סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 8:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 6:00 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
גם אזילי עוד אמור לחזור. התכוונתי שבשני ההרכבים ששיחקו היום, אני חושב שהספרס פשוט טובים יותר ולא ניצחו רק כי קארי היה ביום קליעה מחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 6:04 am 
Hall of Famer

אולי אבל זה לא יהיה המצב בסוף מאי. לפחות לא אמור להיות.
גס יכולה להיות בסך הכל מרוצה. החטיאו לא מעט מבטים טובים והיו במשחק 47 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 6:07 am 
Hall of Famer

וגס שיחקו בק טו בק. קר יכול להיות מרוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 6:10 am 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

הספרס רק הולכים ומשתפרים. ההגנה שלהם הייתה מהטובות שראיתי - להחזיק את גולדן סטייט על 79 זה מאוד מרשים. איזה פריבילגיה זה לפופ שיש לו שחקן כמו דיאו מהספסל, והם עוד מפתחים את התאום שלו אנדרסון. מצד שני החסרונות בגולדן סטייט היו מאוד משמעותיים, במיוחד איגוואדלה ובוגוט. יהיה מעניין לראות את הסדרה ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 11:14 am 
מנהל פורום

המשחק הזה חיזק אצלי את ההרגשה שהאליפות השנה כבר בכספת של גולדן סטייט.
ועוד דבר שאני לוקח מהמשחק, שלומדים את קארי כל הזמן והונים את תוכניות הגנה אישיות וקבוצתיות לעצור אותו
מה שהספרס הראו זה צעד ראשון בכיוון, עדיין גולמי, בטח נראה דברים יותר מעניינים אם וכאשר הקבוצות יפגשו בפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 2:51 pm 
Hall of Famer

אבל זה מובס וקאונטר מובס. אתה חושב שסטיב קר לא יושב גם עכשיו (5 בבוקר שעון מערב ארה"ב, לא?) ורואה שוב שוב את קלטת המשחק ומנסה להבין מה עבד בהגנת החילופים של הספארס ואיזו תשובה יש לו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 3:03 pm 
מנהל פורום

ברור, שזה עובד לשני הכיוונים
זה יהיה מרתק
לפי מה שראיתי לפנות בוקר זה נראה שיש לגולדן סטייט פתרונות לא רעים על המדף בטח כשאיזלי, בוגוט ואיגודלה יהיו כשירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 3:17 pm 
Junior

ובעיקר, כשקארי יקלע 5-12 ולא 1-12. שלא לדבר על ה5-10 הרגילים. אין סרט שהספרס עוצרים אותו ל7 משחקים, מצטער. זה יום רע.
שלשות שלו יפתחו את הגנת הספרס, זה לא עוד 12 נק', ה12 נק' נוספות משלשות של קארי מביאות עוד 12 נק' קלות לשאר הווריורס, מהפחד ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 4:15 pm 
Sophomore

צפיתי במשחק ויצאתי עם ההרגשה שהספרס עשו בית ספר לזריקות השלוש של קארי.

צפיתי בלקט הזריקות שלו בקדפמ, ושיניתי את דעתי.
הוא כמובן זרק עם יד בפנים את רוב הזריקות, מה שהוא הולך לראות יותר ויותר ככל שיתקדם הזמן;
מה שכן, הוא החטיא זריקות שהוא קולע.
הקלעי הטוב בעולם זרק 12 זריקות לסל, והחטיא 4-5 זריקות שהוא בדרך כלל קולע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 8:28 pm 
Hall of Famer

אני מסכים שאלו זריקות שהוא יודע לקלוע. לא בטוח באילו אחוזים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 8:35 pm 
Hall of Famer

צריך לתת קרדיט לספרס ששמרו את ההגנה הכי טובה שהלוחמים ראו העונה.
אבל....כמו שמאנו אמר אחרי המשחק - הם בבק טו בק ללא מספר שחקנים חשובים.
ואני אוסיף שהם החטיאו כמה זריקות שהרבה פעמים נכנסות (לא קלות בהכרח אבל סבירות לקלעים ברמות שיש להם).
פלוס יתרון הביתיות.
כל זה עדיין נותן ללוחמים עדיפות בסדרה.
אשמח להתבדות כי אני אוהד של הספרס אבל אצלי עדיין הלוחמים פייבוריטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2016 9:13 pm 
Junior

no double dipping please.
They have missed the shots they usually make because of the back to back and missing key players =>more tired not on top of that

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 12:35 am 
Junior

https://www.youtube.com/watch?v=hY17OvmyMeI

יש כאן את ההחטאות של קארי מהלילה.
אני רואה בהגנת הספרס את האקסטרה.
הספרס כבר 15 שנה מומחים בהגנה אינטנסיבית, במיקום נכון.
בהבנה שהגנה עושים עם אינטנסיביות, בלתת את הגוף, עם מיקום נכון של כל שחקן, ובעיקר בעיקר-רגליים זזות מהר, ידיים כמה שיותר פעילות.
האקסטרה תזוזה עם הידיים והרגליים, והמיקום האידיאלי, זו המומחיות של הספרס.
ועדיין סטפן קארי זריז ומוכשר מדי. הוא הגיע לזריקות נוחות והחטיא.

השלשה הראשונה- קשה במונחי קארי. אבל הוא קולע אותה מדי פעם.
השלשה השניה - רגילה במונחי קארי. הוא שם אותה לרוב.
השלישית - ביום רגיל הוא קולע אותה בעיניים עצומות.
הרביעית - מאמץ עילאי של גרין. שאפו.
החמישית - קשה . אבל קולע מדי פעם.
השישית - חצי מגרש. התבחבש. בלתי אפשרית לכל שחקן שלא קוראים אותו קארי.
השביעית. לא שלשה רעה. סבירה לקארי. רגילה. יכל לקלוע.
השמינית קשה מאוד גם לקארי.
התשיעית קשה. אבל קולע אותה מדי פעם.
העשירית קולע בעיניים עצומות ביום רגיל.
ה11 קשה מאוד. אבל קולע מדי פעם.

סה"כ, מה11 החטאות, הוא החטיא 2 פנויות לחלוטין, 2 טובות, 3 קשות שהוא קולע מדי פעם. 3 שפארקר/גרין/אלדרידג' עשו עליו הגנה גדולה. ואחת מחצי מגרש. נראה לי יום רגיל בעבודה מבחינת זריקות שהוא הגיע אליהם, חוץ מהעובדה שהוא פשוט לא פגע. ביום רגיל, קארי עושה פה עוד 4-5 שלשות. והראיה הכי טובה היא הלייאפים שהוא החטיא, חלקם החטאות נדירות שלו.

BTB, עייפות, משחק אוף, יו ניים איט... זו לא (רק) ההגנה של הספרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 2:43 am 
Hall of Famer

הבק טו בק לצד המוכנות יוצאת הדופן של הספרס למשחק בעונה הסדירה הופך את זה למשחק שלא אומר המון בעיניי. פופ העדיף לחשוף מהיד שלו כדי לתת לשחקנים שלו בטחון מול הווריורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 11:04 am 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

יכול להיות שאתה צודק, אני חושב שלא באמת הייתה לו יד והוא מנסה לבנות אותה כעת. הספרס זו הקבוצה האחרונה בליגה שחסר לה ביטחון, לדעתי זה רק עניין של לאסוף מידע בזמן אמת של מה עובד ומה לא בכדי לבוא עם הנוסחא בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 12:42 pm 
Junior

לדעתי גולדן יפרקו את הספרס 4-1 בהפרשים גבוהים. החמישיה שלהם הרבה יותר חזקה.

קארי מול טוני פארקר זה ההבדלים בין הקבוצות. לא פחות.

אני לוקח את ת'ומפסון + בארנס קצת לפני דני גרין ולאונרד, אבל נניח שאלו צמדים שווים.

דריימונד גרין ואלדרידג' שחקנים שונים לחלוטין, אבל אני חושב שאפשר להגיד שהאימפקט שלהם שווה.

דאנקן בגיל 40 לא ידפוק 15 למשחק על בוגוט. אני גם לא יודע כמה פופ ישחק איתו לצד למרקוס.

הספסלים די שווים לדעתי.

כך שבסופו של דבר, קארי + בוגוט מול טוני + טימי. זה המצ'אפ. אם אלו היו טוני וטימי של 2007, הייתי אומר סן אנטוניו. אבל הם בני 34 ו40.

4-1 קליל לגולדן סטייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 12:54 pm 
Senior

קצת מצחיק אותי להסתכל על זה כאילו זו מתמטיקה. בסוף, פלאש, צריך לזכור שהאיש הכי חשוב בסאן אנטוניו בכלל לא הופיע בהודעה שלך, ולמרות שיש מולו מאמן מצוין ומבטיח אני חושב שפופ הוא עדיין יתרון גדול של הספרס.

בכל אופן, בנוגע להודעה על ההחטאות של קארי, אין ספק שאלו זריקות שהוא יכול לשים גם ב6 מ12 ביום לא מטורף מבחינתו, אבל אני חייב להודות שלי זה די הזכיר את ההחטאות שלו במשחקים הראשונים בסדרה מול סאן אטוניו וגורם לי לתהות אם אולי בכל זאת יש איזשהו אלמנט של לחץ ועצבנות אצל סטף במשחקים גדולים מסוימים ואם אכן זה כך (ואני אחרי הפלייאוף הקודם די השתכנעתי שכל לחץ שקצת היה בטח השתחרר עם האליפות) אז בעיניי אי אפשר להיות בטוחים שהוא לא יראה ככה גם בכמה משחקים בסדרה אם וכאשר תהיה מול הספרס בגמר המערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 1:03 pm 
Hall of Famer

קצת פשטני לנתח את זה כסדרה של אחד על אחדים. לא?

אני אוהד של הווריורס, זה ברור. אבל אני ממש לא רואה את זה ככל כך פשוט. כי:
א. גרין ולאונרד הם צמד השומרים הטובים ביותר בעמדות 2-3 בליגה (כלומר, כצמד. לאונרד הוא השומר הטוב בעולם, גרין הוא בעיניי אחד מחמשת הטובים בעמדתו בעולם). הם ימררו את החיים של קליי (לאונרד) וקרי (גרין) בעיקר. גרין ישמור על קרי כמו דלבדובה של שנה שעברה אבל משופר . לאונרד יעשה חיים מאד קשים לקליי.
ואם התפוקה של שני הסקוררים העיקריים תרד, גולדן סטייט תהיה בבעיה. כי עם כל הכבוד לאיגודלה, בארנס או ראש, אף אחד מהם הוא לא באמת שחקן יוצר. אולי קצת איגודלה אבל בעיקר לאחרים.

ב. ואם זה לא מספיק, אז הדואו של דאנקן ואלדירדג' כמטריה אווירית הוא גם בעיה, במיוחד במיוחד דאנקן שהוא בעיניי גם בגילו אחד משומרי הסף הטובים בליגה נגד חדירות (ונגד גבוהים טכניים ונמוכים). היעילות של קרי מול צמד המגדלים האלה בחדירה היא לא אותה יעילות שתהיה לו מול רוב הליגה (וגם זה כאמור, בהנחה שהוא גובר באחד על אחד על גרין שכמעט תמיד יבוא לעזרה גם אם מילס \ פארקר ישמרו אותו.

ג. כמובן בסטף קרי עסקינן, השחקן הטוב בעולם, וסביר להניח שהוא עדיין ימצא פתרונות ויקלע, אבל גרין + דאנקן זה בדיוק המתכון להגביל אותו.

ד. ומכאן לצד השני. אז קודם כל בהתקפה, האיש החשוב יהיה דווקא לא קאווי בדרך כלל, אלא לדעתי למרקוס. אני לא חושב שדריימונד יכול באמת לעצור אותו. הוא יכול להגביל אותו קצת, אבל למרקוס לא רק גבוה יותר אלא גם מאד מגוון. אני אישית חושב שאם כבר עדיף שדריימונד ינסה לעצור את לאונרד, שם הוא כנראה יצליח יותר. הבעיה היא שלאונרד הוא לא הברומטר בהתקפה, (בניגוד לקרי+קליי בצד השני), וגם אם יקלע רק 13-14, סן אנטוניו יכולה לנצח דרך הגנת ברזל ודרך 20 נקודות של למרקוס.

ה. לגולדן סטייט יש שני כלים נוספים שהיא צריכה למקסם. קודם כל ספייטס, אם הוא בכושר וקולע מחצי מרחק ומבחוץ - הוא חייב לשחק לצד קרי וקליי. זה מאד מאד ישחרר להם את האמצע ממגדלים, ובעיקר מדאנקן.
ברגעים שבוגוט ישחק, המטרה האמיתית שלו תהיה לשים גוף על דאנקן כדי שהוא לא יוכל לשים גוף על אנשים אחרים. אם ספייטס יפנה את דאנקן מהצבע דרך הקליעות שלו, ובוגוט יפנה את דאנקן מהגנת פרימטר דרך הגוף (הגדול מאד) שלו, זה יעזור מאד לחדירות שיהיו סופר חשובות כאן. גם מצד קרי וגם מצד קליי (וגם מצד בארנס). היתרון האמיתי של בוגוט על ספייטס תהיה בהגנה על האדם האחד שיכול להרוג את הווריורס באופן קונסיסטנטי בהתקפה - למרקוס אלדרידג'.
כלי נוסף הוא כמובן איגודלה. אני חושב שכשהוא על המגרש הוא גם צריך לשחק רכז, הוא מעולה בזה והפוקוס מקארי וקליי קצת יירד. אני רואה את קרי מתפנה לשלוש כשהוא לא מרכז, יותר בקלות מאשר כשהוא מחזיק בכדור, מול מישהו כמו דני גרין (גם אם דני גרין בא רק כעזרה).

אישית אני חושב שהולך להתפתח חתיכת משחק שח כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 1:32 pm 
Junior

stavs כתב:
קצת מצחיק אותי להסתכל על זה כאילו זו מתמטיקה. בסוף, פלאש, צריך לזכור שהאיש הכי חשוב בסאן אנטוניו בכלל לא הופיע בהודעה שלך, ולמרות שיש מולו מאמן מצוין ומבטיח אני חושב שפופ הוא עדיין יתרון גדול של הספרס.

בכל אופן, בנוגע להודעה על ההחטאות של קארי, אין ספק שאלו זריקות שהוא יכול לשים גם ב6 מ12 ביום לא מטורף מבחינתו, אבל אני חייב להודות שלי זה די הזכיר את ההחטאות שלו במשחקים הראשונים בסדרה מול סאן אטוניו וגורם לי לתהות אם אולי בכל זאת יש איזשהו אלמנט של לחץ ועצבנות אצל סטף במשחקים גדולים מסוימים ואם אכן זה כך (ואני אחרי הפלייאוף הקודם די השתכנעתי שכל לחץ שקצת היה בטח השתחרר עם האליפות) אז בעיניי אי אפשר להיות בטוחים שהוא לא יראה ככה גם בכמה משחקים בסדרה אם וכאשר תהיה מול הספרס בגמר המערב.

הסדרה מול הספרס לפני 3 שנים? זה לא היה אותו סטף.
התכוונת לגמר מול הקאבס בעונה שעברה? במשחקים 2 3 ו4 דלבדובה עשה עליו הגנה פיזית ופעילה מאוד. סטף לא ראה אור יום. אני חושב שהרבה מהקרדיט מגיע לבלאט.
ועדיין סטף קלע בצרורות בסיום משחק 3, היה טוב במשחק 4, קלע 37 במשחק 5, והיה נהדר במשחק השישי. הוא התעלה על דלי.
בסופו של יום, סטף קלע בסדרת הגמר מעל 4 שלשות למשחק ב38.5% מה3. זה נתון לא מדהים במונחי סטף, אבל זה נתון אדיר לכל שחקן אחר בליגה.

אם כבר מה שקארי הוכיח שנה שעברה, שצריך הגנה מאוד ממושמעת ואגרסיבית כדי להגביל אותו למשחק - שתיים, אבל בסוף, הוא בלתי עציר לאורך סדרה, ויודע להגיע במאני טיים שחבל"ז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 1:40 pm 
Senior

אכן התכוונתי לקאבס בעונה שעברה. זה טוב ויפה שדלי שמר עשה עליו הגנה פיזית ופעילה, אבל קארי עדיין הגיע להמון המון זריקות שהוא קולע בעיניים עצומות והלכו החוצה במשחק הזה, אני זוכר שאני קצת פחדתי שאולי הוא לא באמת התאושש מהנפילה הקשה שהוא ספג באחד המשחקים בגמר המערב, אבל היום אפשר לומר די בודאות שזה לא פגע בו לטווח הארוך...
בכל אופן, איך שאני זוכר את הסדרה זה שב4 המשחקים הראשונים קארי בעיקר לא הצליח לשחזר את היכולת שלו מתחילת הפלייאוף (ושיחק טוב, אבל החטיא את השלשות האלו שלרוב נכנסות שלו), במשחק מספר 4 סטיב קר הבריק עם איגי בסנטר ושינה לגמרי את איך שהסדרה נראית וזה שיחרר את סטף להיות הקארי שכולנו מכירים.
לא חושב שדלבדובה באמת מסוגל להאט אותו ככה, לדעתי הקושי שלו היה מנטלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 1:44 pm 
Junior

אני מסכים עם הניתוח ההגנתי של נורטון. הספרס תמיד מצאו פתרונות הגנתיים שהגבילו את הלייקרס, את הסאנס, את ההיט.
גם את הווריורס אני מאמין שיגבילו ל100-105.

אבל מבחינה התקפית?

בסוף הם תמיד התבססו על פארקר דאנקן וג'ינובילי. השלושה הופיעו בגמר מול מיאמי. מה זה הופיעו...
דאנקן היה אש בצבע. גי'נובילי נתן שם חתיכת התעלות כמעט כל משחק. אני פשוט לא רואה אותם עושים את זה עכשיו.
מאנו בגיל 39 ודאנקן בגיל 40 לא יכולים לעשות מה שהם עשו בגמר מול מיאמי, שגם אז זה היה משהו באמת יוצא דופן שרואים פעם ב20 שנה משחקנים מעל 35.

פארקר איבד חצי מהמהירות והאקפלוסיביות שלו. אני לא רואה אותו מתפוצץ.

הספרס היו צריכים את הקלעים (מילס, גרין, לאונרד) מפוקסים, פלוס את פארקר דאנקן ומאנו בפורמה, כדי לקחת אליפות.

הפעם אני לא רואה את מאנו משתלט על משחקים, את פארקר מתפוצץ, את דאנקן שולט בצבע. הם פאקינג בני 34 39 ו40.
אלדרידג' לא ישתלט על הסדרה עם כל הכבוד. אני מוכן לחתום שדריימונד יוריד לו את החשק לחיות, גם אם LA יעשה 18-20 למשחק.

מה כבר יעשו הספרס התקפית? זו לא אותה קבוצה הירואית מ2014. ומי שחושב שכן - שיצפה במאנו טימי טוני קוואי דיאו גרין מילס מפרקים את הגנת ההיט וייזכר מה הלך שם.

השאלה היא לאן קוואי מסוגל להגיע.
לאונרד הראה שהוא מסוגל לעבור מהילוך שלישי להילוך טורבו-על-סמים בסדרה הגדולה ההיא.
הוא עשה שם מהלכים התקפיים מפתיעים ולא אנושיים, פיזית ואתלטית, שאני לא מכיר שום שחקן בליגה שמסוגל, גם לא לברון ודוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 1:56 pm 
Junior

FLASH כתב:
הוא עשה שם מהלכים התקפיים מפתיעים ולא אנושיים, פיזית ואתלטית, שאני לא מכיר שום שחקן בליגה שמסוגל, גם לא לברון ודוראנט.

אה? בוא לא ניסחף. הייתה לו סדרה מעולה, אבל ממש לא איזה משהו מפלצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 2:00 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
FLASH כתב:

אה? בוא לא ניסחף. הייתה לו סדרה מעולה, אבל ממש לא איזה משהו מפלצתי.

3 משחקים מעולים למעשה, בשני הראשונים היה בינוני, שלא לומר חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 2:04 pm 
Hall of Famer

ברור שפארקר, דאנקן וג'ינובילי הם לא מה שהיו פעם. אנשים מזדקנים.

אבל לאונרד ואלדרידג', שני שחקנים של 20+למשחק בכל קבוצה בליגה שם.

ככה זה, חילופי דורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 2:18 pm 
Junior

אני טוען שחילופי דורות הללו לא יביאו לספרס עוד אליפות.
הספרס ינצחו עם דאנקן פארקר מאנו כבסיס, כך גם היה בפלייאוף 2014. הMVP של קוואי הדגיש את הקבוצתיות, אבל הקבוצה עדיין נבנתה סביב היכולת של השלושה בפיק-רול, בתנועה, לפתוח הגנות ולמסור לאיש הנכון.

העונה אני לא רואה אותם כמו ב2014.

שוויק לא אמרתי סדרה מפלצתית, אמרתי מהלכים שלא נראים הגיונים, לשחקן עם האיכויות של לאונרד לפני שנתיים, ובכלל לכל שחקן בליגה. תראה:
https://www.youtube.com/watch?v=dC4LOOfkMN0
דפדף שם, בייחוד במגרש של מיאמי. מנפנף שם את לברון ו-וייד כששמרו עליו. סיומות ג'ורדניות בצבע אחרי שעובר אותם, מהלכים הגנתיים מפלצתיים. פתח את מיאמי ביתרונות שלהם - אתלטיות ופיזיות.

23.7 נק' 9.3 רב', 68.6% שדה 54% מה3, בשלושת המשחקים האחרונים שהכריעו את הסדרה. מפלצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], sheky ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה