סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 2:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 8:26 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
צ'ארלס, אם אני לא טועה פארמר חתם בקיץ חוזה של 10 מיליון דולר פחות או יותר ל3 שנים באפס. ככה שהוא לא ממש יהיה אופציה מן הסתם גם אם מכבי רוצה לפתוח את הכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 8:35 pm 
Senior

קוף ירוק כתב:
shachaf78 כתב:
חוץ מזה, אפשר לחיות גם עם סנטר כבד ופאוור שלא קולע מבחוץ. אובראדוביץ' לקח את היורוליג ב-2007 עם ציוות כזה. זה דורש קצת יותר יצירתיות ממאמן ברמה ההתקפית(זה משהו שאין לבלאט) אבל זה בהחלט אפשרי ויש לזה גם את היתרונות שלו.

צריך גם לקחת בחשבון אבל את מי שמאמן את הקבוצה. השחקנים צריכים להתאים לשיטה שלו ואיך שהוא מעוניין שהיא תשחק.

המממ, אבל זה גם עניין של ביקוש והיצע. אפשר להתעקש בכוח על סטרץ' 4 שלא בהכרח יתאים או יהיה ברמה, או להביא סנטר שהוא כן כזה ושבלאט(או מאמן אחר) ישבור את הראש איך משלבים אותם. האופציה השנייה נראית לי יותר טובה. באופציה השנייה, לפי ההיצע מספרי ה-4 שיש באירופה היום, יש יותר סיכוי שמכבי תיפול על המדלי הבא מאשר על הטרנס מוריס החדש.

צ'ארלס, יאנקונאס לא ממש קולע מ-3. למעשה הוא קולע השנה 30% וזרק בסך הכל 23 שלשות. הוא גם לא מסוג השחקנים שמתאים למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 9:02 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
קוף ירוק כתב:
shachaf78 כתב:
חוץ מזה, אפשר לחיות גם עם סנטר כבד ופאוור שלא קולע מבחוץ. אובראדוביץ' לקח את היורוליג ב-2007 עם ציוות כזה. זה דורש קצת יותר יצירתיות ממאמן ברמה ההתקפית(זה משהו שאין לבלאט) אבל זה בהחלט אפשרי ויש לזה גם את היתרונות שלו.

צריך גם לקחת בחשבון אבל את מי שמאמן את הקבוצה. השחקנים צריכים להתאים לשיטה שלו ואיך שהוא מעוניין שהיא תשחק.

המממ, אבל זה גם עניין של ביקוש והיצע. אפשר להתעקש בכוח על סטרץ' 4 שלא בהכרח יתאים או יהיה ברמה, או להביא סנטר שהוא כן כזה ושבלאט(או מאמן אחר) ישבור את הראש איך משלבים אותם. האופציה השנייה נראית לי יותר טובה. באופציה השנייה, לפי ההיצע מספרי ה-4 שיש באירופה היום, יש יותר סיכוי שמכבי תיפול על המדלי הבא מאשר על הטרנס מוריס החדש.

צ'ארלס, יאנקונאס לא ממש קולע מ-3. למעשה הוא קולע השנה 30% וזרק בסך הכל 23 שלשות. הוא גם לא מסוג השחקנים שמתאים למכבי.

נתתי את ינקונאס כדוגמא לגבוה שגם קולע מבחוץ, הרי מכבי לא תביא שחקן שהדבר היחידי שהוא עושה זה לטווח מבחוץ. הוא נותן אמנם עונה לא טובה במיוחד אבל בעונותיו הטובות הוא שחקן קשוח וריבאונדר מצויין שגם קולע מבחוץ מדי פעם. אני מעדיף שחקן שלפחות מאיים על הסל מבחוץ (או חצי מרחק) מאליהו שאפילו לא מנסה ג'אמפ שוט משום מקום. המצחיק הוא שלמכבי היו ביד בשנים האחרונות שני גבוהים עם קליעה טובה מבחוץ (לאמפה ומצבאן) והיא לא הצליחה להוציא מהם כלום.
מה הקטע שאף גבוה אירופי מאז ניקולה וויציץ לא מצליח פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 9:57 pm 
Senior

וסופו מה? עז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 10:13 pm 
Hall of Famer

לא עז אבל גם לא מוצלח במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 10:40 pm 
Senior

סופו הנוכחי? כן. אבל לפני שנתיים נתן עונת קריירה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 10:54 am 
Sophomore

לנדסברג צריך לקבל שדרוג, היקמן ופלאניניץ' צריכים להישאר, אם אפשר לקחת ביי אאוט משמעותי על ג'יימס זה לא רעיון רע. אני אגב מאמין שתומאס יכול לתת את התפוקה שנותן ג'יימס בהינתן עוד קצת שפשוף, הוא צעיר ממנו ב-7-8 שנים.

להחזיר את פארגו (את התפקיד של פרקינס אוחיון עושה לא רע), לשחרר את רוט, לוגאן, נק"מ. אם יש אפשרות להחליף את אליהו בטיוס זה לא רעיון רע. פאט קלאת'יס אופציה חמודה, ולסגור את הסגל - ג'ייק כהן. הלפרין כן או לא, תלוי בסכומים.

פארגו/אוחיון
היקמן/לנדסברג (הלפרין)
סמית'/פניני
קלאת'יס/טיוס
ג'יימס/פלאניניץ'/כהן

זה הקו האחורי ההגנתי הכי טוב באירופה עם חיפוי של חוסמים טובים בטיוס וג'יימס, גבוהים שקולעים בקלאת'ס וכהן, ותיאורטית אפשר לעבור להרכב לחץ עם סמית' ב-4 ואוחיון או לנדסברג בתור גארד שלישי. הרכב מאוד בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 11:00 am 
Hall of Famer

WTF כתב:
אני אגב מאמין שתומאס יכול לתת את התפוקה שנותן ג'יימס בהינתן עוד קצת שפשוף, הוא צעיר ממנו ב-7-8 שנים.

.

גם הבן דוד שלי צעיר ממנו ב 7-8 שנים והוא יותר זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 11:44 am 
Senior

WTF כתב:
לנדסברג צריך לקבל שדרוג, היקמן ופלאניניץ' צריכים להישאר, אם אפשר לקחת ביי אאוט משמעותי על ג'יימס זה לא רעיון רע. אני אגב מאמין שתומאס יכול לתת את התפוקה שנותן ג'יימס בהינתן עוד קצת שפשוף, הוא צעיר ממנו ב-7-8 שנים.

להחזיר את פארגו (את התפקיד של פרקינס אוחיון עושה לא רע), לשחרר את רוט, לוגאן, נק"מ. אם יש אפשרות להחליף את אליהו בטיוס זה לא רעיון רע. פאט קלאת'יס אופציה חמודה, ולסגור את הסגל - ג'ייק כהן. הלפרין כן או לא, תלוי בסכומים.

פארגו/אוחיון
היקמן/לנדסברג (הלפרין)
סמית'/פניני
קלאת'יס/טיוס
ג'יימס/פלאניניץ'/כהן

זה הקו האחורי ההגנתי הכי טוב באירופה עם חיפוי של חוסמים טובים בטיוס וג'יימס, גבוהים שקולעים בקלאת'ס וכהן, ותיאורטית אפשר לעבור להרכב לחץ עם סמית' ב-4 ואוחיון או לנדסברג בתור גארד שלישי. הרכב מאוד בלאט.

זה קבוצת יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 11:52 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
במה היא פחות טובה משמעותית מזו הנוכחית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 12:52 pm 
Hall of Famer

הטייק שלי נכון לכרגע.

סנטרים: ג'יימס ופלאניניץ - בהחלט טוב אם יישארו. אם איכשהו יש הזדמנות להביא את מאריץ' או פול דייויס אז הלוואי, אבל האמת היא שספק גדול אם זה יקרה, אז שיהיה שניהם. ג'ייק כהן יכול להגיע כמישהו שייתן לפלאניניץ תחרות על עמדת הסנטר שני.
עלות משוערת לעמדה: 1.5 מיליון נטו.

פאוור: אליהו, אני אוהב אותו, אבל הוא צריך להיות שחקן התקפי אינסטנט. כפאוור לצידו הייתי מביא מישהו שהוא לא מוכח לגמרי אבל נותן דברים יפים באירופה השנה. שמות אפשריים - ברייאנט וגילנווטר. הייתי מאד רוצה שאותו פאוור פורוורד זר יהיה שחקן שלפחות יידע לקלוע מהשלוש, גם אם לא יתמחה בכך. (עדיף שלא יתמחה, אבל שלשה או שתיים למשחק זה נחמד).
עלות משוערת לעמדה: 1.5 מיליון נטו.

סמולים: לנדסברג נשאר. פניני עף כי חלאס, הבחור לא תורם ומקבל הרבה יותר מדי כסף. הפנטזיה היא כמובן להביא את כספי, אבל אני לא חושב שהעלות שלו תצדיק את ההשקעה. אז מי כן? בדיוק כמו בעמדת הפאוור, סמול פורוורד שהוכיח דברים אבל לא מספיק בשביל שכל אירופה תריב אחריו. שם אפשרי - סמי מחייה. עוד? מייקל ג'לאבל שנע ונד בין אירופה ל NBA. פרלדזיץ' אחרי מיליון שנים בתורכיה לא הצליח לייצר לעצמו של של כוכב, אבל כן של פוינט פורוורד אינטליגנטי. אולי סיבוטיס.
עלות משוערת לעמדה: 1 מיליון דולר

סקנד גארדים: כבר כתבתי שאני אוהב את היקמן שהוא סוג של לנגפורד לעניים ובהחלט שחקן התקפי ברמה סבירה באירופה. אפשר וצריך להשאיר, הלפרין לצידו זה לדעתי מספיק. לא המון, אבל ישאיר כסף לפוינט גארד תותח.
עלות משוערת: קצת פחות מ 1 מיליון דולר.

פוינט גארדים: אוחיון אם נשאר טוב שכך, ואם לא - אז מקל. רוט לא עולה הרבה אז כגארד חמישי אפשר להשאיר אותו. מה שמשאיר מבחינתי את הכסף הגדול כאן לפוינט גארד תותחי. הכי טוב מבחינתי פארמר שקצת מכיר את המערכת, אבל לדעתי הוא חתום עדיין בפילזן. אז אם לא הוא, פלאניניץ', בובי בראון, אולי איזה פוינט סביר מהנ.ב.א ולא חסרים כאלה שם. או לפחות שחקן כמעט מוכח ברמה האירופאית כמו מקי מטריומף. הייתי משקיע לא פחות מ 2 מיליון דולר בשחקן כזה, כשיחד עם רוט ואוחיון\מקל -
עלות משוערת לעמדה - קצת פחות מ 3 מיליון דולר.

זה אומר שסך התקציב נטו לשחקנים הוא משהו כמו 8 מיליון נטו שאני מניח שהם משהו כמו 13-14 ברוטו. למכבי אמור להיות הכסף הזה, וזאת יכולה להיות אחלה קבוצה שבעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 1:32 pm 
Senior

גם הנוכחית היא קבוצת יורוקאפ. חוץ מפארגו אין הבדל גדול ביניהן.
נורטון, מי זה הבראיינט הזה שאתה מדבר עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 2:20 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם הנוכחית היא קבוצת יורוקאפ, אז אתה צריך לפשפש לך בהגדרות.

הקבוצה הנוכחית, לפי כל פרמטר הגיוני, היא קבוצת טופ-16 ביורוליג. אם אתה עצמך קובע שההבדל העיקרי בין הקבוצות זו התוספת של פארגו, אז מן הסתם רק שיפרת אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 3:14 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
גם הנוכחית היא קבוצת יורוקאפ. חוץ מפארגו אין הבדל גדול ביניהן.
נורטון, מי זה הבראיינט הזה שאתה מדבר עליו?

האיש היפה הזה
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=U2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 4:04 pm 
Senior

הוא סנטר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 5:18 pm 
Sophomore

חןץ מהגוון, מה ההבדל הגדול בין תומאס של העונה לג'יימס של העונה שעברה?

פארגו במקום לוגאן, פאוור שמסוגל לשמור על משהו (טיוס), שני גבוהים עם יד רכה, ושדרוג לקליעה מהספסל עם יותם. כספי זו פנטזיה שלא תתממש כנראה, אבל אם אפשר לקבל אותו במחיר של פניני, אליהו ותומאס ולהשלים את הסגל בילדים אני קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 6:13 pm 
Senior

פארגו שיחק עם אידסון וסופו בשיאו. אני חושב שמי שבונה על זה שהוא לבד יסחוב את מכבי לרבע הגמר ליד כל מיני דווין סמית'ים והיקמנים חי בלה לה לנד. אם מכבי מתכננת להביא זר יקר ולהקיף אותו בחבורת יורוקאפ עדיף שזה לפחות יהיה שחקן שבאמת מסוגל לעשות את זה. מישהו כמו ספאנוליס או דיאמנטידיס. וזה חתיכת "אם" רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 6:49 pm 
Hall of Famer

WTF כתב:
חןץ מהגוון, מה ההבדל הגדול בין תומאס של העונה לג'יימס של העונה שעברה?

פארגו במקום לוגאן, פאוור שמסוגל לשמור על משהו (טיוס), שני גבוהים עם יד רכה, ושדרוג לקליעה מהספסל עם יותם. כספי זו פנטזיה שלא תתממש כנראה, אבל אם אפשר לקבל אותו במחיר של פניני, אליהו ותומאס ולהשלים את הסגל בילדים אני קונה.

ההזדמנויות. אני לא הרגשתי שג'יימס קיבל מספיק שנה שעברה, אני בטוח לחלוטין שתומאס קיבל הרבה יותר מדי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 7:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם כבר כספי, האם הוא יכול לשחק PF באירופה? כי אז הוא בעצם נותן את מה שליאור לא יכול שזו קליעה מבחוץ ומלחמה. אבל בכל מקרה אין מצב שמכבי משחררת את ליאור כי אין אף קבוצה בארץ שמסוגלת לעמוד בשכר שלו ואני לא רואה אותו עוזב שוב לאירופה איפה שאם הוא לא יסגור לריבאונד או יפשל בהגנה לא יהיו את מנהלי מכבי שילחצו על המאמן לשתפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 7:47 pm 
Senior

כספי יהיה ביזבוז פסיכי של כסף. הוא לא יעלה פחות ממיליון דולר נטו, שזה כמעט פי שתיים ברוטו. בסכום הזה אפשר להביא סנטר טוב או רכז. אני מאוד חושש שהוא יבוא במסגרת איזה גימיק שיווקי זול. אני מקווה שזה לא יקרה בדיוק מהסיבה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 8:14 pm 
Sophomore

כספי ישדרג את מכבי בכמה רמות, ידחוק את ליאור מעמדה מס 4 בדי הרבה דקות וישתלט על עמדה 3 במקום סמית האפרורי משהו. היכולת של כספי מהשלוש, היכולת להגיע לטבעת להכניס התלהבות ומנהיגות עתשה למכבי רק טוב. כספי יכול להרוויח את פוזיציית המושיע הכל יכול שהוא אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 8:20 pm 
Junior

לכספי תהיה בעיית גישה.
אם אפשר לשחרר את אליהו ולהביא במקומו את טיוס מה טוב.
לשחרר את פניני. אם הלפרין או רכז זר מגיע לשחרר את רוט.
עפ ג'יימס ופאלניניץ, צריך עוד שחקן עם מאסה ששומר ולוקח ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 2:13 am 
Hall of Famer

העלות ברוטו של כספי תהיה משהו כמו לפחות פי 2 מזו של דווין סמית , ואני לא בטוח שכספי הוא שידרוג גדול לנ"ל .
עושה רושם שפלאניניץ' באנקר אצל רוב הכותבים פה . אני הייתי דווקא משאיל אותו לשנה לאיזו פרטיזן או משהו בסגנון , ומקבל אותו הרבה יותר בשל אחר כך .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 5:38 pm 
Sophomore

עכשיו תורי.

1. לגבי הסגל שפורסם בשופר5. חוץ מפארגו (כאילו שהוא יבוא) אין פה כלום ושום דבר. עדין אין מספיק שחקנים מהטופ.

2. אני מסכים עם מה שגרינוולד כתב, שהבעיה היא שאין ישראלים מספיק טובים. למרות שלדעתי, לנדסברג עוד יכול להתפתח לאחלה סקורר ברמת היורוליג.

3. יש כמה קבועים לגבי הסגל שאין הרבה מה לעשות לגביהם. אליהו חתום על חוזה מפלצתי. פלאניניץ חתום לשנה הבאה (אני חושב) וכך גם היקמן, מדלי וג'יימס. אוחיון הוא בעיה בפני עצמה, למרות שאם ימשיך ככה, נראה לי שהרוסים לא יערימו קשיים בקיץ.
ככה יוצא שמתוך 6 זרים, חתומים כבר 4.

בגזרת הישראלים- רוט ופניני חייבים ללכת, אין להם מה לחפש ברמה הזאת. אני לא הייתי מתעקש על אוחיון, ניתן להביא את מקל במקומו. את הלפרין הייתי משאיר בגרמניה ונותן לחבר'ה שמבינים שם כדורסל ליהנות מאיכויותיו. כספי הוא סוגיה קשה וכולי תקווה שיישאר במנש.
בקיצור נשארנו עם: אליהו, סילבן ואוחיון/מקל. בגדול, זה ספסל סביר לרמת היורוליג.

בגזרת הזרים- ג'יימס, דארקו, נק"מ והיקמן חתומים. זה יוצר בעיה לא פשוטה כי את נק"מ והיקמן הייתי משחרר בשמחה. במקרה ואין ברירה, הייתי מביא גארד זר שהוא 1-2 ועוד אחד שהוא 3-4. כמובן שהם צריכים להיות מהטופ ולא עוד לוגאנים למיניהם. מבחינת תקציב, אמור להיות מספיק כסף כדי להביא שנים כאלה במיליון +/- כ"א.

שאר הסגל יורכב מפילרים זניחים מבחינה תקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 11:03 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין את מי שרוצה להשאיר את היקמן אבל מדבר על "לוגאנים למיניהם". היקמן שחקן ברמה כ"כ יותר גבוהה מלוגן? הוא פשוט שחקן מסוג שונה והוא נותן לא פחות מהיקמן שאני לא בטוח שהשארתו לא תנציח את הבינוניות שמכבי השתקעה בה בנוחיות.

אני הייתי משאיר את סמית' אבל מעביר את אוחיון לספסל ומשדרג את עמדות 1 ו-2. אתה לא יכול להרשות לעצמך את אוחיון וסמית' בחמישיה ביחד, בטח כשאין לך איזה לנגפורד שיחפה על חוסר היכולת של השניים לקנות סל באחוזים טובים ברמות הגבוהות.

לגבי הגבוהים, פלאניניץ' חשוד בעיניי. הוא שחקן עם פוטנציאל אבל ריבאונד זו תכונה שנולדים איתה והוא ריבאונדר חלש. אני מצפה מהגבוהים שלי בקבוצה קודם כל לקחת ריבאונד. מספר הפוזישיינים שיש לך במשחק זה מטבע הדברים דבר מכריע. ללכת עם ג'יימס ועם פלאניניץ' זה אולי נחמד אבל זה די שם אותך אוטומטית בדרג השני של הקבוצות באירופה.

בסופו של דבר, אין מה לעשות. עם תקציב כ"כ נמוך וציפיות כ"כ גבוהות, צריך ללהטט או לדבוק בבינוניות. בינתיים ההרכבים שהועלו כאן ששומרים על מרבית הסגל הולכים על אופציה 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, פרארי ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: