הרסי הוקינס כתב:
מה שבעיקר מעצבן בהודעה שהתחילה את כל הטרראם זה הניסוח: "אולי פיקציות כמו נס ציונה והרצליה צריכות את זה".
זה השתמע, כרוצה לומר: "אנו (וידידתינו מכבי אלקטרה תל אביב והפועל מגדל ירושלים) הנאורים, הנכונים והיחידים שאשכרה אפשר לכנותם קבוצת כדורסל מוצדקת, מספיק מתורבתים כדי לא לצרוך את התועבה הפדופילית שנקראת 'מעודדות'. אולי בבונים שמשלמים להם להגיע למשחקים בערי הספר המרוחקות והבלתי מפותחות צריכים את תת-התרבות הנלוזה הזו על מנת להשביע את צרכיהם הבולמוסיים".
זו הסיבה שבכל פעם שאני מתחיל לחבב מחדש את המפעל של הפועל תל אביב, אני מקבל כאפה וסולד ממנו מחדש. זה מרגיש כאילו הסיבה היחידה שהוא קיים הוא על מנת להדגיש רצון של אנשים מסויימים להגחיך את כל השאר.
דובראש, סומו, גלש וחבריהם: אתם באמת חושבים שבנס ציונה יכולה לקום קבוצת אוהדים כמו שלכם? שמעתם על המושג מאסה קריטית? איך יכול להיות שלקבוצה שהאידיאולוגיה הסוציאליסטית שלה עומדת בראש סדר היום, עסוקה כל הזמן בהגחכת הניסיונות למתן בידור הולם ותרבות פנאי הולמים במקומות שהם לא במרכז הכוח (ולמען ההגינות, הרצליה נמצאת ממש במרכז הכוח) או במרכז הכובד המשאבי בישראל? יש עולם מחוץ למדינת תל אביב, והוא זקוק למדינה כדי לשרוד.
כן, זה לא נוח וזה לא נעים. הלוואי ולהרצליה היו יותר אוהדים. הלוואי ושהיו כאן מטורפים ומליארדרים שהיה להם אומץ וטמטום להשקיע ברצינות בקבוצות שלקחו אליפות כדי להפוך אותם למועדונים מהשורה הראשונה.
אתם יכולים להיות בטוחים שאם יקומו מיליונרים כאלו, הרצליה ונס ציונה לא יהיו הקבוצות הראשונות שהם יבחרו. הם יבחרו בחיפה, הם יבחרו בירושלים, והם יבחרו בתל אביב. אולי אפילו בחולון. אז במקום להודות על כך שיש לכם ליגה בזכות כל מיני פיקציות חסרות תועלת, תגידו תודה שיש מועדונים קטנים, שמייצרים שחקני נוער, שמאפשר לקיים ליגה של יותר מארבע קבוצות, שמקרבים אנשים לכדורסל ושגורמים לכם לטייל ברחבי הארץ. פשוט תורידו את האף הזה ותפסיקו להיכנס בכל מה שהוא לא אתם.
ושוב אני התייחסתי בעיקר לגלבוע.אין לי שום דעה על נסציונה)למעט האולם המזעזע והאירוח המצוין שהיה לנו שם).
תסביר לי מה ההצדקה של קבוצה כמו גלבוע