סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 29, 2024 7:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 8:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:
אני חייב להגיד שגם לגבי הווארד אני מסכים עם פלאש. כאילו... כן, אני יודע שהוא לשעבר שחקן ההגנה של השנה כמה שנים, וגם מלך הריבאונדים... אבל הווארד לטעמי לא שחקן כזה גדול. ממש לא חושב שהוא הול אוף פיימר. יש הרבה שחקנים שהיו שחקני ליגה מצוינים אבל לא יזכרו מהם כלום. את טימאק יזכרו, את הווארד, נכון להיום, יזכרו בגלל דברים מחוץ למגרש ופחות בזכות דברים בתוך המגרש.

בדיוק להפך לדעתי.
את דוויט ייזכרו בעוד 30-40 שנה בגלל שהוא היה הסנטר הדומיננטי של תקופה מסויימת, גם אם לא יעשה כלום מהיום והלאה.
את טי-מאק, על שם מה ולמה ייזכרו? אולי בקונוטציות שליליות, כשיהיה שחקן טוב, "פרנצ'ייז פלייר", שלא יצליח לעשות שום דבר משמעותי, אפילו לא חצי גמר איזורי, ויגידו שהוא כמו ההוא מפעם, מקגריידי, זה שהיה שחקן ליגה מצויין למשך תקופה אך נכשל בענק בפלייאוף פעם-אחר-פעם-אחר-פעם.

תוציא ממנו את האנקדוטה הזו, ומה נשאר לו ? על מה תזכור אותו ? האם לא היו רבים דומים לו, שלא תזכור ?
יש פה יותר משניים וחצי אנשם שיכולים להגיד, מהראש, באיזה קבוצה שיחק נייט ארצ'יבלד, שדפק עונה של 34 נק' ? אלווין הייז ? דייב בינג ? (כולם סקורינג צ'מפיונס לפני 40 שנה +-)
אני מסופק אם יש בארץ יותר מדי אנשים שיודעים אפילו מי היה ג'ורג' גרווין ומה הוא עשה, וזה שחקן ברמה גבוהה יותר מטרייסי.

לגבי דוויט הווארד, איך אפשר "ממש לא לחשוב שהוא הול-אוף-פיימר" ?
רג'י מילר וראלף סאמפסון, שנכנסו לפני שנתיים, עשו יותר ממנו ?

כמו כן, משום מה, בפורום הזה, נוצרה אווירת אנטי דוויט הזויה לחלוטין.
"פירק קבוצות", "דברים מחוץ למגרש", "הצניח את המניות שלו".
בפועל, בעולם האמיתי, דרון וויליאמס עשה בלאגן לא פחות גדול ביוטה משדוויט עשה באורלנדו, או שקובי עשה ללייקרס לתקופה מסויימת כשדרש לעזוב, או כרמלו לדנבר, והרשימה ארוכה. כן, הוא פיטר מאמן מוצלח באורלנדו (לא הכוכב הראשון, לא העשירי, ולא האחרון שעושה זאת), כן הוא דרש טרייד ואז הסכים להישאר עוד קצת (מה שהיה, בתאכלס, מעשה לטובת אורלנדו, וממש לא מעשה אנוכי, שכן האריך להם את האופציה להביא עליו טרייד מועיל).

בפועל, הוא לא ברח לאורלנדו כמו שלברון עשה לקליבלנד והשאיר אותם בלי כלום, אלא הודיע להם בצורה אמיתית על כוונותיו ארוכות הטווח ואפשר להם לקבל עליו את התמורה בה חשקו (ויכלו גם להביא את ה"סנטר השני הטוב בליגה", יחד עם קלף או שניים נוספים, כמו שכל העולם בערך ייעץ להם).
בפועל, הוא לא עשה מהומות במהלך העונה באורלנדו בתוך חדר ההלבשה, אלא חיכה, והוביל את הקבוצה על הגב שלו לפלייאוף נוסף, גם כשהכל כבר היה נראה גמור שם מבחינתו. זה, בניגוד לקובי למשל, שכשהוא רצה לעזוב הוא הרס את העונה של הלייקרס מבפנים, על המגרש ובחדרי ההלבשה, ולא רק במשרדי ההנהלה, ואת זה אף אחד לא יכול להכחיש, אפילו לא פלאש.
או דרון וויליאמס, שגרם לפיטוריו של מאמן אגדי ומוצלח תוך כדי עונה, מהרגע להרגע, ויצר טראומה עצומה בתוך הקבוצה.

בלייקרס, בפועל, למרות כל סיפורי המשתמש פלאש, הוא היה ילד טוב וצייתן. בטח יחסית למצב בו שמו אותו.
נכון שלא הייתה לו עונה מדהימה, בטח לא במונחי דוויט הווארד ומה שאנחנו כבר יודעים שהוא יכול לעשות,
אבל אם ננקה את הרגשות והדיעות שלנו על מה שהיה שם, ואלה דברים שכנראה נשכח בקרוב,
נגלה שמעבר להתאמה המקצועית הבעייתית, ולמפגשי האגו של קובי ודוויט (כאן זה לחלוטין לרעת דוויט, שהיה צריך להבין מהרגע הראשון שהוא מספר שתיים במקרה הטוב),
דוויט נכנס למצב בעייתי, גם באשמתו, היה במצב מנטלי מסובך, היה בערך היחיד ששומר בקבוצה למעט רון ארטסט לרגעים מסויימים וקובי בריאנט לרגעים נדירים,
היה פצוע וכואב במהלך כ-ל העונה, גם בגב וגם בכתף,
ובכל זאת, למרות כל הדברים האלה,
הוא עדיין היה שחקן של 17-12.5 , מלך הריבאונדים, באחוזי יעילות מצויינים, עם 2.4 חסימות, והפסיד בסך הכל שישה משחקים. (וגם נבחר לקבוצה השלישית של הליגה והיה באולסטאר. )

אחר כך, אם מתעלמים מהידיעות הסותרות על הנעשה בערב ההחלטה,
הוא עשה את הבחירה הספורטיבית ביותר, לא דבר נפוץ כל כך בעולם הכספי-שיווקי של ימינו באמריקה,
הלך לקבוצה בה יש לו את סיכויי ההצלחה הספורטיביים הגדולים ביותר, תוך ויתור על לא מעט כסף, ותהילה וחיי סלבריטאות נוחים בלוס אנג'לס.
אם זה לא היה דוויט הווארד שעושה את ההחלטה הזאת, התקשורת הייתה מהללת את הכוכב שמעדיף סיטואציה ספורטיבית וסיכויי אליפות גבוהים יותר במקום זוהר פחות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 9:00 pm 
Senior

מגה-דיון ענקי על קובי בימי קוואמי בראון וסמוש פארקר לפנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 9:04 pm 
Junior

קראנו את זה כבר מיליון פעם, אז עדיף שלא.
אני בכל מקרה מתחייב להתעלם לחלוטין מפלאש עד שהוא לא מלהטט לי תשובה על הדיון שהוא ברח ממנו בעמוד הקודם :mi_ga_et:

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 11:11 pm 
Junior

פףףף ברצינות? אתה באמת רוצה לגרור את ת'רד מגריידי ל7 עמודים של התנגחויות?
אז ככה. את החפירה האחרונה שלך שלוש הודעות למעלה אפילו לא התאמצתי לקרוא, מי שהתווכח איתך שם יענש בלקרוא את זה, לא אני. אני אגיב על מה שרשמת לי למרות פספוס הפרס הגדול של ההתעלמות ממני (אתה יודע יש כפתור חדש-ישן בפורום שאפילו יחסוך לך את העבודה).

Chauncey כתב:
אחרי שסקרת את התיאוריה המצחיקה שלי, בוא נעבור לתאוריה המצחיקה שלך ושל קובי.
http://www.basketball-reference.com/pla ... =mcgratr01
היה קשה לו יותר לשמור על השחקן שקלע נגדו בפחות מ-40% מהשדה,
מאשר על, נניח, שחקן שקלע נגדו 25 נק' בכמעט 45% ?
http://www.basketball-reference.com/pla ... 2=wadedw01

ממתי "קשה לשמירה" נמדד במספרים? כל מי שמשחק כדורסל יודע שקשה לשמירה זה שחקן שהכי דורש ממך להוציא את כל הכוחות בהגנה, שאתה חייב כל הזמן לרוץ ולהילחם מולו, וזה לאו דווקא השחקן הכי אפקטיבי על המגרש. חוץ מזה כמובן שהמספרים האלה הם דמגוגיה גדולה כי טימאק בחלק גדול מתחילת הקרירה וסוף הקרירה היה שחקן ספסל, וייד שיחק תמיד בחמישיה, ואני בטוח שכשקובי אמר קשה לשמירה, הוא דיבר על מגריידי בשיאו, כך שאתה צריך להשוות את המספרים של וייד בשיאו לטימאק בשיאו. ושוב, אם ישאלו אותו על "השחקן הטוב ביותר", אני די בטוח שהוא יגיד שאקיל או לברון או דאנקן וממש לא מגריידי. ועדיין, השחקן הכי קשה לשמירה לקובי ב17 שנה האחרונות היה מגריידי, זו לא תיאוריה שלי ובטח לא של קובי, זה מה שהיה לו הכי קשה, שום תיאוריה. אבל כמובן שכל מילה שלך היא קודש ואתה כנראה אתה יודע יותר טוב מקובי על מי היה לו קשה לשמור.

Chauncey כתב:
דוויט הוריד מהמניות שלו בעיקר באופן התקשורתי.
במהלך הפארסה באורלנדו הוא עדיין לקח את הקבוצה החלשה הזו לפלייאוף (ולא שיחק כי היה פצוע).
במהלך העונה הקשה שהעבירו אותו בלוס אנג'לס (פירק אותם?אשכרה אתה מפיל כ"כ הרבה אשמה עליו?) הוא היה פצוע, ועדיין העמיד ממוצעים טובים מאוד,כשהוא מסיים כמלך הריבאונדים של הליגה.

הוא ועוד איך יהיה הול-אוף-פיימר, כי מדלית זהב באולימפיאדה (ובדרך לשתיים, כי גם אם לא יחזור לעצמו ב-100%, ואפילו לא ב-70%, הוא יהיה בסגל בקיץ הבא לריו),
7 פעמים אול סטאר (וכנראה לפחות עוד אחד העונה, אם יהיה כשיר),
3 פעמים שחקן ההגנה של העונה,
5 תארי ריבאונדים,
4 אול-מנש-דיפנס,
הקלע המוביל בתולדות אורלנדו מג'יק,
ופרס נייסמית' לשחקן התיכונים של השנה.
זה מספיק להול-אוף-פיים.

מדליית זהב באולימפיאדת סידני, ומדליית זהב באליפות העולם.
7 פעמים אלסטאר.
פעמיים שחקן ההגנה של השנה.
8 עונות ברצף עם לפחות 19 נק' 9 רב' ו2 חס' כל עונה.
פעמיים אול מנש דיפנס
פעמיים מלך החסימות של הליגה (3.7 ו3.9 חס')
פרס נייסמית' לשחקן התיכונים של השנה
אל אמריקן מספר פעמים
אלוף NBA בסוף הקרירה.
לא הרס אף קבוצה.
עדיין לא נבחר לHOF. והסיכויים של האוורד דומים לשלו.
מי זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 11:21 pm 
Hall of Famer

מורנינג עוד ייכנס.

לגבי מה שקובי אמר, גם הוא בן אדם וככזה חי חוויה סובייקטיבית לחלוטין ולכן לאמירה שלו אין תוקף אמפירי של ממש. אם אתה רוצה כזה, מה יותר פשוט מאשר ללכת ל head to head של basketball reference ולהתחיל השוואות. למשל בין קובי מול וויייד לקובי מול טימאק .
במחילה, להתדיין על אמירות זה קצת דבילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 11:24 pm 
Junior

אם לא הפרס נייסמית' הייתי חושב שזה אלונזו מורנינג. אולי התבלבלת עם פרס האזרחות הטובה וזה אכן הוא.
אם כך, המחזור שלו עוד לא עמד לבחירה אאל"ט. הוא ייכנס, והווארד "בעל הסיכויים הדומים" ייכנס גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 11:29 pm 
Junior

לא תוקף אמפירי, אבל זה כן אומר משהו.
לגבי נייסמית' אני לקחתי מכאן: As a senior he averaged 25 points, 15 rebounds and 12 blocked shots a game. He was named Player of the Year by USA Today, Parade, Gatorade, and Naismith.
התחלת להזכיר שחקנים משנות ה2000 וכדאי להגיב על המיקום של טימאק ברצינות.

מגריידי בפירוש מתחת ל:
1-2. קובי ושאקיל
3. דאנקן
4. לברון
5. וייד
6. נוביצקי
7. גארנט
כאן נכנסים לדקויות, ועדיין מגריידי מתחת ל:
8-9: נאש וקיד
10. איברסון (ואני די בטוח שטימאק היה מוותר על החלום הרטוב בלהיות איברסון)
ולדעתי הוא גם מתחת ל:
11. פול פירס

על האוורד ודוראנט (שמסתמא יעבור אותו, אבל עדיין לא) יש שיגידו שאפשר להתווכח ויש שיגידו שלא.
אבל בעיני מגריידי בודאות מעל ריי ריי, קארטר, כרמלו, צ'ונסי והצפרדעון (נורטון אם אתה כבר פה-לדעתי השניים הם מצ'אפ חביב).

ואם כבר הוזכרו גם דומיניק ווילקינס וג'ורג' גרווין, וכבר התכנסנו, כדאי להביא מאזני פלייאוף!
דומיניק ווילקינס, ניצח 3 סדרות בקרירה מתוך 13 (כל הנצחונות בסיבוב הראשון).
ג'ורג' גרווין, ניצח 3 סדרות בקרירת הNBA מתוך 12, ו0 סדרות בקרירת הABA מתוך 4. סה"כ 3 מתוך 16, כל הנצחונות בסיבוב הראשון.
טימאק כידוע, ניצח 0 סדרות מתוך 8 (כמובן אני לא מכליל את הסדרות של הספרס השנה). אז הוא לא דומיניק וגרווין, האם הוא כזה רחוק?

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' אוגוסט 27, 2013 11:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 11:32 pm 
Hall of Famer

וואלה נכון. תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 11:42 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, גם לברון עשה את אותה החלטה כמו הווארד, ויתר על מקומות נוצצים יותר כמו ניו יורק או שיקגו (ללכת בנעליים של ג'ורדן) בשביל הסיטואציה הספורטיבית הטובה ביותר וגם ויתר על כסף בשביל (אמנם לא כמו הווארד). התקשורת והקהל צלבו אותו לחלוטין. כמובן שהטריגר היה "ההחלטה", אבל גם על הבחירה לחבור לכוכבים ולא ליצור לעצמו שושלת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2013 11:52 pm 
Junior

גם, אבל לברון בחר במקום מאוד-נוצץ, סאות׳ ביץ׳ חייב להיות אחד מחמשת המקומות הטובים ביותר בשביל כוכב nba.
ואת האש הוא בהחלט קיבל על הפסטיבל בעיקר. הביקורת הייתה מינורית אם הוא היה מכנס מסיבת עיתונאים רגילה, מסביר את הסיבות הכנות לעזיבתו ומאחל הצלחה ומבקש סליחה מכל תושבי קליבלנד.

פלאש, תודה רבה. מה שטענתי מתחילת הדיון, כמו אצלך, הוא לא ייכנס לרשימת ה-10 אצל אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 12:25 am 
Hall of Famer

בעע איזה דיון דלוח. אף אחד פה לא בא לטעון שמגריידי השיג יותר מאחרים או יש לו קייס לטעון שהוא היה השחקן הטוב בליגה או משהו כזה. כן היה לו קייס חזק בתור טופ3 בעמדת השוטינג גארד בליגה למשך איזה 5-6 שנים, וזה כשלעצמו בהחלט הופך אותו לאחד הגדולים. ההופעה ההיא מול סן אנטוניו תופיע בעוד הרבה מאוד סרטוני היילייטס בעוד הרבה מאוד שנים. נכון, משחק ליגה בסה"כ ולא פלייאוף, אבל מתי ראית עוד שחקן שקולע 4 שלשות (כולל אחת עם עבירה על הפרצוף של ברוס בוואן, המגן הכי אכזרי בליגה באותן שנים) בתוך 35 שניות?
לצערנו לא היה ESPN רנקינג באותן שנים, אבל אני מעריך שבשיאו, בכל שנה נתונה, מגריידי בהחלט היה יכול להיות מדורג בטופ10. אגב, אני בכלל לא בטוח שבשיא שלו אם לא היו מדרגים אותו בשנים מסוימות גם לפני נוביצקי. דירק קנה את המעמד שלו הרבה בזכות האליפות. לפני זה גם ספרו אותו בתור לוזר, בטח ובטח אחרי ההפסד בגמר למיאמי 4-2, וההפסד בסיבוב הראשון לווריורס של נלי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 1:27 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, אין ספק שהפסטיבל נתן המון תחמושת וארס למבקרים, אבל הוא קיבל מספיק ביקורת, קטלנית במיוחד, על כך שהוא החליט ללכת למיאמי ולהצטרף לווייד ולא ללכת ולהיות האיש בקבוצה משלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 3:32 am 
Junior

אז הביקורות האלו היו מטופשות במקצת, משום שהיה ברור שלאיפה שלברון ילך הקבוצה תהיה שלו והיא תגיע עד לאן שהוא ייקח אותה.
אם כבר הביקורות האלה היו צריכים להיות לכיוון וויד, שבמקום לנסות להוביל את ההיט שלו כאלפא-דוג לאן שהוא יכול לקחת אותם, העדיף לעשות ריקרוטינג לשחקן הטוב בליגה כדי שיסדר לו את המשך הקריירה.
דרק רוז למשל העדיף לא לדבר עם לברון כל הקיץ, כנראה בגלל שהוא רצה להישאר האיש של שיקאגו ולהוביל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 7:10 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מדהים אותי שהיקום שבו ההחלטה של וייד ראויה ליותר ביקורת מזו של רוז הוא היקום שאני חי בו ולא איזה יקום מקביל הזוי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 8:26 am 
Hall of Famer

סליחה????? אני יכול להבין אם היית אומר שהיו צריכות להיות גם ביקורות כלפי ווייד, אבל אתה טוען שהן צריכות להיות מופנות אל ווייד ולא אל לברון??? אל השחקן הפחות טוב שהוא לא זה שמקבל את ההחלטה??? אל השחקן שלא הוא שעוזב את המועדון????? אל השחקן שלא עשה פסטיבל מהבחירה שלו לקבוצה חדשה???

דרך אגב, אם תעבור על כתבות בתקופה ההיא אתה תראה שזה לא היה כל כך ברור שלאן שלברון ילך הקבוצה תהיה שלו והיא תגיע לאן שהוא יקח אותה. אני מניח שאתה בין חובבי סימונס, אז תחפש את הכתבה שלו שבה הוא מספר באריכות על הדרך שבה הסיפור במיאמי יעבוד והדרך היא שלברון יפנה את הבמה לווייד להיות האיש המרכזי, כפי שהיה עם מייקל אייזנר והסגן שלו בדיסני, קרי, וייד יהיה מייקל אייזנר ולברון הסגן. וסימונס ממש לא היה היחידי שחשב ככה.

הדרך שבה ההיסטוריה משוכתבת די מדהימה. זה רק קרה לפני שלוש שנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 8:54 am 
Junior

ואם נחזור לנשוא הת'רד-
א. לא הבנתי למה אחד הגדולים בדורו חייב להיות טופ 10? מי קבע שרק עשרה שחקנים נחשבים לגדולים בדורם?

ב. התעלמת לחלוטין ממה שגם גימלריך וגם אני כתבתי- מהגדולים בעמדתו. ואני עדיין דבק מבכך שהוא מהגדולים בעמדתו גם היסטורית. ורק הערת שוליים קטנה- מדהים אותי שאני מכל האנשים מסנגר על מגריידי. אף פעם לא ממש אהבתי אותו ואני עדיין לא. אני פשוט מאוד מעריך את היכולות העצומות שלו כשחקן וחבל לי לקרוא את הדמוניזציה שהוא עובר בגלל סיום קריירה רע.

ג. צ'ונסי, דווקא חובב כדורסל שכמותך צריך לדעת שאנחנו זוכרים שחקנים גדולים ומלאי דמיון או שחקנים מפוספסים שלאו דווקא עשו הרבה בקריירה.
ליכולות כדורסל יש בהחלט משקל גדול אצל שחקן כדורסל. אחרי הכל- זה קודם כל משחק. אסור לשכוח את זה.

ד. ברור שדווייט האוורד עבר בקריירה שלו את מגריידי. זה לא משהו שבכלל נתון לויכוח.
דווייט הוא אולי לא הדבר הכי אסתטי לצפיה, אבל הוא עדיין הסנטר הגדול של דורו והוא עדיין ספצימן פיזי יוצא דופן ממבחינת שילוב של יכולות אתלטיות, זריזות וכוח. כל זה, לצד ההישגים שצ'ונסי כבר תאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 8:58 am 
Senior

עמוס, גם אתה עושה פה שיכתוב קל של ההיסטוריה, לכיוון השני. היו כאלו שדיברו על הציוות וויד-לברון ככזה שאין בו היררכיה, ותהו איך בדיוק זה יעבוד, בעיקר בגלל שבניגוד לציוותים אחרים בעבר(שאק-קובי, פיפן-ג׳ורדן) זה היה נראה כאילו שניהם ידרכו אחד לשני על האצבעות. אבל סימונס היה נראה לי מאוד בודד בתיאוריה שדווקא וויד יהיה האיש המרכזי מביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 12:09 pm 
Junior

בכלל לא היה ברור מי יהיה השחקן המוביל של מיאמי כשלברון עבר לשם. הניחוש המושכל אמר שלברון יהיה קצת יותר דומיננטי מוייד, אבל אני זוכר הודעות של הוונאבי שחזו שוייד ובוש יקלעו 25-27 כ"א ולברון יקלע 22 ויתמקד בניהול המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 1:53 pm 
מנהל פורום

גם אם כן, מן הסתם זה במודל מג'יקי כזה, זה עדיין לא אומר שלברון הוא לא השחקן המרכזי. אבל אם כבר, אתה בטח גם זוכר תחזית אחרת של שימי, שוייד יראה לקובי בנוק-אאוט מי הסקנד גארד הכי טוב בNBA.

אני בכל אופן זוכר כמו עמוס. אולי היו מעט קולות שטענו שברור שוייד יהיה השחקן המרכזי, אבל התייחסות אליהם כשווים תוך כדי ציון העובדה ש"זו הקבוצה של וייד" לדעתי היו המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 5:30 pm 
Junior

עמוס, לא יודע על מה התפלצת.. כן, נראה לי הגיוני בזמנו שסופרסטאר ברמה ובמעמד של וייד ירצה להמשיך להיות האלפא-דוג, וכן, נראה לי הגיוני שmvp כמו דרק רוז יירצה להישאר האלפא דוג ולנסות להוביל את שיקאגו לאן שהוא יכול לקחת אותה, בתקווה אליפות, ולא לרצות לראות לאן לברון יכול לקחת אותה כשהוא הסייד קיק שלו.

מוק - זה באמת לא חשוב מדי, אבל דובר מההתחלה על ״אחד הגדולים״, והיו מי שטענו בחירוף נפש שהוא ״אחד הגדולים״. אז אין לי מושג איך נכנסתי לוויכוח חריף שכזה על משהו שתאכלס שטותי לחלוטין מבחינתי, נדמה לי שזו פעם ראשונה בפורום שאני נכנס לוויכוחי דירוגים שכאלה, אבל אם כבר התחלנו אז המשכנו, וכן, אני חושב שטענתי הוכחה..
בנוגע לזיכרון, אני מאמין שאני אזכור את טי-מאק גם עוד 30 שנה, ואפילו אחד כמו ג׳ו-ג׳ונסון. דובר על ״מה אנשים ייזכרו״, אני מאמין שהרבה יותר אנשים ייזכרו את הווארד מאשר את מקגריידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 5:52 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
אני מאמין שהרבה יותר אנשים ייזכרו את הווארד מאשר את מקגריידי.

יכול להיות, אבל צריך לזכור שמקגריידי בכל זאת הגיע לליגה 7 שנים לפני הווארד ובדיוק כשהווארד התחיל להתפתח לסוג של סופרסטאר טימאק התחיל בהתדרדרות (המאוד מהירה יש לציין-תוך שנתיים הוא הפך משחק של 21 נק' למשחק לאחד שלא מגיע אפילו לדאבל-פיגרס). סתם לשם השוואה, קח שחקנים שנכנסו לליגה לפני 30 שנה פלוס מינוס, נניח מהדור של בירד ומג'יק, ולעומתם שחקנים שהגיעו לליגה 7 שנים מוקדם יותר בתחילת שנות ה-70, אז ברור לחלוטין שמהדור של בירד ומג'יק זוכרים יותר שחקנים, ומהדור שהתחיל באמצע-סוף שנות ה-80 זוכרים יותר מהדור של בירד ומג'יק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 6:41 pm 
Hall of Famer

אפרופו רוז, נראה לי שאחרי הפיאסקו של העונה האחרונה, אפשר בכיף לנקות אותו מכל מחשבה טהורה אי פעם בעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 6:43 pm 
Junior

מה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 7:04 pm 
Hall of Famer

הבחור ליכלך השנה בעיני רבים וגם בעיניי. מישהו עם אופי חזק היה כבר חוזר מתישהו לקראת הפלייאוף לאור הזמן שעבר והדיווחים שהוא בריא. אבל הוא לא עשה את זה
לכן, להצביע על האופי התחרותי שלו בעבר בכך שהוא לא רצה לחבור ללברון, זה קצת סותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 7:22 pm 
מנהל פורום

זהו, שגם זה וגם זה שניהם מאפיינים של אותה תופעה, לא משהו סותר. אני ואפסי עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה