סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:10 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 1:08 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
נראה שיש לעבוד עוד קצת על הנטייה לכוון אולימפיאקוס.

1. אני אצטט אדם חכם עם נטייה לתחזיות פסקניות שלא מתממשות, שאמר לי פעם: ״אם זה מה שמנחם אותך״...

2. זה לא הוכרע עד שאנחנו לא מארגנים מפגש ישיר בין פרינטזיס לביר-כץ. מכבי באמת נפלאים השנה, אבל אפילו אתה חייב להודות שלמשחק בלי גאודלוק, סמית׳ ומילר (אני לא סופר את אלכסנדר, יש לי קווים אדומים) ובלי מחליפים לווימס וצירבס, צריך לשמור רובריקה מיוחדת בחלוקה שלך למשחקי שקר ומשחקי אמת.

3. שלא ייגמר לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 1:26 am 
Hall of Famer

אני חושב שזה היה המשחק הכי עצוב של מכבי באירופה.
זה הרגיש כמו אחד מהמפגשים הללו של מכבי נגד איזה קבוצה סתמית, ציבונה, או איזה מארוסי שבטעות פעם נחתו ביורוליג, שפערי הכוחות כל כך ברורים, רק שהפעם מכבי זאת המארוסי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 1:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נביא בעירו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
נראה שיש לעבוד עוד קצת על הנטייה לכוון אולימפיאקוס.

1. אני אצטט אדם חכם עם נטייה לתחזיות פסקניות שלא מתממשות, שאמר לי פעם: ״אם זה מה שמנחם אותך״...

2. זה לא הוכרע עד שאנחנו לא מארגנים מפגש ישיר בין פרינטזיס לביר-כץ. מכבי באמת נפלאים השנה, אבל אפילו אתה חייב להודות שלמשחק בלי גאודלוק, סמית׳ ומילר (אני לא סופר את אלכסנדר, יש לי קווים אדומים) ובלי מחליפים לווימס וצירבס, צריך לשמור רובריקה מיוחדת בחלוקה שלך למשחקי שקר ומשחקי אמת.

3. שלא ייגמר לעולם.

לנחם אותי לא צריך. הפסדים בספורט הפסיקו להעציב אותי כבר לפני בערך 20 שנה.
ואפשר לחשוב שעם כל השחקנים האלה הקבוצה-הנוטה-לכוון-אולימפיאקוס נראתה ממש הרבה יותר טוב... חוץ מאיזה bull trap פה ושם, היא פשוט נוטה לאן שהיא נוטה. זה הכל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 11:06 am 
Sophomore

לא זוכר משחק יורוליג כל כך עצוב מאז שנות ה 90 הנוראיות. היה ממש מדכא להיות אתמול בהיכל אבל לפחות חסכו מאיתנו את הפקקים. נראה לי שאתמול סיימתי את הביקורים שלי העונה בהיכל. אין אווירה, אין כדורסל, אין מתח ואין טיפת כיף, כך שעדיף לשכב על הכורסה בבית ולהציץ מדי פעם למסך. אני חושב שלבעלי מכבי אין מושג ירוק עד כמה עונה כזו תפגע להם בכמות המנויים שהם ימכרו בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 12:17 pm 
Junior

עד הקיץ אתם תשכחו את זה...
ככל שהרמה המקצועית מתדרדרת רמת מחלקת השיווק של מכבי משתפרת.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 1:01 pm 
Sophomore

beatla כתב:

כבר לא נשארו להם סיפורים למכור. העונה הביאו שני כוכבי על (לכאורה) אז מה בדיוק ימכרו לנו בעונה הבאה? אני חושב שגם אוהדי מכבי שמחדשים מנוי אוטומטית הבינו בשנתיים האחרונות שלפעמים הרבה יותר טוב להישאר בסלון בבית, במיוחד כשבדרך חוסכים לא מעט כסף. היו לא מעט אוהדים, ביניהם חברים שלי, שהתלבטו מאוד לקראת העונה האחרונה וחידשו את המנוי בגלל הגידול בתקציב ושורת הכוכבים שנחתה כאן. לא יצליחו למכור להם שוב את אותו הסיפור. אגב, כבר העונה לא נמכרו משהו כמו 1,000 מנויים ובקיץ הקרוב סביר להניח שהמספר הזה יגדל משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 1:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין ולא ממש מפתיע ששני הקלעים המובילים של מכבי היו השחקנים הכי גרועים על המגרש.
לנדסברג קלע כמעט את כל הנקודות שלו בגארבג׳ טיים אבל כשהמשחק עדיין היה חי הוא החטיא את הזריקות החשובות. זכור לי במיוחד קטע ברבע הראשון שהוא החטיא שלשה ועוד זריקה קשה בשני התקפות רצופות כשמכבי לרגע הובילה ואחרי כל החטאה חטפנו שלשה. חוץ מזה בהגנה כרגיל הוא היה רע, פשוט לא יודע לעבור חסימות ועושה עבירות מיותרות רחוק מהכדור.
ראד כצפוי החזיק בכדור הכי הרבה ופשוט לא יצר כלום מלבד זריקות הסטפ בק המכוערות ובלתי יעילות שלו. ובהגנה הוא שחקן כל כך טיפש שכל הזמן יוצר הזדמנויות לקבוצה היריבה.
עוד ראוים לגינוי הם צמד הסנטרים (שמישהו כתב בת׳רד מקביל שזו כרגע אחת העמדות היותר טובות של מכבי) שלא הצליחו לקלוע ונכנעו ללא תנאי בריבאונד.

מכבי דוקא נתנה לא מעט דקות של הגנה לוחמת בראשות אוחיון וסילי, הבעיה שאחרי כל מאמץ הגנתי לא הצליחו להשתלט על הכדורים החוזרים ואמנם הקבוצה יצרה הרבה דיפלקשנס אבל לא ממש הצליחה לתרגם אותם לחטיפות והתקפות מתפרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 2:06 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
beatla כתב:

כבר לא נשארו להם סיפורים למכור. העונה הביאו שני כוכבי על (לכאורה) אז מה בדיוק ימכרו לנו בעונה הבאה? אני חושב שגם אוהדי מכבי שמחדשים מנוי אוטומטית הבינו בשנתיים האחרונות שלפעמים הרבה יותר טוב להישאר בסלון בבית, במיוחד כשבדרך חוסכים לא מעט כסף. היו לא מעט אוהדים, ביניהם חברים שלי, שהתלבטו מאוד לקראת העונה האחרונה וחידשו את המנוי בגלל הגידול בתקציב ושורת הכוכבים שנחתה כאן. לא יצליחו למכור להם שוב את אותו הסיפור. אגב, כבר העונה לא נמכרו משהו כמו 1,000 מנויים ובקיץ הקרוב סביר להניח שהמספר הזה יגדל משמעותית.

למה שימכרו סיפורים ? הם משוריינים והאוהדים הם אוהדים מפונקים שלא יעשו כלום כדי להחליף אותם.

בשנה הבאה לדעתי המטרה תהיה טייריס רייס ועליו יילכו בכל הכוח. לדעתי גם שאראס או טרקיניירי. קצת יחסי שיווק ואותם הפריארים שעשו השנה יעשו גם שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 2:14 pm 
Junior

שנה הבאה מכבי לא תביא 12 שחקני יורוליג?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 2:31 pm 
מנהל פורום

http://sports.walla.co.il/item/3045421
ויסברג זורה מלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 3:27 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
קודי (יובל) כתב:
beatla כתב:

למה שימכרו סיפורים ? הם משוריינים והאוהדים הם אוהדים מפונקים שלא יעשו כלום כדי להחליף אותם.

בשנה הבאה לדעתי המטרה תהיה טייריס רייס ועליו יילכו בכל הכוח. לדעתי גם שאראס או טרקיניירי. קצת יחסי שיווק ואותם הפריארים שעשו השנה יעשו גם שנה הבאה.

על טייריס רייס לפחות נשמע, כי זה מוכר כרטיסים. זה לא אומר שיביאו אותו, למרות שזה יכול להיות - הרי הוא נמצא בירידה בזמן האחרון, אז מתאים להם להביא אותו. הסקאוטינג של מכבי תמיד מאחר בכמה שנים ולא מתעדכן.
(באותו עניין, זו כנראה המשמעות של המשפט שחוזר בכתבות המלפפונים של גלדסטון, "השחקן רשום כבר שנים בפנקסו של אבי אבן". זה לא בלוף, הוא באמת רשום שם. אבי אבן ראה אותו לפני כמה שנים כשהוא במקרה עשה שניים וחצי משחקים טובים, רשם בפנקס "אחלה שחקן", ומאז לא ראה אותו)

על שאראס, ובטח על טרינקיירי, לדעתי הם יכולים רק לחלום, והאמת גם זה לא, אין להם שום כוונה להביא אותם - הם עומדים על שלהם יותר מדי. חוץ מזה יש אלטרנטיבות מצויינות. אריאל בית הלחמי פנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 3:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קודי (יובל) כתב:
beatla כתב:

נו. מכבי תעשה שתיים-שלוש החתמות של שחקני יורוליג מוכרים, ונראה פה את מיכאל צץ ומסביר למה מכבי עליונה בקלילות על הליגה כמו בכל עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 4:01 pm 
מנהל פורום

אני דווקא, כן רואה את שארס חותם אחרי שהבטיחו לו חופש בבחירת שחקנים
גם רואה את הפיצוץ כשמתברר שלמושג "חופש" יש פרשנויות שונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 4:08 pm 
Hall of Famer

אני לא זוכר מי היה הפוליטיקאי שטבע את המשפט (כשעימתו אותו עם הבטחה שלו): "הבטחתי, אבל לא הבטחתי לקיים"...
אז ככה זה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 4:41 pm 
Sophomore

אין סיכוי שמאמנים טובים, דוגמת בלאט, טרינקיירי או שאראס, יגיעו למכבי בקיץ הקרוב. מעבר לרתיעה הטבעית להגיע לבית קברות למאמנים ע"ש מכבי, כל אחד מהם ידרוש לכל הפחות שלושה דברים: שכר גבוה מאוד (משהו שמכבי לא מאמינה בו), תקציב שחקנים גבוה (פדרמן כבר הצהיר שהתקציב יקוצץ) וחופש בבחירת שחקנים (משהו שמכבי לעולם לא תיתן למאמן). בקיצור, נקבל את האח הקרואטי של בגאצקיס או שיספרו לנו עד כמה הוא למד את המערכת וישאירו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 03, 2017 5:45 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא זוכר מי היה הפוליטיקאי שטבע את המשפט (כשעימתו אותו עם הבטחה שלו): "הבטחתי, אבל לא הבטחתי לקיים"...
אז ככה זה יהיה.

לוי אשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 1:15 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
אין סיכוי שמאמנים טובים, דוגמת בלאט, טרינקיירי או שאראס, יגיעו למכבי בקיץ הקרוב. מעבר לרתיעה הטבעית להגיע לבית קברות למאמנים ע"ש מכבי, כל אחד מהם ידרוש לכל הפחות שלושה דברים: שכר גבוה מאוד (משהו שמכבי לא מאמינה בו), תקציב שחקנים גבוה (פדרמן כבר הצהיר שהתקציב יקוצץ) וחופש בבחירת שחקנים (משהו שמכבי לעולם לא תיתן למאמן). בקיצור, נקבל את האח הקרואטי של בגאצקיס או שיספרו לנו עד כמה הוא למד את המערכת וישאירו אותו.

איפה הוא הבטיח שיקוצץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 1:25 am 
Sophomore

Dovi כתב:
קודי (יובל) כתב:

איפה הוא הבטיח שיקוצץ?

ציטוט שלו לאחר גמר הגביע:

מה הייתה הטעות הראשית שלכם העונה?
”שנגררנו לסיפורים ביורוליג, אני הייתי שותף לזה, הוצאנו סכומי כסף מטורפים והלכנו למקומות שאנחנו בדרך כלל לא הולכים אליהם, הוצאנו יותר מידי וזה עלה לנו. לא תמיד מצליחים, השנה לא הצלחנו וזה בסדר״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 8:43 am 
Junior

לא הייתי קורה לזה הצהרה לקיצוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 8:48 am 
מנהל פורום

זה די חד משמעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 8:53 am 
מנהל פורום

לקצץ זה אחלה, תראו מה קרה לאולימפיאקוס
הייתה הקבוצה הכי יקרה ביורוליג, פיני גרשון, ניקולה, יות ם על יותר ממיליון. צ'ילדריס על 7 מיליון לעונה. ואז קיצצו וזכו בשני תארים +גמר אחד
קיצוץ יכול לשפר קבוצה, אבל זה חייב לבוא עם שיפור של הצוות המקצועי והסקאוטינג. וזה קשה לי להאמין שהולך לקרות במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 9:14 am 
מנהל פורום

אולי פדרמן בונה על זה שגל מקל יהפוך לספאנוליס. מי שהקשיב אתמול לשידור של ערוץ הספורט ושמע מה שמעון אמסלם אמר על מקל עוד יכול להשתכנע שזה כבר קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 9:19 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
לקצץ זה אחלה, תראו מה קרה לאולימפיאקוס
הייתה הקבוצה הכי יקרה ביורוליג, פיני גרשון, ניקולה, יות ם על יותר ממיליון. צ'ילדריס על 7 מיליון לעונה. ואז קיצצו וזכו בשני תארים +גמר אחד
קיצוץ יכול לשפר קבוצה, אבל זה חייב לבוא עם שיפור של הצוות המקצועי והסקאוטינג. וזה קשה לי להאמין שהולך לקרות במכבי

כל הדברים האלה מובילים לכך שאף מאמן נורמלי חפץ חיים לא יעיז להתקרב למקום הזה. ידברו על בלאט, שאראס, טרינקיירי ובטח יזכירו גם את מסינה אבל בסוף נגמור את הקיץ עם בגאצקיס או טבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 9:38 am 
Sophomore

אני היחיד שחושב שהשם שיעלה יהיה דווקא איטלקי? איטלקי עם ניחוחות קומזיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2017 11:10 am 
מנהל פורום

היה משחק כזה פח ועלוב.

אבל בתוך זה מהפך היסטורי מול הקבוצה מהבירה:
ירושלים מביאה יותר אוהדים למשחק בית באירופה (נדמה לי שהמספרים היו 8500 מול 8200).
ירושלים משודרת בספורט 5, מכבי ב-5+ לייב.
ת'רד של ירושלים בסלניוז -4 עמודים, של מכבי רק 2.

האם אנחנו בשנת אל-לה 77' של הכדורסל המקומי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 152 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה