סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 05, 2025 9:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עלובות הקיץ
הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 1:28 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
צברתי שעות רבות של צפייה בספרס בשנתיים האחרונות ואני פשוט לא מבין מה החברה שם רואים בספליטר שנעלם מעיניי. סתם שחקן בינוני ורך בצורה מעצבנת (מישהו זוכר אותו מטביע ולא סתם קרש-סל?) שלא עושה שום דבר מיוחד בשני צידי המגרש.
בעיניי החוזה שלו סתם את הגולל על האפשרות לנצל את ההצלחה בקיץ האחרון כדי לנסות למשוך שחקן (וכבר הזכירו את האופציות שהיו על השולחן) שיתן המשכיות אחרי שטימי ומאנו ידעכו לחלוטין. אני מת על לאונרד והוא אחד השחקנים האהובים עלי בליגה אבל הוא קצת מנופח בפורום הזה. שחקן משלים נהדר אבל אני לא רואה אותו מתפתח עוד הרבה מבחינה התקפית. השליטה שלו בכדור לא מספיק טובה והוא לא חודר יותר מדי. הוא ימשיך לפתח את הקליעה מבחוץ מן הסתם, ויש לו תנועה נהדרת בלי כדור ופוסט-אפ נחמד מדי פעם אבל לא הרבה מעבר.
בקיצור עוד שנתיים הספרס לצערי הולכים ליפול חזק על התחת כי פארקר ולאונרד בקושי יספיקו לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 1:49 pm 
Hall of Famer

הקיץ של דנבר לא היה מוצלח כי הם איבדו את יוג'ירי. האובדן של קארל ושל איגי פחות מטריד בעיניי והשאלה העיקרית סביב הסגל היא היכולת של הג'י-אם החדש לקחת את הקבוצה קדימה מאיפה שהיא נמצאת, משימה לא פשוטה בכלל.

בדיעבד אני מאמין שהקיץ של הלייקרס ייזכר כטוב. אני חושב שיש להם סיכוי טוב לבחור גבוה בדראפט משובח.

הווארד לדעתי הגיע סוףסוף לסיטואציה טובה מבחינתו. כשחקן מוביל הוא לא יכול להוביל קבוצה לאליפות לדעתי (וקובי שם אותו במאבק אגו ישיר).. הוא לא מספיק בוגר וצריך מערכת תומכת מסביב. החיבור עם הלייקרס נועד מראש לכשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 2:19 pm 
Junior

כל עוד דאנקן לא פורש ופארקר נשאר אותו פארקר הספרס ישארו בטופ של המערב, זו קבוצה שהולכת יחד באותה שיטה התקפית שנה רביעית רצוף, ואותה שלישיה כבר 12 שנה, תחת אותו מאמן.

אין לי שמץ מה אנשים רוצים מטיאגו ספליטר, הוא היה איום ונורא בגמר אבל לדעתי זה רק בגלל הפציעה בקרסול, לא היה לו את הליפט הרגיל. וגם- יש שחקנים שפשוט נחנקים בגמר, זה לא אומר כלום על הפוטנציאל שלהם (ראה מקרה הארדן). לדעתי הספרס עשו בשכל, ספליטר שחקן מאוד יעיל שיודע לסיים בצבע תוך כדי תנועה מצוין, אחלה טאץ', פוסט נחמד, ולא ברור לי איך אחד שראה שעות רבות של סן אנטוניו יכול לומר שספליטר שחקן רך. http://www.youtube.com/watch?v=j3VNGRvJmaU שחקן שמקבל כדור והולך חזק לצבע ואין לו בעיה לחפש את המגע. ורואים כאן גם את הגאונות של אהובי פארקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 2:40 pm 
Junior

FLASH כתב:
אין לי שמץ מה אנשים רוצים מטיאגו ספליטר, הוא היה איום ונורא בגמר אבל לדעתי זה רק בגלל הפציעה בקרסול, לא היה לו את הליפט הרגיל. וגם- יש שחקנים שפשוט נחנקים בגמר, זה לא אומר כלום על הפוטנציאל שלהם (ראה מקרה הארדן). לדעתי הספרס עשו בשכל, ספליטר שחקן מאוד יעיל שיודע לסיים בצבע תוך כדי תנועה מצוין, אחלה טאץ', פוסט נחמד, ולא ברור לי איך אחד שראה שעות רבות של סן אנטוניו יכול לומר שספליטר שחקן רך. http://www.youtube.com/watch?v=j3VNGRvJmaU שחקן שמקבל כדור והולך חזק לצבע ואין לו בעיה לחפש את המגע. ורואים כאן גם את הגאונות של אהובי פארקר.

אתה בטוח שראית את הסרטון? מה בדיוק נסית להראות בו? זה למשל נקרא רך אצלי http://youtu.be/j3VNGRvJmaU?t=1m12s וזה רק מהסרטון שלך.
אם ראית את ספליטר ואתה חושב שהוא לא רך אז הפערים בינינו גדולים מכדי לגשר עליהם בהודעות או סרטונים מיוטיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 2:58 pm 
Junior

אין מה לגשר פה. אני פשוט צודק. אם שחקן לא מסוגל לרחף לדאנק מעל השומר שלו משל הוא סטודמאייר, הוא רך? גם שחקנים לא אתלטיים יכולים להיות אגרסיביים.

רך זה שחקן שמקבל כדור בפוסט ולא מנסה ללכת לצבע, או מנסה ויוצא מזה כאילו הוא נתקע בקיר, מאבד כדור או גומר עם זריקה קשה מאוד. רך זה שחקן שמקבל כדור בתנועה עם הפנים לסל, רואה מולו שחקן, ובמקום להיכנס חזק לסיומת קרש סל, הוא מנסה לסיים תוך בריחה ממגע עם המפלצת שמולו. בקיצור, פאו גאסול. זה: http://www.youtube.com/watch?v=Tn274SWiljk וזה http://www.youtube.com/watch?v=_wNWQReFPKQ לא רך. ספליטר מסיים מוכשר ואגרסיבי בצבע, ואם מהלך הלייאפ שהבאת מצביע על רכות אז אין לי מילים. בעצם אני אומר שאם כך גם טים דאנקן הוא רך - המון פעמים מסיים בלייאפ שיכל לסיים בדאנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 3:19 pm 
Junior

מודיע בהכנעה על פרישה מהויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 6:42 pm 
Senior

החוזה של ספליטר רע אפילו יותר מהחוזה של דיאנדרה ג׳ורדן, מהסיבה הפשוטה שלג׳ורדן היה איזשהו אפסייד לפני שהחוזה נחתם ואפשר היה להאמין שהוא יתפתח ליותר ממה שהוא היום. ספליטר בן 28 ומשחק בליגה 3 עונות. כמעט כל שחקן שהספרס היו מביאים באותו סכום(ג׳פרסון זה האידיאל אבל גם חבר׳ה כמו דייויד ווסט ואפילו ביינום נראים כמו משהו הרבה יותר טוב; היה תורם כנראה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 6:51 pm 
Hall of Famer

לא חושב שאנדרו ביינום יתאים לשיטה של הספרס, ואני גם לא בטוח ששווה להביא את הברכיים השבריריות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 6:56 pm 
Senior

למה ביינום לא מתאים לשיטה של הספרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 7:34 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם שיטה זו המילה הנכונה. יותר לאווירה. התחושה שלי היא שאחת הגדולות בספרס היא המלוכדות של הקבוצה, האחריות של השחקנים. ההבנה של כולם שהם בורג במערכת.
ביינום באופי, הוא טיפוס לא מחוייב, בדיוק כפי שהאוורד הוא כזה - לא יודע אם זה יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 7:57 pm 
Senior

הכל נכון, אם טימי לא היה חוגג 37 וג'ינובילי לא היה נראה כמו שהוא נראה בפלייאוף האחרון. בעיני עדיף היה לספרס להמר מאשר להיתקע עם הבינוניות של ספליטר הבחור הטוב והמחויב שמתאים לשיטה, ששבר כנראה שיאים בגמר אחרון של סנטר סבן פוטר שנחסם על ידי גארדים למכביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:15 pm 
Junior

ההחתמה של איון שיפרה את הקיץ של אטלנטה בעיניי. מילווקי עשו בחירה מעולה של היווני השחור מקום 15 בדראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:50 pm 
Hall of Famer

מוזר, חשבתי שליוונים שחורים יש מחויבות לדפוק נוכחות קצרה במכבי (ע"ע קומאטוס, סופו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:59 pm 
Hall of Famer

אוריאל, מה נייט מביא לדנבר שטיי לאוסון כבר לא הביא קודם לכן?
נראה לי שאנשים נתפסים על העונה האחרונה של רובינסון ובעיקר על הפלייאוף האחרון ולא על 8 העונות האחרות שלו בליגה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:14 am 
מנהל פורום

אני מתייחס לפלייאוף האחרון כאל הוכחה מה נייט יכול לעשות כשנותנים את הבמה
לדעתי בפלייאוף ראינו את נייט האמיתי לא זה שהמאמנים מפחדים ממנו
אם למאמן של דנבר יהיו ביצים וחופש פעולה נראה את נייט של הפלייאוף
את הבמה בפלייאוף הוא קיבל רק בגלל הפציעות, וזאת הייתה הזדמנות שלו להראות מה הוא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:46 am 
Hall of Famer

סה"כ נייט נתן עונה טובה גם לפני הפלייאוף. הוא שחקן מוכשר, גם אם מעט פרוע. בכסף שמשלמים לו הוא מציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 8:16 am 
Hall of Famer

ברור שרובינסון הייתה תוספת נחמדה לדנבר. אבל אוריאל טוען שיכול להיות שעם השינויים של הקיץ דנבר אפילו התחזקה ושם את רובינסון במרכז הטענה. אני לא מסכים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 8:50 am 
מנהל פורום

אני טוען שבמצב שבו דנבר נתקעה, היא הייתה זקוקה לשינוי, ושינוי פירושו גם סיכון
אני חושב שהסיכון/סיכוי שדנבר לקחה עם רובינסון יכול לקדם אותה, לתת לה דברים שלא היו לה קודם.
כשראיתי את הסידרה של שיקאגו מול מיאמי אמרתי לעצמי שהשחקן הזה יכול לעשות דברים מדהימים בליגה, אם רק יתנו הזדמנות וינהלו אותו נכון
איגודלה תקע המון התקפות של דנבר בפלייאוף האחרון וההליכה שלו חיובית נכונה לדנבר. רובינסון לעומתו פתח הגנות ולא התבייש למסור כשצריך
לא יודע איך המאמן החדש של דנבר ישתמש ברובינסון אבל אני מעריך שהוא ראה מה שאני ראיתי בפלייאוף והפנים את הלקח
גם אם מתווכחים על התרומה האפשרית של רובינסון, אני לא חושב שהמקום של דנבר נמצא בין עלובות הקיץ
יוטה למשל צללה עמוק עמוק לרמה של קבוצת יורוליג
בעמדה ארבע שחקן אחד ויחיד (בנתיים) פאבור, בעמדה חמש סנטר צעיר מאוד אולי מוכשר אבל ממש לא מנוסה כמו שהקלישאה אומרת סנטרים מבשילים מאוחר
בעמדה אחת ושתיים בהנחה שלא יחתימו את מו ווילאמס יש שני שחקנים שבאמת לא עשו כלום בליגה בורק ובורקס, לא מצליח לדמיין את הקבוצה הזאת מקוששת יותר מ15 ניצחונות לאורך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:06 am 
Hall of Famer

גורדון היווארד עדיין שם, לא? סקנד גארד חביב מאד בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:11 am 
Junior

נדמה לי שהוא בכלל 3, אבל אכן שחקן חביב ביותר. מה שכן משום מה יש לי הרגשה שמחזיקים מהפוטנציאל שלו (לפחות יוזר מסוים פה בפורום עם חיבה לשחקנים איזוטריים) הרבה יותר ממה שהוא באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:18 am 
מנהל פורום

כן, גורדון היווראד שם, אם להאמין לdepth chart של הקדמפ אז הוא סמול פורוורד, תחשוב על חמישיה שהיווארד הוא השחקן הבכיר בחמישיה ביי פאר, לא אתה חושב הקבוצה יכולה להגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:26 am 
Hall of Famer

אז אתה אומר שג'פרסון+מילסאפ = קאנטר+פייבורס+ 30 נצחונות?
לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:36 am 
Sophomore

שוויק1 כתב:
נדמה לי שהוא בכלל 3, אבל אכן שחקן חביב ביותר. מה שכן משום מה יש לי הרגשה שמחזיקים מהפוטנציאל שלו (לפחות יוזר מסוים פה בפורום עם חיבה לשחקנים איזוטריים) הרבה יותר ממה שהוא באמת.

ומה גורם לך לחשוב כך?
יש לו בהחלט לא מעט פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:43 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אז אתה אומר שג'פרסון+מילסאפ = קאנטר+פייבורס+ 30 נצחונות?
לא נראה לי.

תוסיף את מו ווילאמס במקום הבורק הזה וזה בהחלט שווה 30 נצחנות, הלו זה 60% מהחמישיה בהפרש ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 9:55 am 
Junior

גורדון היוורד הוא הרבה יותר משחקן חביב והוא אכן יהיה הסמול הפותח. בנוסף, פייבורס את קנטר הם שחקנים עם פוטנציאל כוכבות אמיתי.
חוצמזה שמאחורי פייבורס יש את ג'רמי אוואנס האובר אתלטי שסוף סוף יקבל דקות העונה (שוויק- לאוואנס אתה יכול לקרוא איזוטרי, להיוורד בוודאי שלא)

ולא, זה לא אומר שהם יהיו קבוצה גדולה השנה כי הספסל שלהם באמת יותר רזה מריוויון. אבל זה כן אומר שיש להם אחלה בסיס לעתיד והחבר'ה האלו יקבלו כמה שיותר דקות נסיון חשובות העונה.

אוריאל, ב"עלובות הקיץ" עמוס לא תיאר את הקבוצות העלובות מבחינת חוזקן אלא את הקבוצות שהעבירו קיץ עלוב. דנבר אמורה להישאר חזקה, אלא אם שואו יתברר כמאמן קטסטרופאלי, אבל הקיץ שלה בהחלט לא היה מהמשובחים.

מה שכן, אני בהחלט חושב שהם השיגו את נייט במחיר מציאה אחרי הפלייאוף העצום שהוא נתן. ברור לכולנו שאם הוא היה גבוה יותר קבוצות היו נלחמות עליו כעל פויינט פותח. בעצם, אם הוא היה גבוה יותר, אין סיכוי שהוא היה פויינט...

אגב, לא יודע אם שמתם לב אבל הקבוצה האחרונה שהחתימה גמד מוכשר על חוזה ארוך הייתה... דנבר. עם ארל בוייקינס הנהדר. שחקן שונה בכל מובן מנייט ד"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki, uriel17, אבימאל, עופר האדום, ציפה דריפה אלמדלסי ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: