סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 08, 2025 6:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמרתי לכם - NBA
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
charlie5 כתב:
מוק,מה הקשר בין ברוקס ליהודי(מתעניין).

מל ברוקס כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 2:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מו חסר הלב? זה הארקלס לא הרטלס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 2:58 pm 
Junior

sir charles כתב:
מו חסר הלב? זה הארקלס לא הרטלס...

קצת יצירתיות בנאדם... רואים שאתה לא חבר בפורום הVGM ::yaz-yk:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 3:05 pm 
Sophomore

אתה ויג'מיסט מתנשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 3:40 pm 
Junior

מודה באשמה 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 3:43 pm 
מנהל פורום

מילא היה ויג'מיסט טוב ומתנשא.
הוא חרא של ויג'מיסט ועדיין מתנשא... ::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 6:12 pm 
Junior

ומה הקטע עם אנאס קנטר?

enes קוראים לו.

אגב ברוקס, אז אופציה לגמרי סבירה לפריצה (או:רה פריצה) היא של מרשון ברוקס בסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 6:22 pm 
Junior

כנראה לאנשים לא נעים לרשום אנס.

לברוקס יהיה קשה לפרוץ בסגל העמוס של הסלטיקס. בראדלי פותח בעמדה שלו, ועל הספסל, מלבד ברוקס, יש גם את ג'ורדן קרופורד, קורטני לי, וקית' בוגאנס הפחות רלוונטי.
בראדלי וקרופורד אמנם יכולים לשחק 1, וקורטני ובוגאנס יכולים לשחק 3, אבל לגבי 2 הראשונים כבר הוכח בעונה שעברה כשרונדו היה בחוץ שהם ממש לא אפקטיביים בתור רכזים, ושני האחרונים גם מעט נמוכים וחלשים מדי לעמדה 3, וגם לא יימצאו שם יותר מדי דקות עם וואלאס וגרין.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 7:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ברוקס הוא 2/3 והראה פוטנציאל לפני שתי עונות בנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 8:05 pm 
Sophomore

Chauncey כתב:

לברוקס יהיה קשה לפרוץ בסגל העמוס של הסלטיקס. בראדלי פותח בעמדה שלו, ועל הספסל, מלבד ברוקס, יש גם את ג'ורדן קרופורד, קורטני לי, וקית' בוגאנס הפחות רלוונטי.
בראדלי וקרופורד אמנם יכולים לשחק 1, וקורטני ובוגאנס יכולים לשחק 3, אבל לגבי 2 הראשונים כבר הוכח בעונה שעברה כשרונדו היה בחוץ שהם ממש לא אפקטיביים בתור רכזים, ושני האחרונים גם מעט נמוכים וחלשים מדי לעמדה 3, וגם לא יימצאו שם יותר מדי דקות עם וואלאס וגרין.

אני לא חושב,אנאס זה שם ערבי(וייתכן שקשור לאיסלם איכשהוא,לא בדקתי) די נפוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 8:06 pm 
Sophomore

Chauncey כתב:

לברוקס יש פוטנציאל עצום,והוא גם הראה שעם דקות הוא יכול לממש אותו.
אתה בא להגיד לי שכל הליצנים(עם כל הכבוד לקרופורד) שהראו את יכולותיהם שנה שעברה,באמת מאיימים עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 8:11 pm 
Junior

ברוקס 6.5 ביום טוב על 200 פאונד. מעטים הסמולים בליגה שלא גבוהים ממנו וחזקים ממנו משמעותית. לדוגמא - צ'נדלר פרסונס, לא מהסמולים הפיזיים בליגה, שוקל 30 פאונד יותר מברוקס (לא שזה משנה, כאמור, גם בעמדה 3 יהיה קשה מאוד למצוא דקות).

אם נעשה רשימה של שחקנים שהראו פוטנציאל בעונה אחת ושום-כלום אחריה הפורום יקרוס לנו.
ברוקס קלעי מצויין שלא יודע לעשות כמעט כלום מעבר לכך, ולא הראה פוטנציאל ליכולת מעבר לקליעה כספוט-אפ שוטר.
אני מעדיף להאמין שצוות האימון של הנטס בעונה שעברה העדיף עליו את בוגאנס וסטאקהאוז (http://www.82games.com/1213/1213BKN2.HTM), שני שחקנים עם נעל וחצי תלויות, לא מתוך תיעוב אישיותו של ברוקס, אלא משום שהוא פשוט לא שחקן טוב לליגה הזאת.

כן, צ'רלי, זה מה שאני בא להגיד לך. לקרופורד יש יותר כישרון באצבע אחת משיש לברוקס בשתי הידיים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 8:21 pm 
Hall of Famer

כלומר, פי עשרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 8:22 pm 
Sophomore

תראה גם אני האמנתי בקרופורד.
עם זאת,הוא קיבל כמעט תמיד סיטואציות נוחות,ואיך לומר? לא הבריק.
אני די בטוח שברוקס כעת עדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 8:47 pm 
Junior

נורטון כתב:
כלומר, פי עשרה

רואים שלמדת כלכלה!

charlie5 כתב:
תראה גם אני האמנתי בקרופורד.
עם זאת,הוא קיבל כמעט תמיד סיטואציות נוחות,ואיך לומר? לא הבריק.
אני די בטוח שברוקס כעת עדיף עליו.

אני לא מאמין בקרופורד (כלומר, חושב שהוא לא יצליח למקסם את הכישרון ויגיע, מקסימום, להיות שחקן שישי נחמד בקבוצה כלשהי) אבל:

א. איפה סיטואציות נוחות ואיזה כמעט תמיד ? בתור רוקי הוא עבר קבוצה באמצע העונה. ודאי לא מצב נוח לשחקן שרק לומד להכיר את יכולותיו ואת הליגה. בכל זאת, בוושינגטון הוא הצליח בחצי השני של העונה להביא מספרים טובים מאוד, אמנם תוך כדי אחוזי קוטג'. בעונה השנייה בליגה הוא נכנס להרכב רק אחרי שניק יאנג עזב, ושוב הביא מספרי אול-אראונד טובים באחוזים לא, תוך כדי שהוא שוב נאלץ להתרגל למצב חדש באמצע העונה, כשעבר מהחמישייה השנייה לראשונה אחרי שיאנג עזב.
בעונה השלישית שוב אותו סיפור, מספרים נחמדים בוושינגטון, עד ששוב נאלץ להתרגל למצב חדש באמצע העונה כשעבר לבוסטון.
אני לא רואה סיטואציה נוחה וטובה מדי באף אחת מהעונות של הילד.

ב. זה בסדר להגדיר את שלושת העונות של קרופורד כלא מבריקות, אך בהשוואה מול ברוקס עסקינן, ואני לא רואה שום הברקה באחרון. להפך. בעוד קרופורד הראה יכולות אול-אראונד של שחקן מפוצץ כשרון שרק צריך כיוון בבחירת הזריקות ועבודה על הקליעה, ברוקס היה רחוק מלהבריק בלשון המעטה. בעונת הרוקי הוא קיבל את הבמה בהרכב של הנטס בסיטואציה סופר-נוחה, בחמישייה לצד דרון-וואלאס-האמפריז-שלדן, ואם מנקים את ההייפ והתקווה משחקן חדש שרק הגיע לליגה מגלים שהוא "לא הבריק" בלשון המעטה, בתור שחקן שהנשק העיקרי שלו הוא הקליעה, עם 31% שלוש ו76% מהקו. אולי הבריק באימונים.
בעונה השנייה אפשר להניח שגם שם לא הבריק, שכן כאמור שניים שיכולים להיות אבא שלו שיחקו לפניו. במשחקים הרשמיים, השחקן שמגיע עם טיקט של קלעי הביא 27% שלוש ו-73% עונשין.

ג. קרופורד שומר טוב יותר מברוקס, מוביל כדור טוב יותר, מוסר טוב יותר. לפי הסטטיסטיקות אפילו בנשק החלש שלו, הקליעה, הוא טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 9:20 pm 
Junior

נסחפת קצת בקטילות צ'ונסי... אני דווקא חושב שהוא האופציה ההתקפית הכי טובה בבאק קורט של בוסטון. ואני כן הייתי מהמר עליו.
מהתיאור שלך זה נשמע כאילו הוא סתם איזה שוטר בעוד שהוא שחקן שיודע ליצור לעצמו מצבי קליעה ולחדור לסל.
אבל הוא וקרופורד זה שני וויילד קארדז. באמת קשה לראות סנריו שבו הם לא באים האחד על חשבון השני. אולי בתחילת העונה אם רונדו עדיין לא ישוב וקרופורד ישחק את הפויינט (עדיף על בראדלי או לי) הם יוכלו לשחק ביחד. אבל בגדול, אני מאמין שיש לו באמת סיטואציה טובה וכשרון בהחלט לא חסר לו. אני אישית מעדיף אותו כסקורר על פני קרופורד שהוא הרבה יותר ווליום שוטר.

אגב, הוא לא שיחק בנטס כי הוא חור הגנתי ענק וכי הוא לא הצליח לשחק פויינט (והוא גם לא צריך)

שניהם שחקנים מוכשרים, קרופורד יותר סטריקי. אבל אם אני אני בוסטון, אני מעדיף לגלגל עליהם את הכדור מאשר על קורטני לי הבינוני. מהם יש סיכוי שיצא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צונסי, איך בדיוק לעבור מהספסל לחמישייה זו סיטואציה רעה (בהקשר לעונה השנייה של קרופורד)?
ולגבי העונה הקודמת של ברוקס, לשחק לצד שלושה נגרים בחמישייה כמו וואלאס האמפריז ושלדון פאקינג וויליאמס לא ממש עוזר לך לשחק ממש טוב ומוריד ממך לחץ, עם כל הכבוד לדרון שגם הסריח את הפרקט באותה עונה. אם כבר ברוקס היה ההפתעה הנעימה היחידה בעונה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:26 pm 
Hall of Famer

ברוקס לא שומר וזאת הסיבה מדוע בוגאנס וסטאק הועדפו על פניו

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2