סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 1:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה היה נראה לך כאילו נעלבתי?

ולא נראה לי שאני צריך להבטיח לך משהו, מה גם שאני אוהב שאתם באים-זה כאילו שגן חיות מגיע אלינו ולא צריך לנסוע רחוק. אם כבר, תבטיחו לא לזרוק חזיזים וכאלה. אם תהיו ילדים טובים, נזמין את הזרים שלכם לסמבוסק בסוף המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:33 pm 
Senior

אתה יודע מה לאומית? יש לי אפילו דוגמא יותר טובה שמזכירה את אילת משנה שעברה. ראשון לציון. סגנון דומה, הגנתי, משחקים צמודים וכו'. תאר לך שהיו מחליטים אחרי המחזור ה10 בשנה שעברה להחליף את קיצ'ן למשל כי הם מחפשים להשתדרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:36 pm 
Hall of Famer

קיצ'ן דוגמא לא ממש טובה, הוא היה השחקן הכי טוב שלהם או בין השניים הטובים ביותר.

אבל הדיון הזה קצת משעשע, כי לא ייקח הרבה זמן עד שנראה מה תוצאת החילוף שעשו. צריך פשוט לשבת ולחכות בסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 6:17 pm 
Senior

נדב, רק תיקון טעות קטן. קיצ'ן בתחילת העונה לא היה השחקן הכי טוב שלהם, למעשה הוא אפילו היה מועמד להחלפה לדעתי בתחילת העונה שלא התחילה מי יודע מה. הסיבוב הראשון שלו היה סביר (משהו כמו פרימן) הפריצה הבאמת גדולה של קיצ'ן התחילה איפשהו לקראת הסיבוב השני וכמובן בסוף העונה הוא כבר היה השחקן הכי טוב שלהם. הדוגמא שנתתי היא בדיוק לזה, תחשוב שהם היו אומרים בסביבות הזמן הזה בשנה שעברה שקיצ'ן הוא בסדר, אבל לא יציב והוא הזר הפחות טוב שלנו אז בו נחליף אותו בשביל להשתדרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 6:50 pm 
Hall of Famer

נניח, אבל אני מקווה שברור לך שדוגמא אחת לא בהכרח מעידה על האחרת ושאי אפשר לקבוע במסמרות מה יעבוד ומה לא. אני לא רואה פה את הסיפור הגדול. בצוות המקצועי של אילת יודעים יותר טוב ממך, מלאומית או ממני מה הם רוצים, הדבר היחיד שאנחנו יכולים לשפוט זה את ההשפעה של הסיפור הזה בפועל. לא רואה מה יש לנתח ולנבא פה לפני שהדברים קורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:33 pm 
Senior

ברור שאי אפשר, אפילו אני לא קובע שבטוח זה מהלך שיכשל. מה שאני כן אומר זה שזה מהלך מוזר, לקבוצה שהולך לה מצוין, מחוברת, משחקת טוב, במקום השני בליגה, לעשות שינוי גדול (וזה שינוי גדול) כזה. גם בצוות המקצועי של הגלבוע חשבו שהם יודעים מה הם עושים שחיפשו רכז והחליפו את תומאס. בסוף הסתבר שהם לא ממש יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:44 pm 
Hall of Famer

או שהם ידעו דברים שאתה לא ידעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:45 pm 
Junior

הסיפור עם כריס תומאס היה קצת אחר* אבל כדאי אולי להזכיר שוב שיש עוד כמה סיבות להחליף שחקן, בנוסף לביצועים אישיים או קבוצתיים על המגרש.

* קביעה יחסית ומעורפלת לכשעצמה, בהנתן העובדה שאיננו יודעים מהו המניע בעסקה הנוכחית וחמור מכך - אם אכן התקיימה עסקה שכזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 9:14 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:
לא יודע מה יש ללאומית נגד הקבוצתיות של דרון וושינגטון (גם מיצ'ל היה אצלו סרטן ובעצם, כידוע, כמעט כל מי שעזב את חולון לקבוצה ישראלית אחרת), אבל לפחות בנתניה לא נראית בעיה וחצי בעיה עם האופי שלו. למעשה, ממש להיפך.

אני בטוח שאתה כאוהד אליצור ברק נתניה (בזמן שאתה מחליט שאתה אוהד כמובן, תלוי אם הם מנצחים או מפסידים ובאיזה ליגה ומי המאמן ואיך הקבוצה נראית על המגרש) משבח ומהלל את כל שחקני הקבוצה בעבר, הווה ועתיד.

לגבי דרון, היה ילד מפגר וכנראה גם נשאר, לפחות לפי העבירה שראי נתן אליה לינק מלפני שבוע. מעניין אם לא היתה בעיה עם האופי שלו איך פרנקו אמר באחד הראיונות האחרונים ש"דרון התבגר". שהרי, אם היה בוגר אז למה שיתבגר ?

ולגבי מיצ'ל, יש סיבה שהוא לא בארץ למרות המספרים היפים. וזה לא השכר המדהים שהוא מקבל בקבוצה קטנה באוקראינה.
מה אתה אומר ?

קודם כל, לגבי העקיצונת שלך, אני תמיד אעדיף להיות שליש-רבע-חמישית-מיליונית אוהד של הקבוצה, מאשר להיות בבון חולוני מצוי. החבר הג'ינג'י שלך מגיע היום? פשוט, נורא בא לי שירקו עליי ושיזיינו אותי וקאלימי לא פנוי.

סיפורי הסבתא על ההתנהגויות של שחקנים לא ממש מעניינים אותי. העובדה היא שמיצ'ל היה שחקן מוצלח מאד גם ברישון וגם באשקלון, ולא שמעתי לכלוכים עליו כמו שאתה נוהג ללכלך. גם וושינגטון לא נראה לי מתגעגע לשחק בבבוניה.

שאני רואה את הרוע שאתה כותב כנגד קהל גדול ומצויין אני גאה להיות 'בבון חולוני מצוי' מעניין אם אתה גאה בהודעות המגמתיות מסיתות ומגעילות שלך. אולי תפתח נושא על עבירה סעיף 4 בחוקי הפורום.

לגביי פלורס באמת שחקן אדיר,השת"פ עם טולברט היה בעיקר בזכות טולברט שהיה 'המבוגר האחראי' כך שיש סכנה לעודף אגו.
מיצל שחקן עם יכולת אישית מדהימה שרואה רק את עצמו ופוגע בקבוצה,גם בראשון הסתכסך בסוף העונה.
את וושינגטון הייתי מקבל בשמחה גדולה לחולון במקום סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:01 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
קוף ירוק כתב:
לא זכור לי קבוצה שהייתה כל כך גבוה וחזק בצמרת, פתחה את העונה טוב והחליפה את אחד מהשחקנים המשמעותיים ביותר שלה.

בעצם נזכרתי בכזה מהלך. גלבוע בשנה שעברה החליפה את כריס תומאס, שלמרות שהוא לא הציג יכולת מי יודע כמה אפילו (בניגוד לפרימן למשל) הקבוצה רצה טוב, הייתה מחוברת, מקום שני בליגה בצורה דיי דומיננתית. איך זה נגמר אני מניח שכולם זוכרים.

אתה קצת מבלבל, יקירי.
למען הסדר הטוב, גלילבוע פתחה את העונה ההיא עם צ׳ייסון אלן, שאולי טוב ב(משהו, אין לי מושג מה), אבל רכז הוא לא.
ואז הביאו את כריס תומאס שגם היה רכז סבבה וגם החזיק בדרכון פולני, מה שאיפשר שיתוף שלו בליגה הבלקנית שלא על משבצת של זר.
ואז, בקטע לא ברור, הביאו את וויליאם האצ׳ר, שגם לא בדיוק היה הביאה השניה של ג׳ון סטוקטון, והעדיפו אותו על פני תומאס (אולי כדי ״להכניס אותו לעניינים״ או משהו כזה). אז לתומאס נמאס והוא הלך בביתה שלו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:12 am 
Junior

אמרו בפירוש למה הביאו אותו. כי אלן עזב עוד בשלב מוקדם יותר של העונה ולתומאס לא היתה תחרות על העמדה. יש נשמות עדינות שזה עושה להם רק טוב, יש שחקנים שמורידים הילוך ויוצאים קצת מפוקוס. מאמן טוב צריך להכיר ולזהות דינמיקות כאלה, ולהגיב בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:37 am 
Junior

זה עוד לא תשובה.
הייתה בעיה בעמדת הרכז, הבאתם מישהו שפתר אותה יופי יופי.
רוצים להביא גיבוי? אחלה, אבל זה גיבוי, לא פלאן איי חדשה.
כל אוהד ביציע הבין את זה (שמע מאחד שהיה שם), לא יודע איך ליאור וברק פספסו את זה.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 1:58 am 
Senior

נו באמת. אף אחד לא הביא את האצ'ר בשביל שתהיה תחרות על העמדה. הביאו אותו כי לא היו מרוצים מתומאס או יותר נכון חשבו שאם יביאו שחקן יותר טוב (תומאס לדעתי היה שחקן של 6 נק' למשחק) שיקלע יותר ויאיים יותר על הסל אז הם יהיו יותר טובים. הביאו את האצ'ר, ואיך זה נגמר כאמור זה ידוע. תומאס עזב כי לא מצא חן בעיניו שהביאו על העמדה שלו שחקן שמתלבש למשחקים במקומו והוא הפך להיות שחקן אימונים. גיבוי זה אם תומאס היה ממשיך להתלבש, בזמן שהאצ'ר שם למקרה והוא יפצע, זה לא היה המקרה.

צוד, מה שאני אמרתי זה בדיוק מה שאמרת. כמובן שאת אלן אין לי מה להזכיר, אלן לא היה טוב והגלבוע לא הייתה הצלחה גדולה איתו. אבל אחרי שתומאס הגיע הקבוצה שם התייצבה ותפסה את המקום השני בליגה עם יתרון לאורך רוב הליגה, שיחקה טוב, נראתה טוב, ואז בגלבוע החליטו להביא מישהו שהוא "יותר טוב" לדעתם כנראה. לכן השוואתי את זה לפלורס ואילת, החלפה של שחקן טוב בקבוצה שרצה מצוין, בגלל המחשבה ששחקן טוב יותר יעשה את הקבוצה טובה יותר. אבל במציאות הרבה פעמים מה לעשות זה לא קורה כמו על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:38 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
צוד, מה שאני אמרתי זה בדיוק מה שאמרת.

לא לא, מה שאני אמרתי, זה בדיוק מה שאתה אמרת. :ps_ih:

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:57 am 
Junior

אה, ולפני שתחטוף תביעת דיבה מפרקליטו של מר תומאס.
הוא היה שחקן של 8.3 נק' למשחק. לא להיט בשביל רכז שמשחק 30 דק' בערב.
מצד שני (וזה עיקר הגליק) היו לו כמעט 5 אסיסטים במשחק.
ועוד שני פרטי טריוויה אחרונים ודי בעניינו של כריס תומאס:
א. הדרכון הפולני שלו, שהיה פלוס בליגה הבלקנית, פג תוקף לקראת סוף העונה (איך בכלל לדרכון יכול לפוג התוקף?)
ב. טיפ טיפה להפחית מעניין ה"לא התלבש": צריך לזכור שבעונה שעברה היו מחויבים לארבעה זרים בטופס, ולגלבוע היו חמישה בסגל. אז כשיש לך שני זרים על אותה עמדה, כנראה שאחד משניהם לא יתלבש. (שלושת הזרים האחרים היו היחידים בעמדה שלהם. פלס 3, רומיאו 4 וג'וזף ג'ונס 5). יותר מזה - הם גם היו די בינגו. כלומר, נכון שקורטני היה די תלוי יום, אבל כשזה עבד זה עבד יופי (הוא גם לא התלבש איזה משחק שניים), רומיאו היה ונותר פנטזיה נהדרת, וג'וזף ג'ונס מרגע שנכנס לעניינים היה שחורצי למעמד הביניים.
זהו, אפשר לסתום את הגולל על פרשיית כריס תומאס הלא מעניינת בעליל, ולעבור להתעסק בעניינים לא-מעניינים-בעליל אחרים.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 11:08 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני רק אעיר שבאחד מהאחד-שניים משחקים הללו שפלס לא התלבש עפתם מהגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 2:40 pm 
Junior

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 35091.html

באשדוד

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 3:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צוד כתב:
(איך בכלל לדרכון יכול לפוג התוקף?)

הבט נא בדרכונך, הפלא ופלא, יש שם סעיף "בתוקף עד..."

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 3:10 pm 
Junior

כן, אבל חשבתי שהכוונה שהאזרחות שלו פגה. נו מילא.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 6:17 pm 
Senior

לפי הטור של שי האוזמן היום בוואלה אז זאת הסיבה להחלפה של פרימן:

ציטוט:
סביר להניח שהנקודה הבאה קשורה במישרין לקודמת. בשיחות עם מקבלי ההחלטות של הפועל אילת חוזרת לה מנטרה קבועה. שינוי אחד בסגל, כך הם טוענים, והם לוקחים אליפות. קראתם נכון. אליפות. אנחנו לא רוצים להיות אלה שמנפצים לדרומיים את הבועה בה הם נמצאים או לשאול אותם מדוע הם לא עונים לשיחות מבלוקבסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 11:04 am 
Hall of Famer

אם כבר הוזכר פה שמו של דרון וושינגטון, אני חייב לשתף אתכם בהבנה שנחתה עלי כשראיתי לא מזמן משחק של נתניה. וושינגטון הוא ג'וואל מגי של הליגה הישראלית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 2:38 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
אם כבר הוזכר פה שמו של דרון וושינגטון, אני חייב לשתף אתכם בהבנה שנחתה עלי כשראיתי לא מזמן משחק של נתניה. וושינגטון הוא ג'וואל מגי של הליגה הישראלית.

by what meaning?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 2:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הייתי מהמר שקפיץ טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 3:18 pm 
Junior

לפי וואן עסקת פלורס נפלה... אילת נשארו עם המה שמו ביד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 3:18 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם טיפש זאת ההגדרה המדוייקת, אבל שחקן מוכשר שנוטה לעשות דברים מצויינים מצד אחד ומהלכים שאתה לא מבין מה עבר לו בראש (או לא עבר) מהצד השני.

ראיתי השנה מהלכים של וושינגטון שגם מגי היה יכול להתגאות בהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה