סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 8:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 9:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אשדוד מסיימת עם 3 מ14 מהעונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 11:04 pm 
Hall of Famer

אחלה משחק סה״כ במלחה. קודם כל כל הכבוד לחיפה שנתנה משחק נהדר בכלים מאוד מוגבלים. גל מקל עם משחק אדיר היום, ופול סטול כבר מזמן כתבתי עליו שהוא אחד מהשחקנים המטורפים והמגניבים שהיו פה. בהפועל לימונד עם מחצית שנייה אדירה גם הוא, עם מהלכים גדולים בשני הצדדים, ופלס ממשיך בכושר מצויין אבל גם נראה שנקע את הקרסול . בלעדיו אין להפועל מה לחפש ביום רביעי. בצדדים השליליים משחק לא מחובר בעליל של פולן, וטפירו ממשיך במגמת ההתרסקות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 11:15 pm 
Sophomore

גל מקל חזר שחקן אחר מטרוויזו,קודם כל הוא נראה קצת יותר גבוה והרבה יותר חזק פיזית.
קבלת ההחלטות וההגנה השתפרו במידה אדירה כמו גם החדירה.
אם הוא ימשיך ביכולת הזאת,חיפה ונבחרת ישראל רק ירוויחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 11:18 pm 
Hall of Famer

לא בטוח שחיפה תרוויח מזה לאורך זמן, קח בחשבון שבעכבות סעיף השחרור שיש לו כבר העונה מחיפה לאירופה, הסוכנים שלו עובדים סביב השעון......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 11:22 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אחלה משחק סה״כ במלחה. קודם כל כל הכבוד לחיפה שנתנה משחק נהדר בכלים מאוד מוגבלים. גל מקל עם משחק אדיר היום, ופול סטול כבר מזמן כתבתי עליו שהוא אחד מהשחקנים המטורפים והמגניבים שהיו פה. בהפועל לימונד עם מחצית שנייה אדירה גם הוא, עם מהלכים גדולים בשני הצדדים, ופלס ממשיך בכושר מצויין אבל גם נראה שנקע את הקרסול . בלעדיו אין להפועל מה לחפש ביום רביעי. בצדדים השליליים משחק לא מחובר בעליל של פולן, וטפירו ממשיך במגמת ההתרסקות.

סיכום הגון של המשחק. כשמקל בכושר הוא נותן פייט חזק מאד לאוחיון על תואר הרכז הישראלי הטוב ביותר, יש לו שילוב נדיר במחוזותינו של כח פיזי עם חכמת משחק. ניכר שגרינברג משתמש בו היטב, וההרכב שבו חיפה שיחקה עם מקל כמוביל כדור וסטול כקלע היה יעיל למדי בהתקפה. אבל ירושלים השיגה נצחון של הרבה התלהבות, יכולת מרהיבה של פלס ושל לימונד (האחרון בעיקר במחצית השנייה), ואני מקווה שלפחות המשחק הזה יסתום קצת את הפה של אלי סהר שבכל ערב כדורסל או שידור של ירושלים באירופה ממשיך להתעקש שפלס צריך לשחק 4. האיש הוא גארד ברמ"ח אבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 11:35 pm 
Senior

מקל נתן משחק מדהים, בהמשך למשחק המצויין בשבוע שעבר שלו, עושה רושם שנכנס כמו כפפה למשחק של חיפה ונראה כאילו כל הקבוצה התאימה את עצמה מסביבו. הפחד היחידי שהוא ינטוש תוך כמה שבועות והמכה המנטאלית והקבוצתית תהיה גדולה מאד. נקווה שזה לא יקרה. מה שכן, הוא אומנם לא חזר גבוה או חזק יותר (מקל תמיד היה גבוה וחזק מאד) אבל הוא בהחלט חזר שחקן שלם הרבה יותר ועושה רושם שמאד השתפר באיטליה גם אם המספרים שם לא אמרו את זה. כמו שהוא נראה ב2 המשחקים האחרונים הוא לא רואה את אוחיון ממטר, לא נותן לו פייט אלא עובר אותו בלי למצמץ.

לגביי המשחק, החיסרון של תומאס פחות משמעותי (אני חושב שאנחנו משחקים הרבה יותר טוב לפעמים בלעדיו) אבל החיסרון של סמית בתוספת המשחק הזוועתי של קורי קאר היה פשוט יותר מידי. אם במקום קורי סמית היה שם במשחק סביר אפילו אני מניח שהיה סיכוי גדול מאד שבמלחה היו יוצאים האוהדים מאוכזבים אחרי עוד משחק. אבל החיסרון שלו היה יותר מידי בסופו של דבר וההרגשה במשחק הייתה שזה אומנם עניין של זמן אבל בסופו של דבר העומק של ירושלים ישבור את המשחק הזה.

מה שכן, אם מקל ישאר עד סוף העונה אז הסגל היום הוא פשוט סגל נהדר, עמוק מאד (משהו כמו 7 ישראלים שיכולים לשחק, כולל 2 ישראלים סופר בכירים) ומגוון, ביחד עם מי שלדעתי הוא אחד המאמנים הטובים בליגה למרות היותו אמריקאי, בהחלט יש למה לשאוף בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 11:39 pm 
Junior

ראובן כתב:
עם לימונד על המכרש - 28-12 לחיפה. בלעדיו - 14-2 להפועל

חרא שחקן, טפירו היה צריך להיות יותר על המגרש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 11:43 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
מקל נתן משחק מדהים, בהמשך למשחק המצויין בשבוע שעבר שלו, עושה רושם שנכנס כמו כפפה למשחק של חיפה ונראה כאילו כל הקבוצה התאימה את עצמה מסביבו. הפחד היחידי שהוא ינטוש תוך כמה שבועות והמכה המנטאלית והקבוצתית תהיה גדולה מאד. נקווה שזה לא יקרה. מה שכן, הוא אומנם לא חזר גבוה או חזק יותר (מקל תמיד היה גבוה וחזק מאד) אבל הוא בהחלט חזר שחקן שלם הרבה יותר ועושה רושם שמאד השתפר באיטליה גם אם המספרים שם לא אמרו את זה. כמו שהוא נראה ב2 המשחקים האחרונים הוא לא רואה את אוחיון ממטר, לא נותן לו פייט אלא עובר אותו בלי למצמץ.

לגביי המשחק, החיסרון של תומאס פחות משמעותי (אני חושב שאנחנו משחקים הרבה יותר טוב לפעמים בלעדיו) אבל החיסרון של סמית בתוספת המשחק הזוועתי של קורי קאר היה פשוט יותר מידי. אם במקום קורי סמית היה שם במשחק סביר אפילו אני מניח שהיה סיכוי גדול מאד שבמלחה היו יוצאים האוהדים מאוכזבים אחרי עוד משחק. אבל החיסרון שלו היה יותר מידי בסופו של דבר וההרגשה במשחק הייתה שזה אומנם עניין של זמן אבל בסופו של דבר העומק של ירושלים ישבור את המשחק הזה.

מה שכן, אם מקל ישאר עד סוף העונה אז הסגל היום הוא פשוט סגל נהדר, עמוק מאד (משהו כמו 7 ישראלים שיכולים לשחק, כולל 2 ישראלים סופר בכירים) ומגוון, ביחד עם מי שלדעתי הוא אחד המאמנים הטובים בליגה למרות היותו אמריקאי, בהחלט יש למה לשאוף בהמשך.

פיל ג'קסון, מי זה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 11:53 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:

נו, בוא לא נשפוט דברים לפי 2 משחקים אחרונים בליגה או מה. אוחיון הוא בכל זאת רכז יורוליג טוב, מה שמקל עוד לא הגיע אליו. אבל אשרי הכדורסל הישראלי שיש לו היום 2 רכזים ברמה הזאת, ועוד איזה בר טימור שגדל לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 12:08 am 
Senior

אמרתי כמו שהוא נראה ב2 המשחקים האחרונים... כמובן שאי אפשר לשפוט על פי הם. אבל אם הוא ימשיך להראות ככה אז בהחלט יהיה אפשר (לדעתי כמובן) להגיד את זה. אני גם חושב שאם הוא ימשיך להראות ככה אז הוא יהיה שחקן יורוליג מהר מאד, אולי אפילו במקומו של אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 12:48 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
לא יודע מה קורה מבפנים בחיפה, אבל לא ממש ברור לי איך מאמן עם הרקורד של גרינברג יכול להצטייר כ"חייזר".

לא שאני אומר שגרינברג חייזר, אבל איזה רקורד מרשים בדיוק יש לו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 1:03 am 
Sophomore

ליגה קצת חולה. נתניה תגיע אלינו עוד שבועיים ככל הנראה במאזן זהה. אשקלון מפה לשם כבר עם שלושה ניצחונות וחולון עם הפסד חמישי רצוף.

ונקודה קטנה על המשחק שלנו: 48 נקודות לישראלים. כיף גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 1:17 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
nadav_hacohen כתב:
לא יודע מה קורה מבפנים בחיפה, אבל לא ממש ברור לי איך מאמן עם הרקורד של גרינברג יכול להצטייר כ"חייזר".

לא שאני אומר שגרינברג חייזר, אבל איזה רקורד מרשים בדיוק יש לו?

יחסית לכדורסל הישראלי?!

האח של סומו כתב:
ליגה קצת חולה. נתניה תגיע אלינו עוד שבועיים ככל הנראה במאזן זהה. אשקלון מפה לשם כבר עם שלושה ניצחונות וחולון עם הפסד חמישי רצוף.

ונקודה קטנה על המשחק שלנו: 48 נקודות לישראלים. כיף גדול.

וציטוט ענק של אדלשטיין, על כך שיותם שירן (המצטיין הערב מול חולון) הוא הישראלי המוכשר ביותר שאימן מימיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 1:43 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הערת אגב - הפסקתי את מעקב החוק הרוסי מטעמי עצלנות, אבל די ברור שהמשחק המרכזי היום הדגים שתי קבוצות שסובלות מאוד מהבחירות שלהן (חיפה לפחות במאזן מצוין). הפועל פותחת ביוזמתה עם שני ישראלים בחמישיה, והיה גם שלב של ארבעה ישראלים על הפרקט, ולעומת זאת משוועת לעוד גארד, וחיפה שיש לה סגל ישראלי סביר לגמרי ולעומת זאת חמישה זרים היו מאפשרים לה לפצות היום על החיסרון בזרים.

לא יודע לגבי קבוצות אחרות שבקושי הצליחו להרכיב סגל, אבל השתיים האלה בעיני בודאי טעו בבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 5:13 am 
Sophomore

אתם והרעיונות שלכם, האולם היה מלא והיו סדרנים שבדקו מה רשום על הכרטיס ולא נתנו לסטודנט לשבת איתנו, אז עמדנו בגזוזטרה.
הרבה זמן לא נהנתי ככה מהפסד, אוירה מדהימה, היינו תחרותיים למרות שהגענו רק עם 7 שחקנים ובסוף נגמר 11, בדיוק כמו שהימרתי בת'רד השני.
כל עוד היה לנו כח, שיחקנו כדורסל חכם וכמו שנאמר כאן, מקל משלים מצוין את סטול.

ראובן, לדעתי המסקנה שלך לגבי חיפה שגויה, כי לפני ההחתמה של מקל לחיפה לא היה סגל מתאים לחוק רוסי. לגבי המשחק של אתמול, נניח והיינו בוחרים בחוק רוסי ואחד הישראלים הבכירים היה נפצע בדיוק כשהשני בצו שמונה, מסקנתך היתה ששגינו כשבחרנו חוק רוסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 7:45 am 
Junior

שי, אני מניח שבמצב שכזה היו מאשרים דחייה של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 8:31 am 
Junior

ראובן כתב:
הערת אגב - הפסקתי את מעקב החוק הרוסי מטעמי עצלנות, אבל די ברור שהמשחק המרכזי היום הדגים שתי קבוצות שסובלות מאוד מהבחירות שלהן (חיפה לפחות במאזן מצוין). הפועל פותחת ביוזמתה עם שני ישראלים בחמישיה, והיה גם שלב של ארבעה ישראלים על הפרקט, ולעומת זאת משוועת לעוד גארד, וחיפה שיש לה סגל ישראלי סביר לגמרי ולעומת זאת חמישה זרים היו מאפשרים לה לפצות היום על החיסרון בזרים.

לא יודע לגבי קבוצות אחרות שבקושי הצליחו להרכיב סגל, אבל השתיים האלה בעיני בודאי טעו בבחירה.

הפועל שיחקה 2 וחצי דקות עם חמישה ישראלית לגמרי של גל, בר, יותם, יונתן ויוני ניר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 8:34 am 
מנהל פורום

שי, אני מניח שלו הייתם בוחרים בחוק רוסי הייתם מחתימים את מקל או ישראלי משמעותי אחר כבר מההתחלה. בכל מקרה, מכיוון שכשמקל בא אז שגב אז מספרית זה לא משנה הרבה. עדיין קאר/שוטבין/שגב/בן שימול (אני טועה שהוא אצלכם?)/קוז'יקרו זה סגל ישראלי סביר לגמרי.

מצד שני, מי אני שאתווכח עם מבחן התוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 8:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בן שימול משחק באילת, אבל יש לחיפה עוד כישראלים את בראיין כהן ואת חנן קולמן כשיחלים.
אני גם לא מקבל את התירוץ ש"לחיפה לא היו אתמול שחקנים". אין ספק שדונטה סמית ותומאס שחקנים חשובים, אני הימרתי שירושלים תמחץ את חיפה בלעדיהם, אבל היו שחקנים בחיפה שהתעלו ונתנו פייט עד שהעייפות הכריעה אותם. וזו הנקודה. יש לך על הספסל את שגב, שעד לא מזמן היה הרכז המחליף שלך, ואת בראיין כהן. אף אחד מהם לא יכול לתת כמה דקות ולתת לבכירים לנוח קצת?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 9:03 am 
מנהל פורום

ראובן כתב:
עם לימונד על המכרש - 28-12 לחיפה. בלעדיו - 14-2 להפועל

לשם ההגינות נציין שלימונד סיים עם 17 נק', 6 אס', 3 חט', 3 ריב' מדד 25 ו+- של מינוס 2 בלבד והיה אחד הטובים במשחק בסופו של דבר. טפירו לעומת זאת הסריח את המגרש ברמות קשות.
גל מקל עם שיא קריירה של אסיסטים - 12.
שיא שלילי של אחוז עונשין לקבוצה גם נקבע במחזור האחרון - אשדוד עם 3-14, 21% בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 9:09 am 
Hall of Famer

לדעתי אם אשדוד היו מנסים להחטיא בכוונה, הם היו מסיימים עם אחוזים יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 9:42 am 
Sophomore

ראי, שגב פצוע, היה על אזרחי אתמול (נדמה לי שנותח לא מזמן).

ראובן, אתה רשמת שחיפה סובלת מהבחירה שלה כשאתה מתיחס לסגל עם מקל, אבל הוא לא היה בסגל כשהבחירה נעשתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 9:46 am 
מנהל פורום

הטיעון שלי הוא שאם חיפה היו בוחרים בחוק רוסי, היתה להם עדיין אפשרות להחתים עוד ישראלי ברמה של מקל מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 10:08 am 
Junior

ממשיכים לספור. 5/5 מאז שהתחילה אירופה. חבל שלא עלינו עם האנרגיות שעלינו למשחק מול בון אבל ככה זה שחושבים אירופה.

זה הסיפור שלנו העונה. סיפור של הנהלה מופקרת שהלכה לשתי מסגרות עם סגל קצר בצורה הזויה.
גם הצוות המקצועי מופקר - פעם ראשונה בגלל שלא התעקש בנושא של מורן רוט (והיה אפשר להשאיר אותו, בפועל עשו הכל כדי להבריח אותו מהקבוצה) ופעם שניה בהימור הכל כך דבילי על ליאור ליפשיץ לעניים רק בלי ניסיון באירופה.

מה עושים עכשיו ?
לפי מה ששמעתי, יביאו את פיטשון מראשון לציון בתחילת הסיבוב הבא. הדבר שבאמת צריך לעשות זה להביא רכז זר ולשחרר את אחד הפוורדים הזרים, ממש כמו שעשתה אשקלון, לדעתי לורנס היל. אם יעשו את זה אנחנו נסיים את העונה במקומות 6 או 7 ואף אחת לא תרצה לקבל אותנו בפלייאוף. אם לא, מאבקי ירידה, במיוחד בהתחשב בכך שבסיבוב הבא מצפים לנו 7 משחקי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 10:20 am 
Hall of Famer

לפי מה שהבנתי היה לרוט סעיף יציאה. אם אכן כך, איך אפשר היה להשאיר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו, עופר האדום, ציפה דריפה אלמדלסי ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: