סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרסי העונה
הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 1:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
איך אף אחד לא הזכיר את זה: למרות שאני שמח שפתאום כ"כ מעריכים את הלייקרס, אין שום סיכוי בעולם שהלייקרס יקבלו 3 נציגים בחמישיות העונה והמאבס לא יקבלו את אחד הסטארים הגדולים בליגה כנציג כשהם רק 4 משחקים מתחת לLA.
במילים אחרות, נוביצקי הרבה-הרבה לפני פאו גאסול בחמישיה השלישית. בטח אחרי שבסדרה ההיא נוביצקי תפר את האמ-אמ-אמ-אמ-אמא של גאסול בכל הפרמטרים.

ברור, כי לפי זה שופטים אילו שחקנים נכנסים לחמישית העונה - לפי המצ'אפ ביניהם בסדרת פלייאוף בעונה שעברה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 1:29 am 
Junior

נכון מאוד.

וברצינות, נוביצקי מוביל את דאלאס למקום שישי במערב. נוביצקי טופ 10 בליגה ושחקן פי 5 טוב מפאו גאסול, נוביצקי היה חלש מאוד בפתיחת העונה בינואר ומאז (42 משחקים) חזר לעצמו: 23.9 נק' ב46% ו7.3 רב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 1:51 am 
Sophomore

Att כתב:
אין ספק שת'יבודו עושה עבודה מדהימה. אני חושב שלפופוביץ' מגיע יותר בין השאר כי שיקאגו נראית פחות טוב כעת. זה חשוב להגיע לפלייאוף בכושר טוב ושיקאגו מקרטעת לעומת סן אנטוניו שנראית מחוברת עם שישה נצחונות רצופים. אם שיקאגו תצליח בכל זאת להשיג את המקום ה-1 במזרח, מה שלא נראה לי סביר כרגע, וסן אנטוניו תפסיד את המקום הראשון במערב לאוק סיטי אז אולי דברים ישתנו.
אני לא מספיק ששיקגו נראית פחות טוב. עכשיו יש לה כמה משחקים פחות טובים, אבל רק לפי זה אתה קובע תואר של מאמן עונה?

עודד וולפסון כתב:
לא יודע מה איתכם, אבל באינדי אין אפילו לא אולסטאר אחד.
נגיד שווסט ובוזר מתקזזים, גריינג'ר ודנג גם כן, היברט ונואה על אותו המשקל ואיכשהו נשארנו עם דרק רוז וריפ בצד של שיקגו לעומת קוליסון ופול ג'ורג' בצד של הפייסרס.
40% שרוז החמיץ, משארים 60% מהמשחקים שבהם היה לבולס יתרון מכריע מעל לכל ספק על אינדי.
וחוץ מזה כאמור מעולם לא נתנו למאמן את התואר שנתיים רצוף, מתקשה להאמין שזה יקרה דווקא הפעם, כששיקגו בעונה טובה אבל לא מדהימה או מיוחדת בשום פרמטר (והסליחה עם שפירא, אין כאן זלזול או משהו כזה, פשוט דעתי האובייקטיבית)

אגב, אם זה היה לפי משחקי הלילה, פופוביץ' היה לוקח בהליכה אצלי!!
הספרס פשוט שטפו את הלייקרס גלים גלים :)
זה לא נכון להסתכל ככה על כמות המשחקים. אתה מתעלם מהקושי שמכת פציעות כזו יוצרת למאמן. מאמן לא יכול ליצור רוטציה והיררכיה ברורים, הוא לא יכול לבצע מהלכים ושינויים נורמליים, הוא לא יכול ללמוד דברים קטנים על הקבוצה שלו כדי לשפר ולתקן. ת'יבודו כל יומיים מקבל קבוצה אחרת באימונים. חוץ מזה, רוז והמילטון שהחמיצו הרבה משחקים לא חזרו בשיא כושרם, כך שהיה צורך גם לשלב אותם בהדרגה בחזרה. הדברים הללו הם כמו מקלות בגלגלים של הקבוצה. וזה שוב מבלי להתייחס לכך שאף אחד כאן לא היה נותן לבולס סיכוי בתחילת העונה אם היו אומרים שרוז ייעדר 40% מהמשחקים. תוסיף את הלו"ז הקשה, את הפציעות המשמעותיות האחרות ואת הירידה בכושר של בוזר. אתה היית מהמר ששיקגו תסיים את העונה במאזן של 75% הצלחה? אתה היית מהמר ששבוע לסוף העונה היא תהיה במקום הראשון בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 7:04 pm 
Hall of Famer

לא הייתי מייחס חשיבות ליכולת של הבולס ב - 10 המשחקים האחרונים לולא הקרב בין פופוביץ' לת'יבודו היה צמוד בעיניי. כיוון שהוא צמוד ושניהם נתנו עונות מרשימות, אנחנו מדברים על פוטו פיניש ובפוטו פיניש כדאי להביא בחשבון את הכושר שבו הקבוצה מגיעה לפלייאוף, מה לעשות שזה הזמן החשוב של השנה.

גם ווגול ברשימה מבחינתי אבל אני צריך לראות יותר ממנו; אני חושב שהסגל של אינדי מצוין עם איזון נהדר בעמדות השונות וספסל מעולה ושהוא מצליח בין השאר בגללו, לא מפני שהוא מוציא מים מהסלע. עונת הפציעות של שיקאגו והמכונה של הספרס מרשימות יותר לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 3:02 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
את הבחירות שלי אני שומר ממש לרגע האחרון (עוד לא החלטתי באשר לכמה חשובות) אבל בעניין ווגל - שלא תבין נכון עודד, אחלה מאמן, אבל אינדיאנה זו הקבוצה הסטריאוטיפית להצליח בעונה מטורפת כזו. צעירה, בריאה, עמוקה, אתלטית, קשוחה, עם המשכיות טובה מהעונה הקודמת. המיקום שלה העונה לא מפתיע אותי בכלל. מה שקורה בס"א זה על סף המופרע והחלק של המאמן בזה הוא ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 6:22 pm 
Junior

MVP
בהחלט קרב משמעם, לא מזיז לי את הקצה מי מבין השניים יבחר.

שחקן שישי
זה שהארדן הוא השחקן השישי הכי איכותי, על זה אין ויכוח. אבל אי אפשר לומר שלא היו שחקנים שישיים טובים השנה.
לו וויליאמס הוא השחקן היחידי בליגה שהוא מלך הסלים של הקבוצה שלו מהספסל.
מייק דאנליבי נתן ספרטים של גאונות השנה מהספסל של מילווקי.
מו וויליאמס יכול היה להיות קונטנדר אם הוא לא היה נפצע.
ואו.ג'יי הפך לרוצח של ממפיס מהספסל מהרגע שזי-בו נפצע.

ההבדל בין הארדן לבין כל שאר הרשימה כאן טמון בעובדה שהוא על הספסל אבל הוא לא באמת שחקן שישי. הוא אחד השחקנים הטובים בליגה, זה בדיוק כמו מקרה ג'ינובילי עם פופ. האיש משחק את רוב הדקות על הפרקט, זה לא באמת שחקן ספסל.
אם הארדן היה משחק בכל קבוצה אחרת, הוא היה אולסטאר, וגם כך הוא כמעט היה כזה.
כל השאר מפסידים כי מישהו כיפף את החוקים... אבל זה לא נכון לומר שאין שחקנים שישיים טובים השנה.

רוקי
עוד דיון מיותר. ברור שאירווינג ייקח.
בעיניי עדיין רוביו היה טוב יותר השנה ולראיה הצניחה של הקבוצה שלו לאחר הפציעה שלו. אירווינג נתן עונה מרשימה אבל מאוד מדאיגה בכל הנוגע לניהול משחק.
מה שבאמת כואב זה שכנראה רוביו יחמיץ גם את העונה הבאה ולכו תדעו איזה שחקן יחזור אם בכלל.
ד"א, אני לא ממש מבין את הירידות על וול, בעיניי הוא אחד הרכזים הכי מוכשרים בליגה. הוא משחק בקבוצה מחורבנת ועדיין מייצר כמות נאה של אסיסטים. צריך לשפוט אותו בסיטואציה רצינית יותר.

מאמן העונה
לא הבנתי מה ההתנפלות על הוולפמן. ווגל הוא מועמד יותר מראוי.

ההתלבטות שלי היא בינו לבין תי'בודו והולינס. גם קולינס ומקהייל היו מועמדים רציניים עד החצי השני.
קארל ודוק שווים גם HM בעונה רוויית פציעות.

ת'יבידו והולינס לוקחים את ווגל בכל הנוגע לאיך שהקבוצה שלהם נראית בעיניי. יש להם פשוט קבוצות כדורסל. אתה רואה תביעת יד של מאמן. ולשניהם יש כלים מוגבלים למדי.
אני מודה שכשממפיס איבדו את זאק, הייתי בטוח שהסיפור שלהם נגמר. בכל זאת, מדובר בגו-טו-גאי שלהם, בשחקן של 20 ו10 ללילה ובמשחק הפנים של הקבוצה למעשה.
אבל הקבוצה נשארה מסודרת, גיי לקח יותר על עצמו, מאיו הפך משמעותי לראשונה מאז ירד לספסל והכדורסל שלהם שוטף.

אני לא מצליח להבין איך קבוצה בלי נוכחות פנים התקפית וקלעי חוץ יכולה להגיע כ"כ רחוק, אבל זו עובדה שהולינס ממשיך לעשות פלאים עם שמיכה קצרה להפליא.

ת'יבודו מהצד השני פשוט מחזיק מכונה. מכונה שכולם ברגים בה, כולם יודעים את המקום שלהם ואת התפקיד שלהם. רכזים שלא מגיעים לקרסוליים של רוז נכנסים ועושים את העבודה, בוזר רץ את קשת האמצע, נואה מפטרל את הצבע, אשיק נכנס לתת מכות. קורבר נע על סקרינים וטאג' חי את הוויק סייד. זו פשוט מכונה ומכונה עם ברגים מאוד לא נוצצים.
אני חושב ששיקאגו הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה השנה והקבוצה היחידה שכפתה באופן קבוע את הסגנון שלה על היריבות.
ת'יבידו, הוא מאמן העונה שלי.

GM של העונה
אני אוהב את העבודה שג'ון האמנוד עושה במילווקי.
לקבוצה יש פיירול נאה, אחד המאמנים הטובים בליגה, המון כשרונות צעירים וטרייד מצוין שהביא את הקבוצה כמעט לפלייאוף ויהפוך אותה לכזו לעוד הרבה שנים.

שחקן משתפר
גם אני פחות אוהב לתת את התואר לשחקן שהפך מטוב למצוין, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שלאב הפך למפלצת העונה. זו לא עליית מדרגה כמו שאולדריג' וגיי עשו השנה למשל, זו ממש קפיצה של קומה שלמה.
אבל הוא לא ייקח את התואר ככל הנראה.

איך שאני ראיתי את זה, זה היה נראה לי כמרוצץ תלת ראשי בחצי הראשון בין ראיין אנדרסון לאיליאסובה ולאורי. מה שמצחיק זה שאחרי החצי השני, מי שהחליף את לאורי במירות הזה היה לא אחר מאשר המחליף שלו- גוראן דראגיץ'.
ניסיתי לפשפש במח הזמדקן שלי ולהזכר בסיטואציה דומה, ולא הצלחתי. (לפחות לא כרגע...)
נראה לי שראיין אנדרסון ייקח בגלל היציבות, אבל מה שדראגיץ' ולאורי עשו, הרשים אותי הרבה יותר. שניהם (כל אחד בחצי שלו) היו בטופ פייב של הפויינטים בליגה. בעיניי אחד משניהם צריך לקחת.

שחקן ההגנה
הדיבורים על לברון מצחיקים אותי ומאוד מתאימים למי שמוכר את הליגה הזו.
זה חייב להיות בין דווייט לצ'אנדלר. שניהם בקלות, שחקני ההגנה הכי טובים שראיתי השנה.
הניקס הפכה לקבוצה שאתה מאוד מפחד מהמאץ' אפ מולה בגלל צ'אנדלר. ואגב, בקרב האישי צ'אנדלר לוקח. הוא פשוט גמר את דווייט השנה במשחקים ביניהם.

חמישיות

ראשונה
פול, לברון, דוראנט, לאב, האוורד
שנייה
ווסטברוק, קובי, ג'וש סמית', דנג, ביינום
שלישית
רוז, וויד, פירס, אולדריג', צ'אנדלר
רביעית
פארקר, רונדו, גיי, גריפין, נוביצקי

רוקיז ראשונה
אירווינג, רוביו, ברוקס, קנת פאריד, טריסטאן תומפסון
רוקיס שנייה
אייזיה תומאס, שאמפרט, לנארד, צ'אנדלר פרסונס, ביומבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 7:07 pm 
Sophomore

צ'מע מוק, הכל טוב ויפה,
אבל יש לך קבוצה שלוקחת את המערב הצפוף השנה מעל אוקלהומה, קבוצה עם סגל מזדקן שצפוי מאד להתקשות בעונה צפופה כזו, ולא רק שהמאמן שלה לא מוזכר ב טופ 3 של המאמנים בבחירות שלך, גם אין לה אף שחקן בשלוש החמישיות הראשונות.
אם זה לא מאמן ולא שחקנים אז איך היא לקחה את המערב (ואולי עוד את הליגה) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 7:12 pm 
Junior

היי, הוא הכניס את לאונרד בחמישייה השנייה!
מצטרף לתמיהה. אתמהה ממושכות ונואשות ולא אבינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 7:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא בטופ 3, הוזכרו שיבעה מאמנים שפופוביץ' לא נמצא בין אף אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 7:37 pm 
Hall of Famer

ואני תמה על הבחירה בג'ון האמונד. מילווקי לא הגיעה בסופו של דבר לפלייאוף, בנתה קו אחורי נמוך ובעייתי, משחקת ללא סנטר של ממש, קבוצה בינונית שככל הנראה תישאר בינונית. אני לא יודע מה יעלה בעתידה של יוטה אבל הג'נרל מנג'ר שם עשה כמה מהלכים נאים השנה כשהצליח ליצור קבוצה תחרותית (וטובה יותר ממילווקי) תוך כדי בנייה מחדש וצריך לתת לו קרדיט על אף שאין לדעת עדיין מה נבנה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 7:42 pm 
Hall of Famer

הנפילה של מיני, היא לא רק בגלל הפציעה של רוביו, אלא גם בגלל זו של לאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 7:47 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הנפילה של מיני, היא לא רק בגלל הפציעה של רוביו, אלא גם בגלל זו של לאב.

הא? קווין לאב נפצע לפני פחות משבועיים, הם כבר היו ברצף של 6 הפסדים כשהוא נפצע ובמאזן 25-33 שלילי, עד שרוביו נפצע לפני חודש וחצי הם היו על 21-20 חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 8:16 pm 
Junior

yoya כתב:
צ'מע מוק, הכל טוב ויפה,
אבל יש לך קבוצה שלוקחת את המערב הצפוף השנה מעל אוקלהומה, קבוצה עם סגל מזדקן שצפוי מאד להתקשות בעונה צפופה כזו, ולא רק שהמאמן שלה לא מוזכר ב טופ 3 של המאמנים בבחירות שלך, גם אין לה אף שחקן בשלוש החמישיות הראשונות.
אם זה לא מאמן ולא שחקנים אז איך היא לקחה את המערב (ואולי עוד את הליגה) ?

אה, זה פשוט. פופ עשה עבודה מצוינת השנה אבל אני עדיין מתרשם יותר מהשלושה שציינתי.

אני חושב שלא נותנים מספיק קרדיט לסגל הרחב מאוד שיש לספרס. הסגל הזה אפשר לפופ לתמרן טוב יותר את העונה הקצרה למול שאר קבוצות הצמרת. הספרס פשוט בנויים טוב לעונה הזו. וכן, אני מוסיף לזה את שיטת המשחק שרצה כבר שנים ואת שחקני הליבה שמקנים תבנית שאין לקבוצות אחרות. מרשים בהחלט אבל פחות ממה שהשלישייה שציינתי עשתה.
ברור שלקראת סוף העונה פופ עבר את קולינס ומקהייל בסיבוב, אבל אני לא חושב שמגיע לו את התואר.
אבל זה לא מקרי שפופ מקבל יותר קולות בתקשורות ממאמנים כמו ווגל והולינס, מי שלא עוקב מקרוב אחר הNBA מכיר את היוז'ואל סספקטס. בדיוק כפי שמישהו כתב כאן בשישיים על טרי וג'ינובילי שלא נמצאים קרוב לשיחה אפילו השנה.

הולינס עם שמיכה קצרה מאוד ומעט כשרון עשה עונה מופלאה בעיניי ופוגל עם קבוצה בינונית למדי וקצרה למדי, עשה גם כן פלאים במזרח.

השחקנים של הספרס לא נמצאים בשלישיית החמישיות הראשונות משום שאף אחד מהם, להוציא את פארקר שהעמדה שלו מתפוצצת משחקנים טובים, לא נתן עונה אינדבידואלית גדולה. לא חושב שיש על זה ויכוח.

ובניגוד לדעתך, אני לא רואה את הספרס כקונטנדרים רציניים בדיוק כפי שאני לא רואה את בוסטון ככאלו למרות הריצה מהדהימה של החצי השני.

באשר להאמונד, נבנית שם קבוצה. אתה יכול לחשוב שהיא בינונית, אני רואה עתיד ועתיד בריא. יש לה מרווח מצוין לעשות מהלכים והקבוצה לא הגיעה לפלייאוף אבל כל מי שעוקב אחר הליגה יודע שאם הטרייד היה נעשה שבוע לפני כן, היא ככל הנראה הייתה נכנסת ע"ח פילי.
יש לקבוצה מאמן מצוין, סגל צעיר מאוד ואתלטי ויופי של אפשרויות תמרון. הם גם הצליחו להביא בטרייד סקורר שלא היה להם ע"ח סנטר מוביל אבל פצוע כרוני שאי אפשר לבנות עליו קבוצה ורק הווריורס היו מסוגלים לקחת אותו...
האמונד אגב, גם התעקש על אילייסובה וכנראה שהוא ידע למה.
ורק לידע כללי, צומח במילווקי אחלה סנטר (כפי שאני מפמפם כבר שנתיים) קוראים לו לארי סנדרס. וביחד עם אקפה אודו, הקו הקדמי שלהם הרבה פחות רע ממה שאתה חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 8:25 pm 
Junior

אז בעצם לשיטתך שום דבר שהספרס היו עושים לא היו נותנים לו את המאמן.
תשאל את עצמך אם לפני העונה היית חושב שהספרס יבטיחו את גמר המערב, עם הטריו מבוגר בעוד עונה, עם דאנקן בן 36, עם מאנו פצוע חצי עונה בערך, עם כל מיני דני גרינים, בונרים, לאונרדים, ג'יימס אנדרסונים וללא רכז מחליף, ועוד אחרי הבומבה שהם קיבלו בפלייאוף הקודם.
מה שאתה אומר זה אימאימא של חוכמה בדיעבד. אני לא חושב שמישהו היה מתפלא במיוחד אם הספרס היו עושים עונה כמו של דאלאס, מקום 7 כזה במערב.
בחייאת אפילו לא אזכרת אותו בהודעה הראשונה.
חשבת על זה שהסגל שלהם רחב כי פופ מכניס לעניינים שחקנים שספק אם היו מקבלים קרדיט במקומות אחרים (גרין, בונר, לאונרד)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 8:39 pm 
Junior

קודם כל, עצם העובדה שהספרס סיימו ראשונים זו תעודת עניות לעונה המקוצרת. ולא, שום דבר לא מפתיע אותי בעונה הזו.

מצטער, אבל בתחילת השנה הייתי נותן לאינדי מקסימום צ'אנס להתנגב לשמינייה וגם זה רק בגלל שהיא במערב.

ולממפיס בלי זיבו לא הייתי נותן סיכוי להכנס לפלייאוף במערב הצפוף. ובטח שלא להיות פאוור האוס שאולי יצליח אפילו להבטיח את הביתיות.

אלו הישגים גדולים יותר בעיני. מה גם שאני מחזיק מאוד מהכדורסל של הולינס ות'יבודו.

באשר לשחקנים שאתה הוגה את שמם בלעז, אז אני חושב שבקבוצה אחרת לא היית אומר "לנארדים ואנדרסונים".

קוואי לנארד הוא שחקן מיוחד מאוד שעם יותר דקות בקבוצות אחרות יכול להיות הרבה יותר ממה שהוא אצל פופ. כנ"ל ג'יימס אנדרסון שהוא אחד השחקנים הצעירים היותר מוכשרים בליגה וכמעט לא רואה אור יום אצל פופ.

טיאגו ספליטר ובלייר יכולים להיות שחקני דאבל- דאבל בקבוצה אחרת. אבל בשיטת הרוטציה של פופ כולם משחקים בסביבות ה20 דקות. זו הסיבה שהם הצליחו העונה במרתון שבו כולן הגיעו עם הלשון בחוץ. על זה אני מוריד בפניו את הכובע כמאמן. אבל אני ממש לא חושב שזה יספיק לפלייאוף בכדי ללכת עד הסוף. המיקום שלהם משקר.

מי שכן חייבים לפופ קריירה הם שחקנים חד מימדיים מהסוג של בונר וניל. כל השאר נראים בעינייך ככאלו כי הם קורבן של השיטה.

ושלאלתך- לשיטתי, הספרס עשו עונה מצוינת. אבל העונה של שיקאגו, ממפיס ואינדי מרשימה אותי יותר. מה בדיוק הבעיה עם זה?
בגלל שהם הספרס? בגלל שהם מתוקשרים יותר? אני חושב שהיו להם יותר כלים ושהפער בין הצפי לביצוע קטן יותר מאשר אצל שלושת האחרות. זה לא מוריד כהוא זה מהעונה המצוינת שהם עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 8:50 pm 
Junior

Mook כתב:

חמישיות

ראשונה

בלתי אפשרי כמובן אתה צריך שני גארדים. לברון סמול.
פארקר גם נמוך מדי, מוביל את הספרס למאזן דומה לשל הבולס, רק שהוא שיחק הרבה יותר משחקים מרוז כך שאין מצב שרוז לפניו בחמישיה השלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 9:11 pm 
Senior

פופ מוציא דברים מדהימים מבלייר. פאוור פורוורד גמדי(2.00 מ' עם נעליים), בלי קליעה מחצי מרחק ובלי משחק טכני או משופשף במיוחד. בשום קבוצה בליגה(טוב, אולי בשארלוט) הוא לא עושה דאבל דאבל. אני חושב שבפלייאוף הוא לא יראה הרבה דקות, כמו שבשנה שעברה הוא לא ראה דקות. הוא לא מרווח את המשחק כמו בונר ואין לו סייז ויכולת לשנות זריקות בצבע כמו ספליטר. במקרה הטוב הוא יגרד 3-4 דקות בגארבג'. את ספליטר אני מאוד מאוד מחבב, אבל לא בטוח שהוא לא מגרד את תקרת הפונציאל שלו כבר עכשיו. הוא לא מאוד מאוד פיזי ולמרות שהיא פיק אנד רולר מצויין ואתלט טוב לסנטר אני לא מאמין שהוא יכול להיות מאוד דומיננטי גם בקבוצה אחרת. מצד שני, אני לא בטוח שגורטאט ופקוביץ' הרבה יותר מוכשרים ממנו והם כן עושים מספרים מאוד מאוד יפים ככה שבאמת אי אפשר לדעת. את שאר השחקנים שהזכרת אני פחות מכיר ולכן גם לא אחווה דעה עליהם.

לגבי מילווקי, משעשע שאתה מזכיר שחקן של 3.5 נקודות למשחק(סאנדרס) בעונה השנייה שלו כבר בליגה ושחקן של 5.5 נקודות למשחק(אודו) שאין לו שום יכולות של סנטר כעתיד של הבאקס בעמדה 5. אם זה העתיד של מילווקי הוא נראה לא משהו בכלל בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 9:20 pm 
Junior

Mook כתב:
קודם כל, עצם העובדה שהספרס סיימו ראשונים זו תעודת עניות לעונה המקוצרת. ולא, שום דבר לא מפתיע אותי בעונה הזו.

מצטער, אבל בתחילת השנה הייתי נותן לאינדי מקסימום צ'אנס להתנגב לשמינייה וגם זה רק בגלל שהיא במערב.

ולממפיס בלי זיבו לא הייתי נותן סיכוי להכנס לפלייאוף במערב הצפוף. ובטח שלא להיות פאוור האוס שאולי יצליח אפילו להבטיח את הביתיות.

אלו הישגים גדולים יותר בעיני. מה גם שאני מחזיק מאוד מהכדורסל של הולינס ות'יבודו.

באשר לשחקנים שאתה הוגה את שמם בלעז, אז אני חושב שבקבוצה אחרת לא היית אומר "לנארדים ואנדרסונים".

קוואי לנארד הוא שחקן מיוחד מאוד שעם יותר דקות בקבוצות אחרות יכול להיות הרבה יותר ממה שהוא אצל פופ. כנ"ל ג'יימס אנדרסון שהוא אחד השחקנים הצעירים היותר מוכשרים בליגה וכמעט לא רואה אור יום אצל פופ.

טיאגו ספליטר ובלייר יכולים להיות שחקני דאבל- דאבל בקבוצה אחרת. אבל בשיטת הרוטציה של פופ כולם משחקים בסביבות ה20 דקות. זו הסיבה שהם הצליחו העונה במרתון שבו כולן הגיעו עם הלשון בחוץ. על זה אני מוריד בפניו את הכובע כמאמן. אבל אני ממש לא חושב שזה יספיק לפלייאוף בכדי ללכת עד הסוף. המיקום שלהם משקר.

מי שכן חייבים לפופ קריירה הם שחקנים חד מימדיים מהסוג של בונר וניל. כל השאר נראים בעינייך ככאלו כי הם קורבן של השיטה.

ושלאלתך- לשיטתי, הספרס עשו עונה מצוינת. אבל העונה של שיקאגו, ממפיס ואינדי מרשימה אותי יותר. מה בדיוק הבעיה עם זה?
בגלל שהם הספרס? בגלל שהם מתוקשרים יותר? אני חושב שהיו להם יותר כלים ושהפער בין הצפי לביצוע קטן יותר מאשר אצל שלושת האחרות. זה לא מוריד כהוא זה מהעונה המצוינת שהם עשו.

מודיע בהכנעה שאני מאוד אוהב את הכתיבה שלך אבל אתה קצת מגבב פה שטויות עם אמירות מוקיות איזוטריות סטנדרטיות.
דבר ראשון, לא ענית לשאלה הפשוטה. איזה עונה שהספרס היו נותנים היו מזכים את פופ באזכור אצלך (אזכור! לא ממאמן העונה חס וחלילה או משהו כזה).
ראשית, אנחנו מספיק מכירים את פופ ואת פועלו. יש המון שחקנים שבספרס נתנו עונות טובות ויותר מזה, אבל בקבוצות אחרות לא הצליחו לשחזר חצי ממה שנתנו בספרס.
עם כל ההערכה שלי לאיזוטריה שלך, ראיתי לא מעט את הספרס ומה שאתה אומר על לאונרד (זה עוד מילא) ועל ג'יימס אנדרסון זה פשוט הגזמה. לאונרד מותק של שחקן אבל מוגבל מאוד בהתקפה והיסודות שלו לא משהו. אנדרסון באמת לא שווה יותר מדי אזכור כי שחקנים כמוהו יש המון.
ספליטר ובלייר נותנים הרבה מאוד אבל אין מצב שהם ייתנו במקום אחר הרבה יותר ממה שהם נותנים בספרס. ספליטר שחקן באמת נחמד אבל לא מספיק פיזי ומול סנטרים פיזיים ההוקים שלו לא יכולים לבוא לידי ביטוי. בלייר הוא סנטר גמדי מוגבל מאוד בהתקפה ורוב הסלים שלו הם של האסל ומיקום טוב.
אני מסכים איתך שבפלייאוף הספרס כנראה ייפלו חזק (לדאבון ליבי) אבל מי מדבר על הפלייאוף? בפעם האחרונה שבדקתי בבחירה מאמן עונה מסתכלים על העונה הסדירה.
לאינדיאנה עם סגל שכולל את היברט, ווסט, גריינג'ר, פול ג'ורג', קוליסון, ג'ורג' היל (עוד שחקן שחייב הרבה לפופ), בראבוסה, סייקו טי, לא היית נותן סיכוי להשתחל במזרח (מצטער מוק, אבל הם לא נדדו עדיין מערבה)? בחיי שאין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 9:42 pm 
Senior

מצטרף לתהייה לגבי אינדיאנה. חוץ מאשר העדיפות של רוז כסופרסטאר על פני גריינג'ר(שהמספרים שלו השנה לא מצדיקים את התואר הזה), אין שום עמדה שבה הבולס לדוגמא עדיפים במובהק על אינדיאנה. יש להם חמישייה סופר מאוזנת ואיכותית וספסל לא רע בכלל. אם הם יעשו טרייד ויביאו רכז איכותי(קוליסון לטעמי שחקן נחמד אבל לא יכול לסחוב קבוצה לאליפות) הם יהיו קונטנדורים אמיתיים בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2012 11:33 pm 
Hall of Famer

לא כ"כ מסכים לגבי מילווקי, ולצערי ביבלברוקס כבר לא כותב פה כדי לאשר. לא רואה פה יותר מדי פוטנציאל. סגל מאוד בינוני שבסטרץ' יכול להגיע למקום 5-6 במזרח, אבל בטח שלא להיות קונטנדר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 12:05 am 
Hall of Famer

ביקור קצר בפורום שלהם בריל-ג'יאם יראה כמה "מעריכים" את האמונד ואת עבודתו. כמו תמיד בנ.ב.א., המצב יכול להתהפך, אבל מילווקי היא קבוצה שתקועה עמוק בבינוניות, אליבא דה סימונס במקום הכי גרוע בו ניתן להיות. נדמה לי שגואטה התייחס לכך לא מזמן.

לאינדי יש את אחד הספסלים הטובים בליגה, בטח לא ספסל קצר. אפשר היה לראות את זה בסדרה מול הבולס והשנה הם קיבלו כתוספת את בארבוסה שנותן להם עוד כוח אש.

בקיצור, מוק קלאסי - מאוד מעניין ומעורר וויכוחים אך גם מלא באמירות לא סבירות עד הזויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 9:48 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
Mook כתב:

חמישיות

ראשונה

בלתי אפשרי כמובן אתה צריך שני גארדים. לברון סמול.
פארקר גם נמוך מדי, מוביל את הספרס למאזן דומה לשל הבולס, רק שהוא שיחק הרבה יותר משחקים מרוז כך שאין מצב שרוז לפניו בחמישיה השלישית.

אז אפשר להוציא את לאב ולהכניס את ווסטברוק :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 10:00 am 
Junior

אפשר גם להכניס את פארקר. ואת וויד. ואת רונדו. זה ברור שאם ממש ממש רוצים אפשר להשאיר שחקן מאוד מסוים מחוץ לחמישיה גם בניגוד לכל היגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 11:25 am 
Hall of Famer

Mook כתב:
GM של העונה
אני אוהב את העבודה שג'ון האמנוד עושה במילווקי.
לקבוצה יש פיירול נאה, אחד המאמנים הטובים בליגה, המון כשרונות צעירים וטרייד מצוין שהביא את הקבוצה כמעט לפלייאוף ויהפוך אותה לכזו לעוד הרבה שנים.

רוקיז ראשונה
אירווינג, רוביו, ברוקס, קנת פאריד, טריסטאן תומפסון
רוקיס שנייה
אייזיה תומאס, שאמפרט, לנארד, צ'אנדלר פרסונס, ביומבו

זה מקסים שאתה אוהב את העבודה של האמונד, אבל כנראה שהרצון להיות מיוחדג' מעביר אותך על פני כל שיקול הגיוני, או שמא אתה באמת חושב כך ואז השיקול שלך פשוט הזוי ברמות שיגרמו לגואטה לקנא.

גם אני חושב (בניגוד לרבים, אגב) שהטרייד עם הווריורס היה טוב לבאקס, וגם אני חושב שסקיילס מאמן מצוין. מכאן ועד GM העונה?! על "הביא את הקבוצה כמעט לפלייאוף"?! בפאקינג מזרח?! קבוצה שהאוהדים שלה בוכים על כך שהיא מסריחה מבינוניות, וכנראה תסיים את העונה במאזן שלילי בסופו של דבר. אתה מדבר על פיירול? יש 11 קבוצות בליגה עם פיירול נמוך משל הבאקס, ביניהן הקונטנדרית אוקלהומה, וקבוצות הפלייאוף מאינדיאנה, יוטה ודנבר (שנמצאת במקום ה28 בליגה במשכורות, אם אתה כבר רוצה לפרגן לג'י אם שיודע לנהל כסף, וגם בחר מצוין בדראפט את קנת' פאריד). בקיצר, אחד המנהלים האפורים ביותר בליגה, וסביר להניח שהוא בעצמו לא היה מעז להזכיר את עצמו כמועמד לתואר הזה.

לגבי חמישיית הרוקיז, טריסטאן תומפסון שילם כאן לאנשים? הבנאדם סופר-בינוני, אם לא עושה סימנים של נפילה. לא מבין איך לאונרד יכול ליפול לחמישייה השנייה, אבל ליד הבחירה בהאמונד כמנהל העונה זה צ'יפס.

Mook כתב:

אינדי במזרח, והיה ברור שהיא קבוצת פלייאוף. אה, סליחה, מילווקי האימתנית של האמונד...ובכל זאת.

לאונרד מקבל מפופ הרבה כבוד, הוא פתח בחמישייה ביותר מ50% מהמשחקים, מקבל מנת דקות יפה מאד ומחמאות מזדמנות (פופוביץ' דיבר גדולות ונצורות על היכולת ההגנתית שלו). בקבוצה אחרת לאונרד היה עושה יותר נקודות, אבל בקבוצה אחרת הוא כנראה לא היה מקבל כבר בעונה הראשונה את הצ'אנס להיות שחקן משמעותי בקונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 11:44 am 
Junior

MVP - מניח שיפרגנו לדוראנט אחרי קרב צמוד, ממילא אין הבדל בינו לבין לברון העונה.

חמישיה ראשונה - פול, לברון, דוראנט, גריפין, הווארד. יש פה 4 שמות בטוחים מבחינתי, כשאת גריפין אפשר להחליף גם בקובי או קווין לאב, או אפילו דרק רוז אם ממש רוצים. אני מעדיף באופן עקרוני בחירה לפי עמדות, כך שהייתי רוצה לראות בחמישיה פאוור פורוורד אמיתי ולא שני פורוורדים שמשחקים כמו גארדים.

מאמן - ת'יבודו, ווגל, ברוקס - לא רואה הבדל גדול

המשתפר - קאזינס הוא שחקן שנה שניה וזה שיפור הגיוני, אני דווקא בעד אנדרו ביינום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: