סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 12, 2024 12:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 10:20 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Luiscola כתב:
אני בטח אהיה בדעת מיעוט פה- לטעמי לא צריך את מקל.

המשוואה פשוטה:
רכז זר + רייט + ברטי + יותם + דונטה + אליהו + דאנקן + פישר + תומפסון/הנדריקס > מקל + רייט + ברטי + יותם + דונטה + אליהו + דאנקן + פישר + גייטס.

- רכז זר זה הסיכוי האחרון למישהו שאשכרה יכול להזיז רגליים בקו האחורי. ואני אשמח לעוד יוצר ברמה גבוהה ליד רייט.
- הבאה של מקל תכריח את הפועל ללכת על האופציה הזולה בסנטר (גייטס) וזה מינוס גדול מבחינתי. קו קדמי שמורכב מאליהו/פישר/דאנקן חייב תוספת של שחקן שיכול לשמור ובעיקר לשים גוף.

אתה קצת אופטימי לטעמי. נראה לך שירושלים תביא בנוסף לפישר עוד גבוה יקר (תומפסון/הנדריקס)? קשה לי לראות את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 10:29 am 
Sophomore

אם יש את הכסף בשביל מקל (שיעלה יותר מתומפסון/הנדריקס) יש את הכסף גם בשביל סנטר ברמה גבוהה. אני פשוט אומר שלדעתי זו תהיה ההשקעה הנכונה יותר בהתחשב בזה שפישר די סוגר לנו את מצבת הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 10:32 am 
Junior

uriel17 כתב:
תתפלא, אבל זה הדבר הראשון שחשבתי (וגם כתבתי כאן) פישר זה אומר, אין מקל.
די בטוח שזה גם הראש של פרנקו
קו קדמי שבו ברייסי הוא הזר יחיד, יאכל חרא ביורוקאפ בשלבי ההצלבה (אם נגיע) ובטח נגד מכבי

you keep saying that word
(קו קדמי)
i do not think it means what you think it means

או במילים אחרות, הפוך גוטה הפוך, קו קדמי מתחת לסל, קו אחורי זה ברייסי.

לעניין ההחתמה - אדירה. יש כאן מבקרים שלה, כאילו מדובר על החתמה של שחקן חמישייה לקאבס. פישר לא עושה ככה, פישר לא תורם בזה.. לא יעשה שינוי ביורוקאפ.. נובמת. הסנטר הישראלי הטוב ביותר, בפער גדול מאוד מהשאר. סנטר שעשה מספרים מהטובים ביותר בעמדה בכל היורוליג בעונה האחרונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 10:42 am 
מנהל פורום

כן, כן
זאת מחלה ישנה שלי להחליף בין קו קדמי לקו אחורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 11:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ירושלים תעשה עם פישר את "תרגיל פארמר". כיוון שזו השנה הראשונה שהוא ישחק בליגה כישראלי, הוא ישלם מיסוי של זר.
בשנה השנייה זה כבר יהיה הרבה יותר יקר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 11:27 am 
Junior

הדיון על מקל או תומפסון נשמע לי קצת מצחיק. לדעתי לא זה ולא זה.
הפועל סגרה היום כמעט סופית את הקו הקדמי שלה עם פישר וגייטס ב-5, אליהו ודאנקן ב-4. אני אומר כמעט כי אולי ישאירו גם את גפני ויעשו רוטציה בליגה. אני לא רואה מצב שגם תומפסון/הנדריקס וכו' עדיין בתמונה.
כנ"ל לגבי גל מקל (והלוואי שאתבדה) - לא חושב שהוא עדיין רלוונטי. יביאו עוד רכז זר.
שורה תחתונה יש עוד החתמה וחצי בקנה - רכז זר וטוני גפני. זהו, לא יהיה משהו נוסף, ואני לא סופר ישראלי נוסף סטייל גורא כשחקן 11-12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 11:27 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ירושלים תעשה עם פישר את "תרגיל פארמר". כיוון שזו השנה הראשונה שהוא ישחק בליגה כישראלי, הוא ישלם מיסוי של זר.

אוהדי ירושלים לא אמרו שזה תרגיל מלוכלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 11:28 am 
Sophomore

מאוד מקווה שאולי אלון יחייך מחר מחובק עם גל מקל. לא חושב שבסגל הנוכחי של מכבי היא צריכה להשקיע במקל סכומים מטורפים והסכומים האלה צריכים ללכת לעמדה 4 שנשארה מיותמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 11:42 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
היתרון הגדול של פישר על מקל (שלא לדבר על כדיר) שהוא מאפשר להפועל גמישות עצומה בעידן החוק הרוסי. נכון לעכשיו יש להפועל ארבעה ישראלים משמעותיים - פישר, אליהו, טימור והלפרין, שכל שניים מהם יכולים לשחק ביחד בחמישיה. וזה גם אומר שאין מניעה לשחק עם רייט וסמית בחמישיה למשך הרבה דקות ובלי להזיז את רייט לרכז.

עדיין החתמה של מקל היא צעד 'אסטרטגי' (מאותם שיקולים שהקוף פירט למה כל כך חשוב למכבי לעשות את זה) ואני מניח שאם יתאפשר לאלון לעשות אותה הוא יעשה אותה בשימחה רבה ולמרות המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 11:44 am 
Sophomore

פרט לכך שמדובר ביעד אסטרטגי, אני די מוכן לחתום על כך שמקל הוא אחד הרכזים הטובים באירופה כיום (מה לעשות, המבחר גם ככה לא כזה גדול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 11:47 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אוהדי ירושלים לא אמרו שזה תרגיל מלוכלך?

אז זהו שלא, אבל למה לטרוח ולבדוק בת׳רד בו עלה הנושא? העיקר שיהיה אפשר להשמיץ את הפועל

היחיד שממש התייחס לנושא היה אוריאל שכתב:

אין מה לבכות או לא לבכות.
חוקי? באסה וללכת הלאה
לא חוקי? יתכבדו נא החברים ממכבי ימלאו את החוק.
ככה פשוט בלי דיונים של אכלו לי שתו לי.

אם היית מסתכל בת׳רד שבו זה עלה, היית רואה שכתבו שכך נהגו בעבר גם קבוצות אחרות ואין כאן שום דבר חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 11:49 am 
Sophomore

פאפאלוקס כתב:
פרט לכך שמדובר ביעד אסטרטגי, אני די מוכן לחתום על כך שמקל הוא אחד הרכזים הטובים באירופה כיום (מה לעשות, המבחר גם ככה לא כזה גדול).

אחד מתוך כמה?
רודריגז,ספאנוליס,כל ה 3 של צסק"א,פארמר,רייס - מביניהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 12:02 pm 
Sophomore

Equilibrium כתב:
פאפאלוקס כתב:

אחד מתוך כמה?

הבהרת את הנקודה מצויין, חוץ מהם אין כזה מבחר גדול. מה לעשות, שבעולם בו בובי דיקסון הוא הרכז של פנרבחצ'ה (קבוצה שיכולה לשלם והרבה) אז גם מקל יכול להחשיב את עצמו כאחד הרכזים הטובים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 12:06 pm 
מנהל פורום

מנחם, היו במפורש אוהדי הפועל שרכבו על הגל שכביכול מדובר בתרגיל מסריח, אולי לא בת'רד המדובר.

השאלה היא (א) אז מה ו(ב) האם האחריות היא על אוהדי הפועל שהתפתו להאמין שמדובר בתרגיל מסריח או על התקשורת שעשתה מאמצים עילאיים להציג אותו ככזה (כולל זו שפרגנה למכבי על הפיתרון המבריק שמצאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 12:12 pm 
Sophomore

פאפאלוקס כתב:
Equilibrium כתב:
פאפאלוקס כתב:

אחד מתוך כמה?

הבהרת את הנקודה מצויין, חוץ מהם אין כזה מבחר גדול. מה לעשות, שבעולם בו בובי דיקסון הוא הרכז של פנרבחצ'ה (קבוצה שיכולה לשלם והרבה) אז גם מקל יכול להחשיב את עצמו כאחד הרכזים הטובים באירופה.

נובמת. מקל אולי יכול להחשיב את עצמו, אבל הרכז המחליף של ניז'ני מהעונה האחרונה הוא כנראה לא אחד הרכזים הטובים באירופה עד שיוכיח אחרת. לזה שעלה לפניו בחמישייה בעונה האחרונה יש גם קייס טוב יותר. גם הוארטל, זיסיס, הוארטס, סאטורנסקי, דניאל האקט ועוד רבים וטובים אחרים ששיחקו כדורסל בשנים האחרונות (ולא מסכמים את ההיילייטים שלהם בחצי עונה בניז'ני והרבה שעות אימונים אישיים) יטענו אחרת ממך, והראו הרבה יותר כדי לתמוך בזה. רבאק, אפילו לאוחיון יש קייס חזק יותר (יפתח בקרוב את עונתו החמישית במכבי).

בקיצור, בוא ניתן למקל לשחק ולהוכיח את עצמו לפני שאנחנו קושרים לו כתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 12:16 pm 
Sophomore

פאפאלוקס כתב:
Equilibrium כתב:
פאפאלוקס כתב:

אחד מתוך כמה?

נראה לי שהגזמת.מה מקל הוכיח ביורוליג שרכזים כמו הוארטל,אוליבר לפאייט,סאטורנסקי,דילייני לא הוכיחו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 12:17 pm 
Sophomore

Luiscola כתב:
אם יש את הכסף בשביל מקל (שיעלה יותר מתומפסון/הנדריקס) יש את הכסף גם בשביל סנטר ברמה גבוהה. אני פשוט אומר שלדעתי זו תהיה ההשקעה הנכונה יותר בהתחשב בזה שפישר די סוגר לנו את מצבת הישראלים.

יש לאורי אלון את הכסף גם בשביל לברון ג'יימס, זה לא אומר שהוא רוצה להוציא אותו... ובנימה רצינית יותר - בירושלים דיברו על מקל (גיא הראל התבטא בנושא) כאחד ששוברים בשבילו את התקציב, משנים בגללו את התמונה ומשקיעים כסף גדול. יש לו חשיבות אסטרטגית לטווח ארוך (או שככה לפחות הם חושבים), ולא נראה לי שזה סכום שהם מתכוונים להוציא על שחקנים אחרים. בטח כשכבר החתימו את פישר על חוזה גבוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 12:31 pm 
Sophomore

הפרוייקט של ירושלים גם יגרום לנבחרת שלנו להיות חזקה יותר, בטח אם מקל יחתום שם בסוף (הלוואי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 12:59 pm 
Freshman

ההחתמה של פישר משמעותית מאוד ולמרות גילו הלא צעיר הוא אחד מחמשת הישראלים הבכירים היום בענף והוא יאפשר לירושלים גמישות רבה בחוק הרוסי ועומק גדול בסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 1:25 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
נובמת. מקל אולי יכול להחשיב את עצמו, אבל הרכז המחליף של ניז'ני מהעונה האחרונה הוא כנראה לא אחד הרכזים הטובים באירופה עד שיוכיח אחרת. לזה שעלה לפניו בחמישייה בעונה האחרונה יש גם קייס טוב יותר. גם הוארטל, זיסיס, הוארטס, סאטורנסקי, דניאל האקט ועוד רבים וטובים אחרים ששיחקו כדורסל בשנים האחרונות (ולא מסכמים את ההיילייטים שלהם בחצי עונה בניז'ני והרבה שעות אימונים אישיים) יטענו אחרת ממך, והראו הרבה יותר כדי לתמוך בזה. רבאק, אפילו לאוחיון יש קייס חזק יותר (יפתח בקרוב את עונתו החמישית במכבי).

בקיצור, בוא ניתן למקל לשחק ולהוכיח את עצמו לפני שאנחנו קושרים לו כתרים.

הנקודה שלי היא שפרט לטופ שבטופ (טאודוסיץ', רודריגז, ספאנוליס ואולי עוד שניים שלושה ששכחתי), הפערים בין אלו שמצויים מדרגה אחת מתחת לנ"ל ובין רכזים "לא מוכחים" כמו מקל הוא מזערי. אני לא מקבל את זה שהוא פחות טוב מזיזיס, ההפך אני בטוח שהוא טוב ממנו, ובטח שיותר מסאטורנסקי ועל אוחיון אני בכלל לא מדבר. זה ששחקנים מסויימים שיחקו ביורוליג לא אומר שהם בהכרח כאלה טובים, ומה שגל מקל עשה בכמה משחקים בניז'ני מספיק בעיניי כדי לקבוע שמבחינת יכולות הוא לא נופל מאף אחד מהם ואף עולה על חלקם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 2:29 pm 
Sophomore

הדוגמאות שנתתי הן רק להמחשה ואפשר להתווכח על כל אחת ואחת, אבל זה היה רק כדי שתבין כמה מה שכתבת הוא מופרך מקל לא הוכיח אחרת. מקל בן 27, ויש לו ברזומה 6 משחקי יורוליג (אוחיון למשל כבר עבר את ה100 באחת הקבוצות הטובות במפעל), ועוד 35 משחקים בNBA. באף אחד מהם הוא לא הראה משהו יוצא דופן. לקחת את זה ולקבוע שהוא אחד מהרכזים הטובים באירופה כיום זה לא מחובר למציאות. יותר מזה - יש שוק, והשוק מלמד שמקל לא בראש סדר העדיפויות של קבוצות היורוליג הרבות שמחפשות רכז. אף קבוצה (לא ישראלית) לא מחכה לו או מציעה לו הצעות שהוא לא יכול לסרב להן.
ובין אם הפערים הם מזעריים או לא, הם קיימים, וכדי להשתייך לחבורת העלית שחקן צריך להוכיח שהוא חלק ממנה. את זה מקל עוד לא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 2:32 pm 
Senior

ההחתמה של פישר אף שהיא שידרוג כישראלי כי הוא ישראלי טוב לא מרשימה אותי וסלחו לי על חוסר ההתלהבות.

זקן, שומר רע (לא היה שומר טוב בשיאו) ושחקן שיוצר לא מעט בעיות במשחק במיוחד במשחקי מאני טיים בגלל הרכות שלו.

ביחד עם אליהו יש פה מתכון לאסון.

מקל היה מתאים להם הרבה יותר ואני מסכים עם אוריאל שזה אומר שמקל כנראה בחוץ זאת מכיוון שלא רואה סיטואציה שהופכים את בר טימור לישראלי חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 2:34 pm 
Sophomore

שוב, אני מדבר על יכולות נטו. ואם אתה ממשיך להביא את יוגב אוחיון כדוגמה, אז אתה רק מחזק את טענתי שניסיון יורוליג לא בהכרח מצביע על יכולות, כי אני די משוכנע שיש קונצנזוס רחב שמקל טוב מאוחיון (גם בקרב מאמן הנבחרת שלך, אגב), הגם שלאחרון יש רזומה יורוליג מכובד וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 2:57 pm 
Sophomore

פאפאלוקס כתב:
שוב, אני מדבר על יכולות נטו. ואם אתה ממשיך להביא את יוגב אוחיון כדוגמה, אז אתה רק מחזק את טענתי שניסיון יורוליג לא בהכרח מצביע על יכולות, כי אני די משוכנע שיש קונצנזוס רחב שמקל טוב מאוחיון (גם בקרב מאמן הנבחרת שלך, אגב), הגם שלאחרון יש רזומה יורוליג מכובד וכו'.

לא אמרתי שאוחיון טוב יותר (זה לא מה שאני חושב), אני שם אותו שם רק כדי להראות עד כמה מקל חסר ניסיון ברמות האלה. אתה יכול לדבר על יכולות נטו כמה שאתה רוצה, אבל מקל לא הראה יכולות של "אחד הרכזים הטובים באירופה", וזה קרה לדעתי גם בגלל שהוא לא הסתובב ברמה הזאת מספיק. אם הוא היה משחק קצת יותר ברמות הגבוהות בקריירה שלו היתה לנו גם אפשרות לשפוט את זה. אני בסה"כ מנסה לשים את גל מקל בפרופורציות שמתאימות לו בעיני, לפני שהחברים שלו בתקשורת הפכו למה שאתה חושב שהוא (ושוב, לעניות דעתי ועד שהוא יוכיח אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2015 2:59 pm 
מנהל פורום

לא עדיף לדבר על גל מקל בת'רד על גל מקל ולא בת'רד על פישר שפוצל מת'רד ההחתמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 87 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה