Amos Gueta כתב:
מאמני צמרת כרגע יש בדיוק שלושה - פיל ג'קסון, ריילי ופופוביץ'. אחד לא נראה לי יחזור מפרישה בשביל אורלנדו, לשני נראה לי כבר נמאס לאמן ונוח לו יותר כאוברסיר הכל יכול במיאמי, והשלישי נטוע חזק בטקסס. מתחת לזה יש שכבה של מאמנים טובים שחלקם לקח אליפות אחת (קרלייל, דוק, לארי בראון שלא-הייתי-נוגע-בו-עם-מקל-כי-הוא-חתרן-בלתי-נלאה) וחלקם מה לעשות, עדיין שואף לזה, ואת ואן גאנדי הייתי עדיין מסווג שם. מדובר במאמן שיחסית נמצא מעט זמן בליגה, וכבר עשה גמר NBA, היה פציעה של ווייד מרחק מעוד גמר, היו לו קבוצות אובראצ'יבריות והראה כדורסל פשוט נהדר לפרקים. גם על קרלייל והדוק היתה ביקורת, אפילו הרבה, לפני שלקחו אליפות. לכל מאמן יש את התכונות הטובות והרעות וקל מאד לשים זרקור על הרעות לפני שהם לוקחים אליפות.
הרבה מהקרדיט על האליפות צריך ללכת לטום ת'יבודו, שלדעתי צריך להיות ברשימת העלית... אולי אפילו לפני הדוק. העונה האחרונה בשיקאגו נותנת לו יופי של קייס.
מאמנים ללא אליפות שעדיפים על SVG: נייט מקמילן, ריק אדלמן, סקוט ברוקס. פחות חד משמעי: ביירון סקוט, ג'ורג' קארל, ליונל הולינס.
אני מחזיק גם מסקוט סקיילס ודאג קולינס לפי איך שהקבוצות שלהם נראות ביחס לכלים, וגם אלווין ג'נטרי עשה עבודה יפה מאוד בפיניקס עד שפירקו לו את הקבוצה.
אגב, במידה ואורלנדו מעוניינת בשינוי בעמדת המאמן אז ג'רי סלואן יושב בבית. המאמנים הטובים שהזכרתי תפוסים, וכמו שנאמר אין סיכוי שפיל ג'קסון או פט ריילי יחזרו לאמן דווקא באורלנדו.