עמוס לב כתב:
מוק, מצטער, בעיני אין בכלל מה להשוות בין הכישרון של סינגלר לשייר. קודם כל זה המימדים. דבר שני זה האתלטיות יחסית לעמדה. סינגלר באן.בי.איי בעייתי מבחינת אתלטיות, שייר לא יכול להיות באן.בי.איי בגלל אתלטיות. באירופה האתלטיות לא מפריעה לסינגלר והמימדים, הקליעה והשליטה בכדור הופכים אותו לשחקן התקפה שמאד מאד קשה לעצור. שייר תלוי בקליעה מבחוץ שלו. למען האמת גם במכללות הוא היה בעיקר קלע.
בכלל בדיוק של האליפות סדר כישרון האן.בי.איי היה
1. נולן סמית' (מאד הזכיר לי את ג'יי וויליאמס במשחק. ג'יי וויליאמס לעניים אמנם, אבל דומה)
2. סינגלר
...
...
...
3. שייר
אני מת על רומיין סאטו. לוקח אותו כל יום על פני אידסון. סוני ווימס הוא בעיני האמריקאי מספר 2 באירופה אחרי בו מקאלב על פי הרשימות של סונג'י, אבל בניגוד למקאלב שאני בספק אם הוא יכול לעשות את הדברים שהוא באירופה באן.בי.איי, ווימס שייך לאן.בי.איי.
מיכה דאונס התקבל בהתחלה למכללת קנזס הגדולה. אבל לא מצא את המקום שלו אצל הג'ייהוקס ואז הוא עבר לגונזגה. אבל למרות שהוא היה שם חם מאד אחרי התיכון, גם בגונזגה הוא לא ממש היה כוכב. נחמד לראות שהוא מצליח.
טוב, אנחנו לא חייבים להסכים... בעיניי שייר מוכשר ומגוון מסינגלר. אבל זה כבר אקדמי לחלוטין מאחר ושייר לא רואה קצה פרקט.
אבל אם כבר הזכרת את נולאן סמית', אתה לא חושב שבסיטואציה המוזרה שנוצרה בפורטלנד, לא היה עדיף לנסות אותו כרכז פותח במקום את קרופורד? אני מאוד חלוק לגביו אם הוא יכול להצליח או לא ברמה הזו בNBA. מה שכן, הזדמנות יש לו כרגע לתת קייס.
דבר אחד בטוח, נייט מקמילן הוא לא המאמן הטוב בעולם לרכזים...