סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 12, 2025 10:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
משחק היורוליג הכי טוב של שון ג'יימס שאני זוכר.
מישהו באמת ציפה שקבוצה שהכוכב שלה נקרא פיקצ'ו תעשה בעיות למכבי?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:24 pm 
Junior

ראי, זה היה בילתי ספורטיבית????

שחקנים נלחמים על כדור ועבירה בנסיון השתלטות, השחקן לא נעצר בדרך לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:27 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:

יש מצב שזה קשור לזה שרמת הקבוצה דומה לזאת שבליגה הישראלית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:33 pm 
Junior

אורטז, לימוז'. איפה איפה הן הבחורות ההן?!

בכל מקרה ניצול אופטימלי של מכבי את הטיפשות הצרפתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:35 pm 
Senior

Mako Regever כתב:
התותח המפוברק כתב:

אולי, מצד שני הרמה של כל הקבוצות שמכבי תפגוש בבית המוקדם שלה היא בדיוק הרמה הזאת. שאלון היא אפילו לא הקבוצה החלשה בבית. בשבוע שעבר אלבה ברלין הצליחו לגנוב ניצחון בית נגד שאלון בדקות הסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:35 pm 
Hall of Famer

למה אשקלון עברה לשחק בצרפת? לא יקר לה קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:37 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
Mako Regever כתב:
התותח המפוברק כתב:

אולי, מצד שני הרמה של כל הקבוצות שמכבי תפגוש בבית המוקדם שלה היא בדיוק הרמה הזאת. שאלון היא אפילו לא הקבוצה החלשה בבית. בשבוע שעבר אלבה ברלין הצליחו לגנוב ניצחון בית נגד שאלון בדקות הסיום.

מלאגה, סיינה ואלבה רחוקות מלהיות קבוצות חזקות ברמת היורוליג, אבל הן עוד יותר רחוקות מהפאתט שראינו משאלון במחצית הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:44 pm 
Senior

לא הם לא. הם קבוצות בדיוק ברמה הזאת. אני אפילו מעריך ששאלון תצא עם 4-5 ניצחונות מהבית הזה. אלבה גנבה מהפאתט הזה של שאלון משחק בשבוע שעבר (בגרמניה). מאלגה הצליחה לגרד ניצחון מול סופוט (שהפסידה לשאלון) בפוקס גם כן. ואותה אלבה כאמור גם ניצחה בסיינה.

הבית של מכבי הוא פחות או יותר ברמה הזאת. ביום לא טוב של שאלון (כמו היום) מכבי מפרקת, בימים לא טובים כמו שהיה לה בשבוע שעבר היא מנצחת בקושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 10:53 pm 
Hall of Famer

אם אתה באמת טוען שמלאגה וסיינה הן קבוצות ברמה של המחצית הראשונה של שאלון, אני רק יכול להניח שאתה לא מבין הרבה בכדורסל. את אלבה לא ראיתי העונה, אני מניח שגם אתה לא, אז לא אחווה דעה. רק אומר ששיטת ה"הם קבוצה חלשה שבקושי הפסידה לקבוצה שנצחה אחרת ולכן הן באותה רמה" היא שיטת הסקה לוגית שמפסיקה להיות לגיטימית בערך בכיתה ג'. אתה גם מאלה שחשבו שישראל מועמדת לזכות בגביע העולם כי היא נצחה את ארגנטינה במשחק ידידות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:07 pm 
Sophomore

תומאס הוציא מסירה מתחת לסל וממש ראית שהכדור לא לגמרי מבין מה קורה איתו מההפתעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:14 pm 
Hall of Famer

אפילו נגד אליצור אשקשאלון שרמאדיני וקיינר-מדלי אנמיים כמו דייסת דוחן מדוללת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:19 pm 
Junior

בלאט עמד לפורר את מה שעוד נותר מהביטחון של מדלי, רק שהשלשה של מדלי, דחתה את הבלתי נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:22 pm 
Hall of Famer

אוהב את המטפורות שלך נדב.

באמת שאני מתקשה להיזכר בקבוצה עם איבודים כ"כ מביכים כמו אלו של כי-שאלון היום. איבודים של מסירות רוחב שלא רואים אפילו בקט-סל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:24 pm 
Junior

לנדסברג אקספלורז דה לנדסקייפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:28 pm 
Sophomore

שמנמנדני זה התחליף של סופו נכון ?

שמע ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:30 pm 
Senior

nadav_hacohen כתב:
אם אתה באמת טוען שמלאגה וסיינה הן קבוצות ברמה של המחצית הראשונה של שאלון, אני רק יכול להניח שאתה לא מבין הרבה בכדורסל. את אלבה לא ראיתי העונה, אני מניח שגם אתה לא, אז לא אחווה דעה. רק אומר ששיטת ה"הם קבוצה חלשה שבקושי הפסידה לקבוצה שנצחה אחרת ולכן הן באותה רמה" היא שיטת הסקה לוגית שמפסיקה להיות לגיטימית בערך בכיתה ג'. אתה גם מאלה שחשבו שישראל מועמדת לזכות בגביע העולם כי היא נצחה את ארגנטינה במשחק ידידות?

לא, אבל גם שאלון היא לא קבוצה ברמה של המחצית הראשונה שלה. שאלון היא קבוצה פחות או יותר ברמה של סיינה, מאלגה, אלבה וסופוט. קצת יותר טובה או פחות טובה מחלק, אבל באותה רמה בערך. מספיק להסתכל על הבית הזה ולראות את התוצאות, לא רק משחק אחד, אלא איך הקבוצות כמו סיינה ומאלגה (שאתה טוען שטובות) בקושי מנצחות או מפסידות לקבוצות החלשות האלה ברמה של שאלון להבין שמדובר בבית שכל הקבוצות חוץ ממכבי פחות או יותר ברמה דומה. היום שאלון כנראה במשחק זוועה, מכבי נהדרת, ולכן גם המשחק נראה כמו שנראה והפערים עצומים. התוצאה תהיה אותו הדבר לדעתי מול כל אחת מקבוצות הבית כשמכבי תשחק כמו שהיא משחקת היום (מניעה כדור בצורה מושלמת, מפרגנת, וקולעת מבחוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:37 pm 
Hall of Famer

אני באמת לא זוכר כבר הרבה זמן קבוצה חלשה כמו שאלון, מכבי פחות או יותר הפסיקה לשחק במחצית השנייה ועדיין חצי מההתקפות של שלה נגמרו עם כדור ביציע או בידיים של שחקן מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:38 am 
Hall of Famer

ג'יימס היה אדיר . ממש לי הזכיר לי את המשחקים שלו בליגה הישראלית בשנים האחרונות .
עבר שבוע בלי שדיברנו על זה - תומאס שחקן התקפה נוראי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 3:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תומאס, כמו שאמרתי - לאספרגוס בסופר השכונתי שלי יש יותר אינטליגנציית כדורסל ממנו.
חוץ מזה, מכבי באמת נראים אחלה. גם נגד קונוסים זה לא מובן מאליו שהיא תיראה ככה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 9:08 am 
Sophomore

שאלון לא קבוצה כל כך גרועה כמו שמתארים פה,למעשה היא קבוצה טובה למדי ואתלטית מאוד(למכבי לא היה עליה שום יתרון אתלטי - דבר נדיר למדי בשנים האחרונות).
אבל יש לה חיסרון שהפך אותה לפגיעה מאוד נגד קבוצות עם סגנון משחק כמו של מכבי - מוביל כדור אחד בלבד,ואם תטענו שבלי קשר היו מסירות טיפשיות אני כמעט בטוח שאילו מכבי הייתה משחקת ללא אליהו ואוחיון השחקנים שלה לא היו מוסרים הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 9:19 am 
Hall of Famer

אגב, אתמול שלח נתן לפחות עוד דוגמא אחת לשטויות שהוא מחליט על המקום, וסומך על זה שאף אחד לא יודע אחרת. הוא דיבר על הצורך (האמיתי) של שאלון במוביל כדור, ועל כך שבריון ראש הוא במקום מרקוס דנמון הפצוע, כאשר לדברי שלח "הוא (ראש) קלעי יותר טוב ומוביל כדור פחות טוב". וואלה. מרקוס דנמון הוא שחקן בן 22 שזה עתה יצא מהמכללות, שם היה בראש ובראשונה קלעי מדהים שחוץ מעונת הרוקי שלו במיזורי קלע בכל עונה מעל 40% לשלוש כשהוא זורק 5.74 (!) פעמים מהטווח הזה בכל משחק. ואולי לצד הקליעה הוא הוכיח שהוא מנהל משחק מדהים? לא ממש, ממוצע האסיסטים שלו במכללה עמד על 1.68. מעבר לזה, דנמון הספיק לשחק בדיוק משחק ליגה אחד בשאלון לפני שנפצע, וביורוליג הוא לא שיחק בכלל, כך שתהיו בטוחים שמה ששלח לא ראה אותו משחק ומה שאמר היה הנפצה על המקום מתוך זה שהוא סמך על כך שכמו שהוא לא מכיר את דנמון, גם הצופים שלו לא מכירים. אופס, היה אחד שמכיר. ופאלטות כאלה יש לשלח באמת על ימין ועל שמאל, רוצה לומר: האמינות שלו באמת לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 9:36 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אגב, אתמול שלח נתן לפחות עוד דוגמא אחת לשטויות שהוא מחליט על המקום, וסומך על זה שאף אחד לא יודע אחרת. הוא דיבר על הצורך (האמיתי) של שאלון במוביל כדור, ועל כך שבריון ראש הוא במקום מרקוס דנמון הפצוע, כאשר לדברי שלח "הוא (ראש) קלעי יותר טוב ומוביל כדור פחות טוב". וואלה. מרקוס דנמון הוא שחקן בן 22 שזה עתה יצא מהמכללות, שם היה בראש ובראשונה קלעי מדהים שחוץ מעונת הרוקי שלו במיזורי קלע בכל עונה מעל 40% לשלוש כשהוא זורק 5.74 (!) פעמים מהטווח הזה בכל משחק. ואולי לצד הקליעה הוא הוכיח שהוא מנהל משחק מדהים? לא ממש, ממוצע האסיסטים שלו במכללה עמד על 1.68. מעבר לזה, דנמון הספיק לשחק בדיוק משחק ליגה אחד בשאלון לפני שנפצע, וביורוליג הוא לא שיחק בכלל, כך שתהיו בטוחים שמה ששלח לא ראה אותו משחק ומה שאמר היה הנפצה על המקום מתוך זה שהוא סמך על כך שכמו שהוא לא מכיר את דנמון, גם הצופים שלו לא מכירים. אופס, היה אחד שמכיר. ופאלטות כאלה יש לשלח באמת על ימין ועל שמאל, רוצה לומר: האמינות שלו באמת לא משהו.

נו, אז עשה בשכל שהצטרף לפוליטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 10:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דרך אגב, גם אתמול היה מקרה של זריקה (של סמית) שפגעה בקרש, אחר כך בטבעת, ושחקן צרפתי הוציא אותה. הפעם שלח לא אמר מילה על זה.
מה שמזכיר לי שאחרי שדיברנו פה לפני שנים על זה שבפיב"א אין חוק בדבר הדבקת כדור לקרש, הוא הפסיק להזכיר את זה.
בקיצור, שלח, get a user name.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 10:44 am 
Sophomore

ראי, אני חושב שזה דווקא מבורך, כמה שאני ממש לא מת על עפר כפרשן, אני חושב שאם זה נכון אז הוא עושה בשכל. נכנס, קורא, מתעדכן, מתקן בשידור, טועה במשהו אחר וחוזר חלילה. וכמה טוב שהוא עושה זאת בסלניוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 10:51 am 
Hall of Famer

יאללה, יאללה. הבנאדם רואה בשידורים שחקנים בפעם הראשונה בחייו ומפתח עליהם תאוריות כשיטת עבודה, אז מישהו חושב שהוא אשכרה נכנס לסלניוז? אולי יש מישהו שמעדכן אותו או שולח מיילים או כאלה, אבל אין מצב שהוא קורא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה