סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 2:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קאולי סטיין הוא פרוספקט מעניין (לא ראיתי אותו הרבה אבל במעט שראיתי הופתעתי לטובה) וזה שסקרמנטו הולכת לבנייה מחדש זה אחלה (למרות שהאשם האמיתי באיך שהקבוצה נראתה ולאן שהגיעה הוא לא על קאזינס לדעתי) אבל א', האם זה באמת הכי טוב שהיו יכולים לקבל??, ב', יש סוואפ השנה עם הבחירות של פילי ואין להם את בחירת 19. לא בדיוק מצב אידיאלי להתחיל מחדש.
צריך גם לזכור שהטרק רקורד של הקבוצה הזו בבחירות דראפט הוא לא מהמוצלחים. מהלך אמיץ בכל מקרה. אני תוהה איך האוהדים של הקינגס לוקחים את זה. הקבוצה הזו הייתה לטוב ולרע קאזינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 2:47 pm 
Hall of Famer

הסוואפ על הבחירה של פילי בכלל לא בטוח שיתממש (כרגע הבחירה של פילי עדיפה) וגם אם כן, כנראה שלא יזיז אותם יותר ממקום או שניים בדראפט, אלא אם כן פילי תעשה איזה זינוק בשליש האחרון, יש סיכוי די סביר ששתי הבחירות יהיו טופ-5-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 4:42 pm 
Hall of Famer

בדיוק. אנשים חושבים הנה שחקן של 25 למשחק. כל הליגה מחכה לו. זה בדיוק כמו כרמלו. ממש לא.אני לעיתים מאזין כמה שעות ביום לפודקסטים של המומחים בליגה, אנשים שמעורבים וכל אחד אמר העונה שאין ביקוש לקזינס (דומה לכרמלו). קבוצות לא רוצות להתעסק איתו.

הטרייד הוא תלוי בהילד ומכיוון שאיבדתי את כדור הבדולח, נשאר רק לשער את העתיד. אם הוא יתפתח יפה, ייתכן וזה אולסטאר. אם לא אז הטרייד בדיעבד מחורבן. בחירה באיזור 12-16 בדראפט הזה יכולה להביא שחקן טוב.
בקיצור יחסית למה שהיו יכולים לקבל זה טרייד לא כזה נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 4:46 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:
הוא בחור בעייתי. יש חשש לתת הרבה לשחקן שלא בטוח שיחתום מחדש על חוזה. זה כבר מצמצם את מספר הקבוצות למעט מאד. בוסטון לא היו במיקס. הלייקרס כן אבל הקינגס התעקשו על אינגרם וזה לא קרה.
הקינגס לדעתי השיגו לא מעט. הוא היה עוזב עבור כלום (בדיוק כמו שגיי כעת עוזב עבור כלום). 2 בחירות סיבוב ראשון, הילד שיכול להתפתח לאחד השוטרים הטובים בליגה וטייריק שאמנם כמו כספי עונת השיא שלו היתה עונת הרוקי, הוא עדיין שחקן לא רע בליגה ויכול להוות אופציה לטרייד.
יהיה מעניין אם הפליקנס נכנסים לפלייאוף והצמד הזה פוגש את הלוחמים.

הנה דוגמא של משהו עליו אנחנו ממש לא מסכימים. זה טרייד נוראי נוראי של הקינגס.

תוכיח. טרייד טוב או רע זה יחסי. יכלו לקבל את טרנס ג'ונס לבחירת סיבוב ראשון. תבדוק כמה קבוצות רצו אותו ואז תגיב.לא הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 5:23 pm 
Hall of Famer

אגב שני דברים שמושפעים מזה.
אחד הבחירה של הקינגס היתה עוברת לבולס אם היא מתחת ל10. הקינגס כעת הולכים לקבל את בחירה מספר 2. חבל לבולס.
דבר שני, הבחירה של הקינגס הולכת ב2019 לפילי. הינקי גאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 5:52 pm 
מנהל פורום

satriani כתב:
בדיוק. אנשים חושבים הנה שחקן של 25 למשחק. כל הליגה מחכה לו. זה בדיוק כמו כרמלו. ממש לא.אני לעיתים מאזין כמה שעות ביום לפודקסטים של המומחים בליגה, אנשים שמעורבים וכל אחד אמר העונה שאין ביקוש לקזינס (דומה לכרמלו). קבוצות לא רוצות להתעסק איתו.

הטרייד הוא תלוי בהילד ומכיוון שאיבדתי את כדור הבדולח, נשאר רק לשער את העתיד. אם הוא יתפתח יפה, ייתכן וזה אולסטאר. אם לא אז הטרייד בדיעבד מחורבן. בחירה באיזור 12-16 בדראפט הזה יכולה להביא שחקן טוב.

כדור הבדולח שלך נורא אופטימי.
הילד היה בסיטואציה די נוחה עד היום בניו-אורלינס.
יצא מזה 8.5 נק', 3 ריב', 1.5 אס', פחות מ-40% מהשדה והכל ב-20 דקות בערך.

אם הוא יתפתח יפה, בעוד 3-4 שנים הוא יכול להיות סוג של ג'יי-ג'יי רדיק, אולי קצת יותר משופר
ככה זה כשאתה נבחר בדראפט בגיל 23...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 6:08 pm 
Junior

לניו אורלינס יש יותר מדי שחקנים בפרונטקורט.
או שיחתכו קצת או שיהיו עוד טריידים המשך.

לכספי זה טרייד טוב. לא הייתה לו כימיה עם המאמן, וזו הזדמנות חדשה. בנוסף, הוא נשאר עם בוגי, החבר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 6:14 pm 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
satriani כתב:

כדור הבדולח שלך נורא אופטימי.
הילד היה בסיטואציה די נוחה עד היום בניו-אורלינס.
יצא מזה 8.5 נק', 3 ריב', 1.5 אס', פחות מ-40% מהשדה והכל ב-20 דקות בערך.

אם הוא יתפתח יפה, בעוד 3-4 שנים הוא יכול להיות סוג של ג'יי-ג'יי רדיק, אולי קצת יותר משופר
ככה זה כשאתה נבחר בדראפט בגיל 23...

ג'ימי בטלר נבחר בגיל 22.
לא טוען שהוא יהיה שחקן גדול. אין לי מושג כי אני לא חוזה את העתיד.
אבל אם המועדון החליט שקזינס לא בתוכניות, עדיף לקבל משהו כעת.
הלייקרס היו היחידים שהביעו עניין והם לא רצו לתת את אינגרם.
אז אתה לוקח את ההצעה הכי טובה שיש. אנשים צריכים להבין שזה נחמד לחשוב שהם היו יכולים לקבל יותר אבל הם לא קיבלו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 6:26 pm 
Freshman

אם לוקחים בחשבון שזה רנטל לשנה וחצי, כי אני מאוד מתקשה לראות את קאזינס חותם על הארכת חוזה בניו אורלינס, אז הטרייד הזה קצת פחות נורא ממה שנראה במבט ראשוני. לדעתי, כשנסתכל על זה בעוד כמה שנים, שתי הקבוצות האלה ימשיכו לדשדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 7:30 pm 
Junior

אין סיבה שקאזינס לא יאריך שם חוזה. זה לא שיש קונטנדרית ודאית שיכולה או בכלל רוצה להחתים אותו, ולצד דייויס אני חושב שהוא יאמין בסיכוי שלהם להיאבק.
וזה אם בכלל אנחנו מסכימים שזה בראש מעייניו, ולא בדיוק קיבלנו עדויות לכך עד עתה, בטח לא מההצהרות שלו לפני הטרייד שהוא רוצה להאריך חוזה בסקרמנטו, לא בדיוק מקום שנתן לו סיכוי להתחרות או שהראה אופק ממשי לכך.
ה-CBA החדש מעניק יתרון עצום לקבוצת "הבית" (ועכשיו הפליקנס נחשבים כך עבור קאזינס) והוא ממש לא נראה או מתבטא כמו אחד שיוותר על עשרות מיליוני דולרים בשביל לשחק בקבוצה טובה יותר.

נראה שהטרייד הזה יעשה טוב לכולם. אולי חוץ מלקינגס.
לבוגי הוא בטוח יעשה טוב, ונדמה לי שעכשיו, כשהוא כבר לא ה-פנים של הפרנצ'ייז שבו הוא משחק, העניינים סביבו יהיו רגועים יותר. לדעתי תתרום לכך גם העובדה שהפנים של הפרנצ'ייז הוא אישיות הפוכה לבוגי.
לפליקנס ולדייויס זה פשוט עסקה אדירה, פוטנציאל להפוך למוצלחת ביותר מאז הארדן לרוקטס. יש שם כמובן לא מעט עבודה לעשות עם הסגל בשביל להיות קונטנדרית או אפילו second-tier אבל אחרי שנים של דשדוש עם דייויס עכשיו אפשר לראות את הדרך לקונטנדרית.
עד אתמול זה היה נראה ברור שהם בדרך לשנים נוספות של דשדוש שבסופן דייויס יברח לחפש הזדמנות לטבעת במקום אחר, והקינגס פשוט חילצו אותם (לפי העובדה שהם הציעו בערך את אותה העסקה לפילדלפיה תמורת אוקאפור מראה שאפילו הם לא האמינו שיש להם נכסים להשיג מישהו קרוב ללבל של בוגי) עם טרייד מהסרטים שמצוות להם את הביג מן ארגיובלי (בקושי) מספר 1 ומספר 2 בליגה.
עכשיו לגארדים שמחפשים קבוצה רצינית בפרי אייג'נסי יש סיבה טובה לבדוק את ההצעות של הפליקנס, וכבר התחילו שם לרייר על החלום שכריס פול יחזור "הביתה" בקיץ כשחקן חופשי.

זה קצת אוף-טופיק, אבל כבר הרבה זמן יש שמועות מהמחנה של פול שהוא לא ממש מרוצה מההתנהלות בקליפרס, בעיקר של צמד הביג-מנים שלו. נשמע כמו סידור מוצלח בשבילו להצטוות עם הביג מנים שלו מהנבחרת בעיר בה הוא נחשב אגדה ולפי דבריו אהב מאוד את העיר.
בכל מקרה, העתיד של הקבוצה הזו מעניין מאוד עכשיו. אם הם יצליחו להשתחל לפלייאוף השנה ויפגשו את הווריורס בסיבוב הראשון, כמו שכל התקשורת האמריקאית מתעסקת כרגע, זה לא ממש מעניין לדעתי, כי ברור שהשנה הם לא יכולים לעשות יותר מדי רעש.
עיקר העניין הוא איך הקבוצה הזו הופכת לקונטנדרית לשנים הבאות.
אני מאמין שבוגי-דייויס ימצאו את הדרך להיות צוות הרסני יחד, גם אם זה ייקח קצת זמן והעונה עוד יהיו חריקות, ובעזרת שחקן חוץ משמעותי אחד נוסף לג'רו (בתקווה שיישאר בריא) יהיה להם ביד סגל עם פוטנציאל אליפות, ו-"רק" מה שיישאר להם זה לא לפקשש עם המאמן והשחקנים המשלימים.
זה אומר שעיקר העבודה של הקולגות של ירון ארבל מהיום היא לנקות שכר לקיץ הקרוב ולמצוא את הקבוצות שיסכימו לקחת את החוזים של סולומון היל, עומר אשיק ואתואן מור (8,10,12 מיליון בהתאמה), גם אם זה אומר שצריכים לחלק בחירות דראפט בשביל זה, דבר שאנחנו יודעים שבפליקנס לא מתביישים לעשות בשנים האחרונות.
אם נכונים הנתונים ב-real gm, למעט הבחירות שהם נתנו כרגע לקינגס, יש להם את כל הבחירות העתידיות שלהם. משמע יוכלו להציע בקיץ את הבחירות הראשונות שלהם ב-2019, 2021 ו-2023, בנוסף לשלל בחירות סיבוב שני ואופציה להביא סטאר שלישי, שהלוואי שזה יהיה פול כאמור.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 8:30 pm 
Sophomore

היתרון של קבוצת הבית לא תופס אם עושים טרייד שלא בשנים הראשונות, אז קאזינס כבר לא יזכה לחוזה המנופח, ולא יהיה יתרון לניו אורלינס על אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 8:55 pm 
Hall of Famer

מט ברנס שוחרר. פוטנציאל גדול לכל קונטנדרית כולל קאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 9:54 pm 
Junior

אני בכלל לא בעד לוותר על בחירות דראפט. בטח לא בשביל להיפטר מחוזים.
וכריס פול הוא בדיוק זה שלא יסתדר עם קאזינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 11:22 pm 
Hall of Famer

טרייד מטורף.
מתי בפעם האחרונה היו באותה קבוצה שני ביגמנים שהם טופ3 בעמדה שלהם?
לא יפיל אותי מהקרשים אם הצעד הבא של הפליקאנס יהיה להביא את רונדו משיקגו. או ברנדון נייט מפיניקס. או מאט בארנס.

סקרמנטו וקאזינס - נכון, קאזינס לא מושלם, אבל השנה, בניגוד לשנים קודמות, הוא ניצח משחקים. עצם זה שהם היו במאבק על המקום האחרון בפלייאוף בלי רודי גיי, מראה שהוא עשה משהו נכון. ברור לי גם שהוא לא כוס התה של דייב ייגר. מהתקופה שלו בממפיס וגם מהשנה שלו בסקרמנטו הוא מצטייר כפריק קונטרול. לקבוצה כמו ממפיס, עם שחקנים מאומנים שכבר היו תחת מאמנים דומים זה יחסית נוח. לקבוצה כמו סקרמנטו, שרגילים להתנהלות שכונתית כבר כמה שנים, זה קשה יותר. לדעתי הוא מכר להם שיהיה לו פשוט יותר להגיע לפלייאוף עם Unit מאשר כוכב עם משרתים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 12:02 am 
Hall of Famer

מטורף המצב שם. לפילי יש זכות להחליף בחירות. כלומר גם טנקינג לא אופציה שם. מצד שני הם אולי הצילו את הבחירה שהיתה הולכת לבולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 12:37 am 
Junior

פריק קונטרול זה כמו study case?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 12:40 am 
Hall of Famer

כספי הישראלי השלישי הפלקינס אם מחשיבים את הטיולים של שון דוסון בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 1:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רביעי אם מחשיבים את ארבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 12:41 pm 
Junior

ככל שאני חושב על זה עוד, זה טרייד מדהים מנקודת המבט של כספי, בהנחה שיהיה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 1:08 pm 
מנהל פורום

מבלי לזלזל בך חלילה, לא צריך להיות מדען טילים בשביל להבין שכספי כרגע נפל לסיטואציה של החיים שלו.
הנה מה שנשאר כרגע לפאליקנס בעמדות הכנפיים:
אטוואן מור
סלומון היל
עומרי כספי

כל עוד לא יגיעו שחקני כנף נוספים, בין אם בטרייד (לפחות אחד אם לא שניים מבין אשיק-אג'ינסה-טרנס ג'ונס-מוטיאינאס מיותרים לחלוטין) או דרך ה-FA (כרגע יש להם אופן ספוט אחד ברוסטר)

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 4:55 pm 
Hall of Famer

כספי כבר הוכיח שהוא יכול להפסיד מקום ל...אלונזו גי אז לא הייתי מזלזל בהיל וקנינגהם(שקולע באחוזים דומים מהשלוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 7:29 pm 
Hall of Famer

שאלה
כבר שנים אנחנו שומעים בתקשורת הישראלית המהוללת שכספי יכול להיות שחקן תורם מאוד לקבוצתו , אבל המאמנים הטיפשים וחסרי המושג מסיבות כאלו ואחרות מייבשים אותו לעיתים לתקופות ממושכות .
כשזה נאמר פעם בודדת אני אולי אאמין לכך , אבל כשזה מוטיב חוזר לאורך שנים ( וגם בכדורגל אגב - כל שחקן שחוזר מחו"ל מיובש , פחות או יותר משמיץ את המערכת והצוות המקצועי שלקחו החלטות אישיות , שאינן מקצועיות פרופר לטובת הקבוצה וכו' וכו' ) - לא רק שאיני מאמין בכך , אלא אף מפתח בוז כלפי התיאוריה הנ"ל .

מה דעתכם בנושא ? האם בעוד חודש-חודשיים נשמע זמירות דומות ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 8:31 pm 
Hall of Famer

התחושה שלי היא שבאופן כללי, למאמנים זרים קשה להתחבר וליצור כימיה עם שחקנים ישראלים. אלו שמצליחים ליצור את הכימיה הזו (במקרה של כספי-ווסטפאל בעונה הראשונה וג'ורג' קארל בשנה שעברה) מוציאים מהם תרומה יפה, אבל הרוב שלא מצליחים פשוט מייבשים אותם על הספסל. כשאני חושב על רוב הליגיונרים הישראלים, גם בכדורגל וגם בכדורסל, ללא-מעט מהם יש כנראה דימוי עצמי גבוה מדי ביחס ליכולת האמיתית, מה שיכול להתבטא בגישת "מגיע לי", לא מאמין שמאמנים אוהבים את זה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 9:58 pm 
Junior

כספי בישראל נחשב לשחקן מפונק.
את חוזה הרוקי הוא קיבל כי היה השחקן הכי משקיע ואגרסיבי במחנות לפני הדראפט (שבר למישהו אף במשחק שם, אם אני זוכר נכון).
אני מניח שהקריירה שלו משתנה לפי מידת המאמץ שהוא משקיע במשחקים והאימונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 10:00 pm 
Hall of Famer

כספי הוא שחקן שולי לגיטימי בליגה. שולי זה שחקן שמקבל דקות בקבוצות פח או שחקן שלא מקבל דקות בקבוצות טובות או שמקבל בעונה הסדירה אבל לא בפלייאוף כמו שקרה לו ביוסטון שהיא הקבוצה הכי טובה שהוא שיחק בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3 ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה