סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 11, 2025 2:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

אז מי צריך להיות המאמן הבא של הנבחרת?
דייויד בלאט 33%  33%  [ 15 ]
פיני גרשון 11%  11%  [ 5 ]
אפי בירנבוים 20%  20%  [ 9 ]
ארז אדלשטיין 18%  18%  [ 8 ]
שרון דרוקר 0%  0%  [ 0 ]
צביקה שרף 0%  0%  [ 0 ]
דני פרנקו 0%  0%  [ 0 ]
עודד קטש 7%  7%  [ 3 ]
מאמן זר 2%  2%  [ 1 ]
לא קרה כלום,אפשר להמשיך עם אריק שיבק 9%  9%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 45
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 1:03 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
בסוף נראה את שרף באליפות אירופה הבאה על הספסל עוד פעם צועק שייזדיין סרוסי

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 1:12 am 
Junior

נורטון כתב:
לא קרה כי כמה מאמנים פוטנציאליים יש חוץ מדאנטוני או משהו. אבל אפשר לחשוב מה ההבדל בין זה לבין מאמן nba שמאמן את נבחרת אמריקה. צ׳אק דיילי למשל

א. דובר על עוזרי מאמן. היו כאלה "פוטנציאליים".
ב. עוזרי המאמן בליגה עובדים בימים אלה בקבוצות שלהם על דברים שונים. לא רואה איך מאמן לוקח את דיוויד בלאט כעוזר מאמן ואז משחרר אותו לקיץ ללכת לאמן את נבחרת ישראל.
ג. עוזר מאמן בליגה עובד במהלך העונה מסביב לשעון. לטעמי זה בדיחה שמאמן נבחרת לא יהיה עם ציפורן על הדופק לגבי השחקנים שהוא יאמן או ייבחר לוותר עליהם בקיץ במשך כל העונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 1:31 am 
Sophomore

באיחור של 8 שנים: דיוויד בלאט. עוזרים- ארז אדלשטיין ודן שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 7:20 am 
Hall of Famer

דיוויד בלאט אופציה ראשונה בפער גדול, אם הוא יורד מהפרק אז אדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:04 am 
מנהל פורום

בהחלט בלאט כאופציה ראשונה, אם לא הוא אז דרוקר, בשביל הציטוטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:34 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני רואה את אפי אחרי הפיטורין מראשון בכיף הולך לאמן את הנבחרת.

אתה מודע לכך שמאז הפיטורין שלו מראשון הוא כבר הספיק לחתום בהרצליה , כן?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 11:11 am 
Junior

Chauncey כתב:
עודד קטש... ?
מי השניים שהצביעו לו, פניני ואליהו שפשוט רוצים אישור לעשן על שולחן הפוקר?

עדיין אנשים לא מקבלים את קטש כמאמן לגיטימי?
ב7-8 השנים האחרונות, איזה מאמן פעיל פרט לבלאט עדיף עליו בצורה כל כך ברורה?

אפשר להבין טענות שהוא צעיר מדי וחסר ניסיון, אבל אני חושב שיכולות אימון והישגיות הוא הראה כבר מעל לכל ספק גם באילת ובעיקר בגלילבוע. נכון במכבי הוא התרסק ( וכמוהו אפי) וגם בירושלים הוא לא היה להיט (אשמח לדעת מי כן היה להיט בירושלים, אולי אולי פרט לשמיר עם 2 זכיות), אבל עדיין הוא אחד המאמנים הישראלים הכי מצליחים בעשור האחרון. בטח יותר מדרוקר, אפי ואדלשטיין מבחינת הצלחה קבוצתית בשנים האחרונות.

ובאופן כללי יותר, מה אדלשטין עשה ב7-8 השנים האחרונות שהוא הצעה לגיטימית אבל קטש לא?

ובקשר לסקר - בלאט. צריכים לעשות הכל כדי לשכנע אותו להגיע לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:27 pm 
Sophomore

אני בעד בלאט לפחות ל5 שנים
שיזכה להגשים חלום ולאמן את הבן שלו
וסוף סוף יהיה לנו רכז נורמלי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 3:45 pm 
Sophomore

קטש מאמן ממש טוב, מהטובים בארץ,אבל אני לא חושב שהוא מתאים למעמד מלחיץ כמו מאמן לאומי, בנוסף הוא מאמן חסר ניסיון יחסית לאפשרויות האחרות.
אני מסכים עם כולם לכך שבלאט צריך לאמן את הנבחרת, אם לא בלאט אז הייתי לוקח את ארז אדלשטיין, אחריו את אפי בירנבוים.
את פיני גרשון לא הייתי שוקל כאופציה כי ההרגשה היא שהוא פרש מאימון ומעדיף לנגב חומוס מאשר לאמן נבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 4:54 pm 
Junior

וזה שקטש חלק מהכישלון לא מעניין אף אחד?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:13 pm 
Hall of Famer

אדלשטיין. אצלו לא ישחקו אנשים שלא רוצים, אצלו לא יהיה פחד משתק משיתוף צעירים, אצלו יש מצב שהוא ישים עין על איזה כשרון שלאו דווקא משחק בקבוצה גדולה, ואצלו בטוח שאף אחד לא יטוס ביזנס כשכל שאר הקבוצה טסה ביחד.

דיוויד בלאט הוא מאמן כדורסל טוב, אבל איש קטן שאני לא סובל. ממש לא רוצה אותו בפרונט, בטח אחרי הפרשה שלו עם התעודה (אנשים נוטים להאשים את ה"בירוקרטיה" ושוכחים את ההתנהגות המגעילה שלו בעניין).

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ג' ספטמבר 10, 2013 5:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:14 pm 
Hall of Famer

לדעתי הצוות הטוב ביותר (בהנחה שבלאט לא יאמן)

מאמן ראשי:אפי
עוזרי מאמנים: אדלשטיין ופרנקו בסגל החדש ישחקו צוברוביץ' ,מקל, רוט,תיוס ,רייס(במקום קוז'אק,לימונד,חנוכי ופניני) וויהיה מה למכור.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:14 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קוף ירוק כתב:

אני מעריך שהמאמן הבא יהיה בלאט ושיתנו לו לאמן גם בקבוצה בנוסף לעבודה בנבחרת (ושיבק ימשיך להיות המנהל המקצועי)

אמנם עשו שם סוג של סולחה, אבל לטעמי התסריט ששיבק חוזר להיות בוס ישיר של בלאט בקונסטלציה כלשהי היא מופרכת. אף אחד מהם לא יסכים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה היתה ההתנהגות המגעילה של בלאט בעניין התעודה?

ומה שצ'ונסי אמר בעניין קטש (ואני רחוק מלהיות משונאי קטש. עדיין אין שום סיבה לצ'פר אותו על הכישלון במינוי למאמן ראשי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:21 pm 
Hall of Famer

ברור לכולם שכל צוות האימון יוחלף שיבק,קטש ואלפסי, כ'א אחראי לכישלון ,מי יותר ומי פחות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 5:46 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:

זה ציטוט אמנם מ2012, אבל מבהיר את הלך ההתנהגות שלו גם בזמן אמת:

"לא אאמן את נבחרת ישראל בעתיד, אני כבר במקום אחר בחיים. שלושה עורכי דין זוטרים ועלובי נפש עשו את כל הבלאגן. בגלל 15 שעות עיוניות שחסרו לי לקבלת תעודת מאמן, אסרו עליי להיכנס לאולם ולהעביר אימון. אז קמתי והלכתי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 6:47 pm 
Junior

נדב, הערה קצת גסה מצידו של בלאט יחסית לאדם שאמור להיות קצת יותר ייצוגי, אבל בגדול לא משהו נוראי כל כך מצידו.

בכל מקרה, חייב להגיד שקצת מפתיע אותי הריספקט שאדלשטיין מקבל פה. הוא מוח כדורסל נפלא ( למרות שלא בטוח שעדיף על שמיר), אבל באופן כללי הוא לא מאמן הישגי. ההישגים הכי טובים שלו בקריירה אלו גמרים למניהם, שזה אחלה בהתחשב בחלק מהסגלים שהיו לו ( למרות שהיו גם סגלים חלשים שהוא בנה למרות תקציב גבוה), אבל אפי, קטש, שמיר ודרוקר כולם עם רשימת הישגים טובה משלו.

מצד שני, אריק שיבק היה המאמן האחרון וזה לא שהוא היה מכונת הישגים ( למרות שההישגים בהולנד אכן חביבים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 7:02 pm 
Hall of Famer

להגיד "לא אאמן את נבחרת ישראל, אני במקום אחר בחיים" רק לפני שנה זה קצת מעבר ל"הערה גסה" לטעמי.

לעניין ההישגיות של אדלשטיין, אני לא ממש מקבל את זה. ישראל היא לא קנדידטית להיות אלופת אירופה, לא בדור הזה ולא בזה שאחריו. צריך מאמן עם ביצים, שמקדם צעירים, שאין אצלו כוכבים, שבא באמת עם כל הלב ולא בחצי כח. אדלשטיין הוא אחד כזה ולכן הוא נראה המתאים. גם אפי, אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 7:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נדב, לא הבנתי מה כל כך גס ונורא במשפט שציטטת, ובטח שלא איך הוא מבהיר משהו לגבי העבר. בכל אופן, המשפט לגבי העתיד די מבהיר שאפשר להוריד את בלאט מהסקר (אם כי הוא לא יהיה הראשון שיפר נבואה מהסוג הזה אם וכאשר).

בכלל, אני תמיד מופתע מחדש איך אדם אימפולסיבי ולא שגרתי כמוך שופט כל כך בחומרה אנשים על התבטאויות או מעשים שחורגים מהנימוס הסטנדרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 8:00 pm 
Hall of Famer

עופר, שכחתי או לא הייתי מודע שאפי הספיק לחתום בהרצליה. קורה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 8:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Chauncey כתב:
וזה שקטש חלק מהכישלון לא מעניין אף אחד?

מעניין שכישלון מתחרז עם טפלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:22 pm 
Sophomore

ברגע שמתחילים להסתכל על הרקורד של המאמנים רואים שבסופו של דבר כולם נכשלו בשלב זה או אחר עם נבחרות בשכבות גיל שונות, לא? דן שמיר, דרוקר, קטש ולדעתי אדלשיין...כל אחד מהם היה אחראי בתקופה אחרת על קבוצת נוער/נערים/קדטים ושום גדולה או נצורה לא יצאה מזה.

אגב, בלי שום קשר למה שנדב כתב אני לא מתלהב מהרעיון של בלאט מאמן את הנבחרת. אני מחבב את בלאט, ולגמרי בצד שלו בנוגע לסיפור שהיה (וגם לא מפריע לו שהוא מריר ועוקצני בקשר לזה - העליבו, פגעו והתייחסו אליו בזלזול - לא חושב שזה התגובה הדיפלומטית, אבל מבין למה הוא מרגיש שמותר לו להגיב באופן דומה בחזרה) אבל הוא יגיע בתור המושיע הגדול שהסכים לרדת אל העם ולהתגייס לטובת המולדת. לא בא לי טוב.

באופן כללי אני לא חושב שיש משמעות גדולה במיוחד למאמן של הנבחרת - צריך מאמן טוב שיודע לנהל משחקים וזה יכול להיות כל אחד מהשמות שהוזכרו (חוץ מדרוקר וגם זה סתם בגלל שהוא מעצבן אותי).

הרי הבעיה בנבחרת היא לא בעמדת המאמן (שוב, אמרתי מאמן טוב - לא שיבק) אלא בניהול. כל המנגנון מסריח משלב קידום השחקן הישראלי, עד הדגש על תחרותיות בניגוד לבנייה נכונה של שחקנים בגילאים צעירים ועד להתייחסות לנבחרת של שחקנים ש"עושים טובה" כשמזמינים אותם ובסך הכול רוצים להגיע הביתה בשלום בלי להיפצע או להישחק יותר מידי.

צריך להעיף מבט לגרמנים ולראות איך הם עשו עקירה מהשורש של מנגנון הכדורגל שלהם דווקא, והתחילו לבנות אותו מחדש בצורה מתודית ומקצועית. צריך להשקיע יותר בסקאוטינג בגיל צעיר של שחקנים עם פוטנציאל ובנייה נכונה ומקצועית של תכונית אימונים מהרגע הראשון ששחקן מראה פוטנציאל - אורח חיים ספורטיבי, דיאטה, בניית גוף, חשיבה טקטית, כישורי משחק בסיסיים. אז לא, אני לא אומר לייצר מעבדות סובייטיות לילדים בגיל 7, אבל מי שמראה יכולת ורצון בגיל צעיר צריך להבין כבר בגיל הזה מה ההשלכות של הבחירה באורח חיים ספורטיבי - לא בנוי לזה, עדיף שיוותר כבר בגיל 10-12 ולא יגדל להיות פניני.

סתם ככה, אני מצביע בשביל דן שמיר - נראה לי מאמן של משחקים גדולים, פחות בנוי לעונה שלמה אבל יודע איך להכין את הקבוצה שלו לשבוע של משחקים "קריטיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:27 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
ראובן כתב:

זה ציטוט אמנם מ2012, אבל מבהיר את הלך ההתנהגות שלו גם בזמן אמת:

"לא אאמן את נבחרת ישראל בעתיד, אני כבר במקום אחר בחיים. שלושה עורכי דין זוטרים ועלובי נפש עשו את כל הבלאגן. בגלל 15 שעות עיוניות שחסרו לי לקבלת תעודת מאמן, אסרו עליי להיכנס לאולם ולהעביר אימון. אז קמתי והלכתי"

לרגל אחרי פסקי זמן של קבוצה בגמר פלייאוף ולהתקשר לספר בטלפון לחבר שלך שהוא במקרה המאמן של הקבוצה היריבה זה יותר חמור מבחינתי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:38 pm 
Hall of Famer

נו, והעיקר שערוץ הספורט היה מזלזל במוני פנאן שבמשך שנים היה שומר בקנאות מהצלמים להיכנס לפסקי הזמן של מכבי. באן בי איי הם אף פעם לא יראו פסק זמן של הקבוצה בשידור חי. אך ורק ריפליי של דברים שנאמרו, וגם זה ברמה מאוד כללית של הדברים (צריכים לשחק הגנה חזקה יותר, בחירת זריקות טובה יותר וכו', לא ברמה של X ו-O)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:46 pm 
Junior

תותח, לא הייתי לוקח את חוויית הצפייה בפסק זמן ב NBA כדוגמה חיובית לשידור טלוויזיה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה