סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 10:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2012 11:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קובי עשה? נראה לי שאתה מתכוון לפיל ג'קסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 12:10 am 
Freshman

זה גם נכון, אבל לא סותר. צריך לתת את הקרדיט כשהוא מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 1:32 am 
Hall of Famer

מצד שני, אסור לתת קרדיט שהוא לא מגיע. בסופו של דבר קובי מעולם לא לקח אליפות בלי פיל ג'קסון. לא יודע אם מ.ש.ל אבל בטח אינדיקציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 4:47 pm 
Junior

אין ספק שספולסטרה (או ריילי) צריכים לעשות סדר בחדר הלבשה שם. הבעיה של ההיט היא פחות מקצועית ויותר מנטלית. הם התאהבו בסוואגר של עצמם וחושבים שהם ינצחו בלי להתאמץ, או שהם יוכלו לעשות סוויץ כשיתחילו בפלייאוף. לדעתי זאת טעות חמורה. נכון שהם צריכים לתעדף בריאות במהלך העונה הסדירה ולא מצפה שישחקו ב100% מאמץ, אבל רמת המאמץ שלהם לאחרונה פשוט ביזיונית ולמרות מאזן טוב (וקצת שקרי, בהתחשב ביריבות ואיכות הנצחונות) הם משחקים באש. כשאתה ישן כל העונה אתה עלול לגלות בפלייאוף שקשה להתעורר. חוץמזה, ספולסטרה צריך בדחיפות להוסיף איזה ביג-מן פיזי לרוטציה. ההתאהבות הזאת בסמול-בול מתחילה להיות מוגזמת.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 4:59 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הנה העניין עם ההיט. זו לא קבוצה בלי מאמן למרות ההתעקשות של ראובן על כך, אבל היא כן הקבוצה הכי שחקן-צנטרית בליגה. השחקנים הם-הם אלו שבנו אותה והם אלו שמנווטים אותה. נכון, כמעט בכל קבוצה בליגה המאמן מרוויח פחות מרוב השחקנים, אבל אצל ההיט התחושה היא בפירוש שהשחקנים הם הבוסים שלו ולא להפך. מבחינה מקצועית ספולסטרה הוא לטעמי סבבה - אבל בכל הצד המנטלי - מוטיבטורי זה לא שהוא רע, אלא שזו לא העבודה שלו בכלל. הוא לא יכול "לעשות סדר" או שום דבר אחר בסגנון כי הוא פשוט לא בעמדה לעשות שום דבר כזה. מלכתחילה ולתמיד בקבוצה הזו, זו העבודה של וויד ולברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 6:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני אשמח לקבל מה כל כך סבבה מקצועית בספולסטרה. הנימוק האחרון ששמעתי (מפי מוק, שהתקומם על האשמות השווא שלי) היה שהגנת הפרימטר של מיאמי היא נהדרת. עושה רושם שהשנה (להבדיל משתי העונות הקודמות) הבעיה היא בעיקר בהגנה. בכל אופן, הניתוח של עמוס נראה לי מאוד הגיוני, אבל זה בדיוק הבעיה בלשים מאמן צעיר וחסר ניסיון על קבוצה מהסוג הזה, מעבר לבעיות מקצועיות ברור שלמאמן כזה לא תהיה שליטה אמיתית בקבוצה.

ואגב, זה לא הוזכר אבל כנראה שההפסדים האחרונים מעידים משהו על החשיבות של באטייה לקבוצה. בארבעת המשחקים שהוא נעדר, היו שני הפסדים, ניצחון אחד נאה על ברוקלין, והמשחק המוזר שבו מיאמי ניצחו בקושי את ההרכב המשני של הספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 6:30 pm 
Senior

אבל ראובן, יש לקבוצה הזו אליפות ועוד גמר. אז אין למאמן שליטה. אז מה ? חובה שתהיה למאמן שליטה ? האם שליטה של מאמן תעשה את הקבוצה הזו טובה יותר או גרועה יותר ? התשובה לשאלה הזו ממש לא טריוויאלית. מרגע הקמתה הקבוצה הזו נמצאת תחת השליטה של השחקנים וככה היא עובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 6:39 pm 
מנהל פורום

ה"עוד גמר" כולל בין השאר את אחת ההתפרקויות המביכות ביותר של קבוצת NBA בגמר. תחשוב כמה אשמה לברון חטף על הגמר הזה. לספולסטרה לא מגיע שום קרדיט?

ולגבי האליפות, גם אני חשבתי על זה עד שנזכרתי שאלמלא תצוגת על של לברון (שבאה במקביל לתצוגת נפל מוחלטת של שאר הקבוצה) מיאמי היתה עפה בגמר המזרח, וככה"נ זה גם היה מסיים את הקריירה של ספולסטרה בקבוצה. אני מסכים שהגמר הציג כדורסל באמת נהדר של מיאמי, אבל הוא החריג עד עכשיו (ואולי ההמחשה למה הקבוצה הזו שווה ומה היא לא הראתה עד עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 6:48 pm 
Senior

לא, זה בדיוק העניין. לא מגיע לו שום קרדיט (חיובי או שלילי) מהבחינה הזו כי החוסן המנטלי של ההיט זה פשוט לא העבודה שלו, לא היה העבודה שלו ולא יהיה העבודה שלו. בעונה הראשונה לברון פחות או יותר נשען על ווייד מנטלית, ובגמר זה לא הספיק. בעונה השנייה לברון אסף את עצמו מנטלית, בעיקר יזכר משחק 6 שלו באותה סדרה עם הסלטיקס מהבחינה הזו. בכל מקרה לספולסטרה לא היתה נגיעה בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2012 6:54 pm 
מנהל פורום

דבר ראשון, אם למאמן אין נגיעה בעניין, חיובי או שלילי, זה כבר משהו רע להגיד עליו. בקבוצות טובות אתה מצפה שלמאמן תהיה השפעה חיובית. דבר שני, אתה מניח שמה שקרה בגמר היה רק התפרקות מנטלית, ואני לא מסכים.

בכל אופן, אני חושב שקשה לחלוק על הקביעה שמיאמי בשנתיים הקודמות (לא ראיתי אותה השנה בכלל) התאפיינה במשחק התקפי שבלוני לחלוטין שנסמך לגמרי על היכולות של הכוכבים ליצור לעצמם ועל העליונות האתלטית שלהם. לי הכי זכור המשחק מול בוסטון בפלייאוף (זה שנגמר בהארכה בניצחון של מיאמי) שבו בלט כל כך העימות בין הקבוצה המאוזנת והמאומנת מול חבורת הפסיכים האתלטיים מהצד השני. אפשר לראות את חצי הכוס המלאה ולהגיד שהנה, זה מספיק לאליפות, אבל ממאמן מצפים ליותר מזה, מה גם שגם ממיאמי עצמה מצפים ליותר מסתם לקחת אליפות פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 1:40 am 
Senior

לא, זה לא משהו רע, או טוב להגיד עליו. אתה מתעקש לפספס את הנקודה שלי, שזה פשוט לא משהו שבהגדרת תפקיד שלו במיאמי. מיאמי היא לא קבוצה נורמלית. לטוב ולרע היא נבנתה על ידי השחקנים בשביל השחקנים. בתכלס, ספו כפוף להם, לא להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 4:29 am 
Sophomore

ראובן כתב:
ואגב, זה לא הוזכר אבל כנראה שההפסדים האחרונים מעידים משהו על החשיבות של באטייה לקבוצה. בארבעת המשחקים שהוא נעדר, היו שני הפסדים, ניצחון אחד נאה על ברוקלין, והמשחק המוזר שבו מיאמי ניצחו בקושי את ההרכב המשני של הספרס.

באטיה שיחק נגד הניקס, אמנם רק 9 דקות כיוון שהאסלם פתח בחמישיה ובעיקר כיוון שהתרומה שלו למשחק היתה בטור העבירות, אבל הוא שיחק וסיים עם ריבאונד, אסיסט ו-4 עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 2:09 pm 
Junior

מגי הוא פשוט אגדה. כל מי שאומר אחרת, לא ראה את הבחור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 2:21 pm 
Hall of Famer

הכי מצחיק זה שהוא מכשיל שם את לואסון (כמדומני), ואפילו לא עוזר לו לקום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 2:35 pm 
Junior

הבחור פשוט מנותק מכל שמץ של מציאות. הוא מסתובב והולך באיטיות להגנה כאיל וזה דבר שבשגרה שמישהו מחליק חמש מטר קדימה תוך כדי שהוא מוסר כדור לטרסה השניה ומכשיל שחקן שאיתו וגם לא עוזר לו לקום ובסוף גם חוטף שלשה. האיש הזה הוא פשוט קאלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 2:40 pm 
Hall of Famer

מה שהכי עצוב זה שלאיש יש כשרון, כמה סנטרים בליגה כבר יכולים לצאת מדאבל טים עם כזה כדרור מאחורי הגב? הוא אתלט עצום, פינישר נהדר ליד הסל, כל כך מבאס ומצחיק כאחד שהוא כזה אהבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 2:53 pm 
Hall of Famer

מסכים עם מה שרוני אומר, וצריך לאזכר שלמרות המחסור הזועק באיי.קיו, מגי הוא עדיין שחקן תורם פר דקה ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 8:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הקטע הוא שאם ג'ורג' קרל ישאיר אותו יותר מדי זמן על הפרקט הוא עלול לבצע חרקירי תוך כדי משחק.
חבל שה- bb IQ שלו כ"כ נמוך כי הוא כשרוני בטירוף ל-7 פוטר. הנה מקבץ היילייטס (חיוביים) שלו:
http://www.youtube.com/watch?v=wlPxpOeiXGU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 1:12 am 
מנהל פורום

אני רק מזכיר לכם שלפני כמה שנים היו דיבורים דומים מאוד על זק רנדולף (בתוספת בדיחות על המשקל שלו). מי ימצא את הסרטון המדהים שלו ממדי ניו יורק, זה שמסתיים באיירבול מהשלוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 1:15 am 
Hall of Famer

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 1:50 pm 
Hall of Famer

ראובן יש הבדל עצום בין רנדולף למגי. קודם כל רנדולף קלע ב-4 העונות לפני המעבר לניו יורק לפחות 18 נק' למשחק, כשבעונה האחרונה בפורטלנד הוא עמד על 23.6 נק'. דבר שני רנדולף לא היה פוטנציאל לא ממומש. הוא היה שחקן ברמה מאד גבוהה שלא מיצה את עצמו עד הסוף בשל בעיות בעיקר מחוץ למגרש. היכולת הייתה שם וגם התוצאות האישיות על המגרש. אצל רנדולף לא היו בעיות של אינטילגנציית משחק שפגעו ביכולת שלו. מגי מראה רמזים למה שיכול להיות, אבל סה"כ הוא לא שחקן שנותן תרומה ברמה גבוהה עד כה, מה שרנדולף, עם כל הבעיות שלו, כן עשה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 1:08 am 
Senior

הבעיה של מגי היא גם שהוא לא ממש מתאמן תחת מאמנים שמחזיקים אותו קצר. כאלו שאחרי מהלך כזה יורידו אותו לספסל עד סוף המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 1:59 pm 
Hall of Famer

אתה לא באמת מכיר את מגי ואתה לא יודע עם שיטה קשוחה שכזאת תעזור. ג'ורג' קארל הוא מאמן מעולה והוא יודע להוציא המון מהשחקנים שלו. הוא התמודד בעבר עם שחקנים עם אופי בעייתי וקשה והצליח להוציא מהם את העונות הטובות בקריירה שלו. לא חושב שמגי כיום נמצא בידיים רעות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 4:05 pm 
Freshman

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

החלק הכי מצחיק בסרטון הוא הפרצופים שמגי עושה אחרי טעויות. למעשה, רואים שמדובר בילד שעוד צריך להתבגר, אבל רבאק-כמה כשרון.

אגב, לא הבנתי מה כל כך מגוחך במהלך (נדמה לי שזה השני בסרטון) שבו הוא מקפיץ לעצמו לפולו דאנק. אחלה שואו טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], idpwf1 ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה