סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 23, 2025 2:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 9:54 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Red Sumo1 כתב:

מכבי ת"א וירושלים הן קבוצות אוהדים? ממתי?

נראה לך תקין שעירריה, למשל אילת, משקיעה בקבוצה מקצוענית יותר מ-3 מליון ש"ח בשנה?

אני הבנתי ממך (ואני רואה שגם הרסי ככה הבין) שמכבי תל אביב והפועל ירושלים הם קבוצות פיקציה.

אם לא לזה היתה כוונתך (למרות שקראתי שוב ושוב ואני לא רואה משמעות אחרת) אני מתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 9:56 am 
Junior

במחשבה שניה אולי החלפת בין ׳הינם׳ ל׳אינם׳ ופה הטעות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 11:13 am 
Freshman

ברור שהוא התכוון שהקבוצות הללו לא פיקציה, הוא התבלבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 12:15 pm 
Junior

הניסוח שלי היה רע.

קבוצה פקציה = קבוצה שללא תמיכה של כסף ציבורי (עירוני) רב לא היתה יכולה להעמיד תקציב מינימום לליגת העל.

ירושלים, מכבי אינם קבוצה פקציה.

סליחה אם פגעתי במשהו

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 2:08 pm 
Junior

אני מצטער, אבל לקרוא לקבוצה פיקציה זה כל כך מתנשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 2:25 pm 
Sophomore

matan 2.0 כתב:
אני מצטער, אבל לקרוא לקבוצה פיקציה זה כל כך מתנשא.

תן לי סיבה אחת מדוע קבוצה כמו גלבוע גליל היא לא פיקציה.
קהל אין שם,השם נגזל מקבוצה אחרת,רוב הכסף מתבסס על כספי ציבור.
תן לי הצדקה אחת לקיומה של קבוצה שכזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 2:26 pm 
Hall of Famer

אז אני מבין שיש שוני בהגדרות לגבי קבוצת פיקציה. ללאומית יש הגדרה שונה, משהו על כמות אוהדים כמדומני (כי אם נדבר על כסף, חס וחלילה, אז ה"אימפריה" מחולון היתה אמורה כבר להקבר 10 פעמים. מזל שיש לה חברים).

האמת היא שיש משהו במה שסומו אומר. אני אוהד נתניה, וממש לא מת על העובדה שהארנונה של התושבים מממנת משכורות של שחקנים שבאים לחצי שנה וממשיכים הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 2:38 pm 
Sophomore

זה כמו לקרוא לקבוצה "קבוצת משוררי שואה". למה? כי במשחקיה נשמעים באופן קבוע שירי שואה ושטנה.

יש בזה באמת צורך? או שיש בזה רצון לעורר פרובוקציה?

אגב, עדיין לא ראיתי פרסום רשמי להחלטה הזאת, ובטח שלא לקרדיט שאוהדי הפועל מנכסים להם על הגאולה שהגיעה בזכותם. בעצם זה כתוב בשדים האדומים, אולי זה האסמכתא. זה לא שאוהדי ומנהלי הפועל י-ם למשל מנסים כבר שנים לבטל את החובה המשונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 3:25 pm 
Junior

זה כנראה שייך אך ורק להסתלקות של קופל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:00 pm 
Junior

זה כתוב אמנם בשדים, אבל כל חבר עמותה קיבל את הישיעה באופן רשמי מגורמי הנהלת הקבוצה במייל מסודר.

נכתב שם שבעקבות בקשת הקבוצה, חובת המעודדות בוטלה. כאמור כל קבוצה שלא תפעיל מעודדות מחוייבת בפעילות למען הספונסרים של הליגה. המנהלת עדיין מעדיפה מעודדות אבל כאמור זה לא חובה....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:00 pm 
Sophomore

פאנוש כתב:
זה כמו לקרוא לקבוצה "קבוצת משוררי שואה". למה? כי במשחקיה נשמעים באופן קבוע שירי שואה ושטנה.

יש בזה באמת צורך? או שיש בזה רצון לעורר פרובוקציה?

אגב, עדיין לא ראיתי פרסום רשמי להחלטה הזאת, ובטח שלא לקרדיט שאוהדי הפועל מנכסים להם על הגאולה שהגיעה בזכותם. בעצם זה כתוב בשדים האדומים, אולי זה האסמכתא. זה לא שאוהדי ומנהלי הפועל י-ם למשל מנסים כבר שנים לבטל את החובה המשונה הזו.

יש לך באסטה לממכר שטויות בקילו?או שאתה מקים אתר למדידת דמגוגיה בשקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:10 pm 
Sophomore

זה שחברי הוועד המנהל של הפועל ת"א כותבים את זה במייל לאוהדים חברי העמותה לא אומר שהאדומים הם הסיבה לביטול החובה. או לפחות, לא הסיבה הבלעדית.

ואני לא מבין את הדחף הזה לקרוא לקבוצות "פיקציה" ולהמציא לזה הגדרה, כי אין לזה אח ורע בשיח הספורטיבי. יש לזה ריח של פרובוקציה שנועדה להרגיז בלי שום מטרה שיכולה להועיל למישהו. בדיוק כמו שירי שואה למיניהם במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:11 pm 
Junior

מה שבעיקר מעצבן בהודעה שהתחילה את כל הטרראם זה הניסוח: "אולי פיקציות כמו נס ציונה והרצליה צריכות את זה".

זה השתמע, כרוצה לומר: "אנו (וידידתינו מכבי אלקטרה תל אביב והפועל מגדל ירושלים) הנאורים, הנכונים והיחידים שאשכרה אפשר לכנותם קבוצת כדורסל מוצדקת, מספיק מתורבתים כדי לא לצרוך את התועבה הפדופילית שנקראת 'מעודדות'. אולי בבונים שמשלמים להם להגיע למשחקים בערי הספר המרוחקות והבלתי מפותחות צריכים את תת-התרבות הנלוזה הזו על מנת להשביע את צרכיהם הבולמוסיים".

זו הסיבה שבכל פעם שאני מתחיל לחבב מחדש את המפעל של הפועל תל אביב, אני מקבל כאפה וסולד ממנו מחדש. זה מרגיש כאילו הסיבה היחידה שהוא קיים הוא על מנת להדגיש רצון של אנשים מסויימים להגחיך את כל השאר.

דובראש, סומו, גלש וחבריהם: אתם באמת חושבים שבנס ציונה יכולה לקום קבוצת אוהדים כמו שלכם? שמעתם על המושג מאסה קריטית? איך יכול להיות שלקבוצה שהאידיאולוגיה הסוציאליסטית שלה עומדת בראש סדר היום, עסוקה כל הזמן בהגחכת הניסיונות למתן בידור הולם ותרבות פנאי הולמים במקומות שהם לא במרכז הכוח (ולמען ההגינות, הרצליה נמצאת ממש במרכז הכוח) או במרכז הכובד המשאבי בישראל? יש עולם מחוץ למדינת תל אביב, והוא זקוק למדינה כדי לשרוד.
כן, זה לא נוח וזה לא נעים. הלוואי ולהרצליה היו יותר אוהדים. הלוואי ושהיו כאן מטורפים ומליארדרים שהיה להם אומץ וטמטום להשקיע ברצינות בקבוצות שלקחו אליפות כדי להפוך אותם למועדונים מהשורה הראשונה.

אתם יכולים להיות בטוחים שאם יקומו מיליונרים כאלו, הרצליה ונס ציונה לא יהיו הקבוצות הראשונות שהם יבחרו. הם יבחרו בחיפה, הם יבחרו בירושלים, והם יבחרו בתל אביב. אולי אפילו בחולון. אז במקום להודות על כך שיש לכם ליגה בזכות כל מיני פיקציות חסרות תועלת, תגידו תודה שיש מועדונים קטנים, שמייצרים שחקני נוער, שמאפשר לקיים ליגה של יותר מארבע קבוצות, שמקרבים אנשים לכדורסל ושגורמים לכם לטייל ברחבי הארץ. פשוט תורידו את האף הזה ותפסיקו להיכנס בכל מה שהוא לא אתם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:32 pm 
Freshman

וואו, לא חשבתי שההערה שלי תעורר כזאת מהומה.
אז אני ממש מתנצל בפני הורקינס והחברים - נס ציונה לא פיקציה, הרצליה לא פיקציה, אשדוד לא פיקציה, אילת לא פיקציה, נתניה לא פיקציה וגלבוע גליל לא פיקציה.
כל הקבוצות הנ"ל כבודן במקומן מונח, הן עושות את הליגה, הן מייצרות שחקנים ויוצרות עניין בפריפריה. סבבה?

אני אנסח מחדש את ההערה שלי - אנחנו, הפועל תל אביב, לא צריכים מעודדות, אולי קבוצות קטנות כמו הרצליה ונס ציונה צריכות את זה.

מרוצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:48 pm 
Junior

כן, ותודה, אבל אנחנו לא צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:49 pm 
Junior

אגב, סתם רציתי להיות דרמתי בהודעה ה 888 שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 8:34 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
מה שבעיקר מעצבן בהודעה שהתחילה את כל הטרראם זה הניסוח: "אולי פיקציות כמו נס ציונה והרצליה צריכות את זה".

זה השתמע, כרוצה לומר: "אנו (וידידתינו מכבי אלקטרה תל אביב והפועל מגדל ירושלים) הנאורים, הנכונים והיחידים שאשכרה אפשר לכנותם קבוצת כדורסל מוצדקת, מספיק מתורבתים כדי לא לצרוך את התועבה הפדופילית שנקראת 'מעודדות'. אולי בבונים שמשלמים להם להגיע למשחקים בערי הספר המרוחקות והבלתי מפותחות צריכים את תת-התרבות הנלוזה הזו על מנת להשביע את צרכיהם הבולמוסיים".

זו הסיבה שבכל פעם שאני מתחיל לחבב מחדש את המפעל של הפועל תל אביב, אני מקבל כאפה וסולד ממנו מחדש. זה מרגיש כאילו הסיבה היחידה שהוא קיים הוא על מנת להדגיש רצון של אנשים מסויימים להגחיך את כל השאר.

דובראש, סומו, גלש וחבריהם: אתם באמת חושבים שבנס ציונה יכולה לקום קבוצת אוהדים כמו שלכם? שמעתם על המושג מאסה קריטית? איך יכול להיות שלקבוצה שהאידיאולוגיה הסוציאליסטית שלה עומדת בראש סדר היום, עסוקה כל הזמן בהגחכת הניסיונות למתן בידור הולם ותרבות פנאי הולמים במקומות שהם לא במרכז הכוח (ולמען ההגינות, הרצליה נמצאת ממש במרכז הכוח) או במרכז הכובד המשאבי בישראל? יש עולם מחוץ למדינת תל אביב, והוא זקוק למדינה כדי לשרוד.
כן, זה לא נוח וזה לא נעים. הלוואי ולהרצליה היו יותר אוהדים. הלוואי ושהיו כאן מטורפים ומליארדרים שהיה להם אומץ וטמטום להשקיע ברצינות בקבוצות שלקחו אליפות כדי להפוך אותם למועדונים מהשורה הראשונה.

אתם יכולים להיות בטוחים שאם יקומו מיליונרים כאלו, הרצליה ונס ציונה לא יהיו הקבוצות הראשונות שהם יבחרו. הם יבחרו בחיפה, הם יבחרו בירושלים, והם יבחרו בתל אביב. אולי אפילו בחולון. אז במקום להודות על כך שיש לכם ליגה בזכות כל מיני פיקציות חסרות תועלת, תגידו תודה שיש מועדונים קטנים, שמייצרים שחקני נוער, שמאפשר לקיים ליגה של יותר מארבע קבוצות, שמקרבים אנשים לכדורסל ושגורמים לכם לטייל ברחבי הארץ. פשוט תורידו את האף הזה ותפסיקו להיכנס בכל מה שהוא לא אתם.

ושוב אני התייחסתי בעיקר לגלבוע.אין לי שום דעה על נסציונה)למעט האולם המזעזע והאירוח המצוין שהיה לנו שם).
תסביר לי מה ההצדקה של קבוצה כמו גלבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 11:18 pm 
Junior

אין לי הצדקה, ואני לא אוהב את הפטנט של הגלבוע. עושה רושם שיש מעט מאוד אנשים בכדורסל שמרוצים מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה