סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרסי סוף העונה NBA
הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 11:34 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, גם לא ברור לי איפה הריסרץ׳ שנטען שנעשה.
http://www.82games.com/1314/1314MIA2.HTM
כאן ניתן לראות שהרוב המכריע של דקות המשחק של מיאמי לברון שיחק כפאוור.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 11:51 am 
Hall of Famer

{הכנס תגובה קוטלת על ההודעה המושקעת של גואטה כאן}

מה שכן, גריפין נמצא שם בשתי החמישיות הראשונות. ועם כל העונה הטובה שהוא נתן, זה תקדים קצת מסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 6:16 pm 
מנהל פורום

אהבתי את הדרך לתקוף את הדיעה של גואטה, קרי, לתקוף את המוטיבציות של גואטה בכתיבת ההודעה. גם אני רוצה, גואטה, מילה זה שאתה טועה מבחינת כדורסל, אתה גם פופוליסט!!!

ולעניין, אני דווקא מסכים עם העיקרון של לא להכניס אחד מהשניים דוראנט/לברון לחמישיות בהנתן ההגבלה של עמדות קשיחות. מצד שני, לא אכפת לי מההגבלה, כי לליגה לא איכפת מההגבלה, וגם אם כן היה אכפת לי הייתי בוחר בלברון על פני דוראנט. כנ"ל ל-MVP אגב.

לרוקי העונה היתי מעדיף לבחור את פיל פרסי, לא כי מגיע לו חלילה, או לא בגלל שקיים איזשהו סיכוי שהוא ישחק בליגה יותר משלוש עונות, אלא כי הוא מגלם קלאסי של מחזור הרוקים הזה. קרי, מחזור של שחקני כדורסל לא כל כך טובים בכדורסל. את MCW אני מאד אוהב, אבל אני חושש מאד ממה שעונה כזו יכולה לעשות לו, הוא פיתח כמה הרגלים מאד מאד מאד מאד רעים, והדרדר בכמה אספקטים אחרים ככל שהתקדמה העונה, גם אם אתן את ההקלה של קבוצה מזעזעת סביבו, יש פה מקום לחשש. אני ממש מקווה שפילי תשכיל להחתים איזה שני גארדים ווטרנים בשנה הבאה, שיוכלו קצת לחנוך אותו. אולדיפו לעומת זו יהיה אולסטאר מתישהו, וזה בטוח. בין שניהם הייתי בוחר בו. הוא היה קצת פחות טוב, אבל הרבה יותר יציב בקבוצה פחות מחורבנת.

שחקן משתפר? הממממ.... כנראה דראגיץ'. שגם נמצא רביעי בטבלת ה-MVP שלי.

שחקן הגנה? נואה. אבל הווארד צריך לקבל HM, הוא נתן מחצית עונה שניה מעולה, והוא עדיין שומר אישי יוצא מן הכלל טוב. אולי הכי טוב בין הגבוהים. נואה פשוט מסוגל להדביק קבוצה שלמה בזה, והוא שומר קבוצתי עדיף.

אין לי כוח לכתוב חמישיות, אז אכתוב רק אחת, חמישיית השחקנים שהכי כיף לראות בליגה,
קארי, דראגיץ', לברון, אנתוני דיוויס, דירק. ברמת העיקרון הייתי שם שם את רונדו במקום לברון ומשחק אולטרה סמול בול, אבל הוא פשוט שיחק מבחיל העונה. בכ"ז, רונדו וקארי הם שני השחקנים שאני הכי אוהב לראות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 6:24 pm 
Hall of Famer

בחירות מוזרות. משתמע מהבחירות שאתה עושה הסתמכות נרחבת על סטט' והרבה פחות על מראה עיניים. :)-(:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 6:27 pm 
מנהל פורום

:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 6:37 pm 
Hall of Famer

אה, נכון. כתבתי אתמול שהשניים האהובים עליי הם פול וקארי, שכחתי את רונדו שבהחלט יותר אהוב עליי מאשר פול.

עכשיו רק צריך למצוא כמה שחקנים בעמדות אחרות שאני מחבב. טוב, נואה, אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 6:44 pm 
מנהל פורום

כן, נואה באמת. ויש לי פטיש בלתי מוסבר כ"כ לזאק רנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2014 6:44 pm 
מנהל פורום

ואת פול אני לא סובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 1:11 pm 
Junior

רק לי יש בעיה בקריאת הת'רד הזה?

(כשאני בוחר באופציית עבור להודעה החדשה הוא יוצר מין העברה מסוימת ואין לי אפשרות לראות את ההודעה האחרונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 3:44 pm 
Freshman

Amos Gueta כתב:
EOY
תחזית: דריל מורי
בחירה: בילי קינג
בחירה קצת קונרובורסלית שלי אבל כזו שעשיתי כבר בתחילת העונה. היה את טרייד הצל"ש או טר"ש הזה שהוא עשה, בתחילת העונה זה נראה כמו טר"ש, ועכשיו זה קצת יותר לכוון הצל"ש. אבל חוץ מזה קינג עשה המון מהלכים קטנים העונה שעלו יפה: הבחירה בדראפט של פלאמלי, הפיאקפים הזולים של ליבינגסטון, אנדרסון, ובעיקר הטרייד על מרכוס תורנטון שהפך לאחד השחקנים החשובים שלהם לקראת סיום העונה. מורי לדעתי היה צריך לקחת בעונה שעברה - העובדה שהוא קיבל את הווארד העונה זה יותר מהלך של הווארד ממהלך שלו. כל העבודה שהפכה את זה אפשרי היתה בעונה שעברה. אבל המצביעים אוהבים קצת יותר מדי להסתכל על הרקורד שהם בוחרים את הפרס הזה.

יש דרך שלא לתת את הפרס הזה לריאן מקדונו? באמת?
הבחור שינה לחלוטין את האופי של הקבוצה שקיבל בעונתו הראשונה כGM (כזכור, יותר ניצחונות במערב מלנטס שבמזרח לקבוצה שהיתה אמורה להיות הנמושה של הליגה) מינה מאמן רוקי שהפך למועמד בכיר לתואר מאמן העונה, הרכיב סגל שחצי ממנו מועמד לתואר השחקן המשתפר, ניצח בגדול כל אחד מהטריידים שביצע, ולא פחות חשוב - סידר לעצמו ולסאנס מספיק נכסים (קאפספייס לחוזה מקס בנוסף לבלדסו, שלוש בחירות סיבוב ראשון העונה ובעונה הבאה) כדי לבצע זינוק נוסף בעונות הבאות.
איפה הנטס יהיו בעונה הבאה? זו שאלה שלא שאלו את עצמם אלו שבחרו ביוג'ירי, אז עוד בנאגטס, כEOY בדיוק לפני שנה. מאז הכל התפרק שם וגם הוא עזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 6:16 pm 
Junior

מאוד יכול להיות שמגיע לו, דעתי היא שמגיע לאחד מהשניים - או מקדונו מפיניקס, או מאיירס מגולדן-סטייט, אבל אני לא מאמין שאחד מהשניים ייזכה, אלא אחד מהשניים שעמוס הזכיר, מורי או קינג.
לרוב המצביעים, לפחות על פי מה שאני מסיק מהצבעות העבר, קל יותר לתת את קולם למישהו שביצע מהלכים גדולים, ושניתן לראות בטבלת הליגה את השיפור שקבוצתם עשתה.
למורי הצביע מי שרצה לתת הערכתו על כך שהצליח (אמנם לא בדיוק בעונה הזו בלבד) להשיג את שני הכוכבים הכי גדולים שהיו זמינים להבאה בשנתיים האחרונות, לקינג הצביע מי שרצה לתת הערכתו על כך שהעונה הוא סוף סוף הצליח להוציא את הנטס מירכתי הטבלה,
מה גם שקל יותר לתת דגש על החצי השני של העונה, שם הנטס התחברו לאחת הקבוצות היותר מרשימות בליגה.
קינג בהחלט ראוי לתואר לטעמי, למרות שאני חושב שהוא לא ממש חכם בלשון המעטה, והוא הוכיח את זה בענק עם הטרייד המגוחך על וואלאס בזמנו.

אבל מקדונו עשה עבודה מדהימה, אין ספק.
הטריידים על בלאדסו, ואלה ששלחו את גורטאט וסקולה, פשוט טריידים יוצאים מן הכלל, שגם בוצעו בזמן המושלם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 7:45 pm 
Freshman

הסאנס רשמו את השיפור הכי גדול מבין קבוצות הליגה עם 23 ניצחונות. הנטס ירדו ב5 ניצחונות לעומת העונה שעברה. במזרח.
כנראה שכחתם שהם היו קבוצה של 49 ניצחונות לפני שנה, ועם כל הכבוד לויתור על נכסים ובחירות דראפט כדי להשיג את פירס וגארנט, והחתמות מפוקפקות של קירילנקו בעשירית מהחוזה ממנו יצא במיני, הקבוצה הסריחה את המגרש ונדרשו התאמות במהלך העונה של ג'ייסון קיד כדי למקסם את הסגל. בעיני הקרדיט מגיע לקיד, לא לקינג.

לעומת זאת, מקדונו והורנסק הגיעו לקיץ ולעונה עם חזון ותוכנית משחק, מימשו אותם לאורך כל הדרך והצליחו בדרכם. קצת פחות פציעות והם היו בפלייאוף במערב.

אפרופו הורנסק, פופ זכה בתואר מאמן העונה עם 380 נקודות (59 מקום ראשון, 23 מקום שני). הורני לא רחוק במקום השני עם 339 (37 ו44 בהתאמה - היחיד שזכה להצבעות מהלוטרי). ת'יבודו שלישי הרחק מאחור (12 ו22 בהתאמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 9:06 pm 
Hall of Famer

הם אכן ירדו משנה שעברה אבל:
א. רק אם לוקחים את חצי השנה הראשונה בחשבון, בסופו של דבר בחצי השנה השניה הם היו אחלה קבוצה.
ב. ברוק לופז - אולי הסנטר ההתקפי הטוב בליגה, נפצע מוקדם.
ג. דרון ווליאמס, מי שאמור להיות הכוכב הגדול, שיחק חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 9:37 pm 
Freshman

נורטון כתב:
הם אכן ירדו משנה שעברה אבל:
א. רק אם לוקחים את חצי השנה הראשונה בחשבון, בסופו של דבר בחצי השנה השניה הם היו אחלה קבוצה.
ב. ברוק לופז - אולי הסנטר ההתקפי הטוב בליגה, נפצע מוקדם.
ג. דרון ווליאמס, מי שאמור להיות הכוכב הגדול, שיחק חרא.

ב. קיד גילה לעולם את פלאמלי, רוקי בן 24 שאמור להיות בשל יחסית לליגה והתגלה כשחקן אקטיבי ונייד הרבה יותר מלופז (יהיה מעניין לראות אותו כ4 לצד לופז לאחר החזרה של האחרון מפציעה).
ג. דרון חזר לעצמו (יחסית) כ2 שמשחק עוף דה בול בזכות ליווינגסטון, שחתם אצל קינג כרכז מחליף, נכנס לליינאפ בזכות פציעה של דרון וניצל בענק את ההזדמנות שניתנה לו. אני חושב שהקרדיט מגיע לליווינגסטון ולקיד, לא לקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 9:39 pm 
Hall of Famer

גם נייט רובינסון אקטיבי ונייד יותר מלופז. בסופו של דבר אבל פלאמלי הוא עוד גבוה אנרגטי שאולי יום אחד יהיה משהו ואילו לופז הוא ענק שרירי עם יכולות התקפיות מגוונות במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 11:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
גם נייט רובינסון אקטיבי ונייד יותר מלופז. בסופו של דבר אבל פלאמלי הוא עוד גבוה אנרגטי שאולי יום אחד יהיה משהו ואילו לופז הוא ענק שרירי עם יכולות התקפיות מגוונות במיוחד

ויכולות עוד יותר מגוונות של לא לקחת ריבאונד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 22, 2014 11:48 pm 
Hall of Famer

אמנם נכון, מצד שני היברט מוסר ד"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 23, 2014 5:45 pm 
Junior

מצד שלישי היברט גם מוסר חסימה והגנה.

אפרופו הגנה, לא ממש ברור לי איך אנשים כאן שמים את סטיבנסון לפני ג'ורג' בחמישיות ההגנה שלהם. ג'ורג' הוא בבירור השומר הטוב מבין השניים. הוא המחסל של אינדי.
אחת הסיבות שהפכו את ג'ורג' משחקן שאני לא סופר לשחקן שאני מאוד מעריך היא העובדה שהוא היום בעיניי אחד השומרים האישיים הכי טובים בליגה. אין אף סופרסטאר בליגה שמשקיע אנרגיה כמותו בשני צידי המגרש.
הוא יכול לקחת שחקן ולחסל אותו והוא מסוגל לעשות את זה על 4 עמדות שונות.
סטיבנסון שומר נחמד, באמת, אבל אצלו זה המון תנועה והפרעה. הוא מאוד אקטיבי, לאו דווקא סטופר הנתי. אצל ג'ורג' זו הגנה לעילא, הוא סוגר את הצבתות שלו על שחקן ומשתק אותו.
גם ווגל יודע את זה ובהמון מקרים הוא שולח אותו לחסל את השחקן הכי חשוב של היריבה. בדיוק כפי שהוא שם אותו על אתמול על טיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 23, 2014 7:20 pm 
Freshman

גוראן דראגיץ' זכה בהפרש עצום בתואר השחקן המשתפר של העונה, עם יותר מחצי מההצבעות למקום הראשון (65 מתוך 126) ו408 נקודות בסך הכל.
שלושה שחקנים של הסאנס זכו ל82 הצבעות למקום הראשון, כשלדראגון הצטרפו ג'ראלד גרין (16 - שני רק לדראגיץ', בשוויון עם אנתוני דייויס) ומרקיף מוריס (1).
אחרי דראגיץ' נבחרו בחמישיה הראשונה לאנס סטיבנסון (158 נקודות, 13 הצבעות למקום הראשון), דייויס (155 ו16 בהתאמה), גרין (117 ו16) ודיאנדרה 3000 ג'ורדן (4 ו66).

וכמו תמיד, היה בחור אחד שכנראה לא עבר בדיקת סמים של הליגה וחשב שהוא מצביע לMVP: בחר בדוראנט למקום הראשון, בלברון לשני ובגריפין לשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 25, 2014 4:37 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קונלי זוכה בפרס הספורטיביות והוא עכשיו יכול לפרוש בשמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 01, 2014 3:56 pm 
Senior

קרופורד כצפוי זוכה בשישי. בינתיים אין לי אף נפילה בתחזיות. לא שהן היו קשות עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2014 11:43 pm 
Senior

MCW רוקי. *פיהוק*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2014 12:12 pm 
Senior

ובעוד הפתעה מרעישה, דוראנט יוכרז ל-MVP ביום שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 05, 2014 6:58 pm 
מנהל פורום

מייקל קארטר וויליאמס הוא ROY, הרוקי השלישי מ-51' שהוליך את הרוקיס בנקודות, ריבאונדים ואסיסטים ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2014 6:36 pm 
Sophomore

רשמית דוראנט הMVP

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]