נורטון כתב:
כלומר, פי עשרה
רואים שלמדת כלכלה!
charlie5 כתב:
תראה גם אני האמנתי בקרופורד.
עם זאת,הוא קיבל כמעט תמיד סיטואציות נוחות,ואיך לומר? לא הבריק.
אני די בטוח שברוקס כעת עדיף עליו.
אני לא מאמין בקרופורד (כלומר, חושב שהוא לא יצליח למקסם את הכישרון ויגיע, מקסימום, להיות שחקן שישי נחמד בקבוצה כלשהי) אבל:
א. איפה סיטואציות נוחות ואיזה כמעט תמיד ? בתור רוקי הוא עבר קבוצה באמצע העונה. ודאי לא מצב נוח לשחקן שרק לומד להכיר את יכולותיו ואת הליגה. בכל זאת, בוושינגטון הוא הצליח בחצי השני של העונה להביא מספרים טובים מאוד, אמנם תוך כדי אחוזי קוטג'. בעונה השנייה בליגה הוא נכנס להרכב רק אחרי שניק יאנג עזב, ושוב הביא מספרי אול-אראונד טובים באחוזים לא, תוך כדי שהוא שוב נאלץ להתרגל למצב חדש באמצע העונה, כשעבר מהחמישייה השנייה לראשונה אחרי שיאנג עזב.
בעונה השלישית שוב אותו סיפור, מספרים נחמדים בוושינגטון, עד ששוב נאלץ להתרגל למצב חדש באמצע העונה כשעבר לבוסטון.
אני לא רואה סיטואציה נוחה וטובה מדי באף אחת מהעונות של הילד.
ב. זה בסדר להגדיר את שלושת העונות של קרופורד כלא מבריקות, אך בהשוואה מול ברוקס עסקינן, ואני לא רואה שום הברקה באחרון. להפך. בעוד קרופורד הראה יכולות אול-אראונד של שחקן מפוצץ כשרון שרק צריך כיוון בבחירת הזריקות ועבודה על הקליעה, ברוקס היה רחוק מלהבריק בלשון המעטה. בעונת הרוקי הוא קיבל את הבמה בהרכב של הנטס בסיטואציה סופר-נוחה, בחמישייה לצד דרון-וואלאס-האמפריז-שלדן, ואם מנקים את ההייפ והתקווה משחקן חדש שרק הגיע לליגה מגלים שהוא "לא הבריק" בלשון המעטה, בתור שחקן שהנשק העיקרי שלו הוא הקליעה, עם 31% שלוש ו76% מהקו. אולי הבריק באימונים.
בעונה השנייה אפשר להניח שגם שם לא הבריק, שכן כאמור שניים שיכולים להיות אבא שלו שיחקו לפניו. במשחקים הרשמיים, השחקן שמגיע עם טיקט של קלעי הביא 27% שלוש ו-73% עונשין.
ג. קרופורד שומר טוב יותר מברוקס, מוביל כדור טוב יותר, מוסר טוב יותר. לפי הסטטיסטיקות אפילו בנשק החלש שלו, הקליעה, הוא טוב יותר.