סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 5:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 24, 2014 8:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בינתיים זה פורסם רק בספורט 5, ואין שום אזכור בשום מקום אחר.מריח יותר ויותר כמו ספין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 24, 2014 9:18 am 
Hall of Famer

זה לא זכרון קצר. בלאט הוא אובר אצ׳יבר כבר מספיק זמן. שנה שעברה עם קבוצה מחורבנת הוא עשה הצלבה. עם פארגו ושות׳ גמר וכו׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 24, 2014 3:39 pm 
Senior

אם פדרמן היה מדליף עכשיו שבלאט מערים קשיים הוא היה חוטף מהקהל שלו לחץ וקללות כל משחק שצריך להשאיר את בלאט. ככה? שקט ושלווה. נתנו לו הצעה, הגענו לסיכום, אין שום בעיות אנחנו רוצים והוא רוצה הוא ישאר. אופס, תגמר העונה ופתאום הוא יקבל הצעה ש"אי אפשר לסרב לה" מצסק"א ומכבי לא עמדה בדרכו או שפתאום הוא שינה את דעתו אחרי שהגענו לסיכום. איך בדיוק תבואו אלי בטענות? נתנו לבלאט כל מה שהוא ביקש אבל הוא קיבל הצעה טובה יותר והחליט ללכת.

אני גם מוסיף לזה את ההרגשה שלי שיגמר מה שיגמר ואם בלאט לא ישאר במכבי הוא לא יטנף את ההנהלה, הוא לא ילכלך או יפיל עליהם את האשמה אלא דווקא ילך עם הספין ויגיד שצסק"א זה אתגר גדול והוא מבין שבמכבי לא יכלו לעמוד בתנאים וכו'. כי בלאט הוא בנאדם חכם וברגע שהוא יחליט שהוא במקום אחר הוא ירצה לשמור על יחסים טובים עם מכבי לאם וכאשר הם יפלו והוא יפול (דבר סביר) תמיד עדיף לשמור את הדלת פתוחה מאשר לגמור כמו פיני למשל.

שחף אני יודע שאתה מתעצבן כנראה כי אתה באמת מאמין שזה אולי נכון וזה מעצבן אותך. אבל מה אתה מתרגז? אם זה לא נכון אז בעוד כמה ימים בלאט יחתום מחדש במכבי ותוכל לקפוץ עד השמיים. זכותו של כל אחד בין אם זה ראי או אני או כל אחד אחר להגיד את דעתו על הספינים שלדעתנו ההנהלה שלך משתמשת בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 24, 2014 4:20 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
זה לא זכרון קצר. בלאט הוא אובר אצ׳יבר כבר מספיק זמן. שנה שעברה עם קבוצה מחורבנת הוא עשה הצלבה. עם פארגו ושות׳ גמר וכו׳

עזוב שנה שעברה. השנה עם קבוצה מחורבנת הוא זכה בתואר! אלופת אירופה הכי חלשה אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 24, 2014 7:21 pm 
Junior

זכרון קצר רוצה להגיד שכמה מהאוהדים השרופים ביותר טענו שבלאט הוא הבעיה בתקופה החלשה. הרבה אחרים חשבו ככה גם אם לא רצו ליציע העיתונות.
אני חושב שמדד התמיכה בבלאט אם היה נבדק היה מגיע לאזור ה50% לא יותר מזה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: idpwf1, shay ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה