סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' ינואר 16, 2025 2:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 10:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הממ.... אייברסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 10:15 am 
מנהל פורום

אם אתה לא סופר נמוכים ממנו ברשימה, כנראה שאתה צודק
כי במקרה שכן, שכחת את הכוכב האהוב עליך...

ובכל אופן, כמדומני גם מיץ' ריצ'מונד היה מהיותר נמוכים, גבוה מוייד בס"מ או שניים

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 11:31 am 
Hall of Famer

ריצ'מונד היה 6-5

לגבי ווייד, לא נראה לי שהגובה אי פעם עמד בעוכריו. הדברים שכן גרמו לו לא להיות מוזכר באותה נשימה עם קובי ואחרים הם שניים ושניהם לא קשורים לגובה - קליעה רעה מהשלוש לאורך רוב הקריירה בינתיים, אבל בעיקר הוא פשוט שחקן פציע. אני מניח שאם נתונים השלוש שלו בקריירה היו סבירים יותר והוא היה משחק לפחות 75 משחקים כל עונה, הוא היה חשוב יותר היסטורית ממה שהוא. (שזה לא רע, אבל זה גם לא הסקנד גארד השלישי בטיבו בהיסטוריה, כפי שהוא היה יכול וצריך להיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 1:44 pm 
Junior

עברתי על הבוקס סקור בבוקר, ראיתי שהקינגס הפסידו ב-35 הפרש לקליפרס. כמו ששייע פייגנבוים היה אומר, "הרבה קבוצות יאבדו כאן נקודות"', אבל יש מישהו בקינגס שיודע לאן הקבוצה הזאת הולכת? הם החליפו את רוב החמישיה מפתיחת העונה, תומאס רובינסון לא נראה כמו מישהו שייתן אימפקט העונה, ג'ימר פרדט כמעט לא משחק למרות שהאחוזים שלו נחמדים (42 מהשלוש), טייריק אוואנס הוא כנראה לא המנהיג שיסחוב אותם לשום מקום וקאזינס לא המשיך את השיפור של השנה שעברה. אייזיה תומאס הודח מהחמישיה וכרגע לא נראה כמו יותר מרכז מחליף סביר. כרגע זו קבוצה שיש לה שחקנים ברמה לא מספיקה בכל עמדה פרט לסנטר. לא חושב שמישהו פרט לקאזינס נמצא בין 15 הטובים בליגה בעמדה שלו, ופרט לאוואנס גם לא ב-20. לא מבין מה הכיוון שלהם - הם מנסים להיות גרועים כדי לעזוב בשקט את העיר? לחסוך כסף ולא לפטר את המאמן? בונים על עוד שני דראפטים שייתנו להם בחירות גבוהות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 2:09 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אייברסון לא מקרה כל כך מתאים לדיון הזה, כי למרות שתפקודית הוא שיחק 2 רוב הזמן, עמדת המצ'אפ שלו היתה כמעט תמיד 1 - הוא שמר על רכזים ורכזים שמרו עליו, כך שבנושא הגובה והפיזיות צריך להשוות אותו לרכזים ולא לקלעים. בתכלס, הוא גם יחסית לרכז היה די קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 2:28 pm 
Hall of Famer

אני לא בטוח בכלל שתמיד. כל מיני רכזים שהוא שיחק לידם, כמו קווין אולי או סנואו, גם היו קטנים. מה שכן, אני לא באמת זוכר מי שמר על מי ולמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 2:41 pm 
Hall of Famer

סנואו לא היה קטן במיוחד, בטח שלא לרכז, 1.91 מ', אולי היה קצת יותר נמוך, רק 1.88 מ', אבל עדיין גבוה משמעותית מאייברסון מצד אחד והרבה פחות משמעותי ברוטציה מצד שני. חוץ מהם היה גם את ארון מק'קי שהיה די משמעותי (לפחות מבחינת דקות) שהוא 1.95 מ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 3:05 pm 
מנהל פורום

טור טוב על הקנס שהספרס ספגו אחרי שפופ סיפסל את הווטרנים:
http://hoopshype.com/columns/tolnick/th ... disservice

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 5:31 pm 
Sophomore

נורטון, וייד היה צריך לעשות די הרבה בעיני בשביל לעבור את ג'רי ווסט שהוא הסקנד השלישי בהסטוריה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 6:18 pm 
Hall of Famer

וויד לקח אליפות אחרי 4 עונות בליגה כשחקן המרכזי של הקבוצה שלו. לו לוויד היו ממוצעים קונסיסטנטיים, עוד אליפות אחת כאלפא דוג, הצלחה כמעט מוחלטת של עליות לפלייאוף ופחות העדרויות, בהחלט היה לו קייס. הפציעות גמרו לו את הקייס. אבל זה אכן משחקים ב "אילו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 10:55 pm 
Junior

Super Mario כתב:
אפשר לקבל הסבר לגבי הנקודה שניסית להעביר עם הסטט' הזו? לא בקטע רע, באמת שלא הבנתי.
אם אתה מדבר על פוזשנים, אתה חייב להוסיף גם איבודים ואסיסטים, בלי זה זה לא הכי רלוונטי.

להסביר למה אחוזי שדה לא מאוד חשובים בעיני.
איבודים ואסיסטים? קובי רשם 5.5 אס'/2.57 אב'. לברון בפלייאוף שעבר עם 5.6 אס' / 3.52 אב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:22 am 
Senior

מעניין אותי מאיפה הגיע סיפור הגובה. וויד נמדד לפני דראפט 2003 כמו רוב השחקנים. הוא נמדד כ- 3.75'6 בלי נעליים ו 4.75'6 עם נעליים. מה שהליגה עשתה אצלו בשונה ממקרים אחרים(להוציא את דוראנט, דאנקן וגארנט- שלפחות בשני המקרים האחרונים זה מתוך בחירה של שניהם) זה לרשום את הגובה שלו בלי נעליים בתור הגובה הרשמי. כלומר וויד הוא 1.95 מ', לא גבוה לשוטינג גארד אבל גם לא ממש נמוך.

דווקא ההשוואה לאייברסון כן רלוונטית בעיני. סגנון המשחק שלהם, בעיקר בשנים הראשונות של וויד בליגה, דומה יחסית. וויד שחקן הרבה יותר חכם שתורם בהרבה יותר אספקטים של המשחק, והוא גיוון את המשחק שלו במהלך השנים והגדיל את הטווח בקליעה, אבל לחם חוקו בהתקפה נשאר היכולת לעשות נקודות ליד הטבעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 9:48 am 
Hall of Famer

אתה בטוח שזה הגובה של ווייד. כי אני זוכר לפני הדראפט שדיברו שהגובה שלו 6.4 ובגלל זה גם הוא נפל למקום החמישי, אחרי עונת מכללות אדירה. כשהוא נבחר הדיבור היה בכלל שהוא נמוך מדי לשוטינג גארד ולכן יש שאלה האם להפוך אותו לרכז. בעונת הרוקי שלו הוא שיחק חלקית בתור רכז.

וזה חילול הקודש להגיד שסגנון המשחק של אייברסון ו-ווייד דומה. הוא שונה בכל כך הרבה רבדים. הן טכנית (אייברסון תמיד חיבב את הקליעה מבחוץ, למרות שהוא חדר הרבה, ווייד בעונות הראשונות תקף כל הזמן את הטבעת) ובוודאי מבחינת תפיסת המשחק. אייברסון הוא הסוליסט המושלם. האמין שכל מה שהקבוצה צריכה לעשות זה לתת את הכדור לו, לזוז הצידה ולא להפריע ואם אין ברירה הוא ימסור למישהו שיהיה מוכן לקלוע. ווייד הוא אחד הסקוררים הכי קבוצתיים שיש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:09 am 
Freshman

FLASH כתב:
Super Mario כתב:
אפשר לקבל הסבר לגבי הנקודה שניסית להעביר עם הסטט' הזו? לא בקטע רע, באמת שלא הבנתי.
אם אתה מדבר על פוזשנים, אתה חייב להוסיף גם איבודים ואסיסטים, בלי זה זה לא הכי רלוונטי.

להסביר למה אחוזי שדה לא מאוד חשובים בעיני.
איבודים ואסיסטים? קובי רשם 5.5 אס'/2.57 אב'. לברון בפלייאוף שעבר עם 5.6 אס' / 3.52 אב'.

:) לקחת את זה לשם אה?

אני מסכים שאחוזי השדה לבדם לפעמים מטעים. יש 2 נתונים מאוד טובים שנקראים Effective Field Goal Percentage ו- True Shooting Percentage .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:17 am 
Junior

לא מריו, תמחק בבקשה את ה-TSP, השרת של הפורום לא יעמוד בעוד ויכוח על זה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה