סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 2:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 12:29 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
סמית נראה לי מסוג השחקנים שיגמרו בהפועל.

מה שכן, שני הבלוקים שהוא הביא היום?! אוהו. עוד ידובר בהם רבות. איזה בומבות. וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 12:49 am 
Sophomore

בארסה עושה למכבי את העבודה. מעניין עכשיו מי תהיה היריבה ברבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 12:53 am 
Junior

תאכלס כל יריבה ניתן לעבור, מאזני הכוחות די שווים. הייתי רוצה את פאו רק בשביל הסיכוי לתת לז'ליקו הגביר בראש. לא סובל אותו מאז ההתפרצות המגעילה שלו על השופטים שכמעט הרביץ להם בעונת הסופרו-ליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 12:57 am 
Senior

שוויק1 כתב:
תאכלס כל יריבה ניתן לעבור, מאזני הכוחות די שווים. הייתי רוצה את פאו רק בשביל הסיכוי לתת לז'ליקו הגביר בראש. לא סובל אותו מאז ההתפרצות המגעילה שלו על השופטים שכמעט הרביץ להם בעונת הסופרו-ליג.

אם מול קאזאן הסיכויים פחות או יותר שווים(כמו מול קאחה בשנה שעברה), מול זליקו זה כנראה 65-35. גם בגלל השופטים שמסורתית הולכים עם זליקו ונותנים לקבוצות שלו לפוצץ חופשי בשלבים האלה, גם בגלל שבאואקה מאוד מאוד קשה לנצח כשהוא מלא, וגם כי הסגל של פאנאתנייקוס עולה על זה של מכבי והיא תחזיק ביתרון ביתיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:04 am 
Hall of Famer

הסיכויים לא שווים מול אף אחת, כשלשניה יש את יתרון הביתיות. מצד שני, אני מסכים שהסיכויים נמוכים יותר מול פאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:07 am 
Senior

לקאזאן יש סגל פחות טוב משל מכבי ופחות ניסיון(כקבוצה, לשחקנים כאינדיבידואלים יש לא מעט ניסיון) בשלבים האלה. בעיניי זה יקזז את יתרון הביתיות שלהם אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:10 am 
Sophomore

גם המגרש של קאזאן לא כזה ביתי.קהל קונצרטים .הבעיה היא להגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:10 am 
Sophomore

מכבי ניצחה בשיניים והייתה רחוקה כמעט כל המשחק מז'לגיריס אבל מדהים לראות שבמדד היא רשמה ניצחון מחוץ - 76-55. איך זה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

סמית' כמעט הרס עם ההחטאה במתפרצת (הכדור פשוט ברח לו מהיד) אבל בחייאת, כמה שחקני חוץ אתם מכירים שידפקו גג להטבעה של יבטוקאס ואח"כ לשלשה של ווימס? בנוסף 2 שלשות אדירות ברבעי הרביעי. אני פשוט אוהב אותו, לא אכפת לי כמה שחקן התקפה בינוני הוא.
אני לא זוכר מתי בלו החטיא כ"כ הרבה שלשות חופשית (אולי ממשחק ההדחה מול פרטיזן בהצלבה) אבל לפחות הוא התעורר וגם דפק שתי צ'אקות בסוף.
דבר אחרון, בבתי ספר לכדורסל צריך ללמד פיקנרול עם קליפים של פאפאלוקס. פשוט תענוג.

קאנטו מפסידים בנקודה משתי קליעות עונשין של נבארו. :dan_ser:
פרקינס עם 12 נק', 7 ריב' ו-5 אס'. לא סתם חזר מהפציעה, !he roundhhouse-kicked the injury

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:22 am 
Junior

shachaf78 כתב:
שוויק1 כתב:

אם מול קאזאן הסיכויים פחות או יותר שווים(כמו מול קאחה בשנה שעברה), מול זליקו זה כנראה 65-35. גם בגלל השופטים שמסורתית הולכים עם זליקו ונותנים לקבוצות שלו לפוצץ חופשי בשלבים האלה, גם בגלל שבאואקה מאוד מאוד קשה לנצח כשהוא מלא, וגם כי הסגל של פאנאתנייקוס עולה על זה של מכבי והיא תחזיק ביתרון ביתיות...

התכוונתי למאזני הכוחות ללא הקשר ביתיות. ברור שסדרה מול פאו תהיה קשה יותר אבל עדיין אני מעדיף אותה.
הסגל עולה על זה של מכבי? כנראה, אבל לא משמעותית. אני לא בקי מדי בסגל שלהם אבל לא זכור לי משהו יוצא דופן. אני טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:26 am 
Senior

הם נחלשו בסגל שלהם לעומת אשתקד, ועדיין עמוקים מאוד, מנוסים מאוד ויש להם את דיאמנטידיס ובאטיסט. באתונה גם משחקים 5 נגד 8 כי השופטים של זליקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:29 am 
Junior

shachaf78 כתב:
הם נחלשו בסגל שלהם לעומת אשתקד, ועדיין עמוקים מאוד, מנוסים מאוד ויש להם את דיאמנטידיס ובאטיסט.

זה משפט נכון כבר בערך 7 שנים רצוף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:32 am 
Sophomore

תגיד לי.מי רוצה להתעסק עם ז'ליקו במאני טיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:35 am 
Senior

jack the ripper כתב:
תגיד לי.מי רוצה להתעסק עם ז'ליקו במאני טיים?

זליקו לא בפיינל פור בשנים זוגיות להוציא את 2000(אז הפיינל פור היה באתונה). ככה שיש בזה איזשהו היגיון נסתר שכזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 1:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה בכלל היה מחזור מגעיל בבית הזה. המשחק בין קאנטו לברצלונה היה לא פחות מגעיל.
אבל כמו שאומרים בנוצרית, they all count. ניקח את הנצחון והעלייה להצלבה, ובשבוע הבא טיול בעקבות גאודי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:00 am 
Sophomore

כל משחק כזה מזכיר לי את הסצינה ב"באטמן לנצח", כשטומי לי ג׳ונס צועק בתסכול על ואל קילמר "Why can't you just die".
ויוצא שגם מכבי ת״א מנצחת, וגם אני נזכר בסרט מחורבן של ג׳ואל שומכר.
החיים קשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:19 am 
Senior

מילה על פרקינס.

מישהו במכבי פישל שם ובגדול! אם אני לא טועה הבנאדם היה בארץ לפני חודש-חודש וחצי וטענו שמכבי אפילו בדקו אותו. לא ברור מי בדק, לא ברור מי שקל, אבל הבאנדם חודש וקצת אחרי, 8 חודשים אחרי המשחק האחרון שלו, כמעט בלי אימונים, משחק יורוליג ראשון נגד ההגנה הכי טובה באירופה וכנראה הכי טובה כבר איזה 50 שנה (על פי השידור של המשחק היום) סטטיסטית לפחות. 12 נק', 7 ריב', 5 אס' ב26 דקות משחק וטעות גדולה של המאמן שלו שהוריד אותו לנוח באמצע הרבע הרביעי ועלתה לו במשחק.

מישהו במכבי פישל ובגדול איתו, לא ברור מדוע הוחתם מאלט (שברור שסיים את תפקידו במכבי, בלאט לא סומך עליו והוא לא ממש יראה יותר פרקט כנראה) ועוד שולם עליו בייאווט לא קטן כשפרקינס היה שם בהיישג יד ועוד ביקר בארץ טיפה לפני. ממש לא ברור.

מישהו במכבי צריך לפתוח וועדת חקירה שם, גם כי אני מניח שבקאנטו לא משלמים לפרקינס אפילו את הסכומים שמאלט מרוויח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:22 am 
Junior

סיבה אחת ויחידה - מכבי היתה צריכה רכז חדש בחודש ינואר, לא בסוף פברואר.

אני מניח שאם במכבי היו חושבים שפרקינס כשיר לחזור לשחק באופן מלא כבר לפני חודש ומשהו, הוא היה בקבוצה ולא דמונד מאלט. אפשר לפזר את וועדת החקירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:29 am 
Senior

ממש לא. אז צריך לחקור מי האידיוט שחשב ששחקן חדש שיגיע לקבוצה חודש לפני ייקח לו כמה שבועות ללמוד את הקבוצה ולהתחבר שזה שווה את זה... במקום שחקן שמכיר את הקבוצה, המאמן, שיחק אצלו שנתיים, ויגיע חודש אחרי.

אם זה היה השיקול של מישהו במכבי אז הוא צריך לקחת אחריות על ההחלטה המפגרת הזאת תסלח לי.

מה התוצאות של ההחלטה הזאת עכשיו? מאלט הוא לא פאקטור בכלל בקבוצה וכנראה לא יהיה בהצלבה או מעבר לזה. מאלט בעצם לא תרם כלום למכבי מלבד משחק פתיחה טוב בז'אלגריס.

אם במכבי ידעו שפרקינס כשיר לחזור לפעילות בתחילת פברואר, אבל עדיין העדיפו להחתים מישהו אחר, אז מישהו שם או מטומטם או אידיוט. ואם מישהו לא ידע שהוא כנראה יחזור כל כך מהר אז מישהו פישל שם בגדול בהערכה של המצב שלו.

ומעבר לזה, סיכוי גדול לדעתי שפרקינס גם הוציא את עצמו מאפשרות להיות אופציה בשביל מכבי לעתיד בגלל ההחלטה הזאת. אם פרקינס יראה שהוא בריא בקאנטו (והוא כבר הראה את זה נראה לי) הוא יקבל את ההצעות של מיליון דולר+ שדיברו לפני, מספיק להסתכל על הרשימה המצחיקה של הרכזים המובילים באירופה. פרקינס נכנס שם מיד למקום השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:38 am 
Senior

פרקינס לפני תאודוסיץ'? פרקינס לפני מקאלב? פרקינס לפני דיאמנטידיס? באמת? אני לא יודע כמה הגדולות מתלהבות מפרקינס. הוא שומר טוב(אישי וקבוצתי) שיכול לשמור באירופה 3 עמדות, אבל גארד שמחזיק המון המון בכדור ופוגע בשטף המשחק של הקבוצה שלו. כ-2 הוא לא טוב כי הוא קלעי רע מבחוץ. אני חושב שיותר מאידסון ופארגו, השיטה של בלאט די יצרה באז סביבו. רק בקיץ שלפני כן אף קבוצה לא הייתה מוכנה לשלם לו סכומים רציניים(שמכבי לא הייתה משווה, כנראה). אני לא בטוח שאחרי פציעה קבוצות יקפצו עליו כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:41 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
מה התוצאות של ההחלטה הזאת עכשיו? מאלט הוא לא פאקטור בכלל בקבוצה וכנראה לא יהיה בהצלבה או מעבר לזה. מאלט בעצם לא תרם כלום למכבי מלבד משחק פתיחה טוב בז'אלגריס.

זה בדיוק ההבדל בין עלייה להצלבה ממקום שני (המיקום הריאלי של מכבי לאחר ההגרלה) לסיום עונת היורוליג בטופ16. מכבי היו מגיעים למחזור האחרון עם מאזן זהה לזה של קאנטו, רק שהם היו יוצאים למשחק חוץ בברצלונה, בעוד קאנטו בחוץ אצל ז'לגיריס...
לא חושב שמישהו ציפה למשהו אקסטרה-אודרינר ממאלט. היה ברור שהוא בא לסגור בעיה נקודתית בקבוצה אחרי העזיבה של פארמר, והיה ברור שהוא לא הולך להמשיך מעבר לעונה הנוכחית.

שחף - גם בחיפה הוא נפצע באמצע העונה ככה שיש לו היסטוריה של פציעות. השיטה של בלאט לא יצרה באזז סביב פרקינס. הלחימה הבלתי מתפשרת שלו על כל כדור, החוש ריח המפותח לריבאונד, הלחץ האדיר בחצי המגרש של היריבה שהניב פירות בכל משחק, כל אלה יצרו סביבו את הבאזז הזה. לא שום דבר אחר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:46 am 
Senior

ועדיין זה היה הרבה תוצר של שיטה שהבליטה מאוד את הפלוסים של פרקינס ודי העלימה את המינוסים שלו, כי מול לא מעט יריבות מכבי פשוט חטפה המון כדורים והגיעה להרבה מתפרצות וליי אפים קלילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:59 am 
Hall of Famer

מסכים לגמרי עם הקוף. אפילו מבחינה כלכלית גרידא, מדובר בהחלטה, סליחה ,אבל מטומטמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:00 am 
Junior

מה שהתותח אמר.

מכבי החתימה רכז כי היא היתה צריכה רכז לתחילת הטופ16. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:09 am 
Senior

התותח המפוברק כתב:
קוף ירוק כתב:

זה בדיוק ההבדל בין עלייה להצלבה ממקום שני (המיקום הריאלי של מכבי לאחר ההגרלה) לסיום עונת היורוליג בטופ16. מכבי היו מגיעים למחזור האחרון עם מאזן זהה לזה של קאנטו, רק שהם היו יוצאים למשחק חוץ בברצלונה, בעוד קאנטו בחוץ אצל ז'לגיריס...
לא חושב שמישהו ציפה למשהו אקסטרה-אודרינר ממאלט. היה ברור שהוא בא לסגור בעיה נקודתית בקבוצה אחרי העזיבה של פארמר, והיה ברור שהוא לא הולך להמשיך מעבר לעונה הנוכחית.

זה כמובן לא נכון. אף אחד לא יודע מה היה קורה אם מאלט לא היה מצטרף, אם מכבי לא הייתה מנצחת, אם מכבי לא הייתה מנצחת בקאנטו (ומבטיחה את העלייה עוד לפני המשחק היום) וכו'. אי אפשר לנבא. בשורה התחתונה ועל פי העובדות בשטח מכבי נראת טוב יותר בלעדיו מאשר איתו, יש מצב שככה היה גם בז'אלגיריס במשחק הראשון ובכלל. מאלט הוא כישלון אדיר כי שחקן שאתה מביא אם אתה "צריך" רכז כל כך דחוף לטופ 16 חייב להיות כזה שאתה באמת מאמין ובטוח בו, ולא כזה שאחרי 2 משחקים נגמר לך האמון בו ואתה מעדיף את סבא פפאלוקאס (שאולי בלאט היה נותן לו לשחק יותר בינתיים כשהוא היה מחכה לפרקינס) או הילד אוחיון על פניו.

חד משמעי כישלון אדיר של כל המערכת של מכבי ושל הצוות המקצועי שלה שפרקינס היום משחק בקבוצה אחרת בשביל מאלט כשהוא שווה ערך לג'ון שייר פחות או יותר כרגע. וזה בלי להכנס להשלכות שיש לזה לדעתי גם לעתיד ולאפשרות של מכבי להחתים אותו לשנה הבאה למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 59 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה