yoya כתב:
צ'מע מוק, הכל טוב ויפה,
אבל יש לך קבוצה שלוקחת את המערב הצפוף השנה מעל אוקלהומה, קבוצה עם סגל מזדקן שצפוי מאד להתקשות בעונה צפופה כזו, ולא רק שהמאמן שלה לא מוזכר ב טופ 3 של המאמנים בבחירות שלך, גם אין לה אף שחקן בשלוש החמישיות הראשונות.
אם זה לא מאמן ולא שחקנים אז איך היא לקחה את המערב (ואולי עוד את הליגה) ?
אה, זה פשוט. פופ עשה עבודה מצוינת השנה אבל אני עדיין מתרשם יותר מהשלושה שציינתי.
אני חושב שלא נותנים מספיק קרדיט לסגל הרחב מאוד שיש לספרס. הסגל הזה אפשר לפופ לתמרן טוב יותר את העונה הקצרה למול שאר קבוצות הצמרת. הספרס פשוט בנויים טוב לעונה הזו. וכן, אני מוסיף לזה את שיטת המשחק שרצה כבר שנים ואת שחקני הליבה שמקנים תבנית שאין לקבוצות אחרות. מרשים בהחלט אבל פחות ממה שהשלישייה שציינתי עשתה.
ברור שלקראת סוף העונה פופ עבר את קולינס ומקהייל בסיבוב, אבל אני לא חושב שמגיע לו את התואר.
אבל זה לא מקרי שפופ מקבל יותר קולות בתקשורות ממאמנים כמו ווגל והולינס, מי שלא עוקב מקרוב אחר הNBA מכיר את היוז'ואל סספקטס. בדיוק כפי שמישהו כתב כאן בשישיים על טרי וג'ינובילי שלא נמצאים קרוב לשיחה אפילו השנה.
הולינס עם שמיכה קצרה מאוד ומעט כשרון עשה עונה מופלאה בעיניי ופוגל עם קבוצה בינונית למדי וקצרה למדי, עשה גם כן פלאים במזרח.
השחקנים של הספרס לא נמצאים בשלישיית החמישיות הראשונות משום שאף אחד מהם, להוציא את פארקר שהעמדה שלו מתפוצצת משחקנים טובים, לא נתן עונה אינדבידואלית גדולה. לא חושב שיש על זה ויכוח.
ובניגוד לדעתך, אני לא רואה את הספרס כקונטנדרים רציניים בדיוק כפי שאני לא רואה את בוסטון ככאלו למרות הריצה מהדהימה של החצי השני.
באשר להאמונד, נבנית שם קבוצה. אתה יכול לחשוב שהיא בינונית, אני רואה עתיד ועתיד בריא. יש לה מרווח מצוין לעשות מהלכים והקבוצה לא הגיעה לפלייאוף אבל כל מי שעוקב אחר הליגה יודע שאם הטרייד היה נעשה שבוע לפני כן, היא ככל הנראה הייתה נכנסת ע"ח פילי.
יש לקבוצה מאמן מצוין, סגל צעיר מאוד ואתלטי ויופי של אפשרויות תמרון. הם גם הצליחו להביא בטרייד סקורר שלא היה להם ע"ח סנטר מוביל אבל פצוע כרוני שאי אפשר לבנות עליו קבוצה ורק הווריורס היו מסוגלים לקחת אותו...
האמונד אגב, גם התעקש על אילייסובה וכנראה שהוא ידע למה.
ורק לידע כללי, צומח במילווקי אחלה סנטר (כפי שאני מפמפם כבר שנתיים) קוראים לו לארי סנדרס. וביחד עם אקפה אודו, הקו הקדמי שלהם הרבה פחות רע ממה שאתה חושב.