סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 3:33 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
גם ב-YNET טוענים שגפני נבחר לחמישיית העונה בגרמניה. האם גיא הראל הפיל בפח את כולם ?

לפי ויקיפדיה, גפני נבחר העונה לחמישייה הפותחת של האול סטאר הגרמני , ולחמישיית ההגנה בגרמניה. בכל מקרה , נראה שזה לא נופל על ההגדרה "זר בינוני בליגה הגרמנית".

כן, גם ווינט העתיקו מהמיילר של הליצנים. כמה מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 3:34 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
גם ב-YNET טוענים שגפני נבחר לחמישיית העונה בגרמניה. האם גיא הראל הפיל בפח את כולם ?

גפני לא התקרב בעונה שעברה לאזור חיוג של חמישיית העונה בגרמניה. מי שטוען את השטות הזאת חובת ההוכחה עליו.
לפני שלוש שנים הוא נבחר לחמישייה השניה של הליגה הגרמנית אם זה מעניין מישהו, אבל אז היתה לו עונה יותר טובה.

אוריאל, גפני שחקן חביב אבל מתחת לראדר? הבן אדם בן 30 בתחילת העונה. משחק באירופה כבר מספיק שנים, כולם מכירים אותו לטוב ולרע. what you see is what you get.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 3:35 pm 
Sophomore

Fez כתב:
עופר האדום כתב:

גפני לא התקרב לאזור חיוג של חמישיית העונה בגרמניה. מי שטוען את השטות הזאת חובת ההוכחה עליו.
לפני שלוש שנים הוא נבחר לחמישייה השניה של הליגה הגרמנית אם זה מעניין מישהו, אבל אז היתה לו עונה יותר טובה.

אוריאל, גפני שחקן חביב אבל מתחת לראדר? הבן אדם בן 30 בתחילת העונה. משחק באירופה כבר מספיק שנים, כולם מכירים אותו לטוב ולרע. what you see is what you get.

מי שטוען את השטות הזו זו הנהלת הפועל כן? אם זה לא מובן מההודעה הקודמת ששלחתי. ההנהלה טועה ומטעה. לא נבחר לחמישית העונה ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 3:53 pm 
Hall of Famer

אוקיי , אחלה. אז לא נבחר לחמשיית העונה. נבחר לאול סטאר ולחמישיית ההגנה , זה עדיין קצת יותר לדעתי מ"זר בינוני בליגה הגרמנית".

(אגב , ממש בכל האתרים כתוב שהוא נבחר לחמישיית העונה - NRG, YNET, וואן, ספורט5. כנראה שממש קל להפיל אותם בפח :) )

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 4:00 pm 
Sophomore

בגלל שבהנהלה של הפועל זורקים עליהם ז*** ומפרסמים את דבר החתימה בפייסבוק/ אתר רשמי/ מיילר לאוהדים ומבחינתם שילכו לעזאזל כולם עם הפרסום ראשון!!1 שלהם. אז האתרים מצידם זורקים ז** חזרה ופשוט עושים העתק הדבק. מקווה שהעניין ברור עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 4:17 pm 
Freshman

את ג'ונס אני לא מכיר ולא ראיתי אבל גפני מהסרטונים שראיתי מזכיר לי שידרוג של לא אחר מאשר גילי מוסינזון[/b] :) שחתם וטען שהוא קבלן עליות...
יש לי הרגשה טובה לגביו ממה שראיתי אבל להיכנס לנעליים של דאנקן אין לו סיכוי (בכלל אין הרבה מספרי 4 בארופה, במחירים מתקבלים על הדעת, שהייתי מעדיף על דאנקן). עם זאת עדין חסר בשר מתחת לסל. לא אתפלא אם יהיו שינויים / תוספות בסגל מתישהו.
מאמין שאורי וגיא העדיפו להתחים כבר עכשיו באיחור מה..שחקני סולידיים ורעבים במחיר סביר לשנתיים ושמירת האופציה לשינויים.
אוריאל אני נוטה ללכת איתך על העדפה של יוטר על גאפני, אבל הלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 4:42 pm 
Senior

חייב להגיד אבל בעקבות ההחתמות האלה בסופו של דבר שההחלטה לוותר על דאנקן עושה רושם היום כמו הטעות האחת הגדולה מאד שבירושלים מאד יצטערו עליה. אני יוצא מתוך הנחה שירושלים כן הייתה יכולה להחתים אותו אם הייתה פועלת מוקדם שהעונה הסתיימה וגם בגלל ההצהרות של האנשים בירושלים שאף שחקן לא נפל הקיץ בגלל כסף. הוויתור על דאנקן בשביל בסוף להביא את גפני הוא וויתור אידיוטי מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 4:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

א. לדעתי גפני יהיה זר די טוב בליגה שלנו. הליגה הגרמנית שווה לשלנו ברמתה פחות או יותר. אמנם הוא מגיע לקבוצה בה הוא כינור רביעי - חמישי וזה יפגע לו בסטט' אבל מצד שני ליד דונטה כולם עולים ברמה.

ב. אתרי הספורט בארץ זה בושה. התפתח נוהג לפרסם הודעות דובר כמות שהם, בלי לבדוק אפילו. לעיתים דובי פיק בוואן משנה או מוסיף, שקדי בואללה לעיתים רחוקות, אבל כל הייתר ממש מביישים את המקצוע שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 4:58 pm 
Senior

אני דווקא חושב שג'ונס יהיה היותר טוב מבין ה2. גפני שחקן משלים חביב אבל הוא לא באזור חיוג של דאנקן, גם לא של רנדל. בהתחשב בזה שהוא יהיה הזר שיעלה מהספסל ובעמדה שלו ליאור אליהו אני גם לא חושב שהוא יצבור מספיק דקות או ביטחון להיות טוב. הוא יהיה שחקן 15-20 דקות של הגנה סבירה וקצת לייאפים אבל אליהו שחקן הרבה יותר טוב ממנו.

אל תשכח טל שגפני שיחק בקבוצת מרכז טבלה ומטה בגרמניה הוא לא שיחק בקבוצת צמרת שם אפילו. ירושלים היא לא קבוצת מרכז טבלה בישראל היא קבוצה ששואפת למקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 5:03 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
אני דווקא חושב שג'ונס יהיה היותר טוב מבין ה2. גפני שחקן משלים חביב אבל הוא לא באזור חיוג של דאנקן, גם לא של רנדל. בהתחשב בזה שהוא יהיה הזר שיעלה מהספסל ובעמדה שלו ליאור אליהו אני גם לא חושב שהוא יצבור מספיק דקות או ביטחון להיות טוב. הוא יהיה שחקן 15-20 דקות של הגנה סבירה וקצת לייאפים אבל אליהו שחקן הרבה יותר טוב ממנו.

אל תשכח טל שגפני שיחק בקבוצת מרכז טבלה ומטה בגרמניה הוא לא שיחק בקבוצת צמרת שם אפילו. ירושלים היא לא קבוצת מרכז טבלה בישראל היא קבוצה ששואפת למקום הראשון.

אני גם חושב שג'ונס יהיה טוב יותר.
שניהם יהיו בסדר גמור.
הסטט' האישית בקבוצות משופעות שחקנים טובים יורדת מן הסתם אבל זה לא אומר כלום על יכולות אותו שחקן, זה מה שרציתי לומר. אם לגפני קליעה טובה זה מאד חשוב לי"ם, כי לליאור אין בכלל, גם לג'ונס ולגרין, גם אצל דונטה זה לא הצד החזק, ויחסית לרכז קיצ'ין די נגר. מצד שני דונטה עם הדאבל והטריפל שעושים עליו מוציא כדורים מעולים לא רק לשחקנים הגבוהים אלא לקלעי שמהצד הנגדי (יבזורי יתגעגע מאד מאד). אגב שמעתי שהוא הגיע 10 קילו פחות אחרי דיאטת לברון שעשה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 5:14 pm 
Freshman

זה לא כל כך נורא גם קווין מגי הגיע מסרגוסה... :D :D :D

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 5:19 pm 
Senior

טל לגפני אין קליעה טובה. למעשה הוא שחקן שזורק הרבה וקולע מזעזע.
הוא לקח השנה 107 זריקות וקלע 20 = 19%
שנה שעברה 72 זריקות וקלע 18 = 25%
שנה לפני זה שנת השיא שלו זרק 128 וקלע 40 = 31%
זאת לא ההגדרה לשחקן עם קליעה טובה אלא לשחקן שלא מבין שאין לו קליעה טובה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 5:22 pm 
Hall of Famer

אני מניח שדיברת על שלשות. מה לגבי חצי מרחק וכאלה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 5:25 pm 
Senior

קלעי סביר לא מעבר. הוא לא נגר אבל הקליעה זה לא הצד החזק שלו נראה לי לא משלוש ולא מחצי מרחק. הגנה, אתלטיות, יכולת לסיים באזור הסל, מוריד כדור לא רע ל4 ממה שאני זוכר. אם כבר הבעיה היא שהוא לא ממש מודע למגבלות שלו וזורק יותר מידי מבחוץ. אני מניח שפרנקו יצמצם את זה כי הדבר האחרון שהוא צריך זה 4 שזורק 4-5 פעמים משלוש ובקושי קולע זריקה. גפני בהחלט יכול לתת וורסטיליות בהגנה (יכול לשמור על שחקנים מ1-5 לדעתי) אתלטיות, מגרש פתוח מצוין וכו'. קליעה זה לא משהו שצריך לחפש ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:10 pm 
Senior

רגע אז מארל קלארק ירדו לטוני גפני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:12 pm 
Hall of Famer

לפי גיא הראל בעצמו , בכלל לא היו מגעים עם ארל קלארק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:14 pm 
Senior

ואארון ביינס? העדיף להישאר אצל פופוביץ' על חשבון ההצעה של אורי אלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:17 pm 
Hall of Famer

כנראה גם הוא לא קיבל הצעה.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:20 pm 
Sophomore

אני זוכר שהיה גם דיבור על דובלייביץ' באחד המקומונים הירושלמים LOL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:20 pm 
Senior

אני שמעתי גם שבאחד הפורומים סיפרו שקווין גארנט אוטוטו מגיע לארנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:24 pm 
Junior

כתוב באיזה מקום ש"הקבוצה סגרה את הסגל"?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:41 pm 
Hall of Famer

כ'א מה-2 יקבל כ300K לעונה.

לפחות בליגה הישראלית גפני יוכל לשחק גם בעמדת הסנטר מידי פעם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 7:55 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
כ'א מה-2 יקבל כ300K לעונה.

לפחות בליגה הישראלית גפני יוכל לשחק גם בעמדת הסנטר מידי פעם .

יש כאן מישהו שיש לו מידע על כמה הם יקבלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 8:08 pm 
Hall of Famer

כן , RREEDDTT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 8:17 pm 
Sophomore

אם ירושלים היו באמת רציניים אז היו מנסים להביא נגיד את מאריץ'(שלא רואה את ג'ונס בכלל) ואז בהחלט היה ניתן לאמר שזאת החתמה גדולה בשבילם או רחמנא לצלן את מירזה בגיץ' שעדיין ממחפש קבוצה.בסה"כ כמו שאמרתי בעבר.אירופה גם ככה לא ברוכה בסנטרים נורמלים אז צריך לנסות להסתער על אלו שחופשיים ונחשבים כנורמלים(בשלב הזה של הקיץ)
אבל כנראה שלא היו כאלו רצינים והכל היה יחסי ציבור ונסיון להגברת קצב המנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 139 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: