סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:48 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
;;-))) ענק

מפתיע, איבאקה רק עם בלוק אחד הלילה :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:56 am 
Junior

לא שהמהלך מפתיע אותי כי וויד נוכל לא קטן.
אבל לא הוא המציא את זה: http://www.youtube.com/watch?v=vu1zMV5j0fo
מהלך לא ספורטיבי של רון-רון. תגובה אינסטינקטיבית של וויד. :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:11 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
chaiel49 כתב:
עמוס בתור הKNOW AT ALL של הפורום (ולא בציניות בכלל) אתה בטוח יודע ת'תשובה לשאלה שלי...נכון?

ותגובה ללינק שלך:
כן, איזה חוצפן, השחקן הראשון והיחיד אי פעם שעשה דבר כזה...עונש מוות ומיד (או לרצוח ת'ילדים שלו) ולמה אין לוחית רישוי? (וזה מעבר לעובדה שאני לא ראיתי את בראיינט בתמונות)

http://intltv.espn.com/on_air/tv_listings

זה לוח מוזר ולפעמים יש בו טעויות, אבל הוא רשמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 12:57 pm 
Junior

משהו בהתקפה שתיים אחרונות של דאלאס של שני המשחקים נראה לא מאורגן. דאלאס בקושי הוציאה זריקה. גם מטריד שהכדור לא מגיע לנוביצקי. זה או קרלייל או קיד, אבל מישהו צריך לקחת את עצמו בידיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 1:23 pm 
Sophomore

לארטסט יש תירוץ, הוא אידיוט (ואני חושב שהוא הוכיח אתזה סופית אם מישהו היה צריך עוד הוכחות שבוע שעבר) לוויד אין, ובאמת בשנים האחרונות הוא נהיה שחקן "ערס".

וגואטה, לא הבאת לי לינק לשידורים של ESPN? אני יודע לפי הלינק הבא שזה משודר בספורט 5, השאלה היא אם ברגיל או בלייב.
http://www.nba.com/schedules/internatio ... edule.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 1:24 pm 
Junior

דווקא זה מובן שהכדורים לא הלכו לדירק במשחק השני. במשחק 1 הכדורים בדקות האחרונות הלכו רק לדירק, והוא החזיר עם 9 נק' רצוף והוביל את המאבס ליתרון מבטיח לקראת הסיום. בהתקפות הבאות הוא איבד שני כדורים בקלאץ' וOKC חזרו. בסוף נוביצקי הוציא פאול מפרקינס 10 שניות לסיום והעלה אותם ליתרון נקודה לפני הסל של דוראנט, אבל אם המאבס היו הולכים יותר לג'ייסון טרי בקלאץ'-שחקן קלאץ' מעולה והיה און פייר כל המשחק-כנראה אוקלוהומה לא היו חוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 1:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
במהלך של ארטסט הוא לפחות הראה יכולות ריבאונד מרשימות, הוא ואריזה קפצו על הנעל והוא הגיע קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 2:05 pm 
Junior

FLASH כתב:
דווקא זה מובן שהכדורים לא הלכו לדירק במשחק השני. במשחק 1 הכדורים בדקות האחרונות הלכו רק לדירק, והוא החזיר עם 9 נק' רצוף והוביל את המאבס ליתרון מבטיח לקראת הסיום. בהתקפות הבאות הוא איבד שני כדורים בקלאץ' וOKC חזרו. בסוף נוביצקי הוציא פאול מפרקינס 10 שניות לסיום והעלה אותם ליתרון נקודה לפני הסל של דוראנט, אבל אם המאבס היו הולכים יותר לג'ייסון טרי בקלאץ'-שחקן קלאץ' מעולה והיה און פייר כל המשחק-כנראה אוקלוהומה לא היו חוזרים.

רק שטרי הסריח כל המשחק ודירק היה כמעט בלתי עציר.
בכל אופן סידרה נהדרת. אוקיי סי ניצחו בקושי את השניים הראשונים ואני לא אתפלא לראות את השניים הבאים הולכים לדאלאס. מילה טובה לדרק פישר שהיה אקס פקטור אמיתי עם תרומה נהדרת.
מבחינה מקצועית דוראנט לא הגיע סידרה. הבעייה איתו היא שכשהוא מחטיא בצרורות הוא לא יודע להיות יעיל בצורות אחרות ולא תורם כמעט כלום. קיד כרגיל נפלא בהגנה ולא משנה על מי הוא שומר. אחד השומרים הטובים בליגה בכלל.
נוביצקי בכושר מצויין ולת'אנדר אין תשובות אמיתיות עבורו.
הבעייה של דאלאס היא שהגבוהים שלה לא מספקים נוכחות בהגנה.
מילה אחרונה על דלונטה ווסט. אחד הכשרונות המבוזבזים בליגה. שחקן שאם הראש שלו היה מסודר היה יכול להיות פוינט מוביל בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 3:01 pm 
Junior

דוראנט קולע רע מאוד בסדרה, אבל לא תורם כמעט כלום? ראשית הוא שחקן הגנה בהחלט טוב, לא כמו ספולושה הדבק אבל הוא ארוך מאוד, מהיר וחוסם נהדר. 4 חסימות במשחק מספר 1. שנית הוא מוריד 8 ריבאונד למשחק השנה, מקום ראשון בין הסמול-פורוורדים העונה. במשחק 2 היו לו 10 ריבאונד. שלישית הוא מגיע לעונשין הרבה וקולע משם ב88% בקרירה, בסדרה הוא בנתיים 18-21 מהעונשין.

מסכים לגמרי לגבי דלונטה ווסט. לגבי קיד זה די מדהים איך שחקן כמעט בן 40 שלא מסוגל לרוץ מהר מסוגל לשמור טוב על שלושת השחקנים אולי הטובים בליגה-דוראנט, קובי (בסוויפ ההוא) ולברון (בחלק מהזמן בגמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 3:33 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
דוראנט קולע רע מאוד בסדרה, אבל לא תורם כמעט כלום? ראשית הוא שחקן הגנה בהחלט טוב, לא כמו ספולושה הדבק אבל הוא ארוך מאוד, מהיר וחוסם נהדר. 4 חסימות במשחק מספר 1. שנית הוא מוריד 8 ריבאונד למשחק השנה, מקום ראשון בין הסמול-פורוורדים העונה. במשחק 2 היו לו 10 ריבאונד. שלישית הוא מגיע לעונשין הרבה וקולע משם ב88% בקרירה, בסדרה הוא בנתיים 18-21 מהעונשין.

מסכים לגמרי לגבי דלונטה ווסט. לגבי קיד זה די מדהים איך שחקן כמעט בן 40 שלא מסוגל לרוץ מהר מסוגל לשמור טוב על שלושת השחקנים אולי הטובים בליגה-דוראנט, קובי (בסוויפ ההוא) ולברון (בחלק מהזמן בגמר).

יש לו אינטלגנציית משחק מדהימה שאין להרבה בליגה...
וחלאס להסתכל רק על ה% שאתם מסתכלים על הבוקס סקור!!! (מה שאמרת, אני רק מחזק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 3:53 pm 
Junior

FLASH כתב:

אולי הייתי צריך להבהיר יותר. בתור התחלה דוראנט שחקן הגנה בינוני, לא הרבה יותר מזה.
אבל מה שהתכוונתי להתייחס אליו זה הצד ההתקפי. כשהג'אמפ של דוראנט לא נופל, וזה מה שקורה בינתיים בסדרה, הוא הרבה פעמיים מהווה קונוס בהתקפה. בניגוד למשל ללברון הוא לא יודע ליצור כלום כמעט לאחרים, והוא לא מספיק חודר ומסתמך יותר מדי על הג'אמפ שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 4:35 pm 
Sophomore

שוויק1 כתב:
FLASH כתב:

אולי הייתי צריך להבהיר יותר. בתור התחלה דוראנט שחקן הגנה בינוני, לא הרבה יותר מזה.
אבל מה שהתכוונתי להתייחס אליו זה הצד ההתקפי. כשהג'אמפ של דוראנט לא נופל, וזה מה שקורה בינתיים בסדרה, הוא הרבה פעמיים מהווה קונוס בהתקפה. בניגוד למשל ללברון הוא לא יודע ליצור כלום כמעט לאחרים, והוא לא מספיק חודר ומסתמך יותר מדי על הג'אמפ שלו.

חוזר או לא תראה כמה פעמים הוא הגיע לקו...
הוא לא שחקן הגנה טוב זה בטוח, אבל גם לא חור בהגנה...
אם זה משחק רע שלא המצב שלו ושל OKC טוב...
ו...לא ראיתי את המשחק ככה שיכול להיות שאני יוצא אידיוט אבל חלק מהסיבה לאחוזים הרעים (שכמו שאמרתי די להסתכל רק על ה%) היא כנראה מריון...שגם במשחק ה1 בזריקה האחרונה שמר על מצוין וזה היה סל די, איך אמר ראובן, בפוקס. תסתכלו איך הכדור יצא לו מהיד ותבינו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 4:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מריון זה לא חוכמה להסתכל איך הכדור יצא לו מהיד. האיש זורק את הזריקה הכי מכוערת בתולדות הכדורסל בערך, ועדיין מכניס אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 4:41 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
מריון זה לא חוכמה להסתכל איך הכדור יצא לו מהיד. האיש זורק את הזריקה הכי מכוערת בתולדות הכדורסל בערך, ועדיין מכניס אותה.

התכוונתי לווינר שוט של דוראנט...
אבל אתה בהחלט צודק לגבי מריון...ראיתי לפני כמה דקות את התקציר ואמרתי לעצמי שאני פשוט לא מבין איך הוא קולע שלשות...אגב, הזריקה המכוערת אי פעם שייכת לצ'ק הייז...
http://www.youtube.com/watch?v=0wQq9YWZ568

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 5:37 pm 
Junior

דוראנט קונוס כשהג'אמפ לא נופל? כנראה הוא היה ממש גרוע במשחק השני אם זה מה שאתה כותב.
נחכה לראות אם הוא יקבל השנה קולות לחמישיות ההגנה. בכל מקרה דוראנט השתפר בלמצוא את השחקן החופשי אבל הוא אף פעם לא יהיה מנהל משחק וזה בסדר בתור סמול. דוראנט חודר מספיק וחודר טוב, לראיה מגיע לקו 8.9 פעמים בממוצע ב3 שנים האחרונות (העונה "רק" 7.6 פעמים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 5:51 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
דוראנט קונוס כשהג'אמפ לא נופל? כנראה הוא היה ממש גרוע במשחק השני אם זה מה שאתה כותב.
נחכה לראות אם הוא יקבל השנה קולות לחמישיות ההגנה. בכל מקרה דוראנט השתפר בלמצוא את השחקן החופשי אבל הוא אף פעם לא יהיה מנהל משחק וזה בסדר בתור סמול. דוראנט חודר מספיק וחודר טוב, לראיה מגיע לקו 8.9 פעמים בממוצע ב3 שנים האחרונות (העונה "רק" 7.6 פעמים).

אם הוא היה גרוע זה בגלל 7 האיבודים, לא בגלל ההחטאות. וגם זה לא כ"כ. לא משחק טוב אבל יש יותר גרוע מזה.
אני לא מחסידיו הגדולים של לברון אתזה אתה יודע. אני גם לא חושב שהוא שר ההגנה כמו שחלק עושים ממנו. א-ב-ל, לבחור את דוראנט לחמישית ההגנה לפניו זה פשוט חוסר הבנה בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 6:01 pm 
Junior

יש 2 חמישיות והרבה שחקנים שמקבלים קולות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 6:14 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
יש 2 חמישיות והרבה שחקנים שמקבלים קולות...

וואו אתזה לא זכרתי, יש שתי חמישיות הגנה???
ועדיין יש את דנג ואיגודלה ששומרים יותר טוב ממנו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:18 pm 
Junior

FLASH כתב:

אני לא יודע אם ראית את המשחק או לא, אבל דוראנט היה בהחלט לא טוב. למעשה הוא חייב הרבה תודות לוסטברוק ולשחקנים המשלימים (פרקינס ברבע הראשון, פישר בשני) שחיפו על המשחק הבינוני שלו. אני מת על דוראנט אבל כרגע הוא לא משחק טוב בפלייאוף וזה ברור לכל מי שמכיר את התפקוד שלו בקבוצה.
אני לא צריך לראות את הקולות לחמישיות ההגנה כי היא לא משקפת שום דבר לטעמי . ראיתי מספיק את הת'אנדר ודוראנט הוא שומר בינוני. לא רע, אבל גם לא טוב במיוחד. שים לב למשל איך וסטברוק שקיבל ברבע הרביעי במשחק הקודם את טרי הלוהט ועשה עליו עבודה נהדרת. דוראנט עדיין לא שם, אין לו את המחויבות של כוכב שמבין שהוא צריך לפעמים לקחת את הכוכב של היריב ולחסל אותו.
אני שופט את דוראנט בהשוואה לשחקן בקליבר MVP ולטעמי יש לו עוד דרך לעשות לפני שהוא יהיה אחד אמיתי. הוא עילוי התקפי ושיפר גם את הריבאונד משמעותית אבל יש עדיין חורים במשחק שלו. תשווה אותו לדירק למשל שהוא גם עילוי התקפי ובסדרה הזאת בינתיים, כשדירק מתחיל להחטיא את הג'אמפר הוא מוריד את הראש ונכנס לפוסט. דוראנט עדיין לא שם, הוא פשוט יוצא מהשטף וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:42 pm 
Junior

לא ראיתי את המשחק השני אלא את הראשון, דוראנט בהחלט חלש, עדיין מוגזם להגיד שהMVP העתידי (לדעתי ולדעת רבים) הופך לקונוס כשהזריקה לא נופלת. גם כשהזריקה לא נופלת הוא הולך פנימה ומגיע לקו 21 פעמים ב2 משחקים. הוא גם תרם כאמור 4 חסימות במשחק הראשון ו10 רב' במשחק השני (הכי הרבה במשחק), קלע את סל הנצחון בגיים 1. הוא בטוח ישתפר במשחקים הבאים ולא צריך למהר לקבוע שהוא לא בקליבר MVP אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:59 pm 
Junior

FLASH כתב:
לא ראיתי את המשחק השני אלא את הראשון, דוראנט בהחלט חלש, עדיין מוגזם להגיד שהMVP העתידי (לדעתי ולדעת רבים) הופך לקונוס כשהזריקה לא נופלת. גם כשהזריקה לא נופלת הוא הולך פנימה ומגיע לקו 21 פעמים ב2 משחקים. הוא גם תרם כאמור 4 חסימות במשחק הראשון ו10 רב' במשחק השני (הכי הרבה במשחק), קלע את סל הנצחון בגיים 1. הוא בטוח ישתפר במשחקים הבאים ולא צריך למהר לקבוע שהוא לא בקליבר MVP אמיתי.

לפעמים טוב מראה עיניים. אתה חושב שבמשחק הראשון הוא היה טוב? אני טוען שלא למרות סל הניצחון, וגם לא בשני. אתה מוזמן להיתפס על המילה קונוס למרות שהבהרתי על מה אני מדבר בהמשך.
לגבי מה שיהיה איתו, אם נחיה גם נראה. אני מקווה שהוא ישדרג את עצמו בהמשך הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:14 pm 
Sophomore

שוויק1 כתב:
FLASH כתב:

לפעמים טוב מראה עיניים. אתה חושב שבמשחק הראשון הוא היה טוב? אני טוען שלא למרות סל הניצחון, וגם לא בשני. אתה מוזמן להיתפס על המילה קונוס למרות שהבהרתי על מה אני מדבר בהמשך.
לגבי מה שיהיה איתו, אם נחיה גם נראה. אני מקווה שהוא ישדרג את עצמו בהמשך הפלייאוף.

לא ברור לי למה כאוהד ספרס אתה מעוניין בדבר שכזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:43 pm 
Junior

ספרס, אח"כ ת'אנדר, אח"כ מיאמי, אח"כ קליפרס. זה סדר ההעדפות שלי.
יותר נכון ספרס, אח"כ שהלייקרס לא יקחו ואז כל היתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:46 pm 
Sophomore

שוויק1 כתב:
ספרס, אח"כ ת'אנדר, אח"כ מיאמי, אח"כ קליפרס. זה סדר ההעדפות שלי.
יותר נכון ספרס, אח"כ שהלייקרס לא יקחו ואז כל היתר.

אתה שם לב שזה לא עונה לי על השאלה כן? אא"כ זה ממש קלוס סקנד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה