מוזגוב פצוע כמדומני.
לגבי הסקורר המוכח- אתה מציע להחליף בעיית עומס ברוטציה בבעיית עומס רוטציה חמורה יותר. טיי לאוסון ואנדרה מילר, שממש עדיין לא נס ליחו, סוגרים את עמדת הפוינט. בכנפיים קארל צריך לדחוס 96 דקות בין איגי, צ׳נדלר, גלינארי, ברואר, ארבעה שחקני חמישייה לגיטימיים, כשיש לו גם את הצעירים פורנייה וקווינסי מילר והמילטון, וגם צריך לזכור שהוא אוהב לשחק עם לאוסון ומילר ביחד לפרקי זמן ארוכים.
בקיצור הם לא צריכים סקורר לדעתי, יש להם מספיק כאלה. למעשה מה שחסר להם זה דווקא גבוה אחד רציני, כי הילדים שיש שם בצבע לא ייקחו אותם רחוק בפלייאוף.
לגבי הטווח הרחוק צריך לזכור שצ׳נדלר וגלינארי רק חתמו חוזים ארוכים. הם לא יילכו בזמן הקרוב.
איגי שם אני משוכנע כהשכרה לעונה אחת. אם ישמור על מעמדו הנוכחי, ואין סיבה שלא, בהינתן חוסר פציעה. שחקנים במעמדו ובגילו לא לוקחים את האופציה לשנה אחת נוספת ב-15, הם מוותרים על האופציה ויוצאים לשוק בשביל לקבל חוזה של 4 שנים. איגי במעמד הנוכחי מקבל בקיץ הבא לפחות, במינימום של המינימום - כשאנחנו נזכרים בחוזים האחרונים שקיבלו סווינגמנים אחרים ומתחשבים בכמות הקבוצות הרצינית בקיץ הבא עם תקרה וההיצע הקטן שיהיה לבזבז עליו - לפחות 45 מיליון ל-4 שנים. אין שום סיכוי שהסוכן שלו נותן לו לקחת את האופציה כי זאת תהיה רשלנות, ואני לא רואה מצב שדנבר, עם הפיירול שלה ועם מצבת השחקנים בעמדות הסווינג, תסכים להשתמש בזכויות הבירד שלה בשביל להתחרות בהצעות האחרות שיקבל.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|