א. לא רק חבר, כמו אח. אבל לא צריך להיות בעל קשרים ענפים כדי לנחש שבכל מקום שבו תעשה סקר, מלבד משפחת תומפסון, ולאנצ׳יונאס יהיה בעדיפות ענקית. ״מי אמר״ זה נחמד, אבל כשאחד נחשב לפרוספקט אדיר ומככב ברשימות מכל סוג שלא תרצה (טרייד ואליו, סנטרים, פרוספקטים, פנטזי, מה שלא תרצה) והשני אחרי שלוש עונות בליגה מנסה לשנות את היד הזורקת, והקבוצה שלו כרגע בחרה בדראפט שחקן על התפקיד שלו, ואין לו את הדבר האחד המיוחד שיעשה אותו שחקן מוביל בליגה ( ריבאונדר סביר, מיד-ריינג׳ בינוני, שום דבר מיוחד בפוסט, שומר בינוני) וכל מה שעשה עד היום היה מספרי ואקום לצד טיילר זלר (כששיחק לצד ואראז׳או היה מאוד-מאוד חלש), אז אם יוצאים מנקודת הנחה שמותר לדבר גם על דברים שכביכול ״צריך לחכות 3-4 שנים״, כרגע הליטאי בסקאלה אחרת מבחינת הבטחה ושווי, וכן, אם בכל רשימה שלא תחפש תמצא את ואלנצ׳יונאס כשתומפסון כלל לא מוזכר, אפשר גם להניח שקליבלנד הייתה חוטפת טרייד ראש-בראש בחצי שנייה ורצה למשרדי הליגה לפני שהרפטורס ייתחרטו, בעוד טלפון הפוך היה גורם ליוג׳ירי להתפקע מצחוק ולנתק את הטלפון. אז כן, אני בטוח במאת האחוזים שאם הדראפט היה נערך היום מחדש קליבלנד הייתה לוקחת את ואלנצ׳יונאס על תומפסון. אתה מרבה לכתוב על הסטטיסטיקה שלו, ומתעלם מכך שבמשחקים עצמם הוא היה חלש, ואת הסטטס השיג רק בואקום. ליד ואראז׳או בעונה שעברה הוא היה על 8 נק׳ ו-6 ריבאונד עם פחות מחסימה.
ב. וויטרס בא מהקולג׳ים כשחקן שישי, וגם בקליבלנד ״מספרי החמישייה״ שלו, באחוזים רעים אגב, סמפל מאוד קטן, שכן גם שם היה רוב הזמן שחקן שישי מאחוריי סטאדים כמו מיילס ואלינגטון. שחקן שישי נחמד, אבל שחקן שישי. גם לוויטרס אני לא רואה שום יכולת מיוחדת שיכולה להפוך אותו לשחקן גדול, וראיתי מספיק משחקים של קליבלנד בעונה שעברה. הוא לא יהיה שחקן חלש, בזה כמעט ואין לי ספק, אבל גם כמעט ואין לי ספק שהיום, ובעוד שלוש שנים ושש שנים ועשר שנים, הוא לא ייחשב אצל אף אחד כאחד מארבעת השחקנים המובילים מהמחזור.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|