סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 05, 2024 5:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
דיווח של גלדסטון
"שמעון מזרחי מוחה שהשופטים של מכבי הורגים אותנו הערב" ;;-)))
( לאחר מכן תיקן עצמו וחזר על המשפט ללא "של מכבי" )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:30 pm 
Sophomore

לגמרי סל ההיתלות על הרשת. באמת שיפוט מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:34 pm 
Junior

אפס פשוט פראיירים. זריקות סופר נוחות פשוט לא נכנסות להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:36 pm 
מנהל פורום

ראד הזה הוא אתלט פסיכי לגמרי
גואדלוק הוא השחקן של מכבי, מה שאומר שאנדולו תנצח אם להאמין להיסטוריה הקצרה של השחקן בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם ננצח בכל זאת את המשחק הזה, זה יהיה שוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:45 pm 
Sophomore

למה לא מצופפים את הצבע????
ומזה השיפוט הזה?????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:48 pm 
מנהל פורום

השיפוט אכן לא נוטה חסד למכבי אבל נחכה לשריקות המכריעות בדקה המכריעה, אולי הקיפוח ישתלם למכבי
לפעמים נדמה שאנדולו זורקת שלשות רק כדי להגיע לריבאונד התקפה שמשם באות יותר נקודות מאשר מהפרימטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:55 pm 
מנהל פורום

80:75 תם הטקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 01, 2016 11:55 pm 
Hall of Famer

איזו טעות של רמי הדר. בשביל מה לבלגן את המשחק ב-5 הפרש? הייתי מבין אם היה פיגור גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 12:03 am 
Hall of Famer

טוב, זה נגמר כמו שהיה צריך להיגמר... זה היה משחק שלהם מהדקה הראשונה, גם כשמכבי הובילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 12:03 am 
Senior

לרמי אולי יש יותר סמכות מארז, אבל הוא נשאר מאמן גרוע. הסטים ההתקפיים של הקבוצה על הפנים ולא ברור מי הגו טו גאי שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 12:06 am 
Hall of Famer

משחק חלש מאד שלו. לא מצא פתרונות לכלום, חילופים לא טובים, רוטציה גרועה. בלגן בשני צידי המגרש. עוד לפני שנכנסנו לעניין מקל, שאני לא מבין בשביל מה היה צריך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 12:12 am 
Sophomore

המקרה של רמי הדר ומזרחי מזכיר לי אימרה יפה שאהוד ברק אמר פעם:
שאלו אותו למה יש כ"כ הרבה מפקדי סיירת מטכ"ל שהיו נמוכים עד גמדים (ברק עצמו, עמירם לוין ולדעתי גם ניצן אלון ובר לב)?
ברק ענה: "צריך מרחק מינימלי בין הביצים לשכל".
אז הדר הוכיח הערב שיש לו וואחד וובוס (ותכל'ס- לא תמיד אמרו שהמאמן במכבי צריך לעמוד על שלו?) אבל שהוא די גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 1:22 am 
Sophomore

ניהול משחק איום ונורא של רמי הדר הערב. הוא הראה שנוח לו בהרבה לנהל רוטציה קצרה מאשר ארוכה. הוא הצליח למצוא לגאודלוק ווימס רק 24 דקות כ"א ולסילי רק 21, וזה לא שהיו לו גארדים אחרים שהצטיינו הערב. למרות שמשחק ההתקפה לא שטף הוא ייבש את לנדסברג 40 דקות על הספסל. במחצית הראשונה מכבי היתה צריכה לחטוף ריצה של הטורקים עד שהוא הבין שיש לו בעיה עם הפיק אנד רול. הוא גם לא הצליח להוציא את הטורקים משום דבר שהם עושים בכל משחק. נראה גם שמשחק ההתקפה "הפשוט" בנוי בעיקר על אילתורים ואחד על אחד ובמשחק עומד כל קבוצה סבירה תעצור את זה בקלות. אין ממש תרגילים והתרגיל היחיד שיש לגאודלוק הוא "קח את הכדור ותנסה לעשות משהו לבד".
לגבי החילוף של מקל - זו אחת ההשפלות הגדולות שראיתי שעשו לשחקן כדורסל מקצועני. גם אם הדר טעה בחילוף, אז הוא לא הכניס ילד בן 12 ולא היה קורה כלום אם הוא היה משאיר את מקל לכמה דקות, כמה נזק הוא כבר היה עושה?! אני מזכיר לכולם שדייויד פדרמן דרש לפני למעלה מעשור לזרוק את פיני גרשון (מאמן טיפה יותר מעוטר מהדר), אחרי שהוא לא שיתף את שאראס במחצית השניה של משחק יורוליג כשהוריו ישבו ביציע. ולמה שאראס לא שותף? כי הוא הפר הוראה של גרשון בסוף המחצית הראשונה ולא משך את השעון ומכבי חטפה סל בצד השני. בוא נאמר שזו השפלה הרבה יותר קטנה והרבה יותר מוצדקת ממה שעשה היום הדר למקל. אני ממש לא מחובבי מקל, אבל היום הדר עבר לגמרי את הגבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 1:44 am 
Senior

מעבר לניהול משחק, שחקנים כמו סילי ואייברסון מקבלים הרבה יותר מידי קרדיט בהתקפה ביחס ליכולת שלהם. מכבי ניסתה לפחות פעמיים ללכת לבידוד של אייברסון בפוסט. למה? זה לא משהו שהוא מצטיין בו. כנ׳׳ל סילי שמקבל רשות לחדור ולקחת ג׳אמפרים מכידרור. יש שחקנים הרבה יותר מוכשרים ממנו בקבוצה שאמורים לעשות דברים כאלה. שיתרכז בקאצ׳ אנד שוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 2:01 am 
Hall of Famer

אני חושב שאפס היא קבוצת ריב' ההגנה הכי מרשימה שיצא לי לראות.
ניצחו משחק שבו הם שברו טבעות מהשלוש כמובן בזכות... 2 שלשות של האניקט (וכמובן שפיני דקה וחצי לפני כן הסתלבט עליו שהוא חושב שהוא קלעי שלשות. לפעמים החיים כן יפים). דאנסטון נהדר. שחקן הגנה פשוט אדיר. לא יודע למה לא מצאו קצת יותר דקות לדשןו תומאס, אבל בקטנה. לשם שינוי קבוצה שידעה מה היא רוצה לעשות ויישמה את זה יפה.

במכבי הרבה דברים רעים חוזרים על עצמם. אייברסון במשחק הזה ירד מהאולימפוס שהוא העפיל עליו בזכות יכולת נהדרת. צירבס קלע 13 נק', אבל אני חושב שברבע השני היו צריכים לרשום לו משהו כמו 8 אס' לזכות אפס בזכות ההגנה המדהימה שלו. גאודלוק אמנם מסר 7 אס', אבל זה היה לחלוטין מפגן סטפ מרבורי ביום הרסני שלו. שיתק לחלוטין את המשחק הקבוצתי של מכבי. ושוב הסיפור של גאודלוק ו-ווימס. לא מדובר על סינרגיה, אלא פשוט על דו-קיום שלא ממש קיים.

ועכשיו לנושא שכנראה יישאר חרוט מהמשחק הזה - גל מקל כמובן. אני אפילו מוכן לקנות את התירוץ על העבירה של ווימס שהדר חשב שהיא של אוחיון. אני חושב שמן הראוי ובעיקר מן החכמה לתת למקל עוד כמה התקפות לפני שתוציא אותו, אבל ניחא, אתה מרגיש שהדקות הללו קריטיות ואתה רוצה את החמישיה הכי טובה שלך. אבל למה אחרי הקטע הזה הוא היה צריך להעלות אותו ל-25 שניות של סוף רבע שני ולא לתת לו יותר אף שנייה על הפארקט. פה כבר ההשפלה. אתה פוחד מעבירה שלישית של אוחיון, אחרי שגם סילי עם 3 עבירות, אז תוציא אותו, אבל תמצא פתרון אחר מאשר שניות פוסטר של מקל. תן ללנדסברג את השניות הללו, עבור לאיזורית, לא יודע מה, אבל אל תשפיל שחקן במצב רע עוד יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 2:13 am 
Sophomore

מה שרמי הדר עשה למקל לא היה חכם במיוחד, לאור העובדה שהוא עוד יצטרך אותו בהמשך (בטח בישראל), אבל ההתנפלות עליו מוגזמת.
מכבי רושמת למשחקים באירופה "12 שחקני יורוליג", לפחות בעיני עצמם. לכולם יש מעמד כלשהו שהביא אותם לאן שהם נמצאים. מה לעשות ומשחק הכדורסל לא מבצע התאמות למעמד של שחקני הספסל, ומאמן שרוצה לנהל סיכונים צריך להשתמש בשחקני קצה רוטציה שימוש מועט ולא הכי כיפי ומכבד בעולם. מי שרצה "12 שחקני יורוליג" היה צריך לצפות את הריקושטים ולהיערך אליהם בהתאם או לרשום לחלופין ילד מהנוער/יבזורי שלא יעשו בעיות גם להיכנס לפוזשן אחד ולרדת לספסל. התפקיד של רמי הדר הוא לנצח משחקים ולא לדאוג שכל השחקנים שלו יהיו מרוצים מהדקות שלהם, ורק על זה הוא צריך להישפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 2:38 am 
Hall of Famer

Avishai כתב:
התפקיד של רמי הדר הוא לנצח משחקים ולא לדאוג שכל השחקנים שלו יהיו מרוצים מהדקות שלהם, ורק על זה הוא צריך להישפט.

אז הפעולות שלו היום לצורך העניין לא יעזרו לו לנצח את המשחקים הקרובים בליגה , שם לפחות מקל עוד איכשהו בערך בסדר העונה - וכעת אולי איבדת אותו לגמרי .

אגב , משהו מעניין .
מי השחקן היחיד במכבי ששותף בכל 8 משחקי הליגה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 3:17 am 
Freshman

אפס כזאת בובה של קבוצה
1 אמיתי כמו הרטל, 5 מודרני כמו דאנסטון, ובין לבין פשוט חבורה של אתלטים שרצים, קופצים, קולעים מבחוץ
הרטל ודאנסטון לבד זה בין הפיקאנדרולים הטובים באירופה, כל שאר החבר'ה רצים כמו מטורפים תוקפים את הטבעות
מאומנים יפה, כיף לראות אותם
ברייס קוטון ואומיץ' מרגישים לי קצת לא קשורים שם למרות שהם בפני עצמם שחקנים טובים

החבר'ה באפס מבינים בכדורסל
זה לא כמו החרפה שנקראת גלטסראיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 5:49 am 
Freshman

מכבי פגשה קבוצה יותר אתלטית, יותר מהירה, שלא תלויה בזריקות שלה כמו שמכבי תלויה, למרות שאפס לא קבוצה מסיבית בצבע, היא ידעה לחפות על זה באתלטיות ובניידות, הם גרמו לאייברסון להיראות מגושם יותר, ווימס לא הגיע לשום סיטואציה של מגרש פתוח כמו שהוא אוהב לסיים במתפרצות, וכשהוא עסוק בלכדרר קל יותר לגרום לו לאבד, כי לחדור על הגנות מסודרות זה לא בדיוק הקלף שלו, וגם כל הנסיונות האלה להכניס כדורים שקופים לאייברסון לא הובילו לשום דבר טוב, דווקא ראד שהוא הרבה יותר אתלטי ונייד הצליח להתבלט פה ושם, גם גאודלוק לפרקים אם כי למרות כל האסיסטים שלו זה לא היה משחק התקפי שוטף, אלא מאולתר.

במשחק של היום מכבי לא יכלה לבטל את יתרון הריבאונד של אפס עם חומר השחקנים הקיים (עם מילר זה אולי היה אחרת), היא כן יכלה להימנע מחלק ניכר מהאיבודים שלה, היא כן יכלה לדעתי להכניס חלק מהגבוהים של אפס לבעיית עבירות אם הייתה משתמשת יותר בלנדסברג ופחות בפניני שכמו אייברסון לא היה לו הרבה מה לחפש במשחק הזה במאץ' אפים מול שחקנים אתלטים, מהירים וניידים ממנו, אייברסון עצמו היה צריך להיות שם באופנסיב ריבאונד ולא לקבל כדורים פעם אחר פעם כשרואים שזה לא עובד, יש קבוצות שלא סופרות אותו ולא מביאות עליו עזרה אז יש לו יותר סיכוי באחד על אחד למרות שהוא לא שחקן מטרה בהגדרה, צירבאס אמנם מגושם בהגנה אבל יש לו סיומת טובה מתחת לסלים ואפס היו מוכנים לחיות עם הנקודות שלו ושל ראד כל עוד ווימס, סמית וגאודלוק רחוקים מהמספרים הרגילים שלהם.

אני חושב שהדר עדיין לומד את הקבוצה, השלב הראשון היה לייצר מחויבות אצל השחקנים ובמובן הזה הקבוצה התחברה, מנגד צריך לדעת באיזה כלים להשתמש מול מאץ' אפים כאלה ואחרים, אני מאמין שבגומלין מולם כשמילר יהיה כשיר ולנדסברג סוף סוף יכנס לעניינים אז יהיה אפשר להעמיד מולם שחקנים בעמדות 1-4 שהיו הולכים יותר פנימה ומוציאים עבירות ונותנים חיפוי טוב יותר בריבאונד, בסיטואציה יותר אופטימלית אני חושב שחמישייה של סילי, לנדסברג, ראד, מילר ואייברסון (כמתקן זריקות ואופנסיב ריבאונדר ולא כשחקן מטרה) היו יכולים במידה רבה לשבש את משחק ההגנה/התקפה של אפס ובעיקר להשתוות מולם באינטנסיביות, המהירות והאתלטיות, ככה שבסה"כ אפשר לקחת את ההפסד הזה כעוד שיעור בהתפתחות של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 11:08 am 
Sophomore

אני חושב בדיוק הפוך. אסור ללכת עם אפס ראש בראש על החוזקות שלה. דווקא במשחק הזה, בניגוד לפנא, היה צריך להאט את הקצב, לצופף את הצבע ולתת לכל האתלטים הפסיכיים האלה לשבור את הסל מבחוץ. למרות השלשות של בראון והאניקט.
אני ממש לא אופטימי כמו כולם כאן בקשר לשילוב של מילר ומקווה שאף אחד בצוות המקצועי לא בונה עליו. קודם שיחזור ונראה איך הוא. אחכ נבנה עליו בניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 11:12 am 
Hall of Famer

אתה מודע לכך שזה כבר משחק שמיני של רמי הדר במכבי? כמה משחקים אתה נותן לו עד לתקופת המבחנים של הסמסטר?
אני דווקא חושב שמכבי כהרגלה צופפה את הצבע. רוב השלשות שאפס לקחו היו פנויות. קבוצת עם קלעים טובים יותר, או ביום יותר נורמלי הייתה מפרקת את ההגנה הזאת.
הדקות שמכבי לא הצליחה לצופף את הצבע היו בעיקר הדקות ברבע השני כשצירבס חירב למכבי את ההגנה/בנה לאפס את ההתקפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 11:54 am 
Junior

בעניין גל מקל:

אתה לא אמור להשאיר שחקן על המגרש ״כי כבר הכנסת אותו״. סילבן לנדסברג שחקן לא הרבה (אם בכלל) פחות טוב מגל מקל ואף אחד לא מדבר על ״ההשפלה״ שהדר העביר אותו אתמול כשלא שותף בכלל וגם אם הוא היה נכנס ל-20 שניות ברבע השני כדי לעשות פאול, זה לא היה הופך לכותרת.

באחת הכתבות, נראה לי של גלדסטון, נאמר שמקל ומקורביו טוענים שבגלל שהירידה במעמד שלו התחילה עוד בתקופה של אדלשטיין, נראה שחוסר הקרדיט שלו נובע ממשהו עמוק יותר, או מעוד גורם חוץ מרמי הדר. שזה מאוד משעשע... הניסיון ללכת לכיוון הכי קונספירטיבי שיש (אולי זה חגי בדש! אולי הוא לא אוהב את גל שלנו!), בלי לשקול לרגע ברצינות שאולי מקל הוא פשוט השחקן הכי חלש שיש למכבי בקו האחורי העמוס שלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 12:15 pm 
Junior

הכותרת בוואן: "אפס ביחסי אנוש".

מאסטרפיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2016 12:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יבזורי שיחק, אגב? או שהוא היה בפגישה עם עורך הדין שלו בעניין חוק הצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה