סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 9:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2017 3:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
דירק?????? השנה היא 2017 עם 1 בספרת העשרות. לא 0

באמת נורטון? אתה קורא את ההודעות של קיופיפילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2017 6:26 pm 
Junior

מאז שהוא חזר מהפציעה הם רוב הזמן מנצחים ואין לו הרבה סביבו. הוא אולי זקן אבל לא הרבה פחות אפקטיבי משהיה בשיאו. לא ברצינות חושב שמגיע לו mvp, לא עד כדי כך, אבל רציתי לתת לו כבוד על זה שהוא שחקן מדהים גם בגילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2017 7:16 pm 
Hall of Famer

אז אתה מכניס אותו לחמישיית העונה הראשונה ? השנייה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2017 11:55 pm 
Junior

בתור השוטה שניבא שקוואי לוקח קצת אחרי תחילת העונה, אני מוכן להתנבא שוב שהארדן הוא בחירה די ודאית. ווסטברוק הוא מקום שני קלאסי, בעיקר כי למרות הממוצעים האדירים שלו אוקלהומה קבוצה לא מאיימת בעליל. אני די בטוח שהארדן יקבל הכי הרבה קולות למקום הראשון, כשווסטברוק וקוואי מקבלים את שאר הקולות למקום הראשון ומתחלקים בערך חצי חצי בקולות של המקום השני והשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2017 1:17 am 
Hall of Famer

אתה לא השוטה. אלו שלא יבחרו בו שוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 10, 2017 10:30 pm 
Sophomore

נאש נבחר 15 ולא 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 24, 2017 8:14 pm 
Hall of Famer

ועכשיו נותרה רק שמינית עונה. אז בוא נראה מי עומד בתנאים
נורטון כתב:
כרגע, מההגיוני ביותר ועד הלא הגיוני ביותר. אני אנסה לכמת משהו די תיאורטי וסובייקטיבי, אבל בוא נראה.

ציטוט:
1. ראסל ווסטברוק צריך את התנאים הבאים לדעתי:
א. מלך הסלים עם 30+ בנקודות
ב. לשמור על ממוצע ט"ד
3. מקום שישי במערב.
4. אם הוא יסיים שביעי אחרי ממפיס, אני חושב שהוא צריך לפחות 46 נצחונות (כלומר יותר מ 55 אחוז הצלחה).

לדעתי, אם אחד מהתנאים מתפספס חבל על הזמן.

כרגע לפחות, ווסטברוק לגמרי עומד על התנאים. אוקלהומה שישית במערב וממפיס חלשה מאד לאחרונה (בדיוק כמו בסיום העונה הקודמת, אבל הפעם בלי פציעות משמעותיות מדי). הוא צריך 5 נצחונות ב-11 משחקים בשביל להגיע ל 55%, שזה בהחלט אפשרי, והוא כמעט בוודאות יעשה את ממוצע הט"ד, ויהיה מלך הסלים עם 30+. קשה יהיה להתעלם מכל זה ועדיין הוא שני להארדן במפת הסיכויים, משהו כמו 40-45%.

2. ג'יימס הארדן.
א. צריך לשמור על הממוצעים, ובעיקר להיות מלך האסיסטים של העונה.
ב. הקבוצה שלו צריכה להיות קבוצה של 55 נצחונות וכמובן מקום שלישי במערב.
אם משהו פה מתפספס, אזי שוב - חבל על הזמן.
שוב, בינתיים שום דבר לא מתפספס, והארדן עושה את זה יופי. הרוקטס אמנם צריכים 6 נצחונות ב 11 משחקים, אבל אני מניח שזה יקרה. אני חושב שהסיכויים שלו הם 45-50% כרגע.

3. אייזיאה תומאס
א. כמובן לשמור על הממוצעים, קפיצה של איזור חיוג בנקודות (כלומר ל 30 תעלה את הסיכויים שלו מעט, כלומר, יותר מאשר 29.5 לדעתי).
ב. גיים צ'יינג'ר יכול להיות אם הוא יעקוף את קליבלנד. ניצחון על הקליפרס היום והמרחק הוא רק 2 משחקים... אם זה קורה, הסיכויים שלו מתחילים להשוות לאלו של השניים לפניו.

בעיניי, אם בוסטון נותרת שניה. אין לו שום סיכוי. אבל מקום ראשון במזרח, ויש לו סיכוי באמת חביב מאד.

מצד אחד הוא לא יגיע ל 30. רק על 29 כרגע ונראה כאילו הוא נרגע מעט בצבירת הנקודות. מצד שני, וחשוב הרבה יותר בוסטון במרחק של משחק אחד בלבד מקליבלנד ובהחלט יכולה לעבור אותה. אם זה יקרה הסיכויים שלו הם 10%, אם לא אז 0%. מכיוון שהסיכויים שהיא תעבור את קליבלנד הם משהו כמו 35%. אז הסיכויים שלו הם בערך 3.5%

4. קאווי לאונרד
א. כמובן לשמור על הממוצעים.
ב. לא יזיק לו עוד איזה 3-4 משחקים זכורים שאותם הוא ינצח בקלאץ'. השבוע האחרון עם כל הקלאצ'ים שלו העלו לו מאד את הסיכויים.
ג. סן אנטוניו עם 64 נצחונות נניח. זה יהיה משהו שיהיה מאד קשה להתעלם ממנו.
ד. אם אצל אייזיאה הגיים צ'יינג'ר יהיה עקיפה של קליבלנד, אז בשבילו גיים צ'יינג'ר יהיה עקיפה של גולדן סטייט. אני חושב שאם אחד מהשניים יקרו (לבוסטון או סן אנטוניו), הסיכויים של אייזיאה\קאווי אשכרה משתווים ואולי אף עולים על אלו של שני הראשונים.

אז ככה, נדמה לי שהוא ניצח עוד משחק או שניים בקלאץ' אבל אני לא מאמין שסן אנטוניו תגיע ל -64 נצחונות. יותר כמו 62 (11 משחקים נותרו, ויש להם 55 נצחונות). גרוע מכך, הספרס כבר השתוו לגולדן סטייט, אבל חזרו אחורה והם במינוס שני משחקים. אני חושב שאם בכל זאת הם יעברו את הווריורס, הסיכוי שלו הוא 15%. אם לא, אז אולי 2%. אבל הסיכוי שלה לעבור את הווריורס הוא לא יותר מ25%. (בכל זאת השתיים משחקים משחק אחד ביניהם). בקיצור, הסיכויים שלו הם בערך 5%

.

אני מניח שהאחוז וחצי הנותר שייך ללברון, כי בכל זאת. לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, Google [Bot], stavs, מיכאל, נביא בעירו, נורטון ו 98 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: