סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף NBA לשישי
הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 12:14 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הקיטש המטופש הזה על "לב של אלוף" — זו איזו אופנה חדשה? כי זו הפעם החמישית לפחות שאני רואה את הביטוי הזה כאן הקיץ, והוא לא זכור לי מקיצים קודמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 12:24 pm 
Hall of Famer

Janiv כתב:
הקיטש המטופש הזה על "לב של אלוף" — זו איזו אופנה חדשה? כי זו הפעם החמישית לפחות שאני רואה את הביטוי הזה כאן הקיץ, והוא לא זכור לי מקיצים קודמים.

אז כנראה שהזיכרון שלך לא משהו, זה התחיל באליפות השנייה של יוסטון ב-95 כשהם הגיעו לפלייאוף מהמקום השישי ועברו 4 סדרות נגד הביתיות (יוטה, פיניקס, סן אנטוניו ואורלנדו), אחרי שהם זכו באליפות נגד כל הסיכויים רודי טי אמר משהו בסגנון של "Never underestimate the heart of a champion", מאז כל פעם שאלופה לשעבר מנצחת, במיוחד אם מדובר על ניצחון לא צפוי, מישהו שולף את המשפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 12:43 pm 
Sophomore

עם זה שהזיכרון שלי לא משהו אני מסכים בהחלט. (למעשה, אני אפילו לא זוכר מתי הוא כן היה משהו!) (סטגדש.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 2:10 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
picknroll כתב:

מה כל כך מרשים במהלך הזה? אם כבר הייתי מצפה שישרקו לו משיכה.

משיכה זה לא, אבל גם מרשים זה לא. מהלך של פוזה נטו. לא הטעה את השומר במילימטר ולא תרם בהתקפה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 2:58 pm 
Sophomore

שופטים, קובי וכו'
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e1EPjfNLkoc[/youtube]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 4:14 pm 
Sophomore

אתה רציני? חוץ מהפאול הראשון שלא היה לדעתי, כל שאר השריקות היו נכונות לגמרי. המשחק היה סופר אגרסיבי, הלייקרס חפרו וקיבלו קצת יותר זריקות (קצת, כי 6 או 8 מהזריקות היו זריקות סיום משחק מכוונות). לעומת זאת הדאבל טכנית בהתחלה היתה צריכה להיות טכנית לווסטברוק, לא מבין מה רצו מארטסט. ובמהלך האחרון, לפני הזריקה של דוראנט, כשפרקינס אאל"ט זרק את ארטסט על השופט והחוצה מהמגרש, גם כן היתה צריכה להיות שריקה ולא היתה.

שורה תחתונה, התא'נדר חנו מתחת לסל כי הלייקרס לא פגעו משלוש, פוצצו, והלייקרס בניגוד לבדרך כלל הענישו מהקו ופיצו בזה על אחוזי השדה השערורייתיים שנבעו מהאגרסיביות.

המסקנה שלי מהתקופה האחרונה היא, שכל שחקן שם מגן שיניים הוא דוחה ואני רוצה שהוא ימות בייסורים - אין לי מושג למה זה כ"כ דוחה אותי, אבל מישהו צריך להעביר חוק נגד זה. אלו שמוציאים את המגן כל 15 שניות, בלייק גריפין וכאלה, יאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 4:22 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

לפטופ כתב:
שופטים, קובי וכו'
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e1EPjfNLkoc[/youtube]

כל התקפה מחבקים את קובי, וכידוע, זה בסדר גמור לחבק שחקן, התקפה אחרי התקפה, ליד קו השלוש! אני רוצה לראות עוד SG בהיסטוריה שמקבל כזה טיפול פיזי ולא הולך 30 פעם לקו במשחק. זה באמת חסר תקדים מה שקורה עם קובי, שמאפשרים לשומרים שלו לשמור אותו חזק ואגרסיבי כאילו הוא דוייט האווארד או שאק אוניל, אבל רק באזור השלוש ולא עמוק בצבע, יחי ההבדל הקטן. כל שחקן אחר לא היה יכול אפילו להתחיל לתפקד בנסיבות האלה, קובי ממשיך לקלוע 30. אם היו שומרים אותו באופן הוגן ושורקים כמו שצריך, כמו, למשל, שנותנים לארטסט לשמור על דוראנט (בלי לחבק ובלי יותר מדי פיזיות כשהוא מחוץ לצבע), קובי היה שם 50 נקודות בכל משחק ומשחק, אבל הNBA לא יכול להרשות את זה לעצמו.

זה תמיד מחליא אותי מחדש לראות שלקובי יש חוקים אחרים וזה fair game לשמור אותו בצורה שאף גארד אחר בNBA לא צריך להתמודד איתה, רק כי הוא כל כך מוכשר ויכול להתמודד עם זה. מישהו מדמיין שמחבקים כל התקפה עם 2 ידיים את ווסטברוק? את ריי אלן? את אוון טרנר? הם היו הופכים לחסרי תועלת לחלוטין. אם קובי היה מקבל הגנה נורמלית, במקום 9-25 הוא היה 15-25 עם 50 נקודות.

ועוד לא התחלנו לדבר על porkins שעושה חסימה נעה בכל פוזשן ופוזשן. הוא אפילו לא מנסה להתייצב.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 4:32 pm 
Freshman

לא יודע לגבי קובי, ובכלליות אני בתחושה שהשופטים שורקים יותר מדי בסדרה הזאת, לשני הצדדים, אבל הקטע עם החסימות הנעות של פרקינס פשוט מוזר.
הוא באמת עושה את זה כמעט בכל התקפה, ולא ממש זוכה לשריקות.

ואגב, אני תוהה איך תיאוריות הקונספירציה על זה שהלייקרס שולטים בליגה מתיישבות עם זה שרק להם יש בק-טו-בק בשלב הזה, כשאם זה עוזר לקבוצה מסויימת, זה ללא ספק לת'אנדר.
מנגד, אולי עצם הניסיון שלי לאמת קונספירציות עם מציאות הוא מטופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 5:57 pm 
Senior

יש בק טו בק גם בסדרה השנייה במערב בין הספרס לקליפרס.

לא יודע לגביי השיפוט בכללית, אבל אתמול בסוף המשחק (ראיתי רק את הרבע האחרון) הראו כמה פעמים את המגע הפיזי שקובי נאלץ להתמודד איתו והיו שם מקרים ברורים של עבירות ברורות במהלכים שהוא קולע שפשוט מתעלמים מהם, כמו גם עבירות מפגרות על מגע קטן ששרקו לו. ככה שבסופו של דבר זה מתאזן בין שריקות רעות שהוא מקבל לשריקות רעות שהוא לא מקבל.

מה שכן, חייב לציין משהו לגביי אוקלהומה. מדברים הרבה על הביג 3 שלהם וההתקפה, אבל אוקלהומה שומרים דיי מדהים גם כן בסדרה הזאת. הלחץ שהם מפעילים על קובי ועל שאר הגארדים, כמו גם העבודה שפרקינס עושה לדחוף את ביינום החוצה הוא אחד הדברים היפים לראות במשחק אתמול. עבודת הגנה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 6:00 pm 
מנהל פורום

אני, וזה יפתיע אתכם, אוהד סלטיקס, וככזה אני כמובן זוכר שופטים ששורקים לפרקינס בכל חסימה, לכן זה די מוזר לי שהוא כמעט ולא מקבל שריקות בפלייאוף הזה על העבירות האלו.
שופטים של שאר הליגה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 6:29 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני, וזה יפתיע אתכם, אוהד סלטיקס, וככזה אני כמובן זוכר שופטים ששורקים לפרקינס בכל חסימה, לכן זה די מוזר לי שהוא כמעט ולא מקבל שריקות בפלייאוף הזה על העבירות האלו.
שופטים של שאר הליגה!

כושי בחייך, אין לך זכות דיבור כל עוד האבא הרוחני של פרקינס ומי שלימד אותו הכל, אדון קווין גארנט, עדיין משחק ונע בכל חסימה וחסימה. אולי זה מתאזן עם העובדה שביינום אוהב לחנות בצבע ולא שורקים לו 3 שניות?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 6:54 pm 
מנהל פורום

מכיוון שפרקינס עושה זה מהרגע שהגיע לליגה וחוטף על זה שריקות, וגארנט התחיל עם זה באופן סיסטמתי רק לפני 2 עונות, נראה לי קצת פאר פטצ'ד לטעון שגארנט לימוד אותו את זה.
ואל תקרא לי כושי, זה פוגעני. אנחנו מעדיפים להקרא זרע עבדים ארוכי פין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 9:16 pm 
Sophomore

Iggy כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שופטים של שאר הליגה!

כושי בחייך

עשה לי את השבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 9:36 pm 
Junior

זה לחלוטין תלוי שופטים: ראיתי משחקים של הספרס בהם כל פיקנרול היה מלווה בחסימה נעה שלא נשרקה. יש קבוצות שמזהות מתי אפשר להתפרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 10:49 pm 
Sophomore

ובעניין אחר : למישהו יש לינק לשידור המשחק של הקליפרס-ספרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 10:55 pm 
Freshman

נראה לי שזה צריך להיות בת'רד חדש, אבל אם כבר ביקשת:
http://extreme6sports.blogspot.com/p/ch1.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 11:13 pm 
Sophomore

תודה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 19, 2012 11:54 pm 
Junior

לייקרס-ת'אנדר: בהתחשב ביכולת של ההיט (ובפציעה של בוש), זה אולי הגמר האמיתי של הNBA. שתי הקבוצות נותנות מלחמה ענקית בכל פוזשן, שני הסקוררים הטובים בעולם ראש בראש (לטעמי גם שני השחקנים הכי טובים), ובכלל שתי קבוצות הכי מוכשרות שנותרו בפלייאוף.

הבסט קלוז'ר עם 14 נק' ב8 וחצי דקות האחרונות. 8 נק' בדקה וחצי האחרונות. אבל דוראנט לאורך המשחק יותר טוב, מתגבר על הלחץ המטורף של ארטסט ומסיים בקלילות מעל האורך של הלייקרס, כשכולם בLA באמת נלחמים. דוראנט בסדרה קולע 26 נק' ב53.7% מול הגנה נהדרת של הלייקרס. שתבינו, הלייקרס עצרו את שאר הת'אנדר על 37% במשחק השני ו35% מהשדה במשחק השלישי. דוראנט קלע במשחקים האלה ב60% וב52%.

איבנקס עצר את דוראנט במשחק בסיום העונה הרגילה, ארטסט לא פוגע בהתקפה, הייתי נותן לאיבנקס לנסות קצת על דוראנט במשחק 4 כי הוא יותר מתאים בגובה ובזריזות. LA צריכים לשמור על הרמה בהגנה וגם שביינום ייתן משחק התקפי טוב, כי גאסול סשנס ובלייק לא יתעלו שוב באותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 12:18 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא הגזמת בכלל. הלייקרס אחת מהקבוצות שעלו באופן הכי פחות משכנע מסיבוב ראשון, גם לא בטוח שהספרס לא טובה משתיהן. בכלל, קודם שהסדרה הזו תגיע ל 6-7 משחקים לפני שתכתיר אותה לגמר של הNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 12:28 am 
Junior

כן, אבל כרגע לייקרס-ת'אנדר סדרה מאוד משכנעת, אני לא מחכה שהיא תיגמר כדי להכתיר אותה.
למיאמי אין בוש ולסלטיקס יש 6 שחקנים, זה משאיר כרגע את הספרס ולכן רשמתי "אולי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 12:41 am 
Junior

תן לי לעזור לך: הספרס הם הקבוצה לנצח בפלייאוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 1:36 am 
Junior

לאוקלהומה יש חוסן מנטאלי יוצא דופן. הם שומרים נהדר כקבוצה ובונים תרגילים נכונים בדקות המכריעות.
דוראנט כרגע בלתי עציר וזה מדאיג, אבל ווסטברוק נרגע מההתפוצצות של משחק 1 והארדן מגיע הרבה לקו (מה שצריך להיפסק) אבל לא הרבה מעבר.
זו בהחלט סדרה מתישה מאוד מבחינתי כאוהד. הלייקרס העלו את האינטנסיביות ההגנתית לשמיים אז ככה גם לצופה הניטראלי.
בכל השנים שהלייקרס רצו חזק במערב (08-11) אני חושב שרק דנבר ב-09 הייתה יריבה על הסקאלה הזו עם בילאפס, אנתוני, JR סמית' וננה.
קשה לי לראות מאיפה הלייקרס מוצאים את הכוחות לנצח עוד 3 משחקים מול קבוצה שפשוט לא נרתעת במשחקי החוץ.
בשביל זה הגבוהים חייבים לשחק בהתאם לפוטנציאל שלהם, מה שלא קורה כרגע, כי הדבר ה-2 החשוב (מאמץ הגנתי) כבר קיים לשמחתי.
בהתקפה הבעיה מתחילה ונגמרת במאמן שלא בונה לשחקנים המובילים שלו תרגילים שישחררו אותם בניגוד לקבוצות אחרות (בוסטון-ספרס-אוקלהומה)
מה שכן, אני מקווה שלקובי נשאר עוד קצת גז מול ההגנה הקשוחה שממול, כי התפוצצות שלו יכולה לטרוף את הקלפים. הוא מסוגל לשחק טוב יותר מדוראנט.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך א' מאי 20, 2012 1:37 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 1:37 am 
Sophomore

ורק אני תוהה למה כולם מוחקים את אינדיאנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 2:02 am 
Junior

מה שמאסטר אמר בנוגע ליכולת של אוקלוהומה סיטי, בעבר הלייקרס נצחו משחקי בית הרבה יותר בקלות כשכולם משחקים הגנה כ"כ אגרסיבית. OKC קבוצה אדירה, והבאק-טו-באק ללא ספק לטובת הקבוצה הצעירה אחרי שני משחקים אינטנסיביים כ"כ. לדעתי LA לא ינצחו ככה הלילה, משחק 4 תלוי ביכולת של ביינום בשני צידי המגרש, והגיע הזמן שדוראנט יחטיא קצת לפחות במשחקי חוץ.

אינדיאנה נחמדה, עדיין לא קונטנדרית כי אין מספיק כלים בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 3:02 am 
מנהל פורום

לא יודע מה ואן גנדי קשקש במהלך המשחק, אבל שני הפאולים של הארדן על הג'אמפרים של קובי הם הכי פאולים בעולם. בראשון הוא אמנם נגע בכדור ורק אח"כ ביד, אבל עד כמה שידוע לי החוק הזה תקף רק בכדורגל ולא בכדורסל, ובשני הוא פשוט נגע ביד התומכת במהלך הקליעה באופן ברור.
מצד שני, הפאול שלו על קובי בסייד-ליין 3 דקות לסיום לא היה ולא נברא, כמו גם הפאול בלתי קיים של איבקה על גאסול, וכמובן ש1:20 לסיום ארטסט עשה גם פאול במעבר חסימה על ווסטברוק, וגם פאול במהלך הנחיתה של דוראנט מהג'אמפ, וכמובן ששניהם לא נשרקו.

ובכל זאת, אוק סיטי יכולים לבוא רק לעצמם בתלונות. ב-2 דקות האחרונות של המשחק, פרקינס ואיבקה זרקו פעמיים כ"א, דוראנט זרק שלוש פעמים (מתוכם שלשה התאבדות בסיום) והארדן ו-ווסטברוק לא זרקו אפילו פעם אחת, ובקושי נגעו בכדור...

לא איבקה ולא פרקינס ינצחו משחקים, ובאופן כללי גם באוק-סיטי הסגנון מזכיר במשהו את ההיט.
דוראנט, ווסטברוק והארדן לא משחקים יותר מידי אחד עם השני, וכל פעם מישהו מהם לוקח את הכדורים ואת ההתקפה עליו. היתרון שלהם ששלושתם מסוגלים ליצור לעצמם, בין אם באתלטיות מדהימה (ווסטברוק בעיקר) או בקליעה מבחוץ (השניים האחרים), והגבוהים הרבה יותר מתאימים לשחק לצידם מאשר הנגריה בהיט.
אגב, נראה שפישר שוב ניצח משחק חשוב עבור הלייקרס, עם משחק זוועה שלו וקבלת החלטות מזעזעת בדקות שהוא שיחק.

הסדרה הזאת עדיין נראית עם יתרון של אוק-סיטי, בטח ובטח עם הבק-טו-בק, אבל לא הייתי מספיד לצערי את הלייקרס.
קובי אמנם קולע רע מהשדה בינתיים (פעמיים 9/25 ועוד משחק של 7/18)), אבל עשה נזק גדול בדיוק מהקו בסיום המשחק, ויכול כמובן בכל יום נתון להתחבר למשחק שהוא כן יקלע, ואז הסיפור יהיה שונה לגמרי.
עד היום, קובי בינוני למדי בסדרה, ובעיקר לא פוגע מהשדה עם הגנה טובה של ספולושה והארדן, ונראה שהשילוב בין מגנים אישיים נהדרים לבין הקו הקידמי הקשוח וההגנתי של אוק-סיטי עושה את שלו, ומקשה על קובי ועל הלייקרס את החיים

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה