סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 5:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA לראשון
הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 9:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
דאבל AA אלן אנדרסון ממשיך עם 16 נק'.
בארבעה האחרונים - 17,13,12,16 נקודות בתור הסמול פורוורד הפותח של הרפטורס. שחקן NBA לגיטימי בליגה הזאת. מה שמעשלה את השאלה מדוע רק בגיל 29 הוא מנסה לחזור לשם ולא קודם. אם הוא היה צעיר יותר עוד היה יכול לקבל חוזה לא רע בכלל לעונה הבאה.

לדעתי הוא ניסה לפחות פעם-פעמיים בשנים האחרונות ולא עבר את מחנות קדם העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 9:42 am 
מנהל פורום

rony כתב:
עד כמה הבובלעך גרועים? הם הצליחו להפסיד הלילה לסלטיקס ששיחקו בלי גארנט, פירס ואלן (שלא להזכיר את ג'וניל ו-ווילקוקס שכבר מזמן לא בתמונה). סטימסמה סיים בסוף עם 6 חסימות, האיש אליל.

מדובר גם בשחקן עם הלוק הכי פלגמטי אי פעם. דבר חיוור, ארוך, שמנמן ומגושם, שמנתר לנומך ולא מצליח לזוז הצידה בלי לעצור קודם, להסתובב רבע סיבוב, לצעוד שני צעדים, לעצור, ולהסתובב בחזרה.
אבל זה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 10:09 am 
Junior

יכול להיות שאחרי שאריק גורדון הרס להורנטס את העונה עם פציעה, הוא הורס להם גם את הדראפט עם חזרה ממנה?
5 ניצחונות ב-10 האחרונים מרחיקים אותם מוושינגטון, כשגם את סקרמנטו וקליבלנד הם "עלולים" לעבור בפורמה הנוכחית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 10:10 am 
Junior

איזה עונה בדיוק הייתה להורנטס לפני הפציעה של גורדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 11:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חייב להגיד שאהדת הסלטיקס זה הדבר הכי פגאני עלי אדמות. יש לאוהדים יותר אלילים מאשר ליוונים והרומים ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 11:27 am 
מנהל פורום

נו, קלטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 12:57 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
וואלה. זה גם מסתדר עם העובדה שאוהדי הלייקרס הם בהחלט מונותאיסטים אדוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 1:59 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

Amos Gueta כתב:
וואלה. זה גם מסתדר עם העובדה שאוהדי הלייקרס הם בהחלט מונותאיסטים אדוקים.

אין עוד מלבדו!

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 3:29 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
דאבל AA אלן אנדרסון ממשיך עם 16 נק'.
בארבעה האחרונים - 17,13,12,16 נקודות בתור הסמול פורוורד הפותח של הרפטורס. שחקן NBA לגיטימי בליגה הזאת. מה שמעשלה את השאלה מדוע רק בגיל 29 הוא מנסה לחזור לשם ולא קודם. אם הוא היה צעיר יותר עוד היה יכול לקבל חוזה לא רע בכלל לעונה הבאה.

מקסימום יהיה אנתוני פארקר 2 (שזה נורא עצוב. פארקר אליל, אנדרסון חרא).

מה שכן, אני זוכר שגם שנה שעברה, לכל הפחות, הוא הסתובב בדי-ליג, מה שלא הספיק לו ולקבל חוזה בליגה הגדולה, והוא נאלץ לחזור לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 6:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא קצת מוזר שגראנד מאסטר פלאש לא מגיבים פה לאחר ניצחון של הלייקרס על האלופה?...אוהדי הלייקרס או אוהדי קובי?
בלי קשר, לדעתי מגיע לביינום מקום בחמישייה הראשונה על חשבון האוורד לאור מה שהאחרון מעולל לאורלנדו השנה. גם גאסול וMWP משחקים מצויין לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 7:16 pm 
Junior

אה?? הלייקרס נצחו את האלופה כבר 4 פעמים השנה (סוויפ עונתי) ולא נראה לי שהגבתי על כל נצחון.
אין ספק שבלי קובי זה הרבה פחות מעניין.

אני גם בעד שביינום ייבחר לחמישיה אבל זה נראה חסר סיכוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 7:32 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מה שמוזר זה שהם הגב הגיבו על הפסד בלעדיו :) כנראה זו בעייה כשקורים דברים שמחלישים את הקייס (הדי חלש ממילא) שלו לMVP העונה.

בכל אופן... ביינום בהחלט צריך לקבל חמישיה ראשונה. סימונס היה אפילו קיצוני יותר בקשר להווארד וטען שלא מגיע לו להבחר לאף חמישיה בגלל הסאבוטאז'ה הזאתי. הוא מצביע ביינום ראשונה, צ'אנדלר שנייה וגארנט (שבשקט בשקט עשה העונה הסבה מפאוור עייף לאחד הסנטרים הטובים בליגה) שלישית.

יש גם כתבה של גי.אי אדנדה בESPN היום על העניין. שתי הטענות המרכזיות לקייס של ביינום על הווארד: העונה בפעם הראשונה, ביינום משחק יותר משחקים ממנו, והתפקוד של ביינום בקלאץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 7:42 pm 
Sophomore

http://hangtime.blogs.nba.com/2012/04/1 ... ef:nbahpt1
אני ממש בשוק מהתוצאות בסקר...

בכל מקרה אצלי זאת העמדה שאני הכי פחות מתלבט לגביה, האוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 8:40 pm 
Hall of Famer

אני מסכים לגבי גארנט, ואף הייתי שם אותו שני. הספדתי אותו, אבל הוא נותן את העונה הטובה ביותר שלו מאז עונת הטריו הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 8:42 pm 
Junior

בהנחה שהווארד לא רואה יותר פארקט וביינום ממשיך להוביל את הלייקרס לנצחונות ללא קובי, יש לביינום קייס לא רע. העובדה שהיה בריא רוב העונה, והעובדה שלא ניסה לפטר את המאמן שלו, בהחלט עוזרים לקמפיין.
סימונס הוא הומר מעצבן, ואין שום סיבה לשים את גארנט בחמישיה השלישית. הייתי שם את ג'פרסון הרבה לפניו. הוא עשה העונה 20 ו10 והיה די יציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 8:54 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
סימונס הוא הומר מעצבן, ואין שום סיבה לשים את גארנט בחמישיה השלישית. הייתי שם את ג'פרסון הרבה לפניו. הוא עשה העונה 20 ו10 והיה די יציב.

אני לא שולל את ג'פרסון בחמישיה השלישית על חשבון גארנט, אבל גם אם ג'פרסון לפניו, זה בטח לא בהרבה, ג'פרסון עם 19.4 ו-9.2, גארנט עם 15.9 ו-8.3, כשגארנט עם אחוזים טובים יותר, יותר אסיסטים ונותן אימפקט הגנתי יותר גדול וג'פרסון עם יותר חסימות. מצד שני, הסלטיקס, במיוחד בחצי השני של העונה, הרבה יותר טובים מיוטה. בקיצור, שתי הבחירות לגיטימיות, לא חושב שמישהו מהם הרבה לפני השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 9:36 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
מה שמוזר זה שהם הגב הגיבו על הפסד בלעדיו :) כנראה זו בעייה כשקורים דברים שמחלישים את הקייס (הדי חלש ממילא) שלו לMVP העונה.

אתה יכול להיות רגוע אף אחד לא אמר שבראינט צריך להיות הMVP, והתגובה היתה בכלל על הציפיות של שונאי הלייקרס שהם יתדרדרו למקומות האחרונים במערב.

גארנט או ג'פרסון? אני לוקח את מארק גאסול כסנטר בחמישיה השלישית כייצוג לגריזליס. הסלטיקס יקבלו נציג אחר. גאסול הצעיר רושם 15 נק' 9.4 רב' 3.2 אס' ו1.9 חסימות למשחק והוא גם סנטר אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 9:40 pm 
Junior

רק למען הפרוטוקול, לדאנקן יש סטטיסטיקות דומות מאוד אם לא יותר טובות מאשר לגאסול, רק שהוא עושה אותם ב-9 דקות פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 10:14 pm 
Hall of Famer

מארק גאסול הוא אופציה סבירה, אבל במה הוא עדיף על גארנט נגיד? הסטטיסטיקות דומות, ההגנה של גארנט יותר טובה ובפעם היחידה שהם נפגשו העונה הסלטיקס פירקו את ממפיס ב-18 הפרש וגארנט אימלל אותו ואת ספייטס. מעבר לזה, גאסול התחיל את העונה טוב ונחלש בהמשך, גארנט התחיל חלש והשתפר לאורך העונה, במצבים כאלו בדרך כלל נותנים את העדיפות למי שסיים את העונה טוב יותר. לטיעון שלממפיס "מגיע" נציג בחמישיות העונה בהחלט יש משקל, אבל אני לא בטוח שמספיק כבד במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 2:10 am 
מנהל פורום

basketball_fan כתב:
ככה נראית תמונת הפלייאוף כרגע:

http://www.nba.com/statistics/playoff_picture.html

בוסטון במצב טוב כי עם ביתיות אני מאמין שהם יעברו את אטלנטה וגם את אורלנדו
נקווה שזה יהיה המצב גם בסוף העונה

כרגע מתמונת הפלייאוף המסתמנת, הייתי אומר שהקבוצה היחידה שאני מוכן להמר עליה ב-100% לסיבוב השני, היא אינדיאנה שלא תצליח להפסיד לאורלנדו חסרת הווארד בחיים...
במערב כמובן ברדק גדול, במזרח יותר רגוע, ויש לא מעט ענייני פציעות בכלל שיכולות להשפיע על המיקום ועל הסדרות עצמן.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 1:11 am 
Junior

sir charles כתב:
לא קצת מוזר שגראנד מאסטר פלאש לא מגיבים פה לאחר ניצחון של הלייקרס על האלופה?...אוהדי הלייקרס או אוהדי קובי?
בלי קשר, לדעתי מגיע לביינום מקום בחמישייה הראשונה על חשבון האוורד לאור מה שהאחרון מעולל לאורלנדו השנה. גם גאסול וMWP משחקים מצויין לאחרונה.

לא יודע לגבי פלאש, אבל אני כבר תקופה מסויימת מוריד הילוך בתגובות כאן, ככה שאין פה עניין של קובי או הלייקרס.
בנוגע לשאלתך ה-2 אין מאושר ממני לראות את הלייקרס מנצחים ועומדים בכבוד מול קבוצות איכותיות במערב כשבריאנט פצוע, בהחלט ראוי לציון ונותן אינדיקציה לאיכות הסגל.

מגיע קרדיט גדול לרון ארטסט שהעלה מאוד את הרמה (בדומה ל-2010 כשבריאנט נפצע באיזור האולסטאר), ומזכיר טיפה את רון-רון של פעם שהיה מסוגל לעשות נקודות.
גאסול, ביינום וסשנס שומרים על רמה גבוהה כמו בתקופה שלפני ההיעדרות, ובספסל בלייק ובמיוחד בארנס מתעלים כשגם איבנקס במאצ'אפ ההגנתי עושה עבודה מצויינת.
בכלל המשחק מול דאלאס היה ברמה גבוהה מאוד מבחינת כדורסל, וכל מי שראה אותו בוודאי נהנה. מהלכים גדולים אחרי מהלכים גדולים, קרב אינטנסיבי של קבוצות שיודעות את העבודה.
האמת הייתי בטוח שהלייקרס יאבדו את אחד ממשחקי הבית כשדאלאס ודנבר באו 'לרצוח' אבל מסתבר שנוצר קליק בהרכב המחודש ועל זה אני מאוד מרוצה.

חוץ מזה, ללייקרס היו שורה של משחקים מרשימים העונה: 3 פעמים דאלאס, פעמיים קליפרס (נצחונות החוץ מול ה-2 היו אדירים), מיאמי ובוסטון בבית, סאן אנטוניו וממפיס בחוץ.
בגלל שלא הייתי כאן תקופה מעניין מה עם הבחור שהמשיך בחתימה שלו את דיון הקלוזר ההיסטורי. לקובי היו לאחרונה לא מעט סלי קלאץ' גדולים - ניו אורלינס, גולדן סטייט, ניו ג'רזי, קליפרס, ולפני כן דטרויט, טורונטו ומינסוטה.
אם מסתכלים לעתיד ובנוגע למיקום, אז ללייקרס נשארו עוד 5 משחקים: ספרס פעמיים, אוקלהומה, גולדן סטייט וסקרמנטו. מעריך ש-3-2 חיובי ייתן את המקום ה-3 במערב, ואפילו 3-2 שלילי צפוי להספיק.
הקליפרס כרגע עם הפסד אחד יותר כשהטיי-ברייק אצל הלייקרס, ז"א שהלייקרס יכולים להפסיד פעמיים ועדיין לסיים מקום 3 אם הקליפרס יפסידו אחד מ-5 המשחקים שלהם (פיניקס, דנבר, אטלנטה וניו יורק - הכל בחוץ, בק-טו-בק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 8:44 am 
Junior

מאסטר כתב:
חוץ מזה, ללייקרס היו שורה של משחקים מרשימים העונה: 3 פעמים דאלאס, פעמיים קליפרס (נצחונות החוץ מול ה-2 היו אדירים), מיאמי ובוסטון בבית, סאן אנטוניו וממפיס בחוץ.
בגלל שלא הייתי כאן תקופה מעניין מה עם הבחור שהמשיך בחתימה שלו את דיון הקלוזר ההיסטורי. לקובי היו לאחרונה לא מעט סלי קלאץ' גדולים - ניו אורלינס, גולדן סטייט, ניו ג'רזי, קליפרס, ולפני כן דטרויט, טורונטו ומינסוטה.

ביינום העלה את הרמה שלו משמעותית, והוא גם הגו-טו-גאי בהיעדר קובי.
הבחור שעקב בחתימה שלו על הקלוזר של העונה חזר לעבוד באמצע העונה והפסיק לעקוב. הפואנטה שלי הייתה ועדיין, שבכל הקשור לזריקות נצחון זוכרים רק את אלו שנכנסו ולא את אלו שהוחטאו. במקרה של קובי, יש הרבה מאוד זריקות קלאץ' בכלל. בנצחון על ממפיס הוא החטיא אחת, בהפסד ליוסטון שתיים, ועוד אחת בהפסד השני, בהפסד ליוטה, וגם בנצחון על ניו אורלינס לפני חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 9:03 am 
Hall of Famer

אחרי ההפסד הלילה המצב לא מזהיר עבור הלייקרס. יש להם שני משחקים נוספים מול 2 המובילות של המערב (ספרס בחוץ), כשהמירוץ לביתיות במערב ואולי בליגה פתוח. לא נראה לי שפופ יחליט במשחק הזה דווקא להושיב את הכוכבים שלו. הם בהחלט יכולים לסיים עם 2 הפסדים ואז נותר רק לייחל ל-2 הפסדים של הקליפרס בלו"ז לא כל כך מאתגר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 9:11 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה בגלל הלוז הצפוף שקבוצות משחקות זו נגד זו במרווחים קטנים יחסית (מיאמי-שיקגו פעמיים תוך שבוע, הלייקרס-ספרס משהו כמו שלוש פעמים בעשרה משחקים), או שזה תמיד ככה, או שזה רק נדמה לי שזה קורה הרבה יחסית?

(בכל מקרה, אני תוהה אם זה טוב או רע. בשני המקרים הספציפיים האלה זה נותן תחושת פלייאוף בתוך העונה הסדירה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 9:53 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אחרי ההפסד הלילה המצב לא מזהיר עבור הלייקרס. יש להם שני משחקים נוספים מול 2 המובילות של המערב (ספרס בחוץ), כשהמירוץ לביתיות במערב ואולי בליגה פתוח. לא נראה לי שפופ יחליט במשחק הזה דווקא להושיב את הכוכבים שלו. הם בהחלט יכולים לסיים עם 2 הפסדים ואז נותר רק לייחל ל-2 הפסדים של הקליפרס בלו"ז לא כל כך מאתגר.

אני לא חושב שזה כזה קריטי מבחינת הלייקרס, אמנם בהחלט עדיף לקבל בסיבוב הראשון את דנבר או דאלאס על ממפיס, אבל חוץ מזה ההבדל בין לסיים 3 או 4 מתמצה בשאלה האם הם מעדיפים לקבל את הספרס או את הת'אנדר בסיבוב השני (לא רואה העדפה ברורה בשאלה הזו) ובסיכוי המזערי שהם יפגשו עם הקליפרס בגמר המערב (כשגם אז, בכל מקרה כל המשחקים יהיו בסטייפלס). אם אתה מדבר על הצ'אנס שממפיס יעברו אותם, זה לא בלתי אפשרי לאור העובדה שלגריזליס יש לו"ז קל עד סוף העונה, אבל עדיין, ללייקרס יש יתרון בשובר השיוויון על ממפיס, כלומר מתוך ה-4 משחקים שנשארו ללייקרס, הם צריכים להפסיד לפחות 3 כדי שממפיס תעבור אותם, וגם אז הגריזליס יצטרכו לנצח את כל ה-5 שנשארו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה