סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 4:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 9:59 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
niv כתב:
1.זר. בר טימור
2 הלפרין, יבזורי
3. סמית, אדם אריאל
4 אליהו, גפני
5.זר. פישר\טיוס

אני מאוד מתחבר לסגל הזה , עם שינויים קלים ( למשל מנקו במקום אריאל - גם הוכיח שיכול לתרום יותר כרגע ברמת הליגה , וגם מתאים יותר מבחינת התפקיד כמחליף בעמדה 3 ) .
אני חושב שהצורך המרכזי של ירושלים הוא לעבות את הסגל הישראלי . בסופו של דבר השנה הם קיבלו עונה בריאה כמעט לחלוטין של הלפרין ואליהו , אבל זה לא תמיד יהיה המצב , ובכל רגע נתון פציעה רצינית של אחד מהשניים פוגעת קשות בקבוצה . יבזורי ופישר יכולים בהחלט לסגור "פינה" זו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 12:28 pm 
Freshman

אני חושב שלטובת רפי ואדם הם צריכים להישאר במקום שהם נמצאים.
אדם מצוין כשחקן שיתן הגנה והקרבה וקצת בהתקפה ורפי יתפתח בקבוצת תחתית סטייל קריית גת.

בנוגע לגבוה הזר. הם צריכים להשלים את השחקן שיבחרו פישר או טיוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 12:38 pm 
Hall of Famer

אדם אריאל נוראי כשחקן שיתן הגנה והקרבה. בגלל זה, בין היתר, הוא נראה כמו שהוא נראה השנה. אריאל שחקן עם רגליים איטיות וגם לא פיזי מדי, מה שהופך אותו לשחקן הגנה חלש. החוזק של אריאל הוא דווקא בהתקפה ושם הוא צריך להתפתח. הפוך אותו לשחקן האסל מהספסל והוא יעלם מהר מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 12:40 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
אדם אריאל נוראי כשחקן שיתן הגנה והקרבה. בגלל זה, בין היתר, הוא נראה כמו שהוא נראה השנה. אריאל שחקן עם רגליים איטיות וגם לא פיזי מדי, מה שהופך אותו לשחקן הגנה חלש. החוזק של אריאל הוא דווקא בהתקפה ושם הוא צריך להתפתח. הפוך אותו לשחקן האסל מהספסל והוא יעלם מהר מאד.

במשחקים שאני ראיתי של ירושלים הוא נתן אחלה הגנה אבל אני אסמוך על הדעה שלך.
אז היית מעדיף להחזיר את רפי? הוא בקושי יקבל דקות.
עדיף לו להיות מושאל לקריית גת או משהו ולהפוך לשחקן בכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 12:50 pm 
מנהל פורום

שלא תטעה, הואר שחקן שנותן 110% בהגנה ובהתקפה, הבעיה שהוא איטי ולא חזק
יש לו יד טובה משלוש וטונות של מוטיבציה ורצון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 12:58 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
אני חושב דווקא שאלון ישים את הז'יטונים שלו הקיץ על גל מקל , ואם זה יקרה אז בסוף יהיה סגל כזה פחות או יותר:

1. מקל , בר טימור
2. הלפרין , רייט
3. דונטה, אריאל\מנקו\יבזורי
4. אליהו, גפני
5. גייטס, רותבארט\גרין\ + זר נוסף

אתה צנוע רק 5 זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 1:10 pm 
Sophomore

לא מתרשם מהחצי עונה ה"טוב" של גפני. כבר תקופה ארוכה שאין מי שיתעלל בו בצבע כמו שעשו נמושות היורוקאפ בתחילת העונה. שנה שעברה היה אחד על העמדה שלו, דאנקן, מה רע בלהחזיר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 1:13 pm 
Junior

אל תתרשם ושימשיך בהפועל, דאנקן היה הרבה פחות טוב בהגנה והיה נבהל מכל אגרסיביות שהופנתה כלפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 1:15 pm 
מנהל פורום

דאנקן חתום לעוד עונה בקבוצה עשירה מהפועל ירושלים.
אלא אם הם ישחררו אותו הוא בכלל לא אמור להיות מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 1:25 pm 
מנהל פורום

דאנקן היה פצוע רוב העונה
לא יודע על איזה פצעה מדובר אבל היא השביתה אותו לחודשיים הראשונים של העונה ועכשיו שוב, כבר חודש שהוא לא משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 12:46 am 
Hall of Famer

אריאל קלע העונה בסך הכל 9 סלים לשתי נקודות ( ב-26% ) . זה לא שחקן לרמה הזאת ( כיום ) .
מנקו יכול להיות מחליף ראשון בליגה לעמדות 3-4 ( כתלות כמובן בסגל שיהיה מסביב ) .
השנה אני מניח שריבוי המשחקים והדקות של דונטה היה כתוצאה מזה שלא היה לו מחליף בעמדה 3 , ולא בכל משחק נוח לשחק עם 3 גארדים קטנים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 8:57 am 
Hall of Famer

מנקו היה בשבילי אכזבה גדולה השנה. 8 נקודות ב-26 אחוז מה-3 ו-45 אחוז מה-2 בקבוצה הכי גרועה בליגה בלי ישראלים כשהוא אמור להיות בעצם הישראלי המוביל. לא הוכיח עדיין שהרמה שלו מספיק טובה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 11:43 am 
Hall of Famer

בסוף יוני יקבע מי 5 המועדונים שיקבלו את הוילדקארד ליורוליג וזה יקבע גם את תקציב הפועל ירושלים לעונה הבאה.בכל מקרה זה או גייטס או תיוס אין מצב שאחד מהם יעלה מהספסל. לדעתי בסוף רותבארט ינחת בבירה בתור שחקן ספסל על חשבון יניב גרין.

נזכיר שלכל הישראלים של ירושלים יש חוזה גם לעונה הבאה(חוץ מיביב גרין)וגם ל3 הזרים רייט ,דונטה וקיצ'ן למרות שעושה רושם שלפחות אחד מהם יחתך בקיץ הקרוב.
מנקו חוזר מהשאלה בגליל אחריי עונה בינונית ויכול להיות שיושאל לעונה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 12:50 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
מנקו היה בשבילי אכזבה גדולה השנה. 8 נקודות ב-26 אחוז מה-3 ו-45 אחוז מה-2 בקבוצה הכי גרועה בליגה בלי ישראלים כשהוא אמור להיות בעצם הישראלי המוביל. לא הוכיח עדיין שהרמה שלו מספיק טובה.

אני מסכים בגדול שהוא נתן עונה מאכזבת, אבל בכל זאת יש פה כמה דברים שיכולים לעמוד לזכותו.
דבר ראשון, השתמשת בעובדה שגלבוע היו הקבוצה הכי גרועה בליגה לרעתו (אם אפילו שם הוא לא יכל לבלוט יותר, או/ו היה אמור להוביל אותה למאזן יותר טוב). אז אני אומר שבאותה מידה אפשר גם להשתמש בעובדה הזו כדי להגן עליו. ברוב הקבוצות בליגה שלנו גם תפקיד "הישראלי המוביל" זה תפקיד של שחקן משלים. הזרים הם אלה שנותנים את הטון ואלה שמשפיעים בעיקר על מיקום קבוצה. קח את דלבדובה מקליבנד ושים אותו במיניסוטה כרכז מוביל וניראה אם הוא יצליח בכלל להתקרב למספרים שהוא נותן עכשיו ליד לברון. כנ"ל עם מנקו. דווקא בקבוצה שיהיו סביבו שחקנים טובים שיובילו את הקבוצה אז הוא יכול לתת תפוקה הרבה יותר טובה.
דבר שני, זה גם קצת מוגזם בעידן של היום לקחת שחקן בן 20 ולצפות שבעונה הראשונה שלו בליגת העל הוא ישר יהפוך לשישראלי מוביל. הוא אולי המוביל בשנתון שלו, אבל גם לא זכור לי שדיברו עליו במונחים של איזה קטש חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 2:54 pm 
Senior

ממש לא קטש חדש, אולי אור סולומון משופר או בלייזר משופר זה הפוטנציאל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 5:47 pm 
Freshman

אני הייתי הולך בכל הכוח על הישראלים מקל, טיוס, יבזורי יובארט רובארט ופישר. הבאת מי מהם מאפשרת יתרון בליגה עם החוק הרוסי מבלי לפגוע באירופה (אולי למעט יובארט)
על מקל אפשר לבנות קבוצה ואז ברייסי יוכל לעלות בחמישיה לפחות בחלק מהמשחקים (שילוב מצוין בעיניי) למרות שמתקשה לראות את יותם יורד לספסל.
רייט והלפרין בעמדה 2 זה יפה מאד ואם מביאים את יבזורי הוא יכול לשחק או שתיים או שלוש
בשלוש דונטה, אדם והייתי שמח לראות זר נוסף שיכול לשחק 3 או 4 ולקלוע מבחוץ (סטראצ' 4)
ליאור וגפני ב4
גייטס ותומפסון / טיוס ב5

אין ספק שעיקר ההשקעה צריכה להיות ברכז, בסנטר ובסטראצ' 4 (אם מביאים מישהו טוב (כמו דאנקן שלא יגיע) אפשר גם ע"ח גפני עם כל הצער..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 5:51 pm 
Sophomore

סוקרטס כתב:
אני הייתי הולך בכל הכוח על הישראלים מקל, טיוס, יבזורי יובארט רובארט ופישר. הבאת מי מהם מאפשרת יתרון בליגה עם החוק הרוסי מבלי לפגוע באירופה (אולי למעט יובארט)
על מקל אפשר לבנות קבוצה ואז ברייסי יוכל לעלות בחמישיה לפחות בחלק מהמשחקים (שילוב מצוין בעיניי) למרות שמתקשה לראות את יותם יורד לספסל.
רייט והלפרין בעמדה 2 זה יפה מאד ואם מביאים את יבזורי הוא יכול לשחק או שתיים או שלוש
בשלוש דונטה, אדם והייתי שמח לראות זר נוסף שיכול לשחק 3 או 4 ולקלוע מבחוץ (סטראצ' 4)
ליאור וגפני ב4
גייטס ותומפסון / טיוס ב5

אין ספק שעיקר ההשקעה צריכה להיות ברכז, בסנטר ובסטראצ' 4 (אם מביאים מישהו טוב (כמו דאנקן שלא יגיע) אפשר גם ע"ח גפני עם כל הצער..)

יותם מהספסל , לאורך כל הקרייריה שלו , זה נסיון לא מוצלח. אם כבר טיוס או רוטבארט , כי לירושליים חייב להיות גבוה ישראלי , אבל אני בספק אם הם יכולים להחתים את טיוס.
גם עמדה 4 נראית לא בשלה לרמות יורוקאפ מעל הבינוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 6:07 pm 
Freshman

סוקרטס כתב:
ליאור וגפני ב4
גייטס ותומפסון / טיוס ב5

אני מצטער להגיד לך אבל זה הבניית קבוצה הכי הזויה שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 6:11 pm 
Freshman

אם יש לך את יותם ויבזורי אתה ממש לא צריך את מקל שמכבי הולכת עליו בכל הכח. מספיק טימור וזר ברכז.
רותבארט לא יבוא להיות גבוה שלישי. ירושלים במידה ויהיו ביורוליג יוכלו אולי להשיג או את טיוס או את פישר וגם לזה אין ערובה וגם הם יבואו כדי לפחות לשחק 20 ומשהו דקות.
בנייה לא פרופורציונלית ביחס לתקציב ביחס לכמות הישראלים בקבוצה אחת ובלי ריאלסטיות מוחלטת לגבי מבנה הסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 6:31 pm 
Sophomore

שחקן כמו מקל לא נכנס בקטגוריית "לא צריך". אם אפשר, מביאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 7:38 pm 
Freshman

טעות במשפט. לא נראה שהם יוכלו להביא אותו בכל מקרה ויצטרכו לשלם הרבה כדי להתחרות עם מכבי שכבר עדיף להם )הכל עם הנסיבות) ללכת על יבזורי ופישר/טיוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 7:47 pm 
מנהל פורום

שתי הקבוצות, שנתקעו באמצע העונה עם סגל ישראלי חסר מאוד, ילחמו על מקל עד זוב דם.
זה לא רק שחקן יורוליג ישראלי, זאת גם החתמה עם הרבה יוקרה, ובמקרה של ירושלים גם כנראה עוד מנויים.

אני במקום ירושלים מדפיס על הצד השני של הדפים בחוזה את התמונות של מקל באוסישקין.
ככה לשחק לו על הרגש... הכל, רק לא מכבי ת"א 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 8:31 pm 
Freshman

אם מביאים את גל מקל זה נראה קצת אובר דה טופ להביא גם את יבזורי. יותר מדי בכירים על עמדות גארד.
נגיד אם זה ככה שזה יהיה :
1.גל מקל, בר טימור
2.יותם הלפרין, זר, זר סווינגמן
3.דונטה, אדם אריאל
4. ליאור אליהו, גפני
5. זר, ואז כאן הבעיה אם היה להם בכלל כסף לטיוס\פישר או שיתפשרו על רוטבארט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 8:40 pm 
Freshman

הכל תלוי אם הם ישחקו ביורוליג או ביורוקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 11:04 pm 
Senior

מאיפה הגיע הסיפור ההזוי על ת'יוס לירושלים. ת'יוס ילך בסוף השנה לרוסיה איפה שישלמו לו הרבה כסף, סכומים שהם לא באזור החיוג של אורי אלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: