סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 09, 2024 5:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 6:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה כנראה המקום להגיד "אמרתי לכם". כשמכבי החתימו אותו, אנשים דיברו פה על שייר כישראלי הכי טוב. אני כבר אז אמרתי שאני לא בטוח אם לא נראה העונה גארדים כמו נעימי, מורן רוט ומקל עושים ממנו פורפרה. חשבתי שהוא יכול להיות דורון שפר לעניים, אבל כנראה שגם זה קצת גדול עליו...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 6:28 pm 
Freshman

על מה ולמה מאליק היירסטון במקום הראשון? שחקן שלא אף אחד ממטר, תואם אלן אנדרסון שממש לא ראוי להיות בחמישייה הראשונה.
הסמול הטוב באירופה ביי פאר זה ווימס שימצא את עצמו בליגה הטובה בעולם בעונה הבאה.
גם מקומו של סאטו איננו בחמישיה הראשונה, לדעתי אוברייטד. מי שכן הייתי משבץ בחמישיה הראשונה הוא קלי מק'ארתי שכבר שנים עושה שמות באירופה. פשוט שחקן נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 6:56 pm 
Sophomore

Assaf M כתב:
על מה ולמה מאליק היירסטון במקום הראשון? שחקן שלא אף אחד ממטר, תואם אלן אנדרסון שממש לא ראוי להיות בחמישייה הראשונה.
גם מקומו של סאטו איננו בחמישיה הראשונה, לדעתי אוברייטד. מי שכן הייתי משבץ בחמישיה הראשונה הוא קלי מק'ארתי שכבר שנים עושה שמות באירופה. פשוט שחקן נהדר.

נובמת. קלי מקארת'י אחלה שחקן, אבל הגזמת. הבנאדם לא בדיוק שחקן מרכזי בקאזאן השנה, יותר כמו שחקן 8 ברוטציה, גם כשהוא פותח בחמישיה, בסופו של דבר הוא לא מהכלים המרכזיים של קאזאן.

על דעתך לגבי סאטו אני לא יכול להתווכח, אבל אני ממש לא מסכים. הבנאדם יציב כמו סלע כבר 5 שנים בטופ של הכדורסל האירופי, שחקן חמישיה וגורם חשוב בזכייה של פאו ביורוליג. שחקן הגנה משובח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 7:18 pm 
Senior

לא כל כך הבנתי מה ההשמצות על היירסטון. לא ראיתי שחקן כל כך אנוכי ובניגוד לאנדרסון הוא לא נכשל(מבחינת תארים והישגים) בכל קבוצה גדולה שהוא הגיע אליה. את ההאשמות צריך להפנות למאמן שתמיד הופך קבוצות לאנדראצ'יבריות- סקריולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 2:18 pm 
Hall of Famer

פאפאלוקס כתב:
shmueliki כתב:
מהמעט שראיתי את סינגלר בריאל , לא התרשמתי יותר מדי .
הייתי מרים קצת את סאטו ותורנטון שנותנים עבודה גדולה ( בעיקר לאחרונה , לאחר פציעתו של קאוקינאס ) והם גורמים משמעותיים בריצה של סיינה .

אני בטוח שסאטו היה שמח לשמוע שהוא גורם משמעותי בהצלחתה של סיינה גם כשהוא משחק בפאו.

התכוונתי למוס כמובן .
רק בזכות התר'ד הזה חיברתי בין סינגלר מריאל , לבין הבחור שהצטיין לצד שייר במכללות ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 2:28 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
זה כנראה המקום להגיד "אמרתי לכם". כשמכבי החתימו אותו, אנשים דיברו פה על שייר כישראלי הכי טוב. אני כבר אז אמרתי שאני לא בטוח אם לא נראה העונה גארדים כמו נעימי, מורן רוט ומקל עושים ממנו פורפרה. חשבתי שהוא יכול להיות דורון שפר לעניים, אבל כנראה שגם זה קצת גדול עליו...

אתה רציני?

שייר הוא שחקן פוסטר במכבי ת"א, פוזיציה שמוכרת היטב לדורות של כוכבי כדורסל ישראלים. אף אחד לא "עשה ממנו פורפרה", כי הוא לא נמצא בעמדה של שחקן רוטציה משמעותי. באופן טבעי, הבטחון יורד כשלא סופרים אותך וכשמסתכלים על כל זריקה, וזה נשמע לי מאד-מאד שטחי להגיד על שחקן בן 24 שבכל זאת סוחב רזומה מכללות מהמכובדים יותר באירופה שגדול עליו להיות דורון שפר לעניים או שנעימי ורוט יפרפרו אותו. תן לו לשחק עונה-שתיים בקבוצה שתיתן לו מפתחות, אחרי זה אפשר יהיה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 3:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מעבר לזה, אני חושב שעושים לו עוול בעניין הגנה. הוא לא השומר הכי טוב בעולם והפיזיות בחלק הגוף העליון שלו היא בעוכריו, אבל הוא שומר קשוח שלא מוותר ויש לו עבודת רגליים מצויינת. לא קל לחדור עליו, וגם אני לא מבין מאיפה הביאו שעשו עליו פורפרה. הוא לא שיחק מספיק כדי שיעשו עליו פורפרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 7:17 pm 
Sophomore

Assaf M כתב:

סאטו אוברייטד זה אחת הטענות היותר הזויות שייצא לי לשמוע. מה הוא בדיוק עשה שמזכה אותו לתואר הזה? היירסטון קולע באחוזים פסיכיים, מוסר יותר מאשר מאבד, ובהתחשב באיך שניקולאס נראה העונה וביכולות ההתקפיות של קוק הרבה נופל עליו. אחד לאחד אלן אנדרסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2012 10:45 pm 
Hall of Famer

מוק, מצטער, בעיני אין בכלל מה להשוות בין הכישרון של סינגלר לשייר. קודם כל זה המימדים. דבר שני זה האתלטיות יחסית לעמדה. סינגלר באן.בי.איי בעייתי מבחינת אתלטיות, שייר לא יכול להיות באן.בי.איי בגלל אתלטיות. באירופה האתלטיות לא מפריעה לסינגלר והמימדים, הקליעה והשליטה בכדור הופכים אותו לשחקן התקפה שמאד מאד קשה לעצור. שייר תלוי בקליעה מבחוץ שלו. למען האמת גם במכללות הוא היה בעיקר קלע.

בכלל בדיוק של האליפות סדר כישרון האן.בי.איי היה
1. נולן סמית' (מאד הזכיר לי את ג'יי וויליאמס במשחק. ג'יי וויליאמס לעניים אמנם, אבל דומה)
2. סינגלר
...
...
...
3. שייר

אני מת על רומיין סאטו. לוקח אותו כל יום על פני אידסון. סוני ווימס הוא בעיני האמריקאי מספר 2 באירופה אחרי בו מקאלב על פי הרשימות של סונג'י, אבל בניגוד למקאלב שאני בספק אם הוא יכול לעשות את הדברים שהוא באירופה באן.בי.איי, ווימס שייך לאן.בי.איי.

מיכה דאונס התקבל בהתחלה למכללת קנזס הגדולה. אבל לא מצא את המקום שלו אצל הג'ייהוקס ואז הוא עבר לגונזגה. אבל למרות שהוא היה שם חם מאד אחרי התיכון, גם בגונזגה הוא לא ממש היה כוכב. נחמד לראות שהוא מצליח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:35 am 
Hall of Famer

האמת שתהיתי אם לא כדאי להוסיף את ההערה הצינית שאף אחד לא יכל לעשות ממנו פרופרה כי אפילו באימונים היריב העיקרי שלו על דקות משחק זה אלון שטיין...
נדב - חוכמה בדיעבד להגיד נער פוסטר, אבל הנה מה שרשמה אחת מאושיות הפורום בקיץ:
viewtopic.php?f=1&t=10204&p=290062

ציטוט:
שחקן שהיה כ"כ משמעותי במכללה כ"כ טובה, אפשר בהחלט להניח שמבחינה מקצועית הוא אמור להתאים להיות שחקן רוטציה לכל הפחות.

ציטוט:
סימן שאלה כן, ודווקא אצל שייר האלמנטים הבעייתיים סטייל רודני ווייט לא ממש קיימים, אבל העניין הוא שהיכולת שלו בקולג' היא כן אינדיקציה לגיטימית למה שהוא אמור להיות באירופה.

8)

אגב, חבר לעבודה שמנוי למכבי אמר לי לפני פתיחת העונה שהוא סומך על הבחור שייכנס לנעליים של פרקינס. :lol: כמה שניסיתי לצנן את ההתלהבות, לא עזר...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 12:57 pm 
Sophomore

שחקן שלא הוזכר פה ולטעמי של לו מקום של כבוד בעשירייה - בלייק שכליב. סמול מגוון מאד שעושה שמות בצרפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 22, 2012 11:02 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
מוק, מצטער, בעיני אין בכלל מה להשוות בין הכישרון של סינגלר לשייר. קודם כל זה המימדים. דבר שני זה האתלטיות יחסית לעמדה. סינגלר באן.בי.איי בעייתי מבחינת אתלטיות, שייר לא יכול להיות באן.בי.איי בגלל אתלטיות. באירופה האתלטיות לא מפריעה לסינגלר והמימדים, הקליעה והשליטה בכדור הופכים אותו לשחקן התקפה שמאד מאד קשה לעצור. שייר תלוי בקליעה מבחוץ שלו. למען האמת גם במכללות הוא היה בעיקר קלע.

בכלל בדיוק של האליפות סדר כישרון האן.בי.איי היה
1. נולן סמית' (מאד הזכיר לי את ג'יי וויליאמס במשחק. ג'יי וויליאמס לעניים אמנם, אבל דומה)
2. סינגלר
...
...
...
3. שייר

אני מת על רומיין סאטו. לוקח אותו כל יום על פני אידסון. סוני ווימס הוא בעיני האמריקאי מספר 2 באירופה אחרי בו מקאלב על פי הרשימות של סונג'י, אבל בניגוד למקאלב שאני בספק אם הוא יכול לעשות את הדברים שהוא באירופה באן.בי.איי, ווימס שייך לאן.בי.איי.

מיכה דאונס התקבל בהתחלה למכללת קנזס הגדולה. אבל לא מצא את המקום שלו אצל הג'ייהוקס ואז הוא עבר לגונזגה. אבל למרות שהוא היה שם חם מאד אחרי התיכון, גם בגונזגה הוא לא ממש היה כוכב. נחמד לראות שהוא מצליח.

טוב, אנחנו לא חייבים להסכים... בעיניי שייר מוכשר ומגוון מסינגלר. אבל זה כבר אקדמי לחלוטין מאחר ושייר לא רואה קצה פרקט.

אבל אם כבר הזכרת את נולאן סמית', אתה לא חושב שבסיטואציה המוזרה שנוצרה בפורטלנד, לא היה עדיף לנסות אותו כרכז פותח במקום את קרופורד? אני מאוד חלוק לגביו אם הוא יכול להצליח או לא ברמה הזו בNBA. מה שכן, הזדמנות יש לו כרגע לתת קייס.
דבר אחד בטוח, נייט מקמילן הוא לא המאמן הטוב בעולם לרכזים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה