Amos Gueta כתב:
ATT למרות שאני מבין מאיפה אתה בא באופן עקרוני, אני חושב שאתה לוקח את זה רחוק מדי - אני לא חושב שאפילו הינקי היה ממשיך את הטאנקינג לתוך העונה הזו. יש נקודה שאתה צריך להתחיל ללמד את הצעירים שלך לנצח. זה לא משהו שבא טבעי, ואם מחכים עם זה יותר מדי אתה בטעות מגיע לסוף חוזה הרוקי שלהם והם עוברים לקונטדרית המזדמנת. ברגע שאמביד מתחיל להראות את ניצוצות הסופרסטאר שהוא מראה עכשיו ה"תהליך" צריך להסתיים או לעבור פאזה.
אין לי ספק שהוא היה ממשיך את הטאנקינג לתוך העונה הזו, גם אם באופן מתון יותר. אתה באמת חושב שהוא היה עושה את הטרייד של גראנט תמורת איליאסובה ונותן לווטרן הטורקי להישאר בסגל או מביא את בייליס, הנדרסון ורודריגז? מה בכל השנים של הינקי רמז לך שהוא היה עושה ההיפך ממה שעשה בעבר?
אמנם ג׳ואל נראה כמו סופרסטאר פוטנציאלי וכבר עכשיו אחד הסנטרים הטובים בנ.ב.א. בשני צדי המגרש אבל התהליך מעולם לא נועד כדי להביא כוכב, הוא נועד כדי לקחת בהמשך הדרך אליפות וכדי לקחת אליפות לא מספיק לך ג׳ואל אמביד, גדול ככל שהוא יכול להיות. אתה צריך לפחות שני כוכבים נוספים לצידו (ואתה צריך צוות תומך טוב ומאמן טוב וכו׳ אבל את זה אפשר להשיג בהמשך או לטפח את שחקני המשנה שלך להיות כאלו). לא הסכמתי איתך בנקודה הזו גם כשאמרת זאת בעבר. זה ברור שהינקי שאף להאריך את הזמן למטה כדי להגדיל את ההאצה למעלה. זה ברור שהוא רצה יותר משחקן טופ20 אחד. הוא לא האמין בשיפור של 5 או 10 נצחונות בעונה אלא בקפיצות משמעותיות, אחרי בניית הכשרון בקבוצה (=שחקנים משני משחק). אנחנו כבר יודעים שכוכב אחד אינו מספיק כדי להוביל קבוצה לאליפות (קאזינס או פול ג׳ורג׳ או אפילו מייקל ג׳ורדן/לברון ג׳יימס) ושלרוב שניים זה לא מספיק (דוראנט ו-ווסטברוק או פול והג׳ינג׳י המרחף). לקליבלנד יש את ג׳יימס, אירווינג ולאב. לג״ס יש את דוראנט, קארי, תומפסון וגרין. בוסטון ניצחה עם שלישיה גדולה, מיאמי ניצחה עם שלישיה גדולה, דטרויט ניצחה עם רביעיה גדולה (גם אם אבק הכוכבים היה פחות זוהר שם). זו נקודת ההנחה של התהליך והמטרה שלו, לא להשיג סופרסטאר ולרוץ להאיץ את הבנייה.
לגבי הטענה של סוף חוזה הרוקי, היא מגוחכת בכל קנה מידה. האם אמביד הביע חוסר שביעות רצון? הבן אדם אהוב ופופולארי, קורא לעצמו ״התהליך״ בכל מקום ומתלהב מזה שהינקי מרפרפר אליו בטוויטר. חוץ מזה, איזה רוקי משמעותי לא רצה לחתום אחרי חוזה הרוקי שלו? מה גם שלאמביד יש עוד זמן עד החתימה והוא בכלל יהיה רסטריקטד במקרה הרע. בקיצור, אני מתנצל אבל זה טיעון חסר משמעות, בטח אחרי החוזה הראשון. כוכבים שוקלים לעזוב לראשונה אחרי תשע שנים. אפילו ad חתם בפליקנס האומללים שעשו כמעט הכל הפוך בזמן שלו שם.
אין לי ספק שהינקי לא היה מאפשר לקבוצה הזו (כמו שלא אפשר לקבוצות טובות אחרות של פילי, הייתה תקופה שבה פילי רצה יפה ושיחקה כדורסל חיובי וכייפי וניצחה לא מעט; אני בטוח שאתה זוכר את התקופה של מק״ו וק.גיי׳ מקדניאלס. הקבוצה החלה להתחבר בשלב מסוים) לנצח את דרכם ללגיטימיות, בטח לא בעזרת ווטרנים. 2017 הייתה צריכה להיות שנת הטאנקינג האחרונה והשנה בה משיגים כוכב נוסף, אם כדי לפתח אותו או כדי להשיג באמצעותו כוכב מוכח סטייל פול ג׳ורג׳. אם ג׳ואל וסימונס היו מובילים את הקבוצה להישגים גבוהים אז אוקיי. אבל פריקינג הנדרסון ואיליאסובה? אין סיכוי שזה היה קורה בעידן הינקי.