סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 2:35 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
האמת היא איפשהו בינך ובין ראובן, פלאש. מבחינת ערך שחקנים על הנייר זו עסקה מצויינת לניקס, אבל יש כמה בעיות שעשויות להפחיד אותם.

1. קודם כל, הקבוצה שיש להם כרגע עובדת וIF IT AINT BROKE, DONT FIX IT. אם הם היו יכולים להפוך את אמארה למשהו יותר סביר מבחינת עלות/תועלת, הם היו עושים את זה, אבל אני משער שהם יהססו לותר על צ'אנדלר.
2. הבריאות של הווארד - האיש לא בריא העונה. הוא צעיר אמנם אבל עוד לא ראינו אותו ב-100% מאז שנה שעברה. ואין סימנים לשיפור משמעותי בינתיים. סימונס כתב על זה עכשיו - בכושר שלו כרגע לא שחקן פרנצ'ייז אלא סתם אולסטאר, אפילו גבולי.
3. הגישה של הווארד לחיים - כתבתי את זה בקיץ, האטיטוד שלו היה גורם לי להסס אפילו אם היה חותם על הארכה ! את אורלנדו הוא השמיד, עכשיו הוא מתחיל לרטון בלייקרס, לך תדע אם הוא לא יכנס לתאקלים עם וודסון (ולוודסון אין שום היסוס להכנס לתאקלים).
4. אם זה לא אקסטנד-אנד-טרייד, הווארד יוכל לברוח גם לניקס בקיץ (סהדי במרומים יודע לאן - דאלאס אולי ?) בלי אקסטנד-אנד-טרייד לא הייתי מקבל את העסקה הזו בשום פנים.

חוץ מזה, מבחינת משכורות הטרייד הזה לא עובר אלא אם הלייקרס שולחים ליד הווארד עוד משכורות בסך של 8 מיליון בערך, כנראה שתשכח מלקבל עוד גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 2:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם בודקים "על הנייר" אז צריך גם להוסיף קצת לאמארה "על הנייר", לא? הרי על הנייר מדובר באחד הגבוהים ההתקפיים הכי טובים בליגה. מה שפלאש מבקש זה טרייד על אמארה המציאותי + צ'נדלר + אחד הגארדים של הניקס תמורת הווארד על הנייר + פילר.

ברור ששקללתי את כל הטיעונים שטענת כדי להגיע למסקנה הזו. ואין שום טענת נגד שאפשר להוסיף לצד השני. לכן אני מוצא את העמדה שלך לא באמצע בין פלאש וביני אלא בדיוק כמו העמדה שלי (מה גם שפלאש חשב שזו תהיה רק ההצעה של הניקס והלייקרס צריכים לשפר אותה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 3:21 pm 
Senior

ראובן, העניין הוא שאם הווארד כן חוזר לכושר מלא (ויש טעמים לחשוב שכך יקרה, כמו שיש טעמים לצד השני) אז הוא שחקן טופ-3 עד 5 בליגה, וצעיר. את זה אין לניקס בכלל וספק אם יוכלו להשיג בשום דרך אחרת. אמארה מנגד נמצא בפירוש בצד היורד של הקריירה ואין לו הרבה "אופק" חוץ מהמיליונים הצפויים להכנס לחשבון הבנק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 3:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמו שעמוס כתב, הטרייד הזה סביר לגמרי אם מסתכלים על השחקנים על המגרש במנותק מכל השאר, אולי אפילו נוטה לטובת הניקס, אבל ברגע שמשקללים את העניין הכספי, את העובדה שהווארד בדרך לרסק קבוצה בפעם השנייה תוך שנה, את עניין הפציעה שלו (כן, גם אמארה סיכון פציעות ואפילו גדול בהרבה, אבל אם הניקס עושים את הטרייד וגם הווארד וגם אמארה לא חוזרים לעצמם מהפציעות, הלייקרס נשארים עם אחד הגבוהים ההגנתיים הכי טובים בליגה והניקס נשארים בלי כלום) ואת העובדה שהוא יכול פשוט לברוח לניקס בקיץ, אני חושב שרעיון הטרייד הזה מתרסק לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 3:37 pm 
Junior

ראובן הגאון, בוא נבהיר כמה דברים.
1. אני לא יודע מה זה "אמארה המציאותי". אני יודע מה זה אמארה שאני מציע לניקס לשלוח- גבוה עם סטט' התקפיות ממוצעות, וגם שנה שעברה הוא לא אחד הגבוהים ההתקפיים הטובים. אני מבין את הבעתה שתקפה אותך מכך שאמארה בלייקרס לצד נאש ודאנטוני יכול לפחות להתקרב ל"אמארה המציאותי", אבל הניקס הסתדרו מצוין בלעדיו ולא צריכים אותו, בטח ובטח כשהם בנויים על הגנה ובטח ובטח כשהוא בירידה ומחזיק בחוזה ענקי.

2. אמרתי שLA לדעתי יבקשו להוסיף גארד תמורת פאוור, ולא בקשה מעבר לזה כמו שרשמת, אז חבל להמציא.

3. ג'יימסון/קלארק אלו לא פילרים, אלו גבוהים שיכולים לתת את ה7-8 נקודות בקבוצה כמו הניקס, ותמורת שאמפרט (עוד שחקן שהניקס הסתדרו מצוין בלעדיו)/ברואר, זו לא בקשה גדולה מצד LA. לדעתי זה גם מה שהניקס ירצו בהתחשב בכך שהם צריכים פאוור.

עמוס: בנוגע להבדלי החוזים, בשביל זה יש את החוזים של ארטסט וג'ורדן היל (שחקנים שאולי יפתו את הניקס לשלוח את סמית' במקום שאמפרט). אם זה יתבצע, הניקס, קבוצה של 65% הצלחה בלי אמארה ושאמפרט, ימשיכו את העונה בלי אמארה ושאמפרט, אבל יקבלו את האוורד (שאמור לחתום על הארכה) במקום צ'אנדלר, ועוד 2-3 רול פליירים. המצב של הניקס הוא מצוין כמו שאמרת, אבל רוב הקבוצה זקנה, כרמלו יחגוג 29 במאי-יהיה חבל אם השנים הקרובות יתבזבזו ואני במקומם הייתי מהמר על בעיות האופי וסימני השאלה של דוויט, כדי לממש את הכאן ועכשיו. אני לא רואה סיכוי ריאלי שדוויט יברח להם בקיץ-הם קבוצה גדולה, שוק גדול, וגם אין לו קבוצה טובה לברוח אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 3:47 pm 
מנהל פורום

שאני אתאר לך איך הווארד נראה בשנתיים האחרונות? בכל אופן, ברור לי שמבין שני אלה צ'נדלר הוא המרכיב הדומיננטי יותר. שחקן חמישיה בניקס, טבעת אליפות מדאלאס, שחקן ההגנה של העונה שעברה. אין לי בעיה להסכים שהווארד > צ'נדלר (וגם אז לא בטוח שלניקס כדאי לעשות את הטרייד מכל הסיבות הידועות). כשאתה מוסיף את אמארה, זה נהיה מגוחך.

ותרשה לי להעיר שלא רק אני חושש שאמארה ישתפר ליד נאש ודאנתוני (אני דווקא לא חושש כי אין לי ספק שהטרייד הזה לא יקרה), אלא שדווקא אתה זה שמקווה לכך. לגבי עניין הגארד, אתה זה ששם את סמית' ברשימת האופציות לגארדים, לא אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 3:49 pm 
Senior

כאמור לפחות דאלאס תהיה יעד אם נוביצקי יחזור לכושר, גם יוסטון תקרוץ - יש להם כסף מתחת לתקרה והם צריכים כוכב קו קדמי. אבל הבעייה המרכזית היא שאתה סומך על הווארד שיפעל בהגיון, ואנחנו כבר יודעים שהוא פועל בצורה מגוחכת לפעמים, אפילו כנגד האינטרסים שלו עצמו (הפעלת האופציה באורלנדו, למשל).

וראובן, תסלח לי, אבל הניקס מתים לשלוח את אמארה. הוא פחות או יותר רק מפריע להם כרגע. הוא חוזה רע שהם מאד רוצים לזרוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 3:54 pm 
מנהל פורום

אין לי בעיה עם זה. עלה כאן בעבר טרייד אמארה על גאסול שלשם שינוי נשמע לי כמו דבר הגיוני מאוד לשני הצדדים. השאלה היא לא אמארה אלא צ'נדלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 3:56 pm 
Senior

אכן, אבל אתה לא יכול לציין את ההכללה של אמארה בטרייד כמשהו שמגחך אותו. אני חושב שהניקס ישלחו אותו גם תמורת בחירת דראפט לא גבוהה אם יוכלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 4:00 pm 
Junior

האוורד על צ'אנדלר זה טרייד שלא בטוח שלניקס כדאי לעשות? ;;-))) ולו בגלל שיהיה להם סיכוי גבוה לאליפות השנה-הייתי עושה את זה.

אני לא צריך שתתאר לי איך האוורד נראה בשנתיים האחרונות, כי אתה כבר עושה את זה, בכל פעם שמישהו מנסה להסביר למה הלייקרס לא כאלה טובים על הנייר, אתה (וכל השאר, בצדק) עדיין מתאר את דוויט בתור הסנטר הטוב בליגה. המצב הוא האוורד>>>צ'אנדלר, ונכון שהאופי של האוורד הוא סימן שאלה אבל מצד שני צ'אנדלר מרוויח ב3 השנים הקרובות כמעט 43 מיליון והוא כבר בן 30. להוסיף את אמארה וארטסט לטרייד כזה זה כבר נוטה לטובת הניקס, והלייקרס יבקשו גארד נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 4:06 pm 
מנהל פורום

עצם זה ששינית את הטרייד המקורי שלך והכנסת את ארטסט (שלא היה בהתחלה) ממחיש שהוא היה דפוק.

ארטסט והווארד תמורת צ'נדלר ואמארה נשמע לי כמו משהו לא בלתי סביר. בכל זאת שני שחקני חמישיה ושחקנים טובים. אני עדיין מניח שהניקס לא יעשו את זה מאותן סיבות שעמוס מנה למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 4:07 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אני לא רואה סיכוי ריאלי שדוויט יברח להם בקיץ-הם קבוצה גדולה, שוק גדול, וגם אין לו קבוצה טובה לברוח אליה.

מזכיר לי מקום אחר בארה"ב, בדיוק בקצה השני מניו יורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 4:14 pm 
Junior

ראובן כתב:
עצם זה ששינית את הטרייד המקורי שלך והכנסת את ארטסט (שלא היה בהתחלה) ממחיש שהוא היה דפוק.

לא, זה בעיקר ממחיש שאתה לא טורח לקרוא מה שאומרים כאן, ואתה מתנגד כי אתה מבועת מהאפשרות שהטרייד יסדר את הלייקרס -סטודמאייר עם נאש, גאסול יבוא מהספסל וישחק יותר כסנטר, קבוצה יותר אתלטית ומהירה.
עמוס אמר שזה טרייד שלא עובר חוזית, והלייקרס יצטרכו לשלוח עוד משכורת של 8 מיליון, שזה בערך מה שארטסט מרוויח, לכן הצעתי גם אותו לפני שתי הודעות. עדיין הניקס יצטרכו להוסיף את ברואר/שאמפרט (ובכל מקרה כמעט תמיד הטריידים שקורים בסוף לא קשורים להצעות האוהדים...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 4:36 pm 
מנהל פורום

תאמין לי שאני לא מבועת מכלום (בזבזתי הכל על אלדד יניב). אם אני כזה מבועת למה פתאום הוספה של ארטסט נשמעת לי הגיונית?

הטרייד המקורי שהצעת כלל בין היתר את האפשרות לטרייד של צ'נדלר/אמארה/סמית על הווארד/ג'יימסון. הטרייד הזה נשמע לי מגוחך לאור זה שהצגת את סמית' על ג'יימסון כדרישה של הלייקרס לאזן את הטרייד (שבכלל יגיע מהניקס). זה הכל. עכשיו אפשר לחזור למוד שהייתי בו לפני הבחירות, ולהציע שנחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 4:46 pm 
Junior

sheky כתב:
אני כל כך מקווה שלברון לא יגיע ללייקרס... זה באמת המקום היחידי שלא אלך איתו לשם.

מעניין מה יהיה ללייקרס להציע (מבחינת קבוצה, לא כלכלית) לו בקיץ עוד שנה וחצי. אני מקווה מאוד שהוא לא יעזוב את מיאמי

אל חשש, אין הרבה קשר בין האשליות של אוהדי לייקרס נואשים למציאות. למרבה המזל הNBA זה לא מכבי, למרות שאוהדי לייקרס נוטים לחשוב שכל סופרסטאר בעולם צריך ואמור להיות שלהם, זה קורה רק לפעמים. יש יותר סיכוי שלברון יחזור לקליבלנד מאשר שילך ללייקרס. והכי סביר שישאר במיאמי עם וייד (פחות בטוח לגבי בוש).

מי שכן יגיע לייקרס באחוז גבוה זה קווין לאב שגם יש לו שורשים בUCLA וגם ממורמר במיני מסיבות לא ברורות.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 4:47 pm 
Sophomore

טרייד ששמעתי בנוגע ללייקרס (מחבר כן? חחח)

טורנטו: נותנים את קלדרון ובחירת סיבוב ראשון ומקבלים את נאש.
בוסטון: נותנים את בראדלי ובאס ומקבלים את מקגי.
דנבר: נותנים את פאריד מקגי ואיגודאלה ומקבלים את האוורד.
לייקרס: נותנים את האוורד ומקבלים את בראדלי פאריד ואיגודאלה.

כמובן שצריך שהאוורד יסכים להאריך חוזה אלב תכל'ס למה לא? תהיה לו קבוצה טובה שהוא הסופר-סטאר הבלעדי בה כמו שהוא רוצה.

מה אומרים? (תרדו על הטרייד כמה שבא לכם זה לא רעיון שלי) (אפשר לשחק עם הטרייד בלי להכליל את כל הקבוצות, למשל באס ובראדלי על מקגי וכו') (וכן, הוא אוהד לייקראס וקובי וקצת חי בסרט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 4:59 pm 
Hall of Famer

עוד נקודה נוספת שלא חשבתי עליה (ועד כמה שראיתי לא הוזכרה כאן) שדווקא מחזקת את האיזון בטרייד שפלאש הציע היא שהניקס היו מתים להיפטר מאמארה ואין כמעט אף קבוצה בליגה שתסכים לגעת בו. הסיבה היא לאו דווקא היכולת שלו אלא העובדה שהחוזה העצום שלו-45 מיליון לשנתיים הבאות, פשוט לא מבוטח בגלל הפציעות שלו. אם נפצע שחקן נורמלי שהחוזה שלו מבוטח, חברת הביטוח משלמת את המשכורת שלו בתקופת הפציעה, אבל במקרה של אמארה, הקבוצה תצטרך לשלם הכל מכיסה כי אף חברת ביטוח לא הסכימה לבטח אותו, ובצדק גמור מבחינתן. מכיוון שכך, ערך הטרייד של אמארה הוא שלילי בצורה רצינית מאוד (וזה עוד בלי להזכיר שוב את העובדה שהלייקרס לא רוצים שום חוזה גדול בספרים מעבר ל-2014 פרט להווארד שעליו הם תכננו לבנות ל-5-7 שנים הבאות) ואי אפשר להוסיף אותו לערך של צ'אנדלר מכיוון שעבור כל קבוצה בליגה, זו לא תוספת אלא הפחתה בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 5:00 pm 
Hall of Famer

מה שבטוח הוא שעם טרייד כזה לא תהיה בעיית הגנה, לפחות בבק-קורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 5:06 pm 
Junior

לא רואה את דנוור עושים טרייד כזה, במיוחד לא כשדוויט שוב נפצע בכתף והגב עדיין מעורר דאגות. גם כשהוא בריא זה מחיר מופקע, פאריד ומקגי הם גבוהים צעירים וסופר פרודקטיבים..איגודלה אולסטאר בפני עצמו, זה יותר מידי לתת בשביל שחקן אחד עם אופי מופקפק.

נאש תמורת קלדרון ובחירת דראפט יותר הגיוני, אבל אני לא רואה מה הוא פותר ללייקרס, קלדרון שומר גרוע בדיוק כמו נאש.

וגם בוסטון יוצאים פה שודדים.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 11:41 pm 
Junior

אל דאגה שימי, דנוור לא יעשו את הטרייד שחברו של חיאל רקח במוחו הקודח.

חיאל, אתה צריך לשדך לחברך איזה משתמש אלמוני מהפורום שלא רואה את הדבשת של עצמו ומשתמש באותן המילים שבערך כולם חושבים עליו כלפי אנשים אחרים..
יישבו מול הטרייד משין, יירקחו ללייקרס כמה טריידים חלומיים, ימנו את פיל ג'קסון למאמן, את מג'יק לGM ואת קובי לשחקן-עוזר מאמן-אחראי קוקטיילים ובא לאל איי גואל.

קלדרון, בחירה ראשונה מטורונטו, אחד הגארדים ההגנתיים הטובים בליגה ועל חוזה רוקי, דרים טימר שגם הוא אחד משומרי הווינג הטובים בליגה, ואת אחד מהפאוורים העולים בליגה,
כל זה על נאש שכל מי שרואה משחקים של הלייקרס לא צריך את סימונס שיספר לו שנאש איבד יותר מצעד, ואחד סנטר שעדיין לא התאושש מפציעה וספק אם, ומפזר מספיק רמזים שהוא לא חותם בלייקרס, אז יחתום בדנבר?

ובהמשך לשורה האחרונה, עמוס - אין אקסטנד אנד טרייד עכשיו. הווארד יכול לחתום רק בסיום העונה. על הטרייד שאתה הגבת זה פחות רלוונטי כי סביר שהוא כן יחתום הארכה בניו יורק בקיץ אם וכאשר, אבל צריך לזכור בכל הנושא הזה שכל קבוצה שתעשה טרייד על הווארד תיקח סיכון עצום כמובן.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:27 am 
Hall of Famer

הווארד פועל כרגע להדחת דאנת'וני (http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... Is_DAntoni). זה לא המאמן הראשון שהוא מנסה להדיח. הבחור פשוט הורג קבוצות סדרתי וכרגע הוא גם לא שווה את זה מבחינה מקצועית. אני כמעט ומאחל ללייקרס להחתים אותו לחוזה ארוך טווח.
אגב, מי שיכול היה לנהל את ערמות האגו שמשחקות עם כדור אחד הוא פיל ג'קסון. במקום זה הביאו לקבוצה שמתקשה בהגנה מאמן שבקושי מכיר את המושג וההתקפה שלו לא מבוססת על פוסט-אפ, מסתבר כדי לא "להפסיד" את אפקט נאש, שהוא בן 201 בשנה הבאה ויכול להוות גורם מסייע בכל התקפה:
http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... Expendable.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 4:19 am 
Junior

לא, זו לא באמת הייתה הסיבה. ההסבר הזה של באס מגיע לדעתי כי הבן אדם אכן פסיכי מספיק כדי לקרוא את סימונס האושיה המקומית ולרקוח ברגעים שאחרי תגובת נגד, מומצאת לגמרי לדעתי.

ואל תזלזלו בתיאוריה הזאת.. מכאן נוח להגיד שסימונס הוא לא איש מקצוע, אבל את סימונס רחוב הכדורסל בלוס אנג'לס קורא, ומי שלא קורא מתוך חרם אישי על השונא של הלייקרס שומע מהסביבה שלו מה סימונס רשם על הלייקרס. הדעה הרווחת שם, גם בזכות סימונס ולא רק בטורו האחרון, היא שבאס לא לקח את ג'קסון אך ורק מתוך יצרים משפחתיים, כשהעובדה שג'קסון ביקש הרבה יותר כסף מדאנטוני בוודאי לא עזרה לו למנוע מבאס להתענג על הזובור שהזדמן לדרכו.
בטח לא השיקול של סטיב נאש, עם כל הכבוד לו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה