סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 9:59 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רק שישה משחקים, אבל שני טריפל דאבלים.
קמבה ווקר הוא הרוקי הראשון (אאל"ט) שעושה את זה העונה בהפסד קבוצתו. איגודלה לעומתו מנצח ונותן בדיוק 10 בשלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 8:11 pm 
Junior

ראובן כתב:
גם לי יש חיבה אליו כי יש לו נוכחות טלביזיונית מגניבה, אבל לפחות כאן בפורום היתה עליו לא מעט ביקורת, בייחוד (וזו נשמעת לי ביקורת הגיונית מאוד) על כמות הזריקות שהגארדים לוקחים מול כמות הכדורים שהווארד מקבל (וגם בהקשר של השמועות שהווארד לא סובל אותו, אאל"ט). חוץ מזה, מה זה היפרונטילציה?

אבל זה לא לגמרי משנה לנקודה שלי - ון גנדי הוא אולי מאמן טוב, אבל הוא לא אחד ממאמני הצמרת. אני חושב שבעשורים האחרונים היה מקרה בודד של מאמן שהגיע מלמטה יחסית ולקח אליפות (דוק ריברס), וזה נראה לי הימור גדול מדי מצד קבוצה שרוצה אליפות ללכת על מאמן שהוא לא בטופ המוחלט. אגב, כשמיאמי בפאזה הקודמת הבינו את זה ונתנו לריילי למאמן באמצע עונה, זה לא היה אותו ון גנדי שהוזז הצידה?

כן. אבל אותו ון גנדי יצא באופן נחרץ להגנתו של ריילי וטען שהיה לו משהו משפחתי שאילץ אותו לעזוב. והוא עשה את זה לפני שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 8:41 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מאמני צמרת כרגע יש בדיוק שלושה - פיל ג'קסון, ריילי ופופוביץ'. אחד לא נראה לי יחזור מפרישה בשביל אורלנדו, לשני נראה לי כבר נמאס לאמן ונוח לו יותר כאוברסיר הכל יכול במיאמי, והשלישי נטוע חזק בטקסס. מתחת לזה יש שכבה של מאמנים טובים שחלקם לקח אליפות אחת (קרלייל, דוק, לארי בראון שלא-הייתי-נוגע-בו-עם-מקל-כי-הוא-חתרן-בלתי-נלאה) וחלקם מה לעשות, עדיין שואף לזה, ואת ואן גאנדי הייתי עדיין מסווג שם. מדובר במאמן שיחסית נמצא מעט זמן בליגה, וכבר עשה גמר NBA, היה פציעה של ווייד מרחק מעוד גמר, היו לו קבוצות אובראצ'יבריות והראה כדורסל פשוט נהדר לפרקים. גם על קרלייל והדוק היתה ביקורת, אפילו הרבה, לפני שלקחו אליפות. לכל מאמן יש את התכונות הטובות והרעות וקל מאד לשים זרקור על הרעות לפני שהם לוקחים אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 10:00 pm 
Hall of Famer

את ג'קסון מקשרים לניו יורק.

לא הבנתי למה בראון הוא חתרן בלתי נלאה? כלפי מי הוא חתר? לארי בראון מאמן מעולה שמביא תוצאות. אסור לתת לו גם להתעסק בענייני סגל השחקנים, כי הוא מתאהב בשחקנים ומתעב אותם בתדירות של עלים נופלים בתקופת הסתיו בוושינגטון. כל עוד יש ג'י.אם חזק שבונה סגל שחקנים שמתאים לבראון, אז השמיים הם הגבול עבור הקבוצה שלו. חוץ מהניקס, בראון השיג הצלחה בכל מקום, עד שפג התוקף על שהותו במקום, בדרך כלל זה לווה בתחושת מיאוס בין שני הצדדים. אבל בדרך לשם היו שמחות רבות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 10:30 pm 
Hall of Famer

אדלמן נשכח אי שם. לדעתי מאמן טוב יותר מון גאנדי.

אבל האמת שבמצב הנוכחי שום מאמן לא יעזור לאורלנדו. סגל שחקנים פשוט לא מספיק טוב כדי להגיע רחוק. כשמסתכלים על הנייר, זה נראה מרשים - הווארד, ביג בייבי, ג'יי ריץ', ג'אמיר נלסון, קוונטין ריצ'רדסון, ג'יי ג'יי רדיק, טורקוגלו, ריאן אנדרסון, כריס דוהאן, אפילו לארי יוז... ואז מסתכלים על הסטט' של החבר'ה ומגלים שג'יי ריץ' ונלסון מחורבנים העונה, גלן דיוויס פחות טוב ומלא יותר פוזות מברנדון באס ה-hard nosed, קיו ריץ' מיידה לבנים וכריס דוהאן הוא בסה"כ סתם רכז מחליף. מה שמשאיר אותך עם שלישיה של הווארד, ריאן אנדרסון, טורקוגלו בעונה סבירה וג'יי ג'יי רדיק. לא בדיוק משהו שבונים איתו מדינה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 10:36 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
לא הבנתי למה בראון הוא חתרן בלתי נלאה? כלפי מי הוא חתר? לארי בראון מאמן מעולה שמביא תוצאות. אסור לתת לו גם להתעסק בענייני סגל השחקנים, כי הוא מתאהב בשחקנים ומתעב אותם בתדירות של עלים נופלים בתקופת הסתיו בוושינגטון. כל עוד יש ג'י.אם חזק שבונה סגל שחקנים שמתאים לבראון, אז השמיים הם הגבול עבור הקבוצה שלו. חוץ מהניקס, בראון השיג הצלחה בכל מקום, עד שפג התוקף על שהותו במקום, בדרך כלל זה לווה בתחושת מיאוס בין שני הצדדים. אבל בדרך לשם היו שמחות רבות.

זה לא ממש מתכון מנצח לקבוצה שמסתכלת מעבר לשנה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 10:43 pm 
Hall of Famer

בראון הוא מאמן של כאן ועכשיו, אין ספק. אבל בכל מקום שהוא היה, שוב למעט הניקס, הקבוצות שלו בכאן ועכשיו השיגו הישגים שכמעט לא היו לפניו. עם הפיסטונס כמובן הייתה אליפות. את הפייסרס הוא הפך לכוח במזרח, מקבוצה סתמית ולקח אותם לגמר המזרח. פילי של אייברסון הגיע לגמר אן.בי.איי, שארלוט הגיעה איתו בפעם הראשונה לפלייאוף, הקליפרס הגיעו לפלייאוף איתו במועדון שחוץ מתקופת בראון, עד העונה הנוכחית היה פעם אחת בלבד בפלייאוף וגם עם רובינסון ושון אליוט היו לו עונות יפות בספארס.

אם אתה רוצה מאמן שיכין לך סגל עוד 5 עונות, אז בראון לא האיש. אם אתה רוצה להגיע לפלייאוף/גמר אזורי/גמר אן.בי.איי (תלוי מה מצב המועדון כשבראון מגיע), אז היהודי הנודד הוא אופציה מעולה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 4:12 am 
Junior

Amos Gueta כתב:
מאמני צמרת כרגע יש בדיוק שלושה - פיל ג'קסון, ריילי ופופוביץ'. אחד לא נראה לי יחזור מפרישה בשביל אורלנדו, לשני נראה לי כבר נמאס לאמן ונוח לו יותר כאוברסיר הכל יכול במיאמי, והשלישי נטוע חזק בטקסס. מתחת לזה יש שכבה של מאמנים טובים שחלקם לקח אליפות אחת (קרלייל, דוק, לארי בראון שלא-הייתי-נוגע-בו-עם-מקל-כי-הוא-חתרן-בלתי-נלאה) וחלקם מה לעשות, עדיין שואף לזה, ואת ואן גאנדי הייתי עדיין מסווג שם. מדובר במאמן שיחסית נמצא מעט זמן בליגה, וכבר עשה גמר NBA, היה פציעה של ווייד מרחק מעוד גמר, היו לו קבוצות אובראצ'יבריות והראה כדורסל פשוט נהדר לפרקים. גם על קרלייל והדוק היתה ביקורת, אפילו הרבה, לפני שלקחו אליפות. לכל מאמן יש את התכונות הטובות והרעות וקל מאד לשים זרקור על הרעות לפני שהם לוקחים אליפות.

הרבה מהקרדיט על האליפות צריך ללכת לטום ת'יבודו, שלדעתי צריך להיות ברשימת העלית... אולי אפילו לפני הדוק. העונה האחרונה בשיקאגו נותנת לו יופי של קייס.
מאמנים ללא אליפות שעדיפים על SVG: נייט מקמילן, ריק אדלמן, סקוט ברוקס. פחות חד משמעי: ביירון סקוט, ג'ורג' קארל, ליונל הולינס.
אני מחזיק גם מסקוט סקיילס ודאג קולינס לפי איך שהקבוצות שלהם נראות ביחס לכלים, וגם אלווין ג'נטרי עשה עבודה יפה מאוד בפיניקס עד שפירקו לו את הקבוצה.
אגב, במידה ואורלנדו מעוניינת בשינוי בעמדת המאמן אז ג'רי סלואן יושב בבית. המאמנים הטובים שהזכרתי תפוסים, וכמו שנאמר אין סיכוי שפיל ג'קסון או פט ריילי יחזרו לאמן דווקא באורלנדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 6:42 am 
Junior

מאסטר כתב:
אגב, במידה ואורלנדו מעוניינת בשינוי בעמדת המאמן אז ג'רי סלואן יושב בבית

אני חושב שהסיוכי שזה יקרה שואף לאפס. סלואן לא יטריח את עצמו בשביל אורלנדו, ויש הרבה סיבות. הוא עזב את יוטה כי הוא חשב שהסטאר חזק יותר ממנו במועדון. הוא משחק עם חמישה שחקנים הגנה ותרגיל התקפה אחד. והוא זקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 8:28 am 
מנהל פורום

מאסטר כתב:
Amos Gueta כתב:

הרבה מהקרדיט על האליפות צריך ללכת לטום ת'יבודו, שלדעתי צריך להיות ברשימת העלית... אולי אפילו לפני הדוק. העונה האחרונה בשיקאגו נותנת לו יופי של קייס.
מאמנים ללא אליפות שעדיפים על SVG: נייט מקמילן, ריק אדלמן, סקוט ברוקס. פחות חד משמעי: ביירון סקוט, ג'ורג' קארל, ליונל הולינס.
אני מחזיק גם מסקוט סקיילס ודאג קולינס לפי איך שהקבוצות שלהם נראות ביחס לכלים, וגם אלווין ג'נטרי עשה עבודה יפה מאוד בפיניקס עד שפירקו לו את הקבוצה.
אגב, במידה ואורלנדו מעוניינת בשינוי בעמדת המאמן אז ג'רי סלואן יושב בבית. המאמנים הטובים שהזכרתי תפוסים, וכמו שנאמר אין סיכוי שפיל ג'קסון או פט ריילי יחזרו לאמן דווקא באורלנדו.

אני חושב שת'יבודו מאמן מצויין, והעונה הנוכחית מראה זו עד עכשיו אפילו יותר מהעונה שעברה, אבל אני גם חושב שהשנים שאחרי האליפות, וההתמודדות של ריברס עם הזדקנות הסגל, טריידים מטומטמים ופציעות מוכיחה יותר מהכל שהוא פשוט מאמן מצויין. מספיק לראות איך בוסטון חוזרת מטיימאאוטים כשהכדור אצלה ביד. ריברס פשוט מאמן מעולה, לא נופל מאף אחד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 97 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה