סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 3:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 9:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בחיי אורן שאין לי מושג מה גיי בו חיצונית.
אפרופו גיידר, תמיד חשבתי שבדורון שפר יש משהו גיי. הדיבור שלו זועק גייזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 9:49 pm 
Sophomore

דווקא בניתי על ראסל ווסטברוק שיהיה הבא בתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 9:49 pm 
Freshman

ואני חשבתי על דיור פישר

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 6:27 am 
Freshman

ולמי שלא אוהב את משחק זהה-את-ההומו:

כמה ימים אחרי שקולינס הצהיר, והתחלתי לחשוב, אה, אתה לא צריך לשחרר עבדים כדי להיות פורץ-דרך ומודל מטורף, רק לצאת מהארון; ובמחשבת המשך: למה, לעזאזל, החיבוק התקשורתי והתרומה הבלתי-ניתנת-לשיעור לילדים ומבוגרים הומוסקסואלים שחיים בפחד ובשקר לא שווים את האי-נעימות של חדרי-הלבשה סרוחים? – קיבלתי כתבת-רענון, מתנה מהגרדיאן.
מן הסתם, מדובר בכוכבי כדורגל בריטים, לא NBA, אבל הנושא אותו נושא. אין שם משהו שמעיף לך את המח, רק תזכורת למה זה לא פשוט לצאת להיות גיי-סטאר (ובצמד המילים הזה הכל מסתכם - אתה לא כוכב, אתה כוכב הומו; אתה פחות מכלול של דברים, ויותר הנטייה המינית שלך).

בקיצור, זה עניין אותי, אולי יעניין גם אתכם:
http://www.guardian.co.uk/world/2013/ma ... on-of-fans

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 7:07 am 
Junior

טוב, בלי לקרוא את הכתבה, אי אפשר להשוות בין יציאה מהארון של שחקן NBA ליציאה מהארון של שחקן כדורגל באירופה, או אפילו שחקן כדורסל.
בארה"ב החשש של השחקנים מתמצה בעיקר בשני הדברים שציינת - אי הנעימות בחדר ההלבשה מול החברים לקבוצה, והידיעה שהציבור והתקשורת לא ייראו בך יותר כחלוץ X או כבלם Y, אלא כחלוץ ההומו X והבלם ההומו Y.

בכדורגל האירופאי לשתי החששות האלה, שהן לא פשוטות כלל, מתווספת הידיעה שאתה הופך את עצמך למטרה מבחינת הקהל, לפחות היריב. אתה יודע שאתה הולך לקבל בכל שבוע אלפי אנשים שייתמקדו בך וייטפלו אליך וינסו להיות כמה שיותר יצירתיים בדרכי הפוגענות, ההסתה וההשפלה מאלה שקיבלת בשבוע לפני.
דרוש אומץ בלתי נתפס בשביל להכניס את עצמך ביודעין למצב כזה, מה גם שאף אחד מהם לא יודע אם במעשה שכזה הוא בכלל יעשה שירות טוב לקהילה ולילדים/בוגרים שמפחדים לצאת מהארון. יכול להיות שהקרקס מצד התקשורת ורמיסת הכבוד מצד האוהדים רק יעשו רע לכולם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 8:23 am 
Hall of Famer

עבור כוכב אן.בי.איי יש עוד חשש שסוגר את הסיפור, מה זה יעשה למעמד הציבורי שלו וליכולת שלו להשיג כספים מפרסומות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 8:47 am 
Senior

טימי נראה כמו הסופרסטאר האחרון שיתגרש או שיגיע לכותרות בהקשרים לא חיוביים. הזוי קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 8:52 am 
Hall of Famer

מה לא חיובי בזה שהוא נמשך גם לגברים? אם הוא נמשך גם לגברים, שיימשך אליהם. לא מוצא בזה משהו שלילי עליו כבן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 11:16 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הרכילות היא לא רק זה, אלא גם שהוא החזיק מאהב כל שנות הנישואין. זה פחות נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 11:20 am 
Hall of Famer

עם זה אני מסכים. בגידה זה לא לעניין כמובן (אם כי במציאות של שחקני NBA, בטח כוכבים, היא כנראה בלתי נמנעת כמעט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 12:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
הרכילות היא לא רק זה, אלא גם שהוא החזיק מאהב כל שנות הנישואין. זה פחות נעים.

זה לא יוצא דופן שידוענים גאים מתחתנים בשביל התדמית ומחזיקים מאהבים מהצד. סוד ידוע בתעשייה הוא על שחקן וזמר ישראלי מפורסם שהתחתן עם אשה צעירה מאוד והביא לעולם שני ילדים (כנראה הפעמיים היחידות שנגע באשתו) ובכל עיר זרה בה ביקר בעולם היה לו מישהו לבלות איתו את הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 12:30 pm 
Hall of Famer

סיקרנת אותי.
כתוב לי בפרטי במי מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 12:49 pm 
Junior

אלטון ג'ון :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 1:47 am 
מנהל פורום

זה ברור
משה דץ!!!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 1:48 am 
מנהל פורום

1000 נשיקות למי שיגלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 2:27 am 
Junior

או רמי קליינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 11:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

באמת?! מחקתם את ההודעה שלי? כשכתבתי סמל ירושלמי לא התכוונתי לעדי גורדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 12:46 pm 
Freshman

Chauncey כתב:
טוב, בלי לקרוא את הכתבה, אי אפשר להשוות בין יציאה מהארון של שחקן NBA ליציאה מהארון של שחקן כדורגל באירופה, או אפילו שחקן כדורסל.
בארה"ב החשש של השחקנים מתמצה בעיקר בשני הדברים שציינת - אי הנעימות בחדר ההלבשה מול החברים לקבוצה, והידיעה שהציבור והתקשורת לא ייראו בך יותר כחלוץ X או כבלם Y, אלא כחלוץ ההומו X והבלם ההומו Y.

בכדורגל האירופאי לשתי החששות האלה, שהן לא פשוטות כלל, מתווספת הידיעה שאתה הופך את עצמך למטרה מבחינת הקהל, לפחות היריב. אתה יודע שאתה הולך לקבל בכל שבוע אלפי אנשים שייתמקדו בך וייטפלו אליך וינסו להיות כמה שיותר יצירתיים בדרכי הפוגענות, ההסתה וההשפלה מאלה שקיבלת בשבוע לפני.
דרוש אומץ בלתי נתפס בשביל להכניס את עצמך ביודעין למצב כזה, מה גם שאף אחד מהם לא יודע אם במעשה שכזה הוא בכלל יעשה שירות טוב לקהילה ולילדים/בוגרים שמפחדים לצאת מהארון. יכול להיות שהקרקס מצד התקשורת ורמיסת הכבוד מצד האוהדים רק יעשו רע לכולם.

אם אתה אומר שאי-אפשר להשוות בין יציאה של שחקן כדורסל אמריקאי לשחקן כדורסל אירופאי, ניתן להסיק שבעיניך זה עניין תרבותי-מקומי?
אם כן, אני מסכימה איתך; אם לא, קח את הדוגמא של רובי רוג'רס. שיחק בלידס, יצא מהארון, לא עבד טוב - עבר ללוס אנג'לס גלאקסי, כנראה ששם זה עובר.

לפני כמה חודשים אחד משחקני באיירן (מריו גומז, אאל"ט) התראיין ואמר ששחקני כדורגל צריכים לצאת כבר. אאל"ט נוסף - שחקני באיירן נוספים חיזקו אותו ואמרו שזה חשוב. עכשיו, חוץ מזה שבאיירן היא הקבוצה הגדולה ביותר בגרמניה, גרמניה בכלל ידועה כמקום ליברלי וגיי-פרינדלי. האם שחקן שיצא שם מהארון יהפוך למטרה? אני באמת נוטה לחשוב שלא.

אגב, אני חושבת שלא צריך לקחת את זה מדינה-מדינה, אלא קהל-קהל. תחשוב על ישראל. הקהל של הפועל ת"א יגיד משהו? מכבי חיפה? אם אני צודקת, זה וי על שניים מהקהלים הגדולים בכדורגל המקומי (ואני לא נותנת פה שתיים מתוך ארבע-עשרה, כן? הרי אין לי מושג. לאף-אחד אין. זו אחת הבעיות)

יש את שתי הבעיות שציינתי (חדרי הלבשה ותפישה ציבורית) שהן לא פשוטות, ויש את ה-בעיה, שאותה אתה ציינת, והיא הקהל. והבעיה עם הבעיה הזאת, שזה פחד גדול נורא ומועצם נורא מפני משהו שהוא בעצם לא ידוע. הרי כמו הסיכוי שהקהל יכתוש אותך שבוע אחרי שבוע, יש סיכוי לא פחות סביר שיהיו קהלים שפויים. זה לא איזה רע מוחלט.
דרוש אומץ, אין ספק, פשוט חבל לי שהם לא יודעים כמה כח יש בתוכם לעומת הדבר הזה, שהוא עמום לחלוטין.

לגבי השרות לכל אותם הומוסקסואלים בארון - ברגע שהכוכב הנערץ עליך מכריז שגם הוא הומו, והוא מוכן לסכן את התהילה שלו בשביל הגילוי הזה - נראה לי שבאופן אוטומטי אתה מרגיש חזק יותר להתמודד עם הרבה פחות. מעבר לכך, זה רק עניין של כוכב-על או כמה כוכבנים קטנים שיקבלו אומץ ותתחיל לשמוע על יציאות כל שבוע, וברגע שזה יפתר, הדיבור על נטיות מיניות יפחת, כי זה פשוט יהיה סתם עוד נושא. מעניין אם גם זה עובר במוחם בכל יום שהם מחליטים לחיות בשקר (ואני לא באה בטענות, הכל מובן. סתם תהייה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 3:27 pm 
Junior

בהחלט עניין תרבותי-מקומי, הדוגמא שנתת גם כן מסבירה זאת יפה, וגם ההצהרה של מריו גומז.
בגרמניה זה עובר ומתקבל, ומפתח דיון. אם בספרד ואיטליה, למשל, כוכב כדורגל לא היה מעז לצאת בהצהרה כזאת והיה הופך למטרה לקהל היריב רק מעצם ההצהרה שהדבר מקובל מבחינתו.

יש מדינות שאפשר וצריך לחלק את זה קהל-קהל, יש כאלה שלא, לדעתי. בישראל אכן אפשר להיות סמוכים שבלומפילד האדום, רובו ככולו, לא היה פוצח בשירת "X ההומו" לעבר שחקן יריב שהיה יוצא מהארון, וגם מיציע ג', בחלקו הצעיר לפחות, מהיכרות וידיעה לא היו נשמעות קריאות כאלה, ויש קהלים שאפשר להיות סמוכים ובטוחים שהשחקן יהפוך ליעד מספר 1.
גם באנגליה אפשר להיות בטוחים שמהיציעים באיצטדיון האמיריות של ארסנל לא היו נשמעות הקנטות מאורגנות, ובליברפול למשל היו הופכים את השחקן לבדיחה, וגם לא מוכנים לקבל שחקן גיי מוצהר.

אבל באיטליה למשל זה הרבה יותר "מדיני". בכדורגל האיטלקי אף אחד לא היה שורד מחוץ לארון.
גם בספרד שחקן היה סובל בכל משחק חוץ.
גם בהולנד, אולי למעט ביקור באמסטרדם. יציעי ה"אולטראס" שם זה לא דבר פשוט, אבל היה עובר בקלות רבה מאיטליה.

זה לא ממש משהו עמום ולא ידוע. אפשר להגיד שלא ידוע לאן הדבר יוביל, ואולי הקרבה בהווה תוביל לפתיחות וקבלה מובנת מאליה בעוד 10-20 שנה,
אבל לגבי נושאי הלפיד, אין ספק שהם ייסבלו, זו המציאות לצערי.
דווקא לגבי הצד השני של המטבע, השאלה האם מהלך כזה יעזור לקהילה ולצעירים פרטיים היא בגדר הימור על הלא ידוע. מהלך כזה יכול לערער ילדים אוהבי כדורגל שרואים אנשים שהם מעריצים לא פחות, ביציעים, מובילים אלפים שלועגים לשחקן אחד ומסיתים נגד קהילה שלמה.

אם זה היה כוכב על נערץ שהיה יוצא מהארון, יכול להיות שזה היה כמו שאת מתארת, ולא כתסריט האימה שלי. הוא עדיין היה סובל בלא מעט מגרשי חוץ בכדורגל האירופאי, אבל כן היה מסוגל להוביל לשינוי אמיתי. אבל זה היה צריך להיות כוכב-על כדוגמת מסי או רונלדו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 4:13 pm 
Senior

oren_80 כתב:
מה לא חיובי בזה שהוא נמשך גם לגברים? אם הוא נמשך גם לגברים, שיימשך אליהם. לא מוצא בזה משהו שלילי עליו כבן אדם.

לא דיברתי על זה. דיברתי על גירושים די מכוערים ומאהב תוך כדי הנישואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 8:45 pm 
Hall of Famer

הקהל האדום ישיר לכל שחקן יריב את השיר שהכי יפגע בו לדעתם ללא הבדל מין, דת, גזע או נטיות מיניות. ולפי איך שאנחנו מכירים את הקהל האדום השירים גם יהוו שיא חדש בטינופת ובשיא הגועל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 9:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
הקהל האדום ישיר לכל שחקן יריב את השיר שהכי יפגע בו לדעתם ללא הבדל מין, דת, גזע או נטיות מיניות. ולפי איך שאנחנו מכירים את הקהל האדום השירים גם יהוו שיא חדש בטינופת ובשיא הגועל.

אבל זה קהל של סמולנים מתחנגלים ברובם אז אולי תהיה סולידריות... ::yaz-yk: סתם, בצחוק :ni_zia:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2013 2:47 am 
Hall of Famer

הערב היה לחבר שלי תאקל עם איזה ערס שיכור אוהד הפועל ששר באמצע הרחוב את "בתאונת מטוס קלה".
חבר שלי, מסיבה לא מובנת וטיפשית מאוד, נדלק מזה וצעק לו "שכחתם איך זה לקבל 4" ובתגובה קבע הערס השיכור שחבר שלי מזדיין בתחת וכו' בצעקות ואיומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2013 10:21 am 
Junior

uriel17 כתב:
1000 נשיקות למי שיגלה

מי שקרא את הכתבה בסופ"ש האחרון יכול להבין שזה לא נכון(אני גם מחזיק בדעה שזה לא נכון)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2013 10:43 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא קראתי את הכתבה אבל האם אתה מאמין לכל כתבת תדמית במוסף סופ"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה