סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:35 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
בסופו של דבר ארז הוא מאמן שמאוד מאמין בשיטה שלו ובעיקר מאמין שהיא תנצח לו משחקים יותר משחקן כזה או אחר. לכן הוא מעדיף לשלב שחקנים בהדרגתיות.
כשקבוצה משחקת כדורסל שכונתי אז אין בעיה לשלב שחקן גם אחרי אימון אחד.
במקרה של רמון מור הסיפור היה אחר. אתה יכול לחשוב ששחקן צריך לשחק גם אם הגישה שלו חרא. אני מאוד מאוד חולק עליך.

אם הגישה שלו חרא, למה לא זרקו אותו הביתה והשאירו אותו עד שביקש ללכת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:36 am 
Senior

ודים כתב:
סוף סוף יש פה מאמן שלא משתף שחקן זר רק כי הוא שחקן זר, ואתה (קוף ירוק) איכשהו מנסה לוסבב את זה כטיעון נגד המאמן?

זה בהחלט טיעון נגד המאמן לא משנה איך תנסה לסובב את זה. אם הבאת זר שלא משחק בכלל אז למה הבאת אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:41 am 
מנהל פורום

קוף ירוק כתב:
ודים כתב:
סוף סוף יש פה מאמן שלא משתף שחקן זר רק כי הוא שחקן זר, ואתה (קוף ירוק) איכשהו מנסה לוסבב את זה כטיעון נגד המאמן?

זה בהחלט טיעון נגד המאמן לא משנה איך תנסה לסובב את זה. אם הבאת זר שלא משחק בכלל אז למה הבאת אותו?

את זה אני עוד יכול לקבל, למרות שאני לא יודע איך זה עובד בהפועל ת"א ומי אחראי שם להבאת שחקנים. אבל גם אם נגיד שאדלשטיין הוא המחליט הבלעדי, אז ייתכן שאם הוא לא היה עוזב, היו מעזיבים אותו בכל מקרה.

הבעיה האמיתית זה כשנותנים לשחקן זר לשחק רק בגלל שכבר הבאת אותו, ואתה גם טועה לגבי אימונים. שחקן יכול להיות תותח באימונים אבל במשחק פתאום רואים שזה לא זה, אבל אין כמעט מקרים הפוכים של שחקנים שגרועים באימונים אבל במשחק הם פתאום פורחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 1:44 am 
Senior

לא נראה לי שמישהו יכול להגיד לאדלשטיין מה לעשות. עדיין מאמן בכיר, מהבכירים שיש פה ובהחלט מאמן עם כבוד עצמי שלא נותן לאחרים להתערב לו.

יתכן שהוא היה עוזב בכל מקרה, ויתכן שלא. אבל לדעתי להביא זר, לשלם לו כסף (במצב הכלכלי של הפועל זה לא משהו פשוט), בשביל לשבת על הספסל זה עוד יותר גרוע למהביא זר ולתת לו לשחק סתם. ואני בהחלט מסכים איתך שזר לא צריך לשחק בגלל שהוא זר אלא רק בגלל שהוא טוב יותר מהישראלים. אבל אדלשטיין לא פאקינג יכול לדעת את זה בלי לתת לשחקן לשחק, אפילו לא משחק אחד. אנחנו לא מדברים על שחקן גם שהגיע מהבית או לא בכושר, הוא הגיע לקבוצה באיטליה שם הוא שיחק מעל 20 דקות (אפילו שלא הבריק עם 6 נק' למשחק). חולון הביאה עכשיו שחקן שבקושי שיחק בלובליאנה והעמיד סטטיסטיקה יותר חלשה, ומיד נתנה לו לשחק כל המשחק. ברור לי שאדלשטיין הוא מאמן שונה, אצלו זה כנראה לא היה קורה, הוא מאמין מאד גדול בשיטה שלו והכל. ועדיין, חודש שלם והשחקן לא שיחק בכלל למעשה, לא קיבל שום צ'אנס להראות משהו, אפילו במשחק גמור לחלוטין כמו שהיה נגדנו.

וודים, לא נכנס לזה כי אין דרך באמת להוכיח את זה... אבל במרוצות השנים האחרונות אני שמעתי מכל מיני אנשים בקבוצות לא אחת על שחקנים בשבועות הראשונים באימונים נראו נורא ואז פתאום הגיע המשחק הראשון בעונה, נתנו משחק מצוין ומאז הכל השתנה. כמובן שמעתי על לא פחות מקרים הפוכים של שחקנים שהיו מצויינים באימון לא דומים לכלום במשחק, ושחקנים שהשצטיינו במשחקי אימון אבל בליגה עצמה לא דומים לכלום. זה הולך לכל הכיוונים. בשורה התחתונה מאד קשה לדעת ולהגיד מה שחקן שווה בלי שהוא יקבל צ'אנס כלשהו במשחק אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 2:11 am 
Senior

זה דרך אגב למה שחשבתי שפרימן יהיה אחלה החתמה להפועל דווקא. הוא שיחק פה, אדלשטיין ראה אותו טוב גם נגדו, וסה"כ טוב בליגה השנה. יותר קל לך להכניס שחקן כזה מיד למים העמוקים, לתת לו את הדקות, לתת לו לקחת על עצמו מאשר לשחקן שלא שיחק פה (גם אם הוא שיחק בליגה טובה יותר כמו ספרד או איטליה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 3:53 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
הוקיץ' כתב:
בסופו של דבר ארז הוא מאמן שמאוד מאמין בשיטה שלו ובעיקר מאמין שהיא תנצח לו משחקים יותר משחקן כזה או אחר. לכן הוא מעדיף לשלב שחקנים בהדרגתיות.
כשקבוצה משחקת כדורסל שכונתי אז אין בעיה לשלב שחקן גם אחרי אימון אחד.
במקרה של רמון מור הסיפור היה אחר. אתה יכול לחשוב ששחקן צריך לשחק גם אם הגישה שלו חרא. אני מאוד מאוד חולק עליך.

אם הגישה שלו חרא, למה לא זרקו אותו הביתה והשאירו אותו עד שביקש ללכת?

כי מלחמה זה לא אירוע שגרתי, יש כאלה שזה משפיע עליהם לט"ק ויש כאלה שלטווח יותר ארוך ואתה צריך לתת להם צ'אנס לשנות את הגישה. אם יש להם bad attitude שישמרו אותה לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 5:00 am 
Senior

מה הקשר בין הדברים בדיוק פאנוש? הגישה הרעה הייתה לפני המלחה הרי, ברגע שהתחילה המלחמה הוא עזב מיד לבקשתו. אם הייתה גישה רעה כלשהי זה היה הרבה לפני שהתחילה המלחמה ובטח ובטח לא משהו שקשור אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 12:16 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
אימונים שווים לתחת תסלח לי. אף מאמן לא יודע מה שחקן שווה עד שהוא לא דורך על המגרש ומשחק במשחקים. שחקן יכול להיות כוכב גדול באימונים וכלום ושום דבר במשחקים וגם להפך.

הקוף הוא אלן איברסון??? :shock: :shock:

איזה כבוד!! וסחתיין על העברית, למדת ב- HEBREW SCHOOL?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 2:27 pm 
Hall of Famer

מבלי לקחת צד בשאלת שיתוף הזרים ושילובם בקבוצה , רק אציין שאני כן מופתע בסך הכל מכך שהפועל ת"א מחפשת זרים בכל רגע נתון השנה , ולא הצליחה לצוד משהו מאלו שכבר הועזבו ע"י קבוצות אחרות בליגה . פרימן זו כמובן דוגמא אחת , טיילר סמית החולוני גם יכול לעזור להם לא רע בעמדה 4 למשל , וגם הרב פופ למשל ( אם לא חתם אפישהו מאז שוחרר לפני חודש ) יכול להתאים להם מאוד ( גם תקציבית אני מניח ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 2:36 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מבלי לקחת צד בשאלת שיתוף הזרים ושילובם בקבוצה , רק אציין שאני כן מופתע בסך הכל מכך שהפועל ת"א מחפשת זרים בכל רגע נתון השנה , ולא הצליחה לצוד משהו מאלו שכבר הועזבו ע"י קבוצות אחרות בליגה . פרימן זו כמובן דוגמא אחת , טיילר סמית החולוני גם יכול לעזור להם לא רע בעמדה 4 למשל , וגם הרב פופ למשל ( אם לא חתם אפישהו מאז שוחרר לפני חודש ) יכול להתאים להם מאוד ( גם תקציבית אני מניח ) .

טיילר סמית' באמת מתאים להם מאוד. הוא שחקן הגנה מצוין, ריבאונדר טוב, משחק חזק, אדם נוח. מבחינת מחיר הוא זול.
מה לעשות שזק רוזן הוא לא רכז ואי אפשר להביא ישראלי שישדרג אותנו במקומו, אז נאלצנו לשחרר את סמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 1:43 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
shmueliki כתב:

טיילר סמית' באמת מתאים להם מאוד. הוא שחקן הגנה מצוין, ריבאונדר טוב, משחק חזק, אדם נוח. מבחינת מחיר הוא זול.
מה לעשות שזק רוזן הוא לא רכז ואי אפשר להביא ישראלי שישדרג אותנו במקומו, אז נאלצנו לשחרר את סמית'.

תגדיר זול....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 2:31 pm 
Hall of Famer

דובראש כתב:
לאומית כתב:
shmueliki כתב:

תגדיר זול....

לא יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 2:46 pm 
Junior

דובראש כתב:
לאומית כתב:
shmueliki כתב:

תגדיר זול....

סביב ה-6,500-7,000 דולר לחודש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 9:47 pm 
Freshman

ממה שראיתי מהשחקן החדש הוא עושה עלי רושם יוצא מהכלל. מקווה שזה יראה ככה גם במשחק הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה