ועכשיו נותרה רק שמינית עונה. אז בוא נראה מי עומד בתנאים
כרגע, מההגיוני ביותר ועד הלא הגיוני ביותר. אני אנסה לכמת משהו די תיאורטי וסובייקטיבי, אבל בוא נראה.
ציטוט:
1. ראסל ווסטברוק צריך את התנאים הבאים לדעתי:
א. מלך הסלים עם 30+ בנקודות
ב. לשמור על ממוצע ט"ד
3. מקום שישי במערב.
4. אם הוא יסיים שביעי אחרי ממפיס, אני חושב שהוא צריך לפחות 46 נצחונות (כלומר יותר מ 55 אחוז הצלחה).
לדעתי, אם אחד מהתנאים מתפספס חבל על הזמן.
כרגע לפחות, ווסטברוק לגמרי עומד על התנאים. אוקלהומה שישית במערב וממפיס חלשה מאד לאחרונה (בדיוק כמו בסיום העונה הקודמת, אבל הפעם בלי פציעות משמעותיות מדי). הוא צריך 5 נצחונות ב-11 משחקים בשביל להגיע ל 55%, שזה בהחלט אפשרי, והוא כמעט בוודאות יעשה את ממוצע הט"ד, ויהיה מלך הסלים עם 30+. קשה יהיה להתעלם מכל זה ועדיין הוא שני להארדן במפת הסיכויים, משהו כמו 40-45%.
2. ג'יימס הארדן.
א. צריך לשמור על הממוצעים, ובעיקר להיות מלך האסיסטים של העונה.
ב. הקבוצה שלו צריכה להיות קבוצה של 55 נצחונות וכמובן מקום שלישי במערב.
אם משהו פה מתפספס, אזי שוב - חבל על הזמן.
שוב, בינתיים שום דבר לא מתפספס, והארדן עושה את זה יופי. הרוקטס אמנם צריכים 6 נצחונות ב 11 משחקים, אבל אני מניח שזה יקרה. אני חושב שהסיכויים שלו הם 45-50% כרגע.
3. אייזיאה תומאס
א. כמובן לשמור על הממוצעים, קפיצה של איזור חיוג בנקודות (כלומר ל 30 תעלה את הסיכויים שלו מעט, כלומר, יותר מאשר 29.5 לדעתי).
ב. גיים צ'יינג'ר יכול להיות אם הוא יעקוף את קליבלנד. ניצחון על הקליפרס היום והמרחק הוא רק 2 משחקים... אם זה קורה, הסיכויים שלו מתחילים להשוות לאלו של השניים לפניו.
בעיניי, אם בוסטון נותרת שניה. אין לו שום סיכוי. אבל מקום ראשון במזרח, ויש לו סיכוי באמת חביב מאד.
מצד אחד הוא לא יגיע ל 30. רק על 29 כרגע ונראה כאילו הוא נרגע מעט בצבירת הנקודות. מצד שני, וחשוב הרבה יותר בוסטון במרחק של משחק אחד בלבד מקליבלנד ובהחלט יכולה לעבור אותה. אם זה יקרה הסיכויים שלו הם 10%, אם לא אז 0%. מכיוון שהסיכויים שהיא תעבור את קליבלנד הם משהו כמו 35%. אז הסיכויים שלו הם בערך 3.5%
4. קאווי לאונרד
א. כמובן לשמור על הממוצעים.
ב. לא יזיק לו עוד איזה 3-4 משחקים זכורים שאותם הוא ינצח בקלאץ'. השבוע האחרון עם כל הקלאצ'ים שלו העלו לו מאד את הסיכויים.
ג. סן אנטוניו עם 64 נצחונות נניח. זה יהיה משהו שיהיה מאד קשה להתעלם ממנו.
ד. אם אצל אייזיאה הגיים צ'יינג'ר יהיה עקיפה של קליבלנד, אז בשבילו גיים צ'יינג'ר יהיה עקיפה של גולדן סטייט. אני חושב שאם אחד מהשניים יקרו (לבוסטון או סן אנטוניו), הסיכויים של אייזיאה\קאווי אשכרה משתווים ואולי אף עולים על אלו של שני הראשונים.
אז ככה, נדמה לי שהוא ניצח עוד משחק או שניים בקלאץ' אבל אני לא מאמין שסן אנטוניו תגיע ל -64 נצחונות. יותר כמו 62 (11 משחקים נותרו, ויש להם 55 נצחונות). גרוע מכך, הספרס כבר השתוו לגולדן סטייט, אבל חזרו אחורה והם במינוס שני משחקים. אני חושב שאם בכל זאת הם יעברו את הווריורס, הסיכוי שלו הוא 15%. אם לא, אז אולי 2%. אבל הסיכוי שלה לעבור את הווריורס הוא לא יותר מ25%. (בכל זאת השתיים משחקים משחק אחד ביניהם). בקיצור, הסיכויים שלו הם בערך 5%
.
אני מניח שהאחוז וחצי הנותר שייך ללברון, כי בכל זאת. לברון.