סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 4:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 8:33 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
sunj כתב:
כשאני רואה ברוטציות (או לא רואה ברוטציות..כלומר שקבוצות ממש מצמצמות רוטציה) שחקנים שהם בפירוש לא יותר מוכשרים ולא מספקים "יותר סחורה" ממנו אז ברור שזו לא "הרמה של הנבא" (לשחקן 9-10 כרגע).
בלא מעט קבוצות יש חור בדיוק בעמדה הזו של 3 מחליף לבין 15 ל-20 דק'.
כולל גדולות- לייקרס, ת'אנדר, שיקאגו ועוד ועוד..פורטלנד מעלה את סשה פבלוביץ' (!!) ברוטציה..
כל מיני רוקי'ז לא בכירים מקבלים דק' מפתיעות בחלק מהקבוצות.

אז אני אגב נוטה להסכים עם רוני- אבל מבחינתי זה מהתרשמות כללית באופי שלו כפי שזה יוצא בתקשורת.
לא יודע איך הוא מתנהל בפועל.
וגם סקוט. אם מיילס ממשיך בקצב הזה עוד 2-3 משחקים אז אני מעריך שכספי יקבל את הצ'אנס..
שורף שחקנים, אבל גם שחקן יכול לשרוף מאמנים עם מספרים כאלו..
יש הבדל בין בינוניות ודשדוש לבין המספרים האלו של מיילס.

לייקרס?! באיזה עולם כספי יותר טוב מאיבנקס בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 9:01 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
התחושה שלי היא אותה התחושה, אבל אני לא הייתי מגדיר את זה כעניין מנטלי (נניח, אצל סופו הבעיות - אלה שלא נובעות מעודף המשקל - הן בעליל מנטליות. לאיש יש סף שבירה של יתוש), אלא כעניין של אופי. מצד שני, אותו סקוט שאנחנו משמיצים עכשיו, נתן לכספי צ'אנס במשך חצי עונה עד שהוריד אותו לספסל, אבל בעצם אולי זה סימן רע מבחינת כמה זמן ייקח עד שהוא יתייאש מהרכש החדש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 9:08 pm 
Hall of Famer

אני כלל לא בטוח שכספי מתאים לרמה הזו. הוא לכל היותר יכול לשמש כשחקן ספסל-על סף הרוטציה בליגה ובליגה שבה שחקני הספסל הזניחים יותר עוברים למשכורות מינימום, כספי יצטרך לשרוד על פי האופי שלו וברגע שגם כאן יש נקודה חלשה אז "כשיש ספק אז אין ספק". אתה לא רוצה להתחיל להיות מודאג מאופיו של שחקן סוף רוטציה. אתה רוצה סקלברינים או משני משחק.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' נובמבר 04, 2012 9:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 9:13 pm 
Junior

מוזר איך תדמית האופי של כספי קרסה.
הרי להיכנס ל-NBA ואת העונה הראשונה הוא עשה על תדמית של שחקן שיעשה כל דבר בשביל לעזור לקבוצה.
עכשיו פתאום הוא נחשב מפונק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 9:18 pm 
מנהל פורום

היו לכספי כל מיני תדמיות. התדמית שבשמה הוא נבחר בדראפט, ושאני לא חושב שמישהו אי פעם קנה אותה, היה של שחקן שלא איכפת לו מהסטטיסטיקה שלו ושייתן את הנשמה שלו על המגרש בייחוד בהגנה. היתה גם את התדמית של שחקן שיודע מאוד מה הוא רוצה ושיעשה הכל כדי להשיג את זה (מה שהביא אותו לNBA, בסופו של דבר, ומה שהבדיל אותו מכל הנושרים למיניהם), אבל היתה גם את התדמית של הילד של אבא שלו, שאין לו בעיה לפתוח פה ושמצפה שהכל יעבדו בשבילו.

אני חושב שנקודת השבר בNBA היתה הרגע שבו הוא ביקש (או לפחות התפרסם שהוא ביקש) טרייד מסקרמנטו, דבר באמת קצת מוזר לשחקן בלבל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 9:30 pm 
Junior

chaiel49 כתב:
sunj כתב:
כשאני רואה ברוטציות (או לא רואה ברוטציות..כלומר שקבוצות ממש מצמצמות רוטציה) שחקנים שהם בפירוש לא יותר מוכשרים ולא מספקים "יותר סחורה" ממנו אז ברור שזו לא "הרמה של הנבא" (לשחקן 9-10 כרגע).
בלא מעט קבוצות יש חור בדיוק בעמדה הזו של 3 מחליף לבין 15 ל-20 דק'.
כולל גדולות- לייקרס, ת'אנדר, שיקאגו ועוד ועוד..פורטלנד מעלה את סשה פבלוביץ' (!!) ברוטציה..
כל מיני רוקי'ז לא בכירים מקבלים דק' מפתיעות בחלק מהקבוצות.

אז אני אגב נוטה להסכים עם רוני- אבל מבחינתי זה מהתרשמות כללית באופי שלו כפי שזה יוצא בתקשורת.
לא יודע איך הוא מתנהל בפועל.
וגם סקוט. אם מיילס ממשיך בקצב הזה עוד 2-3 משחקים אז אני מעריך שכספי יקבל את הצ'אנס..
שורף שחקנים, אבל גם שחקן יכול לשרוף מאמנים עם מספרים כאלו..
יש הבדל בין בינוניות ודשדוש לבין המספרים האלו של מיילס.

לייקרס?! באיזה עולם כספי יותר טוב מאיבנקס בדיוק?

תזכיר לי מי זה דבין איבנקס? למה הוא שייך לנבא וכספי לא? מה הוא בדיוק עשה?

באמת שזו סתם דוגמא. מאחל לאיבנקס להגיע לאולסטאר.. העניין הזה נכון לעוד ועוד קבוצות. הסמול המחליף של ממפיס הוא קווינסי פונדקסטר, של יוטה הוא דמארה קארול, בפיניקס זה פי.ג'יי טאקר, בדטרויט עולה קייל סינגלר..

ובאמת שאני ממש לא מגן על כספי. אבל בחיאת, זה לא "הרמה" בנבא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 10:00 pm 
Sophomore

מה כספי עשה בדיוק?

לא ראיתי יותר מדי מאיבנקס (והאמת שגם מכספי לא יותר מדי) אבל איבנקס שחקן הגנה מעולה בעוד שכספי, לא כ"כ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 11:00 pm 
Hall of Famer

קודם כל המצב של כספי רע מאד כי הוא הסמול פורוורד הרביעי אצלם - אחרי לוק וולטון!
תכלס אני מסכים שלכספי יש מקום בליגה להיות סמול מחליף. הוא לא יהיה סמול מחליף שייתן 15 נקודות.
אבל יכול להיות בכמה קבוצות.
כמו שאמרו פה, יש סמולים לא פחות גרועים בליגה. וולטון הוא גרוטאה. איבנקס אתלטי אבל לא קולע מבחוץ ולא משהו מיוחד. יש מלא מחליפים ברמה של כספי.
כספי כבר לא נראה לי ישפר את הורדת הכדור לרצפה העלובה שלו. לכן לא יהפוך בליגה הזאת לסמול פורוורד יוצר (באירופה הוא עושה זאת בקלות רבה ולכן קולע הרבה. שובר את ההגנה בקלות,נכנס לסל ומקבל שריקות). בNBA הוא לא מסוגל לעבור אף שחקן כמעט.
לכן - עליו להיות ספוט אפ שוטר מצויין. אם יהפוך להיות שוטר טוב מאד ועיקבי, לא ג'ייסון קפונו (ההרבה פחות מוכשר ממנו אבל צלף אדיר) אבל כן אחד שייתן 40% מהשלוש (בתחילת הNBA שלו הוא היה כזה) - אם יהיה כזה הוא יקבל דקות.
אני לא חושב שמיילס כזה פורוורד אדיר. כנל אלונזו ג'י למרות העונה הקודמת הלא רעה שלו.
אגב איבנקס - דווקא בקבוצה כמו הלייקרס שחקן כמו כספי שלא מסוגל ליצור בעצמו כלום בNBA יכול למצוא מקום. בקבוצה כזאת הוא יכול לחכות על הקשת ולחכות לזריקות פנויות לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 11:36 pm 
Hall of Famer

בשיקגו אין שום חוסר בעמדת הסמול - לואל דנג משחק 40 דקות, ואת השאר ממלא ג'ימי באטלר, שקרע את ליגת הקיץ (לעומת כספי).

אני מצדד בעניין המנטאלי שהעלו פה, וכנ"ל עניין סקוט ובכלל הסגל הקיים.
כספי שחקן שניזון בהתקפה משלשות, מתפרצות ומדי פעם חיתוכים לסל. בהגנה הוא שחקן בינוני-מינוס. ברגע שהשלשות שלו לא נכנסות, הוא שחקן שלמעשה לא תורם שום דבר למשחק.
סקוט בהחלט לא עוזר, וכנ"ל גם לא זה שהקבוצה בעצם תשים את הביצים שלה בסל של אירווינג ודיון וייטרס לשנה הקרובה, שני שחקנים שאוהבים את הכדור אצלם ביד.

קייל סינגלר זה שחקן ששיחק בריאל מדריד, שב-2 משחקים הראשונים של העונה קלע את הזריקות הפנויות שלו.
דווין איבנקס קולע שלשות פנויות ונותן הגנה טובה.
דמארה קארול הוא פאוור פורוורד בכלל...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 04, 2012 11:56 pm 
Hall of Famer

אלא אם פציעות (דבר סביר מאד בעונה מתישה כמו בNBA) כספי כנראה לא יראה דקות משמעותיות העונה. וכנראה לא ייקבל הרבה הצעות מפתות בעונה הבאה.
סיכוי סביר שחוזה שמן באירופה, או אפילו במכבי (שכמובן תפתח את הארנק יותר עמוק כי זה כספי ולא סתם איזה אמריקאי) לכמה עונות.
אבל הכל אפשרי. חודשיים אחרונים חזקים ואולי הוא ייקבל איזה חוזה חביב על כמה מיליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 2:10 am 
מנהל פורום

Super Mario כתב:
התקפה אחרונה, מיאמי במינוס אחד, בוש חוסם ללברון שדוהר לטבעת נגד פאריד. קורי ברואר חייב להחליט אם לבוא לעזור על לברון או להישאר עם ריי אלן בפינה בזריקה שהוא קולע ב57%... ווייד בצד השני נע בלי כדור מוכן לחתוך. בוש יוצא החוצה אחרי החסימה וגם מתפנה. צ׳אלמרס נשאר בפינה השניה מחכה לדפוק שלשה.
לברון רק צריך לבחור.

קשה לזכור שרק לפני שנתיים היתה לקבוצה הזו בעיה אמיתית ברגעי הכרעה.

חייב להגיד, אחרי השידור החוזר של המשחק, שזו ראייה מאוד מאוד אופטימית של מה שקרה. נתחיל בזה שמיאמי הצליחו לשמוט יתרון שלוש ולהגיע לפיגור נקודה, כשבהתקפה הלפני אחרונה שלהם לברון הגיע בדיוק לאותו סוג של ג'אמפ שוט שכל כך הושמץ בעבר (ובצדק). ככה שבעייה עדיין קיימת ושום דבר לא מובטח. וגם לגבי המהלך האחרון, העזרה של ברואר היתה מיותרת ומטומטמת (והוא גם הצליח להתעלות על עצמו בפאול על הזריקה של אלן). פאריד שמר מצוין את לברון, דחף אותו שמאלה ולא ממש נתן לו שום אפשרות להיכנס לסל (לדעתי גם לא למסור לצד השני). ברואר פשוט בא והציל אותו.

בכל אופן, דנבר מותק של קבוצה, גם אחרי שמנכים את הדברים הממש משונים שמיאמי עשו מתחת לסל של עצמם. מזל שהם במערב, שימררו לקבוצות שם את החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 9:52 am 
Junior

חייב לציין שאיבנקס ממשיך להרשים- במשחק של 30 הפרש לטובת הלייקרס הוא קיבל רק 11 דק' שבהן היו לו פלוס- מינוס 6-, כולל 0/6 מהשדה ופעמיים נחסם. להוסיף עוד שבתוספת שתי ההחטאות שלו מחוץ לקשת הוא עומד 3/18 ל-3 בקריירה.

לא יודע מה העמדה האמיתית של קארול- בפועל הוא משחק 3 מחליף בג'אז. אם הוא לא באמת כזה- רק מחזק את הפואנטה.
באורלנדו למשל טורקוגלו נפצע במשחק הראשון-אז במקומו עלה בחמישיה דקוואן ג'ונס, רוקי שלא נבחר בדראפט..

המסלול אגב הוא לא "נשירה לאירופה" אלא יותר "חזרה מאירופה". תשאלו את ג'רלד גרין ואלן אנדרסון בעמדות האלו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 10:28 am 
Hall of Famer

לא הבנתי, אתה טוען שיותר שחקנים חוזרים לאן.בי.איי א-לה אנדרסון וגרין מאשר נפלטים לאירופה?
ויובנקס נחשב לשחקן הגנה טוב שיש תקווה שההתקפה תגיע בהמשך. כספי שחקן הגנה רע במונחי אן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 10:39 am 
Hall of Famer

אני גם לא רואה סיבה לנסיון הגנה נואש על כספי. כספי הראה באירופה שהוא שחקן שמתאים לNBA, הגיע לליגה, ומצא את עצמו כשחקן שלא רוצים אותו בקבוצות צעירות שבונות את עצמן לעתיד. היה מי שכתב "לא ראיתי שהציעו את כספי לכל הליגה" וזה באמת לא משהו שפרסמו, אבל...איך אגיד את זה בלי להשמע פלצן מדי ומקושר ברמות שאני לא? יצא לי לשמוע מקור בליגה שאומר את זה בשיחה פרטית. בכולופן, הסיטואציה הלא סימפטית של כספי היא עובדה, אין שום טעם לחפש בכל הליגה שחקנים פחות טובים ממנו כדי לנסות להוכיח שאין למנהלי הקבוצות מושג. כספי צריך קודם כל להסתכל על עצמו ולהבין מה מקור הבעיה שלו. ולדעתי, הבעיה שלו היא לא בעית הכדורגלנים הקלאסית של "ווסטפאל לא אהב אותי וסקוט לא אוהב אנשים שיצאו מאלקטרה עוד מהתקופה ששיחק בפנאתינייקוס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2012 9:33 am 
Junior

עמוס לב כתב:
לא הבנתי, אתה טוען שיותר שחקנים חוזרים לאן.בי.איי א-לה אנדרסון וגרין מאשר נפלטים לאירופה?
ויובנקס נחשב לשחקן הגנה טוב שיש תקווה שההתקפה תגיע בהמשך. כספי שחקן הגנה רע במונחי אן.בי.איי.

כן. ביחס לעמדות..שצריך להבדיל במונחים של נבא-אירופה בין עמדות 2,1 ו-4 לעמדות 3 ו-5.
לא רק אנדרסון וגרין, זה גם טאקר, ג'יימס וויט וגם אחורה לגארי ניל, ועד ימי אנתוני פארקר ומו אוונס. גרי פורבס הגיע ממכבי ר"ג לזמן קצר עד לרוטציה בדנבר, חסר כיום עומק לספסלים בעמדה 3 גם של 3 אמיתיים וגם של סווינגמנים..וזה לא בגלל שהם בהמוניהם כותשים את אירופה.

נוריד וטרנס שכבר לא רלוונטים כמו פיט מייקל, אידסון, אפילו דבין סמית', אפילו סאטו (עד כמה שהוא יכול להיחשב 3 בנבא..)
נוריד את סוני ווימס שבצסק"א בגלל חוזה ענק..

נשארנו בעיקר עם מאליק היירסטון נדמה לי..וגם הוא לא 3 אמיתי אלא 2-3.

זו לא הגנה על כספי. אלא על הטיעון שהוא "לא שייך לרמה" ובשל כך "ינשור".
אני אפילו לא מחבב אותו יותר מדי.
אגב גם לא חושב שהוא שחקן הגנה רע.. זו הגזמה, אבל אם זה השם שיש לך.. אז כנראה זו חלק מהבעיה.
כאילו שלוק וולטון שלידו נמצא שם כבר כמעט עשור בגלל שהוא שייך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה