סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 12, 2024 1:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:17 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
לא הבנתי. אם אתה יודע שאתה לא הולך להחתים את תומאס בקיץ, ופולץ טוב, לא היית מעביר אותו עבור בחירה 10 נגיד ועוד שחקן סביר?

אבל אתה מוכיח את הטענה שלו.
אורלנדו שילמה את המחיר הזה על איבאקה בתחילת העונה על השכרה לעונה שלמה.
באמצע העונה היא קיבלה הרבה פחות, על השכרה לחצי עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:21 am 
Junior

satriani כתב:
לא הבנתי. אם אתה יודע שאתה לא הולך להחתים את תומאס בקיץ, ופולץ טוב, לא היית מעביר אותו עבור בחירה 10 נגיד ועוד שחקן סביר?

מה שכתבת עכשיו לא קשור בכלל למה שהתדיינו עליו כרגע.

-כתבת שצריך למכור את אייזיאה בטרייד דדליין ולא בקיץ.

-הגבתי שאת ההחלטה האם מתכוונים לשלם לו בקיץ הבא צריכים לקבל כבר הקיץ הזה ולא במהלך העונה, ואם ההחלטה היא שלא משלמים, אז הזמן הנכון למכור אותו הוא בקיץ כי אז המחיר שיקבלו עליו הוא הרבה יותר גבוה.

-הגבת ש"כל עונה משכירים שחקנים לחצי עונה..איבאקה".

-הגבתי שנכון שמשכירים, אבל אני מלכתחילה דיברתי על ההבדל במחיר שמקבלים, לא על כך שאין קונים בכלל. והדוגמא של איבאקה היא ממש מושלמת, רק לצד ההפוך מזה שהתכוונת, כי איבאקה בקיץ הקודם נמכר ביוקר, ובטרייד דדליין נמכר על נזיד עדשים.

יש?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:27 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
חוץ מהגיל והדבר החמקמק הזה שנקרא אפסייד, לופז עולה היום על פורזינגיס בהכל פרט אולי לריבאונד (ולא שהלטבי הוא איזה משאבה, למרות הגודל).
אני אישית חושב שקבוצה שיש לה טופ 10 בכל עמדה כבר נמצאת במקום מצוין, אם יש לה שחקן או שניים שהם טופ 5 אף טוב יותר. למרות שאני מסכים שבשביל אליפות צריך כנראה גם סופרסטאר (קרי, שחקן שהוא אחד מחמשת השחקנים הטובים בליגה) אבל את זה בוסטון לא תשיג בטווח הקרוב, כנראה.

אתה צודק, זו קבוצה שתגיע רחוק. אני בהחלט רואה אותה נותנת פייט טוב יותר לקליבלנד בגמר המזרח ומפסידה :)
גיל = כמה זמן יש לך, בהינתן שאין פציעות משמעותיות, להתמודד על אליפות.
ברוק לופז והורפורד מאפשרים לך חלון הזדמנויות קטן למדי.
במהלך החלון הזה, השילוב ביניהם יעשה לא מעט חורים בהגנה ובריבאונד.

פורזינגיס הוא כבר עכשיו איום הגנתי חזק יותר, ריבאונדר טוב יותר ושחקן נייד יותר וכמובן שיש לו פוטנציאל להגיע ולשהות בטופ20 של הליגה שנים רבות. זה מגדיל את החלון של הסלטיקס משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:29 am 
Junior

נורטון כתב:
חוץ מהגיל והדבר החמקמק הזה שנקרא אפסייד, לופז עולה היום על פורזינגיס בהכל פרט אולי לריבאונד (ולא שהלטבי הוא איזה משאבה, למרות הגודל).
אני אישית חושב שקבוצה שיש לה טופ 10 בכל עמדה כבר נמצאת במקום מצוין, אם יש לה שחקן או שניים שהם טופ 5 אף טוב יותר. למרות שאני מסכים שבשביל אליפות צריך כנראה גם סופרסטאר (קרי, שחקן שהוא אחד מחמשת השחקנים הטובים בליגה) אבל את זה בוסטון לא תשיג בטווח הקרוב, כנראה.

נכון, כרגע הסיכוי הכי טוב שלה להביא סופרסטאר כזה הוא עם 2 הבחירות הבאות של הנטס. כלומר לבחור עם הבחירות הללו, לא לסחור אותן תמורת מישהו שהוא לא סופרסטאר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:36 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
satriani כתב:

מה שכתבת עכשיו לא קשור בכלל למה שהתדיינו עליו כרגע.

-כתבת שצריך למכור את אייזיאה בטרייד דדליין ולא בקיץ.

-הגבתי שאת ההחלטה האם מתכוונים לשלם לו בקיץ הבא צריכים לקבל כבר הקיץ הזה ולא במהלך העונה, ואם ההחלטה היא שלא משלמים, אז הזמן הנכון למכור אותו הוא בקיץ כי אז המחיר שיקבלו עליו הוא הרבה יותר גבוה.

-הגבת ש"כל עונה משכירים שחקנים לחצי עונה..איבאקה".

-הגבתי שנכון שמשכירים, אבל אני מלכתחילה דיברתי על ההבדל במחיר שמקבלים, לא על כך שאין קונים בכלל. והדוגמא של איבאקה היא ממש מושלמת, רק לצד ההפוך מזה שהתכוונת, כי איבאקה בקיץ הקודם נמכר ביוקר, ובטרייד דדליין נמכר על נזיד עדשים.

יש?

זה הימור כי אתה מהמר על פולץ. ואם הוא לא טוב?
מסכים שבפברואר אתה תקבל טיפה פחות. מצד שני זה נותן לך זמן להרגיש האם הקבוצה הזאת הולכת לאליפות ואז אולי שווה לשמור על תומאס עד הסוף ולא לקבל כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 1:01 am 
Junior

התפקיד של המערכת זה לבחור את ההימורים שלה. כאמור, באימונים הם צריכים לקבל אינדיקציה מספיק טובה על פולץ, בטח אחרי שכל המערכת חקרה ובדקה אותו לפני הבחירה (אם תגיע כמובן). וזה לא טיפה פחות כאמור.

אגב, אני סתם נכנסתי לדיון המכירה הזה כי אתה דיברת על העת שצריך למכור אותו.
אני בכלל לא חושב שהם צריכים למכור את אייזיאה, אין להם סיבה אמיתית לזה. הקאפ שלהם אמור להיות מסוגל לעמוד בחוזה מקסימום שלו לחמש שנים. מכירה שלו זה הימור על הקאפ ספייס של השנים הבאות, שיהיה סופרסטאר פנוי שרוצה לבוא לבוסטון. אני לא הייתי לוקח את ההימור הזה כשאני במובהק הקבוצה מספר 2 בקונפרנס ויש לי נכסים צעירים עם אפסייד לשפר משמעותית את הסגל גם בלי למכור את השחקן הכי טוב שלי.
סיבה אחרת יכולה להיות שתומאס ופולץ לא יסתדרו, אבל אני לא רואה את זה קורה, לא אצל מאמן כמו סטיבנס עם שני גארדים שיודעים לקלוע ולזוז בלי כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 1:20 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
התפקיד של המערכת זה לבחור את ההימורים שלה. כאמור, באימונים הם צריכים לקבל אינדיקציה מספיק טובה על פולץ, בטח אחרי שכל המערכת חקרה ובדקה אותו לפני הבחירה (אם תגיע כמובן). וזה לא טיפה פחות כאמור.

אגב, אני סתם נכנסתי לדיון המכירה הזה כי אתה דיברת על העת שצריך למכור אותו.
אני בכלל לא חושב שהם צריכים למכור את אייזיאה, אין להם סיבה אמיתית לזה. הקאפ שלהם אמור להיות מסוגל לעמוד בחוזה מקסימום שלו לחמש שנים. מכירה שלו זה הימור על הקאפ ספייס של השנים הבאות, שיהיה סופרסטאר פנוי שרוצה לבוא לבוסטון. אני לא הייתי לוקח את ההימור הזה כשאני במובהק הקבוצה מספר 2 בקונפרנס ויש לי נכסים צעירים עם אפסייד לשפר משמעותית את הסגל גם בלי למכור את השחקן הכי טוב שלי.
סיבה אחרת יכולה להיות שתומאס ופולץ לא יסתדרו, אבל אני לא רואה את זה קורה, לא אצל מאמן כמו סטיבנס עם שני גארדים שיודעים לקלוע ולזוז בלי כדור.

אני לא מת על אייזיאה תומאס אבל לא הייתי ממהר להיפטר ממנו במקום הסלטיקס. אם תבוא הצעה מפתה צריך לשקול אותה אבל משהו כמו בחירה 10 שהזכרת קודם לכן... לא רואה סיבה מבחינת הסלטיקס לעשות זאת. הוא ככל הנראה השחקן הטוב ביותר שיש להם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 12:27 pm 
Sophomore

שתי נק'- חוץ מתומאס גם החתמה מחודשת של בראדלי צפויה לעלות הרבה מאוד כסף, מה שמצריך החלטה כבר עכשיו עם מי הולכים. לשלם שלוש משכורות על סף מקסימום להורופורד תומאס ובראדלי לא נראה לי דבר חכם, עם כל ההערכה לשלושתם.

האמת שבראייה יבשה טרייד על תומאס זו כנראה אופציה טוובה, בתנאי שפולץ באמת מרשים. מניח שזה המצב, אם הוא המועמד הבולט לבחירה ראשונה בדראפט שנחשב חזק. אם ג'וש ג'קסון דווקא נראה לסלטיקס עם הפוטנציאל הגדול בדראפט, זה פותר להם חלק מהבעיה. על פניו שחקן שמתאים מאוד לצד תומאס ובראדלי, וחוזה הרוקי שלו יאפשר לספוג שני חוזים גדולים בשנה הבאה.

זה גם מעלה שאלה על קראודר- על פניו השחקן הבעייתי יותר שנשאר בחמישייה, ובכל תרחיש בו מגיע סמול בכיר לא ברור כמה מקום נשאר לו יחד עם בראון. איינג' עשוי להשתמש בחוזה הנוח שלו כדי להשיג את הגבוה הנוסף, אבל אולי הוא מעדיף דווקא להשאיר אצלו חוזה כזה בהתחשב בכסף שהוא יוציא בשנה הבאה.

אגב, אם הבולס מסכימים לעסקה של פולץ ועוד נכס או שניים עבור באטלר, זה משתלם? על פניו זה יאפשר ללכת לכמה שנים עם חמישיה של ארבעה שחקני טופ פלוס זיזיץ' ובראון/קראודר ואולי גם אוליניק (אם יצליחו להשאיר אותו בחוזה סביר), עם הבחירות של הדראפט הקרוב והבחירה של הנטס שנה הבאה זה יכול להיות יופי של שדרוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 3:29 pm 
Hall of Famer

תומאס ירצה 200. ברדלי גם יקבל הצעות על 150.
בזמן הזה הקבוצה עלולה להחתים שחקן על 200 (הייוורד? גריפין? מישהו אחר)
אין להם מקום לכולם. הורפורד ייקח להם 29 לעונה ב2018-19.
אוליניק בחוץ.
זיזיץ אתה לא יודע מה הוא שווה בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 19, 2017 9:08 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
אגב, אם הבולס מסכימים לעסקה של פולץ ועוד נכס או שניים עבור באטלר, זה משתלם? על פניו זה יאפשר ללכת לכמה שנים עם חמישיה של ארבעה שחקני טופ פלוס זיזיץ' ובראון/קראודר ואולי גם אוליניק (אם יצליחו להשאיר אותו בחוזה סביר), עם הבחירות של הדראפט הקרוב והבחירה של הנטס שנה הבאה זה יכול להיות יופי של שדרוג.

העלית כמה נק׳ טובות אבל הסלטיקס לא צריכים להוסיף נכס או שניים עבור באטלר. הבולס ייקחו את הבחירה הראשונה ויברחו. אינדי יברחו אפילו מהר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 12:23 am 
Hall of Famer

אוליניק בדרך לחוזה גדול. לא חושב שהם ישוו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 12:27 am 
Hall of Famer

מדהים מה שמשחק אחד זכיר יכול לעשות לשחקן. ביומבו מוסר דש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 4:14 am 
Hall of Famer

טוב, אלמלא הסלטיקס מקבלים עוד מתנה דוגמת הפציעה של רונדו בסיבוב הראשון, אפשר כבר להתחיל לסכם.
זו באמת שאלה מה עושים עם הקבוצה הזו.

לגבי הבחירה, אין באמת שאלה. יש סיכוי לא רע בכלל שתוך שנה, פולץ הוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה הזו. הם צריכים לבחור בו וזהו.
לגבי היוורד, אין ספק שהם צריכים להציע לו מקסימום. לגבי בלייק גריפין, אם היוורד יסרב, סימן שאלה.
לגבי תומאס, אייברי וסמארט, אני אישית הייתי בודק אופציות של טרייד על תומאס. אולי תומאס וקראודר שווים את באטלר או את פול ג׳ורג׳ והייתי מקווה שהבחירה של השנה הבאה תתממש כדי להשיג גבוה איכותי.
אני מעריך שהסלטיקס לא יעשו טרייד כזה וישאירו את תומאס בחוזה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 5:03 am 
Hall of Famer

בראון כשיהיה גדול, יהיה קראודר . קצת יותר אתלטי אבל פחות חשק. אתלט נהדר שהוא כבר היום שומר טוב מאד אבל חסר כדרור. אפשר לעשות מזה קריירה עם בסט קייס של הריסון בארנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 5:47 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בראון כשיהיה גדול, יהיה קראודר . קצת יותר אתלטי אבל פחות חשק. אתלט נהדר שהוא כבר היום שומר טוב מאד אבל חסר כדרור. אפשר לעשות מזה קריירה עם בסט קייס של הריסון בארנס

הוא סמול פורוורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 5:54 am 
Hall of Famer

רוצה לשאול את אותם (או אחד פה) שחושב שתומאס untouchable, אחרי הערב, הוא עדיין כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 8:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
רוצה לשאול את אותם (או אחד פה) שחושב שתומאס untouchable, אחרי הערב, הוא עדיין כזה?

כמה מפתיע שאתה מחכה למשחק רע של שחקן כדי לשאול את זה... אחרי ה53 נק׳ הוא היה אנטאצ׳בל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 8:36 am 
Hall of Famer

בראון הוא בעיקר סמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 8:38 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בראון הוא בעיקר סמול

המממפ, מוזר. אני חשבתי שהוא בעיקר מס׳ 2.
קראודר, למשל, נראה מאסיבי ממנו בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 9:05 am 
Hall of Famer

גם סמארט מסיבי יותר. אז מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 11:46 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
גם סמארט מסיבי יותר. אז מה?

אבל סמארט נמוך יותר מקראודר. הרבה פעמים המימדים הם שקובעים את העמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 1:48 pm 
Junior

Att כתב:
אני אישית הייתי בודק אופציות של טרייד על תומאס. אולי תומאס וקראודר שווים את באטלר או את פול ג׳ורג׳

זה נו בריינר מבחינת הסלטיקס, אבל על באטלר אין סיכוי לטרייד כזה. הוא חתום על חוזה נוח לעוד 2 עונות, אז הם לא יקחו את אייזיאה על חוזה לעונה אחת, בטח כשיש להם את רונדו שחתום לעונה הזו.
ג'ורג' על הנייר נשמע הגיוני יותר כי גם הוא עם חוזה לעונה אחת בלבד ומלא בשמועות שהוא רוצה לעזוב, אבל עדיין קשה להאמין שאם הפייסרס ימכרו את ג'ורג' התמורה שהם יבחרו לקחת זה שחקן שיביא אותם ל5-8 בפלייאוף ויוכל לעזוב בסוף העונה.
בקיצור, לדעתי איינג' יהיה חייב לתת בחירה משמעותית ו/או חבילה של צעירים כמו בראון וסמארט בשביל אחד מהסמולים הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 3:32 pm 
Sophomore

הסדרה מול קליבלנד רק מחזקת את הדעה שלי - הסלטיקס לא קונטנדר אמיתי, הם די רחוקים מלהיות כאלה ודי ברור שעוד אול סטאר סטייל באטלר וג'ורג' לא יספיק. צריך עוד סופרסטאר, והדרך הכי סבירה להשיג אותו היא דרך הדראפט. אם אחד כזה יתפנה בטרייד מה טוב, אבל אין מה לבנות על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 5:19 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
satriani כתב:

כמה מפתיע שאתה מחכה למשחק רע של שחקן כדי לשאול את זה... אחרי ה53 נק׳ הוא היה אנטאצ׳בל?

ראית את הפלייאוף שלו? ראיתי כל משחק שלו.
מול הגנות טובות הוא מתקשה כי הוא בנוי על השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 20, 2017 6:05 pm 
Junior

76 משחקים בעונה הסדירה - 9 מתוך 19.4 מהשדה (46%), 8.5 זריקות מהקו (90%) - סה"כ 28.9 נקודות
15 משחקים בפלייאוף - 7.4 מתוך 17.4 (42.5%), 7.4 זריקות מהקו (82%) - סה"כ 23.3 נקודות.
בהחלט ירידה.

אבל, אם אנחנו מפילים את הכישלון של קבוצה על השחקן הכי טוב שלה,
אז קצת מוזר לחכות למרקל פולץ שיושיע אותה מתומאס.

העברתי מהת'רד השני כי זה אותו דיון..
satriani כתב:
התותח המפוברק כתב:
זו המשמעות של תחרות. לשלם הרבה לשחקנים שהם לא כוכבים. מעטים הכוכבים שמסתובבים בליגה כשחקנים חופשיים ויחליטו שהם רוצים לחתום דווקא אצלך

אוקיי. אז הם שווים שכר של שחקנים טובים. ב18-19 אם הם ישלמו (והן לא) לתומאס והורפורד 60 לעונה. הם בצרות. אגב גם עם הייוורד אמש הם לא לוקחים את המשחק.

תומאס הרגע קיבל בחירה לחמישייה השנייה, מן הסתם תימצא הקבוצה שתציע לו מקס.
גם היוורד יקבל מקס - שלו יותר נמוך אז יותר קל לתת לו.
מעניין כמה חוזי מקס יש בליגה, להבנתי יש יותר חוזי מקס מאשר "כוכבים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: