הרסי הוקינס כתב:
מנחם כתב:
הרסי הוקינס כתב:
ניצחון. דאבל דאבל למשעור וג׳ף אדריאן.
הישראלי הטוב בליגה, גם אחרי שזליקוביץ׳ חוזר.
עוד כמה פעמים נשמע שהוא הישראלי הכי טוב בליגה?
וברצינות מה הופך אותו לישראלי הכי טוב בליגה? הנקודות והריבאונד? המדד? אז כן, כמות הריבאונדים מרשימה, אבל הנקודות מושגות כשהוא קולע בפחות מ 50 אחוז מהשתיים ובפחות מ 20 אחוז מהשלוש וזה כשהוא לוקח לא פחות מ 5 זריקות למשחק! ואם מסתכלים על המדד, אז הוא אפילו לא מוביל את הישראלים בליגה וזה כשהוא משחק קרוב ל34 דקות במשחק, יותר מכל ישראלי אחר בליגה. אם ג׳ייק כהן, שכבר היום מחזיק במדד יותר טוב מזה של משעור, אבל משחק 25.4 דקות במשחק היה משחק 33.7 דקות כמו משעור, הוא היה קולע 17.4 נקודות למשחק ולוקח 9 רבאונדים (לעומת 14.3 נקודות ו 9.8 רבאונדים של משעור), האם מישהו חושב שג׳ייק כהן הוא בכלל מועמד לתואר הישראלי הכי טוב בליגה?
בעיני זה מלמד שמשעור נהנה מזה שהוא כמעט באנקר בהרכב ויכול להרשות לעצמו דברים שבקבוצה עם רוטציה יותר ארוכה של ישראלים הוא לא היה מרשה לעצמו.
אני מת על משעור והייתי שמח לראות אותו בהפועל, אבל בעיני כדי שהוא יהיה הישראלי הטוב בליגה הוא צריך להראות שהוא יכול להיות שחקן משמעותי גם בקבוצה שבה הוא לא יוכל לעשות כמעט כל מה שהוא רוצה על המגרש או לחלופין להראות שהוא יכול להיות שחקן משמעותי בנבחרת.
מנחם, בעיניי התרומה הסטטיסטית היא רק חלק מהסיפור (אם כי מצחיק להתעלם ממנה כרגע). הוא השחקן הראשון/שני הכי חשוב בקבוצה עם מאזן חיובי. על הדרך היא גם מצליחה מעל הציפיות. כמה ישראלים בליגה יכולים להגיד את זה על עצמם בפועל כרגע?
בר טימור מוביל את הפועל במדד היעילות ובעיני, לפחות בליגה, הוא בהחלט בין שני השחקנים החשובים בקבוצה. המדד שלו גם יותר גבוה משל משעור ובפחות דקות, אז לפי זה אולי הוא הישראלי הכי טוב. הבעיה העיקרית שיש לי עם ההגדרה שלך היא שהיא לא בהכרח מצביעה על מי הישראלי הכי טוב אלא אולי מי הישראלי הכי משמעותי וזה הבדל עצום כי הוא מאוד תלוי במי עוד משחק איתך בקבוצה. על ההגדרה שלך למשל גם אבי בן שימול עונה.
אבל משעור לא רק הכי משמעותי, אלא גם הכי טוב או לפחות השני הכי טוב בקבוצה שלו.
הקבוצה שלו מחזיקה מאזן טוב מהמאזן של הקבוצה של בר טימור.
במבחן ה"טובות" יש גם את מבחן המשמעותיות. לכן קוראים לשחקן ה"טוב" ביותר MVP - Valuable.
קח את הרצליה בלי משעור לעומת ירושלים בלי טימור, ואני בטוח שהרצליה מאבדת יותר איכות.
הבינג סייד אול דאת', אני עדיין חושב שאפשר לנהל דיון פורה על מי מבין השלושה שציינת הוא שחקן יותר טוב.