סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 3:47 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ובהנחה שלא תזכה בפיס עם אודן, מאיפה תשיג סנטר כזה ולמה שהוא יהיה שווה משהו? מצחיק שאחרי העונה העצומה שאנדרסן נתן אתה עדיין מחפש משהו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 3:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ביינום? אין לי מושג כמה הוא שווה (מקצועית וכספית) לאחר שנה שבה הוא לא שיחק, אבל אני יכול לראות אותו מגיע בסיטואציה מסוימת למיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 3:53 pm 
Senior

לא יודע. אולי קיימן. או דאלאמברט. לא נראה לי שכל הליגה תרדוף אחריהם. אנדרסן נתן אחלה עונה אבל בכללי הוא סנטר נמוך שמצטרף ל...קו קדמי נמוך ורזה. אחרי ששנתיים זה לא יצר בעיות כל כך(ההפסד מול דאלאס לא נבע מיכולות הפוסט אפ של צ'אנדלר) השנה זה בלט מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:39 pm 
מנהל פורום

ביינום יגיע למיאמי על וטרנז מינימום? אנדרסן הוא לא השחקן המושלם אלא הגרוש ללירה, אבל זה לא נורא משנה כי כדי להשאיר אותו מיאמי תצטרך לפתוח את הארנק. הסיכוי שהיא תמצא מישהו עם התאמה כזו אליה ותרומה כזו שלא נמדדת במספרים במשכורת מינימום היא אפסית. אם היא רוצה להשתדרג בחסרונות הברורים שלה ולחפות על העובדה ששחקנים כמו באטייה וריי אלן (שלא לדבר על וייד) מזדקנים בעוד שנה, זה לדעתי דרך טרייד על נכסים משמעותיים יחסית ולא לחפש עוד גניבה.

אבל איך הגענו לדון על מיאמי בת'רד על בוסטון/ברוקלין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:42 pm 
Senior

כלומר, לעשות טרייד על בוש? כי לא נראה לי שלמייק מילר או האסלם יש איזשהו ערך בשוק והם היחידים חוץ ממנו עם חוזים מספיק גדולים

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ו' יוני 28, 2013 4:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:43 pm 
מנהל פורום

לי זו נשמעת מסקנה הגיונית :) - חבל שהטרייד שאני רציתי כבר לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:48 pm 
Senior

ריילי כבר די אמר שהם לא מתכוונים לפרק את החבילה. יש בזה היגיון (למרות שבוש נראה נורא) כשקבוצה מגיעה שלוש פעמים לגמר ועושה ריפיט. מה שברור שבוש לא אמור להמשיך לשמור על סנטרים בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:58 pm 
מנהל פורום

וזו תהיה הפעם הראשונה שמישהו אומר משהו וקורה ההיפך? דווקא זה נשמע כמו "לתת גיבוי למאמן". בכל אופן, אין לי ספק שטרייד כזה, אם יבוא, יבוא כמשהו מתגלגל (נניח, בוש יתעצבן על מעמדו וידרוש טרייד). ואין שום סיבה שבעולם שהוא לא ישמור על סנטרים. בהרכב הסמול בול של מיאמי, מי יעשה את זה בדיוק, באטייה (למרות שהוא עתיד לככב עוד הרבה שנים כגיבור המהלך ההגנתי הכי חשוב של הגמר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:59 pm 
Senior

כי אני מניח שריילי יגרד איזשהו סנטר מהפרי אייג'נסי. מי זה יהיה ומה תהיה הרמה שלו זה סיפור אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:08 pm 
Junior

על מה אתה מדבר נורטון, באיזה סיטואציה אתה רואה את ביינום מגיע למיאמי? זה לא אודן שלא משחק כדורסל 4 שנים ויבוא על המינימום, ביינום יקבל חוזה בקיץ, כנראה לא מקסימום אבל 10 מיליון ומעלה. יכול להגיע אך ורק בסיין אנד טרייד על בוש, וזה לא ייקרה לא מהצד של מיאמי שלא תיקח את הבסט באדי של לברון ודווין, וזה לא ייקרה מהצד של פילי שלא צריכה את בוש כשהיא נכנסת לעונת טנקינג עצבנית.

גואטה, על מה אתה מדבר...? טרייד של ג'ו ג'ונסון לאוקלהומה? לפני שנה הם שלחו את הארדן כדי לא לשלם עוד חוזה ענק ליד ווסטברוק-דוראנט-איבאקה, אז עכשיו יביאו את ג'ו-ג'ו עם חוזה של 70 מיליון לשלוש שנים?

ולטרייד - דני איינג, מה לעזאזל עשית עכשיו?
עברו בטרייד הזה שבעה שחקנים. שני הקלפים הטובים ביותר הלכו לנטס - פירס וגארנט (אם הקליפרס היו מוכנים לשלם בבלדסו ודאנדרה, מסתבר שעדיין יש להם שווי). הקלף החלש ביותר הלך לבוסטון, ג'ראלד וואלאס עם חוזה לעוד שלוש שנים ב-10 מיליון לעונה ובכושר משחק מזעזע בעונה האחרונה.
זה שנפטרו מטרי וחוזה ה5 מיליון לשנתיים יחד עם שלוש בחירות דראפט עתידיות שצפויות להיות מתחת ל-20 כל עוד הביליונר נשאר לא ממתיק מבחינתי את העניין.

אם אין פה עוד מהלכים בקנה, ואני לא רואה איך יהיו כי החוזים הקיימים בסלטיקס לא ממש סחירים (לא קורטני לי, לא באס, לא ג'ראלד וואלאס), זה בדרך לכישלון לדעתי.
קאפ ספייס לא ממש יהיה גם בקיץ 14 (כרגע נעולים על קצת יותר מ-50 מיליון) , וגם בחירת דראפט גבוהה הם לא ישיגו לדעתי.

כשיש כמה וכמה קבוצות חלשות מאוד שכנראה נכנסות לעונת טנקינג מוצהרת כמו פילדלפיה בהנהגת הרוקיז קרטר-וויליאמס ונואל, יוטה שתובל כנראה על ידי מקולום עם פייבורס וקנטר לראשונה בקדמת הבמה, עם שארלוט ואורלנדו והסגלים המאוד קצרים שם, עם אטלנטה שהולכת כנראה להישען על הורפורד לצד 4 רוקיז ונו-באדיז, עם פיניקס שהייתה מזעזעת שנה שעברה ואין לה כרגע אפיק התפתחות לעונה הקרובה,
איך בוסטון תצליח לרדת לאיזור של שש הקבוצות האלה? איך היא תשיג יותר כדורי לוטרי מהן? גם אם לא מכולן? אז כל זה בשביל לקבל בחירה 4-6 עם סיכוי קטן מאוד ל1-2?

רונדו לא צפוי למשוך יותר מדי זמן עד החזרה שלו. יהיה על המגרש סמוך לפתיחת העונה. עם בראדלי לידו, וג'ורדן קרופורד וקורטני לי מהספסל כגיבוי, ועם ג'ראלד וואלאס וטרנס וויליאמס בשלוש, וגרין-באס-האמפריז-אוואנס-סאלינג'ר בצבע, יש פה קבוצה לא כל כך רעה שתהיה תקועה בשנתיים הקרובות בעמק הנו-מאנס-לאנד. לא מספיק טובה לעשות משהו, לא מספיק גרועה בשביל להשיג בחירות דראפט טובות. כאמור לפחות 6 קבוצות יהיו חלשות יותר, צעירות יותר ויותר חסרות יכולת להשיג נצחונות מאשר חבורה כזאת שיודעת לנצח משחקים כמו רונדו-בראדלי-וואלאס-גרין-אוואנס.
ככה לא בונים קבוצה וככה לא עושים טנקינג.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:40 pm 
Junior

מצד אחד בגמר בוש לדעתי שמר את דאנקן מעל המצופה (אני ציפיתי שדאנקן יחגוג לפחות כמו היברט וזה לא קרה).

מצד שני.... בשביל ת'ריפיט צריך חיזוק. קבוצה מזדקנת צריכה חיזוק בשביל אפילו בשביל ריפיט, לא יודע אם מיאמי היתה עוברת את אינדי בלי התוספת של ריי אלן ואנדרסון, וגם אם כן-בגמר אלן בפירוש קלע זריקה של אליפות. לקחת ת'ריפיט, כשכל הליגה רוצה להפיל אותך, כשוייד ובוש עם יותר משחקים רעים מטובים בפלייאוף ומזדקנים בשנה, ועוד חמישה רול-פליירס בגיל פרישה? (אלן, אנדרסון, באטייה, מילר האסלם).

הם חייבים חיזוק ורצוי גבוה מסה שיכול להזיז רגליים. ריילי מדבר על "פירוק", ברור שלא מצפים לפירוק של טו-טיים-צ'מפיונס, אלא להברקה נוסח בוש תמורת ביגמן, להברקה אחרת נוסח מילר+קול על גורטאט - פיניקס צריכים פוינט מחליף לדראגיץ', ואולי הם רוצים להיפטר מגורטאט שירד מאוד בלי נאש, גורטאט מיותר אחרי שהסאנס בחרו באלכס לן, וגורטאט אתלטי ומתאים מאוד להיט. אם פיניקס לא מסכימים-מיאמי לכל הפחות צריכים גוש בשר פיזי על המינימום - פאצ'וליה? ג'וניל אחרי עונת חזרה יפה? סתומים ההיט ששיחררו אותו מלכתחילה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:45 pm 
Hall of Famer

ממש, ג'וניל להיט, זה מה שהם צריכים - עוד זקן (עם כל הכבוד לעונה האחרונה, שהיתה בעיניי יותר הבלחה מאשר משהו קונסיסטנטי, וגם כך לא היתה כזאת מבריקה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:49 pm 
Junior

זו הברירת מחדל כאמור. עדיף זקן עם מאסה שלפחות בא מעונה סבירה, מאשר להישאר קבוצה חזרת מאסה, כשהסמול פורוורד שוקל לפחות 20 פאונד יותר מכל גבוה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:51 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
עברו בטרייד הזה שבעה שחקנים. שני הקלפים הטובים ביותר הלכו לנטס - פירס וגארנט (אם הקליפרס היו מוכנים לשלם בבלדסו ודאנדרה, מסתבר שעדיין יש להם שווי). הקלף החלש ביותר הלך לבוסטון, ג'ראלד וואלאס עם חוזה לעוד שלוש שנים ב-10 מיליון לעונה ובכושר משחק מזעזע בעונה האחרונה.
זה שנפטרו מטרי וחוזה ה5 מיליון לשנתיים יחד עם שלוש בחירות דראפט עתידיות שצפויות להיות מתחת ל-20 כל עוד הביליונר נשאר לא ממתיק מבחינתי את העניין.

אם אין פה עוד מהלכים בקנה, ואני לא רואה איך יהיו כי החוזים הקיימים בסלטיקס לא ממש סחירים (לא קורטני לי, לא באס, לא ג'ראלד וואלאס), זה בדרך לכישלון לדעתי.
קאפ ספייס לא ממש יהיה גם בקיץ 14 (כרגע נעולים על קצת יותר מ-50 מיליון) , וגם בחירת דראפט גבוהה הם לא ישיגו לדעתי.

כשיש כמה וכמה קבוצות חלשות מאוד שכנראה נכנסות לעונת טנקינג מוצהרת כמו פילדלפיה בהנהגת הרוקיז קרטר-וויליאמס ונואל, יוטה שתובל כנראה על ידי מקולום עם פייבורס וקנטר לראשונה בקדמת הבמה, עם שארלוט ואורלנדו והסגלים המאוד קצרים שם, עם אטלנטה שהולכת כנראה להישען על הורפורד לצד 4 רוקיז ונו-באדיז, עם פיניקס שהייתה מזעזעת שנה שעברה ואין לה כרגע אפיק התפתחות לעונה הקרובה,
איך בוסטון תצליח לרדת לאיזור של שש הקבוצות האלה? איך היא תשיג יותר כדורי לוטרי מהן? גם אם לא מכולן? אז כל זה בשביל לקבל בחירה 4-6 עם סיכוי קטן מאוד ל1-2?

רונדו לא צפוי למשוך יותר מדי זמן עד החזרה שלו. יהיה על המגרש סמוך לפתיחת העונה. עם בראדלי לידו, וג'ורדן קרופורד וקורטני לי מהספסל כגיבוי, ועם ג'ראלד וואלאס וטרנס וויליאמס בשלוש, וגרין-באס-האמפריז-אוואנס-סאלינג'ר בצבע, יש פה קבוצה לא כל כך רעה שתהיה תקועה בשנתיים הקרובות בעמק הנו-מאנס-לאנד. לא מספיק טובה לעשות משהו, לא מספיק גרועה בשביל להשיג בחירות דראפט טובות. כאמור לפחות 6 קבוצות יהיו חלשות יותר, צעירות יותר ויותר חסרות יכולת להשיג נצחונות מאשר חבורה כזאת שיודעת לנצח משחקים כמו רונדו-בראדלי-וואלאס-גרין-אוואנס.

פירס וגארנט, בהתחשב בגילם ובחוזים הלא קטנים שלהם, הם לא הצ'יפים הכי טובים של איינג', הצ'יפים הטובים שלו אלו רונדו, גרין (כן, פחות טוב מפירס וגארנט, אבל יכול לעזור לכל קבוצה שהחלון שלה לאליפות גדול יותר משנה אחת), סאלינג'ר ומלו (גבוהים עם פוטנציאל על חוזה רוקי זה תמיד דבר מבוקש, בטח ובטח כל עוד לא הוכח שהם באסטים או שהם הד-קייס). קאפ ספייס, כמו שכבר כתבתי, זה מאוד אוברייטד מבחינת בוסטון ובכלל מבחינת רוב הקבוצות שהן לא מיאמי/לייקרס/ניו יורק ואולי עוד אחת או שתיים, הסלטיקס לא הולכים להחתים פרי-אייג'נט גדול השנה וכנראה שגם לא בשנה הבאה, אז קאפ ספייס בשלב הזה לא ממש קריטי מבחינתם.

ואם כבר, רונדו-בראדלי-וואלאס-גרין-אוונס עם סאלינג'ר, לי ועוד כל מיני כאלו על הספסל זו קבוצה שבהחלט תתחרה על הקבוצה החלשה בליגה, כשהסקורר הכי נורמלי שלך הוא ג'ף גרין וכשרונדו, שגם ככה משחק טוב בעיקר במשחקים גדולים (ולסלטיקס כנראה שלא יהיו משחקים גדולים בעונה הקרובה) הולך להתמרמר רוב העונה, זה בהחלט סגל שלא ינצח הרבה משחקים ויתחרה חזק על בחירות טופ-3 בדראפט הבא. חוץ מזה, אני באמת לא רואה חבר'ה כמו האמפריז, וואלאס ואוונס משחקים יותר מדי, אלא אם כן הם "תורמים" למטרה הקבוצתית של להפסיד משחקים, הם פשוט לא חלק מהתכניות העתידיות של המועדון ונכנסו לטרייד אך ורק כפילרים ליד בחירות הדראפט של הנטס, שהן הדבר היחיד שעניין את איינג', הרבה יותר סביר שמי שיראו הרבה פרקט העונה אלו החבר'ה הצעירים, אם מישהו מהם יראה פוטנציאל אולסטאר ומעלה (אהממ.. סאלינג'ר... אההממ) אז הוא עשוי להישאר, מי שיראה נחמד וייתן מספרי ואקום (אההממ.. מלו... אהממ... אוליניק...) יהפוך מהר מאוד לטרייד צ'יפ בתהליך הבנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:54 pm 
מנהל פורום

רק להעיר שבספרי ההיסטוריה אמנם כתוב שמיאמי עשו ריפיט, אבל מבחינת החישובים המסובכים של פלאש הם למעשה השלימו העונה את הת'ריפיט וצריכים לעבוד על האליפות הרביעית. זה שהם פישלו מול דאלאס לא משנה כלום מבחינת אורך החיים של הסגל והצורך לשחזר ברצף את אותם ההישגים. או במלים אחרות, הרף נהיה אפילו יותר גבוה ויותר מסובך.

מבט ברשימת המשכורות של מיאמי מעלה שיש כמה חוזים נגמרים לא נמוכים - צ'אלמרס ובאטיה על 3-4M, ג'יימס ג'ונס ורשאד לואיס על 3M ביחד. יש אפשרות לעשות עם זה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:55 pm 
Junior

מרשון ברוקס נכנס לטרייד במקום רג'י אוואנס.
מהלך חשוב לנטס לדעתי, להשאיר את אוואנס. שומר לא רע וריבאונדר אימתני לספסל וגיבוי לימים הפצועים של גארנט.
האפשרויות שלהם בפרי אייג'נסי מוגבלות למיני מיד לבל אאל"ט, בלאטצ' כנראה לא נשאר, האמפריז בטרייד.
בלי אוואנס, הרוקי פלאמלי היה הגבוה הבכיר כרגע מהספסל והנטס היו צריכים באמצעים מוגבלים להביא מחליף גבוה נוסף, כשגם רכז מחליף אין כרגע בסגל.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:57 pm 
Senior

גם בהנחה שפיניקס יחפשו קונה לגורטאט, למה שהם יסכימו לטרייד שבו מקבלים כ״כ מעט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 6:12 pm 
Junior

בלי נאש, גורטאט שחקן בן 29 (בפברואר 30) של 11 + 8.5 למשחק, אוברייטד ורול פלייר במהותו. לן צריך דקות. נוריס קול צעיר.
גם אני הייתי רוצה יותר מקול+מילר (למיאמי יש בחירות דראפט לתת? זה יכול להיות ההבדל לפיניקס) וכמובן אני לא רוצה לראות טרייד מהנוסח הזה קורה, וכמובן שמח מאוד שאוואנס נשאר בנטס ופותר את בעיית הריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 6:16 pm 
Junior

rony כתב:
Chauncey כתב:

פירס וגארנט, בהתחשב בגילם ובחוזים הלא קטנים שלהם, הם לא הצ'יפים הכי טובים של איינג', הצ'יפים הטובים שלו אלו רונדו, גרין (כן, פחות טוב מפירס וגארנט, אבל יכול לעזור לכל קבוצה שהחלון שלה לאליפות גדול יותר משנה אחת), סאלינג'ר ומלו (גבוהים עם פוטנציאל על חוזה רוקי זה תמיד דבר מבוקש, בטח ובטח כל עוד לא הוכח שהם באסטים או שהם הד-קייס). קאפ ספייס, כמו שכבר כתבתי, זה מאוד אוברייטד מבחינת בוסטון ובכלל מבחינת רוב הקבוצות שהן לא מיאמי/לייקרס/ניו יורק ואולי עוד אחת או שתיים, הסלטיקס לא הולכים להחתים פרי-אייג'נט גדול השנה וכנראה שגם לא בשנה הבאה, אז קאפ ספייס בשלב הזה לא ממש קריטי מבחינתם.

ואם כבר, רונדו-בראדלי-וואלאס-גרין-אוונס עם סאלינג'ר, לי ועוד כל מיני כאלו על הספסל זו קבוצה שבהחלט תתחרה על הקבוצה החלשה בליגה, כשהסקורר הכי נורמלי שלך הוא ג'ף גרין וכשרונדו, שגם ככה משחק טוב בעיקר במשחקים גדולים (ולסלטיקס כנראה שלא יהיו משחקים גדולים בעונה הקרובה) הולך להתמרמר רוב העונה, זה בהחלט סגל שלא ינצח הרבה משחקים ויתחרה חזק על בחירות טופ-3 בדראפט הבא. חוץ מזה, אני באמת לא רואה חבר'ה כמו האמפריז, וואלאס ואוונס משחקים יותר מדי, אלא אם כן הם "תורמים" למטרה הקבוצתית של להפסיד משחקים, הם פשוט לא חלק מהתכניות העתידיות של המועדון ונכנסו לטרייד אך ורק כפילרים ליד בחירות הדראפט של הנטס, שהן הדבר היחיד שעניין את איינג', הרבה יותר סביר שמי שיראו הרבה פרקט העונה אלו החבר'ה הצעירים, אם מישהו מהם יראה פוטנציאל אולסטאר ומעלה (אהממ.. סאלינג'ר... אההממ) אז הוא עשוי להישאר, מי שיראה נחמד וייתן מספרי ואקום (אההממ.. מלו... אהממ... אוליניק...) יהפוך מהר מאוד לטרייד צ'יפ בתהליך הבנייה מחדש.

רוני, נכון שרביעייה של רונדו-בראדלי-וואלאס-גרין זה לא שוס גדול, אבל תסתכל על זה בהשוואה לקבוצות אחרות, לא למה שהתרגלת לראות מהסלטיקס. לא רק הם מפנטזים על ויגינס או פרס ניחומים של פארקר/רנדל/האריסון.

פילדלפיה שלחו עכשיו את השחקן שהחזיק להם את הקבוצה בעונה שעברה. ההחלטות שלהם אומרות טנקינג בוטה וחד משמעי בעונה הבאה.
קארטר-וויליאמס / טרנר / יאנג / נואל / הווז שיכול לעזוב, זה סגל טוב משל הסלטיקס?

ביוטה הGM החדש הצהיר עם כניסתו לתפקיד שאין לו בעיה לקחת עונה אחורה בשביל לפתח צעירים ולהשיג בחירות דראפט. מילסאפ וג'פרסון כנראה לא חוזרים, ביוטה ישחקו עם פייבורס-קאנטר-גוברט הרוקי בצבע, עם טריי ברק-אלק ברקס-הייורד בקו האחורי, הם הולכים לטנקינג עם חבורה של ילדונים. לא ייתקרבו לנצחונות של הסלטיקס לדעתי.

המהלכים של אטלנטה גם כן אומרים טנקינג עצבני. אין שם כלום כרגע מאחורי אל הורפורד, לו ויליאמס פצוע ושני רוקיז בינלאומיים.

פיניקס הייתה זוועה בעונה שעברה שהסלטיקס לא ייראו כל כך גרוע גם אם יחתימו עכשיו את VDN. הקבוצה הזאת עוד הולכת כנראה להיפטר מגורטאט (פלאש: גורטאט אתלטי? באמת? ) ולתת את הבמה לסנטר רוקי שחוזר מפציעה.

על שארלוט חבל לבזבז את האינטרנט. קודי זלר לא יביא לבובקאטס יותר נצחונות מהעונה שעברה והסלטיקס ייצטרכו לעלות עם הרביעייה של רונדו-בראדלי-וואלאס-גרין בלי שחקן חמישי כדי להפסיד כמו שארלוט בעונה הבאה.

אורלנדו הייתה החלשה בליגה עם 20 נצחונות בעונה שעברה. מסופקני שויקטור אולדיפו ישפיע עליהם יותר מדי בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 6:19 pm 
Junior

גורטאט אתלטי. באמת. כלומר יחסית לביגמן הוא קופץ גבוה ומטביע נהדר, לא פחות מהבירדמן בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 6:21 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ג'וניל אחרי עונת חזרה יפה? סתומים ההיט ששיחררו אותו מלכתחילה!

סתומים מאד ששחררו שחקן שבשלוש השנים האחרונות פעמיים שיחק 25 משחקים ובעונת ה"חזרה" שיחק 55 משחקים ובקבוצה אולי הגרועה בליגה נתן 8.3 נק', 5.3 ריב'. א'וניל היה שחקן גמור בקדנציה הקודמת שלו במיאמי ומאז עברו 3 עונות שהוא ממש לא השתפר בהן.

דבר אחד צריך להגיד לזכות הרוסקי, ביצים לא חסרים לו וגם לא כסף. זאת הייתה הדרך היחידה של הנטס להשתפר, לקחת וטרנים בשלהי הקריירה שלהם ולקוות לטוב. על הנייר מדובר בחמישיה מאד מאד איכותית וקבוצה שיכולה לפגוע בהיט בנק' החלשה ביותר שלהם - הסייז. עם פירס וגארנט הנטס הפכו מקבוצת הגנה מזעזעת לקבוצה שלפחות מחזיקה בשחקן עם מנטליות הגנתית פרופר ועוד אחד שמבין את חשיבות ההגנה לאליפות. הקבוצה גם שיפרה מאד את אספקט המנהיגות. עכשיו ההחלטה הפזיזה לקחת את קיד כמאמן די מתפוצצת להם בפרצוף. הולכת להיות עבודה לא פשוטה בשביל להצליח עם הסגל הזה (להצליח שווה מאבק אליפות). עם סגל כזה אולי אפשר היה לשכנע את פיל ג'קסון לחזור לניו יורק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 6:25 pm 
Hall of Famer

גורטאט למען האמת די רך, אני זוכר שראיתי אותו בלייב בבוסטון (נגד פניקס לפני שנה וחצי), ומצד אחד היו לו אחלה תנועות, אבל מצד שני - רך, למרות החזות המאיימת וסדרת הגמר ההיא מול הלייקרס שבה הוא כאילו נתן דקות טובות במקום האוורד - רך.

מי שהרבה יותר מעניין זה ג'פרסון - לא יודע אם יישאר או לא יישאר ביוטה. אבל אני מחזיק מאד ממנו, ובקבוצה שבה הוא שחקן שלישי ברוטציה ולא ה"כוכב" כמו ביוטה, הוא יכול להיות ההבדל בין קונטנדרית לכזאת שהיא לא. קבוצה לדוגמה? קליפרס במקום ג'ורדן. גולדן סטייט במקום בוגוט (שאני יותר אוהב ומחזיק ממנו מאשר מג'פרסון, אבל אין מה לעשות, האיש לא נותן יותר מעשרים משחקים טובים בעונה). שימו אותו בניקס לצד צ'נדלר ומדובר בקבוצת על בעיניי וקונטנדרית אמיתית לגמרי במזרח.
וכן, נו. גם בלייקרס במקום האוורד הוא יכול להתאים בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 6:27 pm 
Senior

המממ, בהנחה שמיאמי שיחקו רוב השנה עם האסלם בחמישייה, אז גורטאט לא הרבה פחות אתלטי ממנו אם בכלל. אבל שוב, אני לא רואה טרייד כזה קורה.
ג'וניל? בגילו הוא כנראה יהיה טוב כמו צמד הגופות שהחליפו אותו דאז במיאמי, ביג זי ודאמפייר. לא רעיון כל כך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 7:18 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לב, העניין הוא שמאמנים קל הרבה יותר להחליף משחקנים (בעיקר עם יש לך כסף לזרוק) - אם קיד לא ילך, מה עוצר את הרוסי מלזרוק אותו אחרי חודש ולשלם אי אלו מיליונים לפיל ג'קסון או לארי בראון, נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 7:19 pm 
Hall of Famer

בהנחה שהם לא יהיו חתומים עד אז, אתה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], נביא בעירו ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה