סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 9:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הלוטו הערב
הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 8:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מאדים כתב:
אלו מן עסקאות סטייל וויגינס-לאב איינג' יוכל לעשות? יש שמועות חוץ מבאטלר?

אני לא חושב שהוא ילך על עסקה מהסוג הזה. זו אופציה גם עבור הלייקרס כשחושבים על זה. פול ג׳ורג׳ למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 8:38 am 
Hall of Famer

Att כתב:
rony כתב:
תודה לך בילי קינג.

:ya_hoo_oo: :dan_ser: :bra_vo: :dr_ink:

אין ספק שדני איינג' הוא מהטובים בעסק אבל מעניין אם זה פותח את שאלת אייזיאה תומאס.

לדעתי לא. אבל לפחות אחד מבין בראדלי/סמארט/רוזייר יכולים להיות בדרך החוצה.

לגבי טריידים, אני מניח שנמשיך לשמוע שמועות על באטלר וג'ורג', בעיני זו תהיה טעות לתת את הבחירה עבורם שניהם פציעים מדי ואף אחד מהם לדעתי לא מספיק כדי להפוך את הסגל הנוכחי של הסלטיקס לפייבוריטים לאליפות. מבחינתי אם לתת את הבחירה, זה רק תמורת גבוה צעיר, אבל לא נראה לי שהפליקנס ייתנו את דיוויס או שמינסוטה תיתן את קא"ט על הבחירה הזו, אולי אולי הניקס ייתנו את פורזינגיס או אינדיאנה את מיילס טרנר וגם זה בספק גדול מאוד. בהנחה שאף אחת מהאופציות של הגבוהים הצעירים לא על השולחן, אני הייתי בוחר את פולץ ומתלבט מאוד מה לעשות בפרי-אייג'נסי, הגבוהים שפנויים בשוק הם די בעייתיים, כל אחד מסיבותיו שלו (גריפין בגלל הפציעות, מילסאפ בגלל הגיל והאפסייד המוגבל) ועזרה לקו האחורי הסלטיקס פחות צריכים (למרות שאני מאוד אוהב את הייוורד). אולי אפשר יהיה לעשות טרייד של אחד הגארדים והבחירה של ברוקלין בשנה הבאה תמורת גבוה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 8:51 am 
Junior

רוני, פורזינגיס שווה מבחינתך טרייד עבור בחירה ראשונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 9:01 am 
Hall of Famer

האם זו תהיה אמירה סבירה להגיד כעת שבוסטון הם המועמדים מספר 2 לקחת אליפות כבר בשנה הבאה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 9:13 am 
Hall of Famer

מאדים כתב:
רוני, פורזינגיס שווה מבחינתך טרייד עבור בחירה ראשונה?

פורזינגיס לבד? לא בטוח, אבל נניח פורזינגיס+הבחירה של הניקס תמורת הבחירה הראשונה ו-נניח-סמארט? נראה לי שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 9:24 am 
Sophomore

אני לוקח את פורזינגיס סטרייט אפ על 2, כנראה גם על 1. בול מריח לי כמו באסט, פולץ גם, אבל פחות. טייטום זה האריסון בארנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 9:30 am 
Junior

shmueliki כתב:
האם זו תהיה אמירה סבירה להגיד כעת שבוסטון הם המועמדים מספר 2 לקחת אליפות כבר בשנה הבאה ?

לא. מאוד נדיר שרוקי תורם משמעותית בעונה הראשונה שלו. בטח כשזה גארד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 9:50 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:

אלא אם כן פולץ ייתן עונת רוקי ברמה של דאנקן/מג'יק או שאיינג' יצליח לעשות טרייד של הבחירה תמורת אנתוני דיוויס, אז כנראה שלא.

מה שכן, בהתחשב בעובדה שברוקלין הולכים להסריח גם בשנה הבאה ושלבוסטון יש גם את הבחירה הבאה שלהם, לא יהיה מופרך להגיד שעם בחירות נכונות בדראפט איינג' יכול לבנות חתיכת שושלת שתירש את קליבלנד של לברון בעוד 3-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 9:59 am 
Hall of Famer

Att כתב:
טוב, זו הייתה שנה נוראית בה קולאנג׳לו הצליח לפגוע כמעט בכל הנכסים הגדולים של פילי.
חלק מזה, זה הבחירה של פילי. הם סיימו בסופו של דבר במקום ה-4 אבל אחרי הלייקרס (והמשמעויות של זה הם לא פשוטות). עכשיו זה הרגע שבו צריך קצת מזל כדי לפצות על הכל.

חוץ מזה שמראש החלטת שקולאנג'לו נוראי, אפשר לדעת איך הוא הצליח לפגוע כמעט בכל הנכסים הגדולים של פילי?
אני יכול לראות כמה נק' שבהן הוא טעה -
1. הערך תמורת נואל היה נמוך, אבל מצד שני, הסיבה שנואל לא עבר בתחילת העונה, אלא רק בטרייד דדליין יותר מצועק שזה היה הערך שלו לאורך כל הזמן. זה לא שקולאנג'לו מכר אותו מתחת לערך הטרייד האמיתי שלו. זה היה ערך ספקולטיבי שחסיד הינקי יכול להתלונן על איך קיבלו כל כך מעט על נואל, אבל ריאליסט יכול להבין שגם אם העסקה לא הייתה הכרחית ואולי טעות, בסכום הגדול של המשחק היא זניחה.
2. סיים רביעי מהסוף, יכול להיות בגלל וטרנים שהוסיפו עוד איזה 5 ניצ'. מצד שני הינקי גם סיים עונה אחת במקום ה-3 מהסוף ובסופו של דבר ההגרלה היא מבוססת מזל. אם תבדוק לאורך השנים, אני לא חושב שתוכל למצוא מובהקות שכדאי לסיים במקום האחרון בליגה ביחס לבחירה במקום הראשון או אפילו השני.
3. העמיס על אמביד יותר ממה שהיה צריך, אבל גם פה לא יודע אם אפשר באמת להאשים את קולאנג'לו. אני יודע שאתה, עם כל הרקע הרפואי שלך, ידעת שאמביד הולך להיפצע. אבל אם נהיה ריאליים, מי אמר שזאת בכלל הייתה החלטה של הג'י.אם? אולי הוא קיבל הערכה חד משמעית מהסגל הרפואי שאין שום בעיה עם אמביד ושאותה פציעה שגמרה לו את השנה יכלה להתרחש מתי שקרתה או במשחק השני של העונה באותה סבירות ואינה קשורה בכלל לעומס?

מעבר לזה, לא רואה שקולאנג'לו עשה יותר מדי. שמר את הסטטוס של קבוצה חלשה, שמר על הנכסים העיקריים לעתיד וכרגע השיג בחירה מספר 3. כמובן שעכשיו המצב קצת יותר קשה, כי פילי באמת צריכה לחזק את הקו האחורי שלה ומדובר לפי מה שאני מבין על דראפט שבו יש 2 גארדים טובים משמעותית ואח"כ נפילה. צריך לנטר את המצב עם בוסטון ולראות אם לאיינג' יש רצון לבחור לפי צורך את ג'קסון ולא לפי השחקן עם הפוטנציאל הגדול ביותר. אולי טרייד עם בוסטון להחליף מיקומים יידרש.

דרך אגב אחרון, איך ההערכה שלך עכשיו לעסקת מק"ו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 11:07 am 
Junior

עמוס לב כתב:
2. סיים רביעי מהסוף, יכול להיות בגלל וטרנים שהוסיפו עוד איזה 5 ניצ'. מצד שני הינקי גם סיים עונה אחת במקום ה-3 מהסוף ובסופו של דבר ההגרלה היא מבוססת מזל. אם תבדוק לאורך השנים, אני לא חושב שתוכל למצוא מובהקות שכדאי לסיים במקום האחרון בליגה ביחס לבחירה במקום הראשון או אפילו השני.

הטרוניה היא שהיה אינטרס כפול לסיים מתחת ללייקרס - גם לשפר את הבחירה של פילי עצמה וגם להוריד את הלייקרס לבחירה #4 כדי שתגיע לפילי (היא מוגנת טופ3).
כפי שציינו הבחירה עונה הבאה ללא הגנות, בדראפט שאומרים שאולי יהיה באותה רמה כמו העונה, אך לייקרס צפויים לשיפור מסוים, במיוחד כשאין אינטרס לטנקינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 7:19 pm 
Hall of Famer

מה שמעניין זה שאבא של בול (שהולך להיות כאב ראש רציני סטייל אבא של בוזגלו בישראל) לא מפסיק לדבר על הלייקרס (המשפחה גרה שם). יש מצב שאם הלייקרס לא בוחרים בו, קבוצות אחרות ימנעו מלבחור בו.

המזל הענק של הלייקרס זה לא רק שהם זכו בבחירה ה2 ולא העבירו אותה לפילי, הם גם שומרים על הבחירה שלהם ב2019 ולא תעבור לאורלנדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 7:30 pm 
Hall of Famer

לא מאמין שיש מצב שאם הלייקרס לא בוחרים בו קבוצות אחרות לא יגעו בו.
האיום הזה יכול להיות כלפי הקבוצות שבוחרות בו לפני הלייקרס. שם יש לו מנוף ולא נראה לי שיש סיכוי שהוא הולך לבוסטון. אחרי שכבר הלייקרס ויתרו עליו זה פשוט לא באינטרס שלו להימנע מללכת לקבוצה אחרת. מה הוא יחכה לסיבוב השני?????
אם בול לא ייבחר בטופ 2 אני לא רואה איך פילי נותנת לו לחמוק.
זה לא יקרה, אבל היה יכול להיות מאד נחמד אם בול היה נוחת במינסוטה.
יהיה מעניין בבחירות מספר 1 ו-2. גם בוסטון וגם הלייקרס לא צריכים באמת רכזים. אם הסלטיקס ילכו על ג'וש ג'קסון, שנחשב כישרון, אולי אפילו בקליבר של שני הרכזים, אז השחקן הבא שהלייקרס יכולים לקחת שלא רכז זה טייטום של דיוק, שזה כבר באמת ריץ' עבור בחירה מספר 2.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 7:37 pm 
מנהל פורום

זה של אבא בול הוא קוץ בתחת בהחלט יכול להפיל אותו מהטופ 2
בטח בעידן הפולטיקלי אולטרא קורקט של הNBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 7:39 pm 
Hall of Famer

בוסטון באמת לא צריכה רכז, ואני אתפלא אם לא יהיה טרייד כלשהו. הבחירה הראשונה פשוט יקרה מספיק בשביל להשיג משהו גדול.
הלייקרס לדעתי בהחלט כן צריכה רכז. לא קלארקסון ולא ראסל הם רכזים. הם קומבואים שיכולים לרכז בהצלחה בינונית. אם בול הוא סוג של ג'ייסון קיד זה בעיניי נו בריינר לקחת אותו, ולהציב שלישיית גארדים טובה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 8:27 pm 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שיש להם 2 שחקנים די צעירים ב3 (בראון הרוקי וקרואדר) ואולי הם הולכים על גורדון הייוורד (או אולי גריפין. לא נדע עד הקיץ).
לתומס חוזה בעונה הבאה ואז חופשי. אם הם מחתימים כוכב בקיץ (גריפין או הייוורד), יחד עם ברדלי שחופשי באותו קיץ, אין להם אופציה להחתים אותו לדעתי על מקס.
לכן יש הגיון לבחור רכז צעיר, לבשל אותו עונה מהספסל ואז לתת לו מפתחות ב18/19.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 8:31 pm 
Hall of Famer

אני לא מספיק מכיר את המכללות, אבל אם פולץ הוא פוטנציאל ברמה של, נניח, הארדן/ווסטברוק/קארי ומעלה, אני לא רואה שום צ'אנס שבוסטון מוותרת עליו בשביל משהו שהוא פחות מדיוויס/טאונס/לנארד/דוראנט/לברון (ומצד שני, אני לא רואה אף אחת מהקבוצות האלו מוותרות על מישהו מהשחקנים האלו, אולי ניו-אורלינס אם הם מפחדים מהפציעות של דיוויס וגם זה נראה לי די קלוש). הם יקחו את פולץ ויעשו טרייד על בראדלי או סמארט או רוזייר שמגיעה להם הארכת חוזה וכנראה יקבלו שדרוג משמעותי במשכורת תמורת גבוה. מהמעט שאני כן מכיר, אני לא רואה בעייה עם כך שפולץ ישחק ליד איזיאה, הוא מספיק גדול בשביל לשמור על מספרי 2 בליגה (אולי לא מספיק פיזי עדיין, אבל גם זה יגיע עם הזמן) והתקפית גם הוא וגם איזיאה יכולים ליוצר מצד אחד, אבל גם יכולים לשחק אוף-דה-בול מצד שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 10:14 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
טוב, זו הייתה שנה נוראית בה קולאנג׳לו הצליח לפגוע כמעט בכל הנכסים הגדולים של פילי.
חלק מזה, זה הבחירה של פילי. הם סיימו בסופו של דבר במקום ה-4 אבל אחרי הלייקרס (והמשמעויות של זה הם לא פשוטות). עכשיו זה הרגע שבו צריך קצת מזל כדי לפצות על הכל.

חוץ מזה שמראש החלטת שקולאנג'לו נוראי, אפשר לדעת איך הוא הצליח לפגוע כמעט בכל הנכסים הגדולים של פילי?
אני יכול לראות כמה נק' שבהן הוא טעה -
1. הערך תמורת נואל היה נמוך, אבל מצד שני, הסיבה שנואל לא עבר בתחילת העונה, אלא רק בטרייד דדליין יותר מצועק שזה היה הערך שלו לאורך כל הזמן. זה לא שקולאנג'לו מכר אותו מתחת לערך הטרייד האמיתי שלו. זה היה ערך ספקולטיבי שחסיד הינקי יכול להתלונן על איך קיבלו כל כך מעט על נואל, אבל ריאליסט יכול להבין שגם אם העסקה לא הייתה הכרחית ואולי טעות, בסכום הגדול של המשחק היא זניחה.
3. העמיס על אמביד יותר ממה שהיה צריך, אבל גם פה לא יודע אם אפשר באמת להאשים את קולאנג'לו. אני יודע שאתה, עם כל הרקע הרפואי שלך, ידעת שאמביד הולך להיפצע. אבל אם נהיה ריאליים, מי אמר שזאת בכלל הייתה החלטה של הג'י.אם? אולי הוא קיבל הערכה חד משמעית מהסגל הרפואי שאין שום בעיה עם אמביד ושאותה פציעה שגמרה לו את השנה יכלה להתרחש מתי שקרתה או במשחק השני של העונה באותה סבירות ואינה קשורה בכלל לעומס?

מעבר לזה, לא רואה שקולאנג'לו עשה יותר מדי. שמר את הסטטוס של קבוצה חלשה, שמר על הנכסים העיקריים לעתיד וכרגע השיג בחירה מספר 3. כמובן שעכשיו המצב קצת יותר קשה, כי פילי באמת צריכה לחזק את הקו האחורי שלה ומדובר לפי מה שאני מבין על דראפט שבו יש 2 גארדים טובים משמעותית ואח"כ נפילה. צריך לנטר את המצב עם בוסטון ולראות אם לאיינג' יש רצון לבחור לפי צורך את ג'קסון ולא לפי השחקן עם הפוטנציאל הגדול ביותר. אולי טרייד עם בוסטון להחליף מיקומים יידרש.

דרך אגב אחרון, איך ההערכה שלך עכשיו לעסקת מק"ו?

מטבע הדברים, ההערכה שלי לעסקת מק״ו היא אותה הערכה. זה לא משהו שמשתנה עם כדורי פינג פונג. אני חושב שזו עסקה מבריקה. פעמיים היה לעסקה הזו סיכוי גדול מאוד להניב בחירה גבוהה מאוד בדראפט ואיכשהו הלייקרס ניצלו. לקבל פעמיים סיכוי של כ-50% לבחירה מספר 4 עבור שחקן שולי כמו מק״ו זה ערך מטורף. הוא כרגע לא שווה בחירת סיבוב שני.
הינקי מכר גבוה בעסקה שלגמרי לא הייתה נון-בריינר אלא זכתה להמון ביקורת. הוא ידע מי משחק אצלו והעריך נכון את השווי של מק״ו. אני לא יודע איפה הבחירה תיפול בסופו של דבר (זה בעיקר תלוי האם הלייקרס ילכו על בול או על פול ג׳ורג׳) אבל העסקה עצמה מבריקה וסביר להניח שגם הערך המינימאלי תמורת מק״ו (סתם לדוגמא בחירה 12) יהיה גבוה מאוד ביחס לשוויו כיום.

אני חושב שהיו צריכים להשאיר את נואל ולשלוח בטרייד את אוקאפור. אני חושב שההתנהלות עם נואל הייתה מביכה והערך שקיבל בחזרה עבור סנטר הגנתי צעיר, נייד וטוב הוא אפסי. דאלאס זכו מן ההפקר. אני חושב שההבאה של סרג׳יו רודריגז, הנדרסון והפיאסקו המיותר של איליאסובה הביאו לכך שפילי לא סיימו במקום ה-2 מהסוף, הלייקרס נשארו עם הבחירה שלהם (בעיניי זה קריטי, זה יכול להיות הבדל תהומי בין בחירה 4 בדראפט הזה לבין בחירה 10 ומטה בדראפט הבא, הבדל) והכי חשוב, כשאמביד נפצע בברך, לתת לו לשחק במשחק הבא בגלל שמדובר בשידור ארצי זה פשוט חסר אחריות. צוות רפואי או לא, אתה באמת חושב שהינקי היה מאפשר לו לשחק? אמביד לא היה זקוק לניתוח לפני כן. זה הנכס הכי גדול שלך ואין לך שום סיבה לנצח משחקים כרגע. אתה חייב להגן עליו.

בעונה שקטה יחסית קולאנג׳לו פגע כמעט בכל הנכסים החשובים של פילי: אמביד, הבחירה של הלייקרס, הבחירה של פילי ונואל. לא רוצה לחשוב מה הוא יעולל כשהוא יהיה פעיל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 10:55 pm 
Junior

ראיתי קצת סרטונים של פולץ ובול.
פולץ נראה לי כמו משהו בין מרקוס סמארט ללברון, כמובן יותר קרוב למרקוס סמארט. בול אני חושב שחקן יותר טוב, מזכיר לי את ג'ון סטוקטון, הזריקה שלו פחות pure משל סטוקטון ומצד שני הוא גבוה, יכול להטביע ולשים בלוקים. אבל מה שדומה ביניהם ולדעתי עושה את בול פרוספקט יותר מרגש מפולץ זה איזשהו חוש למשחק ואינטיליגנציית כדורסל גאונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 17, 2017 10:57 pm 
Junior

גם ראיתי תקציר של משחק בין שניהם שהקבוצה של בול ניצחה בהפרש גדול מאוד. עכשיו אני לא טוען שזה משקף, כנראה שהשחקנים בוושינגטון פחות טובים משל UCLA אבל נראה לי שבול שחקן יותר טוב בלעשות את השחקנים סביבו יותר טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 18, 2017 2:21 am 
Hall of Famer

הפרשנים טוענים שבול זה קיד החדש ופולץ זה סקורר.

אם פולץ יבחר ראשון זה שנה שניה רצוף שהבחירה 1 לא הגיע ל64 הגדולות של הטורניר מכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 18, 2017 3:39 am 
Junior

אני מתקשה להבין את הקביעות/הערכות (גם פה מסתבר) שייתפלאו אם לא יהיה טרייד או שלא יבחרו גארד.
קודם כל - כי מבחינת הסגל אין שום מניעה לקחת כרגע גארד. להפך, הם במצב אידיאלי לכך. אייזיאה ובראדלי נכנסים לשנה אחרונה בחוזה והסלטיקס יוכלו לבחון את הציוות בין כל הגארדים לפני שמקבלים החלטות. מעבר לזה, על הנייר לא צריכה להיות בעיה לשחק עם פולץ ואייזיאה יחד. מבחינת הגנה לפולץ יש גוף של שוטינג גארד, ומבחינת התקפה אני חושב שאפשר לסמוך על סטיבנס שיימצא את הדרך לשלב ביניהם.
בהקשר זה, הנה מה שכתבו עליו בדראפט-אקספרס לפני חודשיים:
he also has significant potential operating alongside another ball-handler with his excellent size, length and frame, giving his future NBA coach plenty of lineup flexibility. He made 38% of catch and shoot jumpers on the season according to Synergy, and even shows some budding ability to come off screens and rise up smoothly to create separation.

שנית, ואולי יותר חשוב - טרייד על מי?
הרי הדיווחים משיחות הטרייד על ג'ימי באטלר בישרו שהעסקה התפוצצה על כך שהסלטיקס סירבו לתת את הבחירה הזו בלי הגנה על הטופ 2. אז אחרי שהם קיבלו את הבחירה הראשונה הם כן יעשו טרייד כזה?
אין אף סופרסטאר על המדף בשביל הבחירה הזו. איינג' לא ייתן בחירה 1 על פול ג'ורג' שמסיים חוזה באינדיאנה שנה אח"כ, ואני לא רואה את הניקס מוכרים את פורזינגיס. מיילס טרנר? לא שווה את הבחירה הראשונה. עם מה שאנחנו יודעים עליו עכשיו, הוא בחירה 3 מובהקת בדראפט הנוכחי.

ולסיום סיומת - בוסטון מועמדת מספר 2 לאליפות בעונה הבאה בגלל בחירת דראפט? באמת? גם אם פולץ נותן עונת רוקי ברמת לברון, בצד השני עדיין יש את הלברון הזה רק מנוסה ב-12 שנים. ואת האימפריה בגולדן סטייט. לא כ"כ מהר בקיצור.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 18, 2017 4:51 am 
Sophomore

וזאת בדיוק הסיבה שחשבתי שהם טעו כשלא עשו טרייד קודם על הבחירה הזאת, היה להם מזל לקבל את הבחירה הראשונה ועדיין בטרייד הם יכולים לקבל רק את בטלר/גורג', לעומת זאת אם היו מקבלים את בחירה 4, כבר הבחירה לא היתה שווה הרבה.
אז עכשיו יוצא שיש להם שתי אפשרויות לא אידאליות, או טרייד על בחירה ראשונה תמורת בטלר כשהבחירה שווה יותר מזה, או להשאר איתו ואז גם יש פחות זמן לפתח אותו בהתאם לפונטציאל, וזה גם בזבוז של קבוצת גמר מזרח כשזה הזמן המתאים ללכת כמה שיותר רחוק, ובנוסף כמובן זה שהם לא עשו טרייד מבזבז את השנה הזאת בכך שיכלו להיות עם עוד כוכב נגד לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 18, 2017 5:09 am 
Junior

אבל העניין הוא שלא בטוח בכלל ש"זה הזמן המתאים ללכת כמה שיותר רחוק". כדי לעשות את הצעד האחד קדימה הם צריכים לעבור את לברון, שלא נראה שיוריד רגל מהגז בעונה הבאה.
בלי לפגוע בבנייה לעתיד, הם יכולים להיות בעונה הבאה עם חמישייה של אייזיאה-בראדלי-הורפורד וקראודר/הייוורד עם מילסאפ/גריפין/איבאקה, כשמהספסל יש חבורה צעירה וסופר מוכשרת של פולץ, סמארט, בראון, זיזיץ', ועדיין יהיה מקום להחתים איזה וטרן על סכום נחמד, למשל איגי אם הווריורס לא יוכלו לעמוד בו כלכלית.

אם עושים טרייד על באטלר, אז יש את כל מה שרשמנו, רק בלי פולץ, ועם באטלר במקום קראודר/הייוורד. לא יודע את מה אני מעדיף כבר עכשיו, בטח אם מצליחים להחתים את הייוורד, כשאז אין שאלה בכלל מבחינתי, ובראייה עתידית? נוקאאוט להחלטה להישאר עם פולץ.
אז אם אפילו ההבדל בהווה לא ברור, מה הטעם בטרייד?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 18, 2017 5:45 pm 
Hall of Famer

עוד טרייד מדהים שלא זוכרים: פילי לא רק החליפה בחירות עם הקינגס כעת, אלא מקבלת הבחירה הלא מוגנת שלה ב2019...וכל זה נעשה בגלל שהקינגס פינו שכר עבור רונדו,בלינלי וקופוס. כל מילה מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 18, 2017 7:44 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
עוד טרייד מדהים שלא זוכרים: פילי לא רק החליפה בחירות עם הקינגס כעת, אלא מקבלת הבחירה הלא מוגנת שלה ב2019...וכל זה נעשה בגלל שהקינגס פינו שכר עבור רונדו,בלינלי וקופוס. כל מילה מיותרת.

ולעומת זאת, נראה שקולאנג׳לו שמע את דעתי השלילית על הקלע המבוגר של הקליפרס והחליט שדווקא אותו הקבוצה צריכה. האיש שהביא את ג׳ייסון קאפונו מציג:
http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... -JJ-Redick

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה