סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 5:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 5:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
basketball_fan כתב:
ללא ספק צריכים לסיים בין שלוש הראשונות בבית של אוקראינה, אנגליה, צרפת, גרמניה, בלגיה
מעריך ששלוש הראשונות יהיו צרפת,אנגליה,ישראל

קודם כל זו בריטניה ולא אנגליה, שנית כאמור הם בלי דנג ופרילנד ובכך הם נבחרת ברמה הכי נמוכה באליפות. לא רואה סיכוי שהם עולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:11 pm 
Sophomore

basketball_fan כתב:
הנה הסגל של מונטנגרו

Taylor Rochestie, Nikola Ivanovic, Nikola Pavlicevic, Suad sehovic, Bojan Bakic, Boris Bakic, Vladimir Mihailovic, Aleksa Popovic, Sead Sehovic, Marko Popovic, Vladimir Dasic, Milko Bjelica, Nemanja Radovic, Marko Todorovic, Radosav Spasojevic, Nikola Pekovic, Nikola Vucevic, Blagota Sekulic, Bojan Dubljevic, Milos Komatina and Filip Barovic.

עם צמד הניקולות פקוביץ' את ווצביץ'

צריך להוסיף גם את טייריס רייס של מכבי.קיבל דרכון מונטנגרי ויתחרה עם רוצ'סטי על משבצת המתאזרח באליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

האח של סומו כתב:
נח קליגר בטור נגד גיא פניני: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4409246,00.html

ורק בגלל זה, שייפלו כבר אחרי שלב.

איך מתאים לאוהד הפועל לקוות שהנבחרת לא תעלה שלב בגלל שחקן אחד ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:59 pm 
Junior

תגידו... Sead Sehovic... הוא היפסטר?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 11:49 pm 
Senior

פארקר ונואה לא מבריזים גם כן? אם כן, אפשר ברצינות לפנטז גם על מקום ראשון בבית כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 6:15 am 
Hall of Famer

כן, אפשר לפנטז אבל לא הרבה יותר מזה. עדיין לצרפת יש כמויות של שחקני נ.ב.א לגיטימיים, ולנו יש את כספי ומקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 8:50 am 
Senior

אתה מדבר על באטום, בוריס דיאו השמנמן ועוד כמה מחליפים חביבים? כן הם בהחלט פייבוריטים, אבל בלי שובר שיוויון כמו פארקר זה סיפור אחר ואפשר ביום טוב להפתיע אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 9:17 am 
Hall of Famer

גם שאקיל היה פעם שמנמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 9:46 am 
Sophomore

אנשים פה שוכחים שזו עדיין הנבחרת שהפסידה לאסטוניה והזיעה נגד איסלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 2:05 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
גם שאקיל היה פעם שמנמן

ובוריס דיאו הרי יתפתח להיות מינימום שאקיל הבא, ולכן הוואן ליינר גם מצחיק וגם במקום.

charlie5 כתב:
אנשים פה שוכחים שזו עדיין הנבחרת שהפסידה לאסטוניה והזיעה נגד איסלנד.

לא יודע מה אנשים שוכחים ומה הם זוכרים, אני כן יודע שמבחינה על הנייר של הסגלים לישראל יש את הסגל הכי טוב בבית המוקדם שלה, למעט צרפת. אם למרות זאת היא תמשיך להיראות כמו שנראתה במוקדמות ואם איכשהו היא לא תצליח להעלות שלב, זה יהיה כשלון גדול ומהדהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 2:12 pm 
Hall of Famer

דיאו. אולי לא שאק, אבל עם הקבלות שלו, ההבדל בינו לבין שחקני נבחרת ישראל הוא בערך כמו ההבדל שבין שאקיל לבין דיבאצ או סאבוניס. למשל.
להבא, אם אתה לא מבין וואן לייינר שלי, תשאל. זו לא בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 5:09 pm 
Sophomore

היום בעושים ספורט עודד קטש טוען שבעקבות שינויי תזונה של קוז'יקרו ואימונים מיוחדים של גרין, שניהם נמצאים בכושר הכי טוב שלהם ב5-6 שנים האחרונות ונותנים את האימונים הכי טובים מבין כל שחקני הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 6:37 pm 
Senior

אלא אם כן התזונה של קוז׳יקרו כוללת סמים ממריצים או חומר שיחזיר אותו 5 אחורה לא נראה לי ששום תזונה תהפוך אותו היום לשחקן לגיטימי ברמות האלה. כנ״ל גם האימונים של גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 6:40 pm 
Sophomore

שחף, יש שחקן ישראלי שאתה מחבב שלא משחק ב- NBA? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 8:06 am 
Sophomore

לפי וואלה, בקדפמ מפרסמים שמקל אולי לא ישחק עם הנבחרת באליפות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 11:44 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לפטופ כתב:
לפי וואלה, בקדפמ מפרסמים שמקל אולי לא ישחק עם הנבחרת באליפות אירופה.

מעניין אם האתרוג יחטוף אש על זה. אאז"נ כספי חטף לא מעט על ההחלטה שלא לשחק בנבחרת לפני עונת הרוקי (אחרי ששיחק בעונה שלפני 43 משחקים לא כולל גביע המדינה + ליגת קיץ). רק לסבר את האוזן, מקל שיחק בעונה שעברה בסה"כ 30 משחקים (הגיע במחזור השביעי לחיפה ולא שיחק בגביע אירופי) לא כולל גביע המדינה וליגת קיץ.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ו' יולי 26, 2013 11:47 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 11:45 am 
Sophomore

אאל"ט כספי לא חטף אש רבה מידי על ההחלטה לא לשחק לפני עונת הרוקי, אלא על אליפות אירופה האחרונה שהוא היה פצוע בערך או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 7:08 pm 
Hall of Famer

שיבק נשמע מודאג ולטענתו ביממה הקרובה הם יהיו חכמים יותר. אם מקל לא ישחק יהיה חור לא קטן בעמדת הרכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 7:12 pm 
Junior

ההחלטה של כספי לפני עונת הרוקי התקבלה בהבנה , זה היה גם הרבה כי כולנו(אני מניח) רצינו שהוא יגשים את החלום של הנ.ב.א וקיננה בכולם התחושה שאם בטעות הוא יפצע הוא משהו בסגנון , לא רצינו מקרה עודד קטש 2 שמחמיץ נ.ב.א על שטויות.

אגב אני לא מבין איך פתאום בגלל חוזה עם דאלאס גל מקל הפך למישהו שאי אפשר בלעדיו ומשאיר חור גדול.
בשנה שעברה יוגב הועדף על פניו בענק.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 7:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בלי קשר לחוזה ה-NBA, הרי שמאז שנה שעברה השתנו שני דברים:
1. מקל נהייה מקל.
2. אוחיון נהייה אוחיון.
אתה יודע את זה כמוני, אז אל תעשה את עצמך לא מבין.

ותכל'ס, שחקן ששיחק חצי עונה - מה לו ולמנוחה? הוא ינוח מספיק על הספסל בדאלאס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 9:23 pm 
Hall of Famer

זה לא קשור למנוחה. זה קשור להכנה נכונה לעונת האן.בי.איי כרוקי, כדי להגיע במצב הכי טוב האפשרי לעונה. לעשות את המקס' כדי שהמעבר יהיה חלק. בנוסף גם החשש מפציעה משפיע, כמו שביטלא רשם. אני בזמנו הבנתי לחלוטין את כספי על ההחלטה ואני מבין באותה מידה את מקל.
ולישראל יש את אוחיון שאולי כיום הוא בכושר פחות טוב ממקל, אבל לא מדובר פה עם הבדל של שמיים וארץ. כולנו מכירים את מקל וראינו אותו בשיאו גם במכבי חיפה. לא מדובר בשחקן על שאין לישראל פיתרון מספיק טוב להחליף טוב, גם אם מקל נבחר לאן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 10:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שלא תבין לא נכון, לדעתי נבחרת היא לא צבא ומי שלא רוצה או שחשובה לו יותר הקריירה המקצוענית שלו והמנוחה/הכנה לעונה הבאה - שלא יבוא ואין לי בעייה עם זה.
אבל בעיני, בטח אחרי שעברנו כבר את הקטע של "הראשון ב-NBA", אין מותר לשחקני ה-NBA משחקנים שמשחקים באירופה כולל כאלה שמשחקים בארץ. אותו דין לכולם. גם שחקנים באירופה וגם שחקנים בארץ צריכים לנוח ולהתכונן לעונה, וגם להם יש מה לחשוש מפציעה. ורובם שיחקו בשנה שעברה יותר ממקל (מבחינת דקות, יש מצב שלפחות חלקם ישחקו יותר ממנו גם בשנה הבאה).
לא נראה לי שהיו פה מקבלים בהבנה ששחקן שמשחק באירופה, ובטח בארץ, נעדר מהנבחרת. נדמה לי שאחד מהמצדדים במקל פה הוא הראשון בהם, וכתב פעם על הנבחרת בתור "שירות מילואים, זה הצבא שלהם הרי צבא הם לא באמת עושים" (הוא כתב את זה כשליאור אליהו שקל לא להגיע לנבחרת בגלל מחנה NBA או ליגת קיץ או משהו כזה).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 10:34 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שבעיני להתכונן לאן.בי.איי בתור רוקי זה שונה לחלוטין מעוד עונה בארץ או באירופה. אני קיבלתי בהבנה לחלוטין את ההיעדרות של כספי מהקמפיין בעונת הרוקי שלו. אני מקבל פחות בהבנה את ההיעדרות שלו בשנים הבאות (לא שאני מחייב אותו, אבל אני כן חושב שלשחק בנבחרת זה ערך וצריכה להיות סיבה משמעותית בשביל היעדרות או לפחות שירות ארוך מאד לפני פגרה, כמו אז עם עדי גורדון).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2013 3:29 am 
Senior

עמוס, מה ההבדל בין אנתוני דייויס בשנה שעברה(עוד אחד לפני עונת הרוקי שלו) לבין גל מקל? במקרה של דייויס מיותר לציין שהמועדון שלו בנה עליו הרבה יותר מאשר דאלאס בונה על מקל, וכמובן שהמשמעות שלו לנבחרת הייתה אפסית(מקל כנראה יותר חשוב) וכנראה שהנבחרת האמריקאית הייתה לוקחת את הזהב גם עם יניב גרין במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2013 10:55 am 
Hall of Famer

אני חושב שהמעבר לשחקן אירופאי לאן.בי.איי מבחינת הסתגלות הרבה יותר קשה מאשר שחקן מכללות ובוודאי שלשחקן קצה רוטציה שצריך להרוויח את המקום שלו בקבוצה יותר קשה מאשר לנבחר מספר 1 בדראפט שיקבל את כל הצ'אנס שבעולם, גם אם בחודשיים הראשונים הוא יסריח את הפארקט ברמה שאין כמוה. חודשיים ראשונים מסריחים של שחקן במעמדם של כספי או מקל מוחקים אותם מהרוטציה לכל העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: