סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 09, 2024 4:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 6:15 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
זיפזפתי בין מינסוטה-לייקרס לדאלאס-סאן אנטוניו כך שהצלחתי להפסיד את פלוס-מינוס את כל הזריקות הגדולות בשני המשחקים.
מינסוטה חזרו ממינוס 18 ברבע השלישי עד ליתרון, בעיקר עם אזורית שהלייקרס לא ממש ידעו איך להתמודד איתה.
אחרי שקובי החטיא לא מעט ברבע הרביעי הלייקרס התחילו ללכת פנימה לגאסול וביינום שקלעו באחוזים מצויינים והעלו אותם ליתרון 99-96.
בשלב הזה קובי התעצבן שהוא לא משותף במשחק ההתקפה, ובמקום להמשיך ללכת פנימה, לקח את המשחק על עצמו.
לזכותו יאמר שהוא קלע בשתי ההתקפות הבאות, והעלה את הלייקרס ליתרון 9, 19 שניות לסיום. בעודי חושב לעצמי האם זה נחשב סל ניצחון שפיקנרול יצטרך להוסיף לו, קובי איבד שני כדורים תוך 6 שניות, הוולבס חזרו ל4 עם כדור ביד, אך ביזלי החטיא שלשה ושם בערך זה נגמר.

נ.ב. הליג-פאס הוא השטן. אני תוהה מתי אשן בלילות.

נערך לאחרונה על ידי bill_tipesh בתאריך ב' ינואר 30, 2012 9:11 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 6:22 am 
Junior

אין לי מקום להוסיף את זה בחתימה, אבל ההגדרה היא: סל שמשווה או גורם ליתרון בשניות הסיום של רבע רביעי/הארכה. למשל שחקן משוונ וגורם להארכה, נחשב. יש תיקו ושחקן יכול לנצח משחק ומחטיא וגורם להארכה נחשב כהחטאה.
בינתיים דנבר והקליפ מתגוששים במשחק מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 7:01 am 
Junior

נגמר 109-105 לקליפרס שחזרו מפיגור 10 בריצה של 9-0 ברבע האחרון. דנבר בפיגור 2 עם עשרים ושלוש שניות לסוף
ובילאפס מחליף בחסימה ושומר על ננה. ננה מנסה להשתחרר )בילאפס תופס לו את היד( ופאול תוקף נשרק על הדחיפה.
שתי ההתקפות האחרות של דנבר בדקה האחרונה הסתכמו בהחטאות של הרינגטון בלייאפ מאחורי הסל. הקליפס עשו חילופי הגנה התקפה כשגריפין וג'ורדן נכנסים בשביל ההגנה. זה לא יכול להמשיך כך עם גריפין רוצה להיות סופרסטאר.
בילאפס 32 פול 25 7 אס ו6 ריב. גריפין 17 ו13. בדנבר ננה 18 ו9 וגלינארי 17. הוא גם שמר כל פול בהתקפה האחרונה של הקליפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 7:30 am 
Junior

סיבה #4563 למה פופ מאמן טוב: סן אנטוניו ביתרון 7 שלוש וחצי דקות לסוף הרבע הרביעי, בונר עושה האק-א-הייווד, כדור מהצד. קרלייל מבין את הרמז ומוציא אותו. הוא לא חוזר למשחק. עד אותו רגע להייווד 5 גגות ו8 ריבאונדים מהם 4 בהתקפה. הוא אפילו לא שלח אותו לעונשין! אז נכון שהספרס הפסידו במשחק, אבל הם הגדילו את הרוטציה שלהם לעשר, לא כולל מאנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 9:47 am 
Hall of Famer

אינדיאנה קמה אתמול על הצד הטוב שלה , וניצחה 21 הפרש באורלנדו אחרי מחצית שנייה של 58-34. גריינג'ר 24 , ווסט והיל 16. לאורלנדו האוורד עם 24+13 , וגם 4-15 מרשים מהעונשין.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 10:04 am 
Junior

קצת עצוב שקובי לוקח יותר ריבאונדים מביינום וגאסול ביחד (14 לעומת 13), שמינסוטה לוקחים 24 ריבאונד בהתקפה מול הקו הקדמי המהולל, וככה הם מצליחים למחוק פיגור 18 הפרש באמצע הרבע ה-3.
עוד בצד השלילי החזרה הלא ברורה של ארטסט לחמישייה כשהבנאדם נראה לא קשור לענף ובעיקר מחרב, הדיבורים מאחורי הקלעים על בעיות בחדר הלבשה, חוסר כימיה, תקשורת ואנרגיות, וגם הפיצוץ המתקרב בין ה-GM קופצ'אק לג'ים באס.
מה שכן אפשר לקחת זה סופסוף ניצחון חוץ, סופסוף משחק התקפי טוב של יותר מ-100 נקודות (למרות שהלייקרס התקשו מאוד מול האיזורית בדקות שמינסוטה חזרו), בזכות תצוגה התקפית מרשימה של קובי-גאסול-ביינום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 11:28 am 
Junior

רודי חמודי חוזר- לפחות בהיילייטס- איזה תותח.
נו, מי אם לא רודי בסל העונה: :dan_ser: :bra_vo: :co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 11:57 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סל יפה, אבל סל העונה נמצא בעמוד הקודם בת'רד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 1:31 pm 
Hall of Famer

צריך לומר שעל אף האנטי קליימקס של הסיום, מיאמי-שיקגו מילא את כל ההבטחות. לברון היה מדהים, אלוהי אפילו, לאורך רוב המשחק. בוש קבר ג'אמפרים בעיניים עצומות, היו רמות של אינטנסיביות שמתאימות לגמר מזרח. זה לא חדש ששיקגו תלויה מדי התקפית בדרק רוז, בטח כשדנג בחוץ, אבל מה שהוא עושה עם הכלים האלה זה באמת מרשים. שחקן שנותן את כולו על המגרש, ובסופו של דבר (זריקות העונשין שהחטיא) פשוט היה עייף מדי כנראה. למחוק את הדקה האחרונה של המשחק ולהתענג, אחלה של משחק מבטיח ומקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 1:40 pm 
Junior

picknroll כתב:
אין לי מקום להוסיף את זה בחתימה, אבל ההגדרה היא: סל שמשווה או גורם ליתרון בשניות הסיום של רבע רביעי/הארכה. למשל שחקן משוונ וגורם להארכה, נחשב. יש תיקו ושחקן יכול לנצח משחק ומחטיא וגורם להארכה נחשב כהחטאה.
בינתיים דנבר והקליפ מתגוששים במשחק מעניין

אני חושב שההגדרה הכי מדויקת היא: כל סל נצחון של כרמלו שאפשר להתפתל ולהחשיב אותו-נחשב, וכל סל נצחון של קובי שאפשר להתפתל ולא להחשיב אותו-לא נחשב. זו המסקנה מבדיקתי.

3 סלי הנצחון של כרמלו: 104-104 מול הסלטיקס, מלו שם 2 עונשין 16.3 שניות לסוף. פיגור 96-95 מול הוויזארדס, מלא קולע שלשה 15.9 שניות לסוף (היו 3 ניסיונות קליעה של היריב אחרי כן, אבל נניח שזה נחשב). והשלישי: יתרון נקודה מול שארלוט, 88-87, מלו קולע מהקו ומעלה אותם ל3 הפרש 8.6 שניות לסוף.
0 סלי הנצחון של קובי: יתרון 91-89 ללייקרס על דנבר, קובי קולע אחד מהקו ומעלה אותם ליתרון 3 שניה לסוף. וגם: יתרון נקודה מול יוטה, 88-87, קובי קולע מהקו ומעלה אותם ל3 הפרש 0.7 שניות לסוף.

אני אגב, לא הייתי מחשיב לאף אחד שום סל. 16 שניות לסוף זה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 1:44 pm 
Junior

ראובן כתב:

הסל של רודי יותר יפה. הרבה יותר. סל מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 1:59 pm 
מנהל פורום

matan 2.0 כתב:
ראובן כתב:

הסל של רודי יותר יפה. הרבה יותר. סל מדהים.

זה עניין של טעם כנראה.
הסל של רודי היה פוקס יפה, אבל עדיין פוקס. הסל של לברון היה מפגן מרשים ביותר של אתלטיות וכוח.

מבחינתי הדאנק של לברון לוקח בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 3:11 pm 
Junior

פוקס וכשרון סחבק. אני לא מאוהביו הגדולים של רודי אבל זה מהלך שקשה לבצע לא רק מבחינה אתלטית. לברון נתן דאנק כמו שהוא תמיד נותן, רק שלמזלו עמד שם מישהו ועוד מישהו נמוך כך שזה נראה יותר מרשים. אני לא אומר שזה לא היה מרשים. זה היה ובכל יום אחר מגיע לזה מקום ראשון, אבל מבחינתי לא היום.

אבל בכלליות אני מעדיף finesse על כוח. זה עניין של טעם אבל אני מעדיף לייאפ של רוז על דאנק של לברון, אבל גם כשלברון מתפוצץ ומסיים בלייאפ ביד שמאל זה יותר יפה לדעתי. משהו בניגוד שבין התפוצצות אתלטית והטאץ׳ בסוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 4:09 pm 
מנהל פורום

matan 2.0 כתב:
אבל גם כשלברון מתפוצץ ומסיים בלייאפ ביד שמאל זה יותר יפה לדעתי.

למה זה יותר יפה? לברון הוא בכלל שמאלי.
או יותר נכון - אמבידקסטרי שכותב ביד שמאל (שהיא כנראה קצת יותר דומיננטית) וזורק ביד ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 4:46 pm 
מנהל פורום

נובמת. הסל של לברון היה זוכה בקלי קלות בתחרות הטבעות והיה מרים הרבה גבות גם אם היה מבוצע אחרי לא מעט אימונים ועם שיתוף פעולה של השחקן המגן. הסל של רודי מגניב אבל הוא לא יותר מפוקס מתוחכם, מה גם שזה לא בדיוק שמסרו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 5:08 pm 
Junior

ודים כתב:
או יותר נכון - אמבידקסטרי שכותב ביד שמאל (שהיא כנראה קצת יותר דומיננטית) וזורק ביד ימין.

גם אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 5:14 pm 
Hall of Famer

אני לגמרי עם ראובן כאן, הסל של לברון הרבה יותר מרשים וגם בתחרות ההטבעות, אלי-הופ ביד אחת תוך כדי שאתה קופץ מעל שחקן בהחלט היה מקבל את ה-50 פלוס צילום של שאק מאבד את העשתונות בשורה הראשונה ביציע, הסל של רודי מגניב לגמרי, אבל ממש לא באותה סקאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 5:15 pm 
Sophomore

matan 2.0 כתב:
ודים כתב:

גם אני

איזה קטע, גם אני.
כדורסל ימין פינג פונג שמאל בייסבול ימין כותב בשמאל וכו'...

ובחיים לא סיימתי ליי אפ בשמאל.

אבל אם כבר משו מגניב, דיאנדרה ג'ורדן חוסם בשמאל אבל מטביע עם ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 5:16 pm 
Junior

ראובן כתב:
נובמת. הסל של לברון היה זוכה בקלי קלות בתחרות הטבעות והיה מרים הרבה גבות גם אם היה מבוצע אחרי לא מעט אימונים ועם שיתוף פעולה של השחקן המגן. הסל של רודי מגניב אבל הוא לא יותר מפוקס מתוחכם, מה גם שזה לא בדיוק שמסרו לו.

ראובן אתה קצת חופשי עם המושג ״נובמת״. הוא לא היה זוכה בתחרות הטבעות, לדעתי. הסל של רודי יותר יפה כי לא מסרו לו. לברון נותן את הדאנק הזה ב10 מתוך 10 נסיונות. נסה ללכת למגרש ולהדוף עם יד אחת כדור שנזרק מהחצי (לא שאני חושב שלהטביע מעל שחקן זה קל). זה כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו למקום. במהלך של לברון היתה אתלטיות. במהלך של רודי היו אתלטיות טאץ׳ ותזמון מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 5:18 pm 
Sophomore

נסכם בזה שלא זה ולא זה הם מהלכי/סלי השנה?
חבר'ס, זה NBA, לא יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 5:20 pm 
Junior

אה וודים, בתור אחד כזה שכותב בשמאל ועושה את השאר בימין אני יכול להבטיח לך שהיד הדומיננטית שלי היא ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 5:24 pm 
Sophomore

matan 2.0 כתב:
אה וודים, בתור אחד כזה שכותב בשמאל ועושה את השאר בימין אני יכול להבטיח לך שהיד הדומיננטית שלי היא ימין.

אמבידקסטרי הוא לא אחד שכותב בשמאל והשאר בימין אלא משתמש בשניהם שווה בשווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 6:20 pm 
מנהל פורום

אני דווקא רואה את עצמי כשמאלי למרות שאני עושה יותר דברים בימין מבשמאל (אם כי עוד לא הצלחתי לפענח את העניין). אני חושב שהכתיבה היא זו שמכריעה את העניין, מה גם שלדעתי לכתוב בשמאל ולקלוע בימין יותר נפוץ מלעשות הכל בשמאל. איך הגענו לזה?

בכל אופן, מתן, אם לברון קולע את הדבר הזה בעשר מעשר זה רק עושה אותו לאתלט יותר מדהים, לא מפחית בכלום מהמהלך עצמו. חוץ מזה שזו כמובן הגזמה. באמת ב-10 מ-10 מקרים הוא יצליח לקפוץ בצורה מושלמת כזו מעל הראש של השחקן בלי שהוא יבין בכלל שזה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 6:26 pm 
Junior

לא בדיוק. יש דרגה של אמבידקסטריות. בכל מקרה אני יכול לעשות הרבה דברים בשתי הידיים (אני אף פעם לא יודע באיזה יד להחזיק את המזלג). בנוסף אפשר להפוך לאמבידקסטרי פשוט על ידי אימון של היד. המורה שלי לפסנתר סיפרה לי שהיא שמאלית אבל היא כותבת בימין כי ככה לימדו אותה (תחת הצלפות סרגל בבריה״מ). בכל מקרה אף אחד לא לימד אותי להשתמש בשתי הידיים למטרות שונות ולכן אני מגדיר את עצמי אמבידקסטרי טבעי.

כהערת שוליים, יש לזה גם צדדים שליליים. כשהייתי בתיכון היו קוראים ללהביא ביד עם היד החלשה the stranger כי זה כאילו מישהו אחר עושה את זה. זה משהו שמעולם לא יכולתי להעריך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 6:28 pm 
Junior

לא יודע ראובן. 9 מ-10. הוא מפלצת אחרי הכל. אני עדיין מעדיף את המהלך של רודי. עניין של טעם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה