל התוצאה הסופית הייתה מאד הגיונית עבורי, גם אם מאכזבת יחסית לרמת הכישרון.

לגבי הלייקרס של האליפות הראשונה, אתה בטח צוחק, נכון? רייס כבר הגיע באמצע העונה הקודמת והלייקרס עשו 2 שינויים עצומים. רון הארפר ואיי.סי. גרין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 8:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פלאש ומאסטר הם לא אותו אדם? באמת?? אני כבר די הרבה זמן קורא פה ומצליח לזהות סגנונות כתיבה של יוזרים מסוימים אבל בין שני היוזרים האלה אני לא מוצא שום הבדל בסגנון הכתיבה - כולו בא להאדיר את קובי והלייקרס בלי שום טיפה של מודעות או אובייקטיביות. מעניין אותי מה הם חשבו על ג'וש מקרוברטס לפני שהגיע לל"א...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה